Μετάβαση σε περιεχόμενο

🌾 Σεπτέμβρης ήρθε απαλά,με χάδια και φιλιά, φέρνει μωράκια στην αγκαλιά, σαν όνειρα γλυκά. Τα φύλλα πέφτουν σιγανά, μα κάτι αρχινά, στις κοιλίτσες μεγαλώνει... η πιο γλυκιά χαρά!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Μην το λες. Έχω φίλη που γέννησε το πρώτο 36+5! Άλλες στις 38. Η αδερφή μου στις 40 ακριβώς 😅 Ποτέ δεν ξέρεις...

Ισχυει , απλά συνήθως θέλεις τον μήνα σου ειδικά στις πρωτοτοκες. Πάντα μιλάμε για ποσοστά για φυσιολογικό τοκετό . Άλλωστε η ημερομηνία είναι ΠΗΤ = το λέει και η λέξη ΠΙΘΑΝΗ ημερομηνία τοκετού 🤫 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η marinaP είπε:

Καλό μήνα κορίτσια και από μένα! Και συγχαρητήρια στο κορίτσι μας με το θετικό τεστ. Όλα να πάνε καλά!!

Εγώ έχω Πητ 11/10, αλλά ακούω συνεχώς οτι επειδή είναι το δεύτερο ίσως έρθει πιο νωρίς ισχύει; Στον πρώτο μου  πέρσυ εκανα πρόκληση γιατί δεν άντεχα άλλο εγώ🫣 σε αυτήν θέλω να ζήσω την εμπειρία να σπανε τα νερά αλλα αυτό που λένε οτι.επειδη είναι το δεύτερο μπορεί να έρθει πιο νωρίς ισχύει; Δεν έχω φτιάξει και βαλίτσα 😁

Τίποτα δεν ισχύει. Το μωράκι σου όταν είναι έτοιμο . Αν θες να το ζήσεις τότε από 11,/ 10 βάλε +2 εβδομάδες και έχει αυτές στο μυαλό σου ώστε να μην αυτό το δεν άντεχω άλλο. Και εκεί να δεις πόσο πως θα το ζήσεις. 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η terry1986 είπε:

@Elk Κοριτσι μου με το καλο να ερθει το τριτο σου μωρακι!

@Παρασκευαιδου εμενα με βλεπει η γυαλα σου κοριτσι μου? Με το καλο στο τριτο μπεμπινι! 

Ιανουαρίο +-3 μήνες 🥰

Δημοσίευση
στις On 4/9/2025 at 7:27 ΠΜ, ο/η Elk είπε:

Καλημέρα κορίτσια έκανα και ένα σήμερα.. Χοριακη θα αργήσω να κάνω είπα να το αφήσω να περάσουν οι μέρες να μπω για τα καλά σε καθυστέρηση..

Εχτές 10Dpo

IMG_1953.thumb.jpeg.6bf0049075b6c167163076f0518e0398.jpeg

Σήμερα 11Dpo

IMG_1962.thumb.jpeg.8ab7861cf2b9d58bb4f30faf0c241d5c.jpeg 

Με το καλό να έρθεις και εσύ στο κλαμπ των τριτέκνων! Αντεεεε να μαζευόμαστε σιγά σιγά 🥰🥰🥰🥰 

να έχεις μια ομαλή και τελειομηνη κύηση κι όλα να κυλήσουν όμορφα 🩷🩷🩷🩷🩷

Δημοσίευση
στις On 4/9/2025 at 3:46 ΜΜ, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να είσαι καλά με το καλό και το τρίτο αγοράκι σας!!! 
Όσο για το κουράγιο μου θα δείξει είναι η αλήθεια 😂 ας πάνε όλα καλά  και έχει ο θεός  🥰

πως είσαι εσύ σε πια εβδομάς είσαι τωρα ;

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Θύμισε μου πόσο είναι οι μικρές σου; εγώ με τον μεγάλο που μόλις έγινε 2 χρονων και το μικρό που μέσα του μήνα θα γίνει 6 μηνών σου στέλνω τον θαυμασμό μου μαζί με τις ευχές για μια καλή κ τελειομηνη εγκυνοσυνη 🥰

Δημοσίευση
στις On 4/9/2025 at 8:27 ΜΜ, ο/η marinaP είπε:

Καλό μήνα κορίτσια και από μένα! Και συγχαρητήρια στο κορίτσι μας με το θετικό τεστ. Όλα να πάνε καλά!!

Εγώ έχω Πητ 11/10, αλλά ακούω συνεχώς οτι επειδή είναι το δεύτερο ίσως έρθει πιο νωρίς ισχύει; Στον πρώτο μου  πέρσυ εκανα πρόκληση γιατί δεν άντεχα άλλο εγώ🫣 σε αυτήν θέλω να ζήσω την εμπειρία να σπανε τα νερά αλλα αυτό που λένε οτι.επειδη είναι το δεύτερο μπορεί να έρθει πιο νωρίς ισχύει; Δεν έχω φτιάξει και βαλίτσα 😁

Αχ πλησιάζει ο καιρός κοριτσάκι μου καλό!!! Με αυτά που γράφεις μου δίνεις θάρρος γιατί εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα… Στα δίδυμα τα είχα όλα έτοιμα 2 μήνες πριν.. Ουσιαστικά 3 βάσει πητ.. Τώρα;;; Τίποτα κ γεννάω το αργότερο 01/11..🤣🤣🤣 Σήμερα είπαμε να κάνει κάτι ψιλό μερεμέτια ο άντρας μου στο δωμάτιο των παιδιών κ από βδομάδα θα έρθει η ντουλάπα κ να ξεκινήσω να ετοιμάζω τίποτα σιγά σιγά.. Πως είσαι ;;

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Με το καλό να έρθεις και εσύ στο κλαμπ των τριτέκνων! Αντεεεε να μαζευόμαστε σιγά σιγά 🥰🥰🥰🥰 

να έχεις μια ομαλή και τελειομηνη κύηση κι όλα να κυλήσουν όμορφα 🩷🩷🩷🩷🩷

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να είσαι καλα να χαίρεσαι τα όμορφα παιδάκια σου 🥰 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η annie! είπε:

Αχ πλησιάζει ο καιρός κοριτσάκι μου καλό!!! Με αυτά που γράφεις μου δίνεις θάρρος γιατί εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα… Στα δίδυμα τα είχα όλα έτοιμα 2 μήνες πριν.. Ουσιαστικά 3 βάσει πητ.. Τώρα;;; Τίποτα κ γεννάω το αργότερο 01/11..🤣🤣🤣 Σήμερα είπαμε να κάνει κάτι ψιλό μερεμέτια ο άντρας μου στο δωμάτιο των παιδιών κ από βδομάδα θα έρθει η ντουλάπα κ να ξεκινήσω να ετοιμάζω τίποτα σιγά σιγά.. Πως είσαι ;;

@annie! Καλημεραααα ,μπορείς σε παρακαλώ να με κατατοπίσεις λίγο σχετικά με τις αγορές που έκανες για τα δίδυμα γιατί έχω πελαγωσει δεν ξέρω τι να πρώτοπαρω ,και τι θα χρειαστούν πραγματικά !!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Amp92 είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Θύμισε μου πόσο είναι οι μικρές σου; εγώ με τον μεγάλο που μόλις έγινε 2 χρονων και το μικρό που μέσα του μήνα θα γίνει 6 μηνών σου στέλνω τον θαυμασμό μου μαζί με τις ευχές για μια καλή κ τελειομηνη εγκυνοσυνη 🥰

Ευχαριστώ πολυ ☺️

η μεγάλη είναι 3 ετών 27/8/22

η μικρή είναι ενός  12/8/24 

και τώρα πάλι έγκυος εύχομαι να πάνε όλα καλά .. δεν έχω και βοήθεια μόνο τον άντρα μου όταν είναι σπίτι,  η μαμά μου είναι 700χλ μακριά και η πεθερά μου δουλεύει οπότε κάπως με αγχώνει αυτό πως θα τα βγάλω πέρα αλλά εντάξει έχει ο θεός ας πάνε όλα καλά με το μωράκι και θα βρω τον τρόπο 😅

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Ευχαριστώ πολυ ☺️

η μεγάλη είναι 3 ετών 27/8/22

η μικρή είναι ενός  12/8/24 

και τώρα πάλι έγκυος εύχομαι να πάνε όλα καλά .. δεν έχω και βοήθεια μόνο τον άντρα μου όταν είναι σπίτι,  η μαμά μου είναι 700χλ μακριά και η πεθερά μου δουλεύει οπότε κάπως με αγχώνει αυτό πως θα τα βγάλω πέρα αλλά εντάξει έχει ο θεός ας πάνε όλα καλά με το μωράκι και θα βρω τον τρόπο 😅

Θα τον βρεις τον τρόπο στο λέω από πείρας 🩷 είχα τόσο άγχος κ εγώ όταν θ γεννήσω το τρίτο πως θα τα κοιμίζω που είμαι όλη μέρα μόνη μου στο σπίτι καθώς ο άντρας μου γυρνάει 11 το βράδυ. Πως θα τα πάω μόνη μου βόλτα γιατί το δεύτερο παιδάκι μου είναι αγόρι και πολύ ενεργητικό παιδάκι κ γενικά βγαίνουμε 3-4 ώρες την ημέρα έξω να ξεσκάνε και να παίζουν πως θα τα έχω όλα έτοιμα κτλ κτλ . 

τον βρήκα τον δρόμο μου πολύ γρήγορα και ξέρεις πόσο αναθάρρησα με τον εαυτό μου; Λες κ ανακάλυψα την Αμερική 🤣🤣🤣 

είμαι σίγουρη ότι κ εσύ θα βρεις τον δικό σου όταν με το καλό έρθει το μωράκι 💙 

και εννοείται αν μπορέσεις να έχεις βοήθεια αυτό θα είναι τέλειο αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε όλοι να έχουμε βοήθεια αλλά σίγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε 🙏🏼🩷

πολύ χάρηκα για σένα  εύχομαι τα καλύτερα 🥰🥰🥰🥰 (αυτό το μωρό θα ξεφύγει από τον Αύγουστο αλλά πάλι σε καλό καιρό θα γεννηθεί χαχαχα🩷)

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Xrisa95 είπε:

Θα τον βρεις τον τρόπο στο λέω από πείρας 🩷 είχα τόσο άγχος κ εγώ όταν θ γεννήσω το τρίτο πως θα τα κοιμίζω που είμαι όλη μέρα μόνη μου στο σπίτι καθώς ο άντρας μου γυρνάει 11 το βράδυ. Πως θα τα πάω μόνη μου βόλτα γιατί το δεύτερο παιδάκι μου είναι αγόρι και πολύ ενεργητικό παιδάκι κ γενικά βγαίνουμε 3-4 ώρες την ημέρα έξω να ξεσκάνε και να παίζουν πως θα τα έχω όλα έτοιμα κτλ κτλ . 

τον βρήκα τον δρόμο μου πολύ γρήγορα και ξέρεις πόσο αναθάρρησα με τον εαυτό μου; Λες κ ανακάλυψα την Αμερική 🤣🤣🤣 

είμαι σίγουρη ότι κ εσύ θα βρεις τον δικό σου όταν με το καλό έρθει το μωράκι 💙 

και εννοείται αν μπορέσεις να έχεις βοήθεια αυτό θα είναι τέλειο αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε όλοι να έχουμε βοήθεια αλλά σίγουρα μπορούμε να τα καταφέρουμε 🙏🏼🩷

πολύ χάρηκα για σένα  εύχομαι τα καλύτερα 🥰🥰🥰🥰 (αυτό το μωρό θα ξεφύγει από τον Αύγουστο αλλά πάλι σε καλό καιρό θα γεννηθεί χαχαχα🩷)

Αχ να ήξερες πόσο θάρρος μου δίνεις !! Ειδικά με τον θέμα ύπνος είναι αυτό που με τρομάζει πιο πολύ βόλτες δυστηχως δεν οδηγάω για να πάμε κάπου τουλάχιστον το σπίτι που μένω έχει μεγάλη αυλή οπότε κάπως βολευόμαστε και εμένα σε λίγο καιρό 22:00 θα γυρίζει ο άντρας μου 

Μπράβο πάντως βρήκες γρήγορα τους ρυθμούς σας !! Πολύ χαίρομαι που τα καταφέρνεις όλα και βόλτες και ύπνο χωρίς βοήθεια !!! 💪

δεν το έχουμε πει σε κανένα από γονείς για την ώρα είναι πάρα πολύ νωρίς οπότε περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί πρώτα !

Εννοείται γερό να είναι το μωράκι μου δεν το συζητώ αλίμονο .. αλλά είπα μήπως αν αλλάξω μήνα αλλάξει και το φεγγάρι μου έρθει το αγοράκι 💙🧿 😂 

Δημοσίευση
στις On 4/9/2025 at 6:28 ΜΜ, ο/η Eliza Kats είπε:

Μην το λες. Έχω φίλη που γέννησε το πρώτο 36+5! Άλλες στις 38. Η αδερφή μου στις 40 ακριβώς 😅 Ποτέ δεν ξέρεις...

στις On 4/9/2025 at 8:27 ΜΜ, ο/η marinaP είπε:

Εμένα η μπουμπού αποφάσισε να βγει στις 38+6... Δεν έσπασαν τα νερά (δεν είναι υποχρεωτικό για να αρχίσει ο τοκετός), απλά ξεκίνησαν οι συσπάσεις. Είχα 100αρα σύσπαση κάθε 4 λεπτά... Ούτε πόνο, ούτε διαστολή, ούτε σπάσιμο νερών... τίποτα...

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια 12+2 σήμερα και νιώθω ελαφριά πονακια σαν περιόδου... Έχω ανησυχήσει λίγο... Δεν μπορώ να θυμηθώ αν στην κόρη μου τα είχα... 

Μην ανυσηχεις γλυκιά μου ,μεγαλώνει το μπουμπούκι σου ,εγώ αυτά τα πονακια τα έχω έξω αρχής μέχρι και σήμερα !!!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια 12+2 σήμερα και νιώθω ελαφριά πονακια σαν περιόδου... Έχω ανησυχήσει λίγο... Δεν μπορώ να θυμηθώ αν στην κόρη μου τα είχα... 

εγώ τα έχω συνέχεια αυτά και στις 2 μου εγκυμοσύνες. Μέχρι στιγμής, δεν ήταν κάτι ανησυχητικό. 😊

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Μην ανυσηχεις γλυκιά μου ,μεγαλώνει το μπουμπούκι σου ,εγώ αυτά τα πονακια τα έχω έξω αρχής μέχρι και σήμερα !!!

στις πριν 42 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

εγώ τα έχω συνέχεια αυτά και στις 2 μου εγκυμοσύνες. Μέχρι στιγμής, δεν ήταν κάτι ανησυχητικό. 😊

ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα σας κορίτσια! Δεν είναι κάτι έντονο αλλά επειδή τόσο καιρό δεν είχα πονάκια λίγο ανησύχησα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...