Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌾 Σεπτέμβρης ήρθε απαλά,με χάδια και φιλιά, φέρνει μωράκια στην αγκαλιά, σαν όνειρα γλυκά. Τα φύλλα πέφτουν σιγανά, μα κάτι αρχινά, στις κοιλίτσες μεγαλώνει... η πιο γλυκιά χαρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 27/9/2025 at 9:00 ΠΜ, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια σχετικά με τις εβδομάδες και σε ποιο μήνα είμαστε εγώ ακολουθώ το παρακάτω πίνακακι γιατί διαφορετικά μπερδεύομαι. 

IMG_20250927_095902.jpg

Έχω κατεβάσει APp που όταν αλλάζω εβδομάδα μου λέει και για το μωρό και για εμένα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Έχω να σας πω όσους υπερήχους πάλι έχεις αυτό το άγχος και εγώ αύριο έχω υπέροχο και παρόλο που έχω μηχάνημα ακούω την καρδιά του το νιώθω κιόλας πάλι ένα έτσι άγχος το χω

Ναι μωρέ δεν φεύγει το άτιμο τι να πω αν δεν τα πάρουμε στα χέρια τα μωράκια μας δεν φεύγει αυτό το άγχος 

θα περιμένουμε τα νέα σου 🥰

Δημοσίευση

στις πριν 22 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Συγχαρητήρια!!!! Με το καλό μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

στις πριν 20 ώρες, ο/η MinaSam είπε:

Πολλά συγχαρητήρια!!!Με το καλό το μωράκι!

στις πριν 20 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!! Με το καλό να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!

στις πριν 9 ώρες, ο/η Elk είπε:

Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια! Με το καλό ! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη εύχομαι 🧿

Πότε λες να πας για χοριακη ;

στις πριν 2 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Συγχαρητήρια.. τι υπέροχα ταγκ είναι αυτά ρε κορίτσια πολύ μου αρέσουν τα λατρεύωω λεει 2-3 άρα είσαι 5-6εβδ καλέ εσύ πας για υπέρηχο 🥰🥰

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας !!! Η αλήθεια είναι ότι δε το περίμενα, είμαι σίγουρη ότι είχα ωορρηξία 7 -8 Σεπτεμβρίου δεν είχα κάνει τεστ όμως το έβλεπα από τα σημάδια. 

Είχα μπει στη διαδικασία να κάνω τεστ τη Παρασκευή 19 αλλά είχε βγει αρνητικό οπότε το άφησα και περίμενα να έρθει η περίοδος, είχα έντονους πόνους και έλεγα έρχεται αλλα τπτ και χθες το απόγευμα όπως γύρισα από τη δουλειά είπα να κάνω ένα τεστ για να μου φύγει η ιδέα ... Με το που ανέβηκε το υγρό έγινε κόκκινη η γραμμή... δε το πίστευα... 

Αύριο θα πάω για χοριακή το πρωί και μετά Παρασκευή ή την άλλη Δευτέρα θα πάω σε γυναικολόγο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Στη θέση σου δε θα το σκεφτόμουν καθόλου για το γιατρό, από όσα διάβασα που λες χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω θεωρω πολύ καλη επιλογή δεδομένου πάντα της μονοχοριακης  κύησης.Οι δύο βδομάδες  που θέλει να σου κανει εισαγωγή μονο για καλό σου είναι,αν και ακούγεται δύσκολο. Στο θέμα παιδιάτρου το χειρίζεσαι μια χαρά.Κανε κι απο κοντά το ραντεβού γνωριμίας κι άσε το ένστικτο σου να λειτουργήσει. Είμαι Θεσσαλονίκη κ θα γεννήσω καλως εχόντων στο Ιπποκράτειο αν ομως συμβεί κάτι άλλο όπου εφημερευει.Βασικα έχουμε δύο το Ιπποκράτειο κ το Παπαγεωργίου. Μονοχοριακα με έναν πλακούντα κ υμενωδη πρόσφυση... Άγχος κ αγωνία στο κόκκινο από την αυχενική μεχρι τώρα που είμαι 33,3!Η διαφορά τους είναι ίδια με τα δικά σου18-19%. Βαλίτσα έτοιμη κι εγώ κι εύχομαι σε ολες μας με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας🩵🩵🩷🩷  
    • @Sotiria_94 εγω καταλήξα στα κανονικα κουταλιά. Μπολ απο αυτά π ειχα δ αγόρασα ουτε στο 1ο. Μονο κουταλάκια δοκιμασα διαφορα. Ε σαν τ κανονικο κουταλι δ εχει. Κ μενα εχει 2 βραδια π κοιμαται μπρούμυτα κ μπορώ να πω οτι κοιμαται περισσότερες ώρες σερι έτσι.
    • Βασικά @melitiniღ μου οι πολλές γνώμες δυστυχώς καταλήγουν έτσι... ο κάθε γιατρός έχει το δικό του τρόπο. Εγώ εδώ στο νησί πάω σε δυο γιατρούς για τους υπέρηχους αλλά η βασική μου γιατρός και αυτή που θα γεννήσουμε μαζί είναι στη Θεσσαλονίκη και έχω αποφασίσει ότι θα κάνω ότι μου λέει αυτή. Ναι της λέω τι μου λένε οι άλλοι δυο γιατροί εδώ αλλά την δικιά της γνώμη θα ακολουθήσω.. Νομ΄ιζω πως πρέπει να πάρεις απόφαση ποιον θα εμπιστευτείς και θα ακούσεις... Τώρα όσο αφορά τον άντρα σου γενικά από αυτά που μας έχεις πει κατά καιρούς.. καταλαβαίνω ότι είναι ένας άντρας που δεν είναι καθόλου υποστηρικτικός και δείχνει να μην σε νιάζεται καθόλου. Δύσκολα να κοπούν τα κυνήγια και μετά το μωρό.. Μόνη σου θα είσαι και μετά. Οπότε εξοπλίσου με δύναμη αν και δείχνεις να τον έχεις διαβάσει καλά και να μην τον αφήνεις να σε επηρεάζει! 
    • Ποσο είναι;;; Δεν μπορείτε να τον πάτε τώρα και να τον σταματήσετε λίγο πριν γεννήσεις; 
    • @Παρασκευαιδου  δεν φεύγει το άτιμο το άγχος... ποτέ ξανά!! @Elk  θα περιμένουμε νέα σου!! @Eirin θα περιμένουμε την τιμή της χοριακής σου!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...