Μετάβαση σε περιεχόμενο

Νοέμβριε γλυκιε καλώς μας ήρθες ξανά με τα κρύα με υγεία και χαρά! Ένα θα σου πω να μην ξεχνάς έτσι οπως φεύγει και αυτη η χρονιά καμία κοιλίτσα να μην μείνει χωρίς χαρά! Μωρακια γερά και φουσκωτά να έρθουν σε κάθε ζέστη αγκαλιά!!!🍁 🤎🍂

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Καλό μήνα!!! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που ρωτάτε για μένα!!! @Katiana1987 ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!! 

Έφτασα αισίως 32η εβδομάδα 🩵 μου φαίνεται απίστευτο!!!!

Κοντεύουμε!!! Έχω φουσκώσει αρκετά,όλα καλα Δόξα Τω θεώ 🙏 πάνε όλα καλά!!!

@annie! Να σας ζήσει κοπέλα μου!!να είναι ευλογημένο και υγιές το μωράκι σας!!!

• Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Καλό μήνα!!! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον που ρωτάτε για μένα!!! @Katiana1987 ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!!! 

Πω πω φιληηηη 32η;!;!;;; Σαν χθες μου φαίνεται το θετικό τεστακι σου!!! Σ ευχαριστούμε πολύ κοριτσάρα!!! Με το καλό κ το μπουμπούκι σας!!! Εμείς εδώ σπίτι βρίσκουμε ρυθμούς. Βασικά το μωρό είναι στον αυτόματο μαμ κακά κ νάνι… Το καλό είναι ότι κοιμάται το βράδυ κ τον ξυπνάω εγώ στο 3ωρο για να θηλάσει. Τα μεγάλα έχουν ενθουσιαστεί προς το παρόν οπότε όλα καλά!! 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Πω πω φιληηηη 32η;!;!;;; Σαν χθες μου φαίνεται το θετικό τεστακι σου!!! Σ ευχαριστούμε πολύ κοριτσάρα!!! Με το καλό κ το μπουμπούκι σας!!! Εμείς εδώ σπίτι βρίσκουμε ρυθμούς. Βασικά το μωρό είναι στον αυτόματο μαμ κακά κ νάνι… Το καλό είναι ότι κοιμάται το βράδυ κ τον ξυπνάω εγώ στο 3ωρο για να θηλάσει. Τα μεγάλα έχουν ενθουσιαστεί προς το παρόν οπότε όλα καλά!! 

Τα μεγάλα τα σταματήσατε από το σχολείο ή συνεχίζουν κανονικά? Ρωτάω γιατί εγώ ακόμα τον στέλνω προνήπια και συνέχεια αλλάζω γνώμη για το τι να κάνω.

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Τα μεγάλα τα σταματήσατε από το σχολείο ή συνεχίζουν κανονικά? Ρωτάω γιατί εγώ ακόμα τον στέλνω προνήπια και συνέχεια αλλάζω γνώμη για το τι να κάνω.

Τα σταματήσαμε. Προνήπια κ μεις. Θα τα κρατήσω όλο το Νοέμβριο κ θα πάμε πάλι από Δεκέμβρη με το καλό κ ο Θεός βοηθός!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Ωωωω πέρασε ο καιρός σε λίγο μπαίνεις την τελική ευθεία πωπω απίστευτο μου φαίνεται άντε βρε κορίτσι μου με το καλό 

επειδή δεν θυμάμαι πας για φυσιολογικό τοκετό ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...