Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 4/12/2025 at 7:29 ΜΜ, ο/η ΛΕΥΚΗ είπε:

σε ευχαριστώ πολυ 🙏 εσύ;;

μας είπε πως μάλλον είναι αγοράκι αλλά θα το εξακριβώσουμε στην εξέταση!!! 
εσείς μάθατε;;; 

Εγω εκανα αυτη την εβδομάδα τη β επιπέδου και ολα καλα! Κι εμας αγοράκι, σίγουρο πλέον!!! 💙

Δημοσίευση
στις On 4/12/2025 at 10:59 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

Εγώ σαν να το ένιωσα προχτές το μωράκι αλλά ήταν πολύ γρήγορο ήμουν και αφηρημένη κάπως και δεν είμαι σίγουρη, δεν το ξανά ένιωσα άλλο λογικά από βδομάδα θα είναι πιο αισθητή η παρουσία του

Την Δευτέρα έχω υπέρηχο στο γιατρό κάπως ανυπομονώ να πάω γιατί έχω και ένα μήνα να πάω 

@ΛΕΥΚΗ αχ τι ωραία με το καλό η β επιπέδου να μας στείλεις τα νέα σας ! Θύμισε μου το πρώτο σου παιδάκι τι είναι;

Εμένα είπε ίσως είναι αγόρι αλλά το είπε με επιφύλαξη οποτε δεν ξέρω ακόμα κάτι σίγουρο όλα παίζουν β επιπέδου θα μάθω αλλά εγώ θα πάω μετά τα φώτα 

Κι εγω στις αρχές πολλες φορες μπορει να ένιωθα καποιες κινήσεις λιγο αλλα μεσα σε ολα καθε μερα με τον μεγάλο μου, δεν ήμουν και σίγουρη γιατί ολη μερα στο ποδι δεν ήταν εύκολο να καταλάβω τοσο μικρές κινήσεις. Οποτε κυρίως το βράδυ ξαπλωμένη το καταλάβαινα που ηρεμουσα. Θα το ξέρεις πολυ καλα φαντάζομαι αφου ειναι το 3ο σου παιδακι αν θυμάμαι καλα, αλλα καμια σχέση με το πρώτο που ειχα την άνεση να κάθομαι ήσυχα και ξαπλωμένη περισσότερο για να το νιώσω. Τωρα ολη μερα τρέχω και πολλές φορες δεν προλαβαίνω καν να το σκεφτω 😅 ποσο εισαι τωρα?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...