Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Eirin Σε πολύ κοσμο φαίνεται ο Ιανουάριος μεγάλος μήνας το έχω ακούσει και εγώ αρκετά.. Εμένα οι μέρες μου είναι κάπως όλες ίδιες δεν θυμάμαι τι μέρα έχουμε αφου συνήθως τις περνάω μέσα στο σπίτι 😅

@Tinasardin8689 Θα σας πω τα νέα από την γιατρό αλλά αργώ ακόμα να πάω 11/2 έκλεισα ραντεβού έχω ακόμα .. @Eirin ελπίζω να το  πετύχω αυτήν την φορά τον γιατρό τι να πω άλλαξα και την μέρα για αυτόν τον λόγο .. για να δούμε 

@Nannan σε τράβηξαν αρκετό καιρό οι αναγούλες είναι μεγάλη ταλαιπωρία να έχεις τόσους μήνες ένα στομάχι άνω κάτω.. 

Δημοσίευση

@Nannan σε καταλαβαίνω με τα πονακια που λες, μπορεί να έχει να κάνει επειδή είναι και η πρώτη εγκυμοσύνη. 

@Elk δύσκολο να είσαι και όλη μέρα με τα μικρά σπίτι και φέτος έχει και άσχημο καιρό οπότε δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. 

@Tinasardin8689 πλησιάζουν οι μέρες να μπούμε στον 6ο. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Eirin είπε:

@Nannan σε καταλαβαίνω με τα πονακια που λες, μπορεί να έχει να κάνει επειδή είναι και η πρώτη εγκυμοσύνη. 

@Elk δύσκολο να είσαι και όλη μέρα με τα μικρά σπίτι και φέτος έχει και άσχημο καιρό οπότε δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. 

@Tinasardin8689 πλησιάζουν οι μέρες να μπούμε στον 6ο. 

Αχ δύσκολο είναι αλλά και τι να κάνω δεν οδηγάω κιόλας να της πάω καμιά βόλτα οπότε όταν λείπει ο άντρας μου δεν μπορούμε να κουνηθούμε από το σπίτι 

Τώρα που το λες εγώ νομίζω στην πρωτη εγκυμοσύνη  πρέπει να ειχα όντως πιο πολλα πονακια και ειδικά στα ισχία στα πόδια 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tinasardin8689 είπε:

Ναι, πλησιάζουν...μου φαίνεται περίεργο να σας πω...δεν έχω μεγάλη κοιλιά.. δηλαδή αν φορέσω κατάλληλα ρούχα μπορεί κ να μην το καταλάβει κάποιος...

Σε σχέση από την πρώτη εγκυμοσύνη δεν φάνηκε νωρίτερα αυτήν την φορά η κοιλιά ;

Δημοσίευση

4 μήνες έμειναν να ελευθερωθουμε.

Εγώ έβαλα τα κιλά που έχασα απ τους εμετούς αλλά μου άνοιξε και η όρεξη τελευταία. Πεινάω πολύ ειδικά το βράδυ. 

Αρχίζει και μου λείπει το σώμα μου που το έκανα ότι ήθελα. Αλλά όταν τη νιώθω ειναι μαγικά!! 💞

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...