Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Καλησπέρα, βρε κορίτσια. 18+2 σήμερα και ακόμα δεν έχω καταλάβει το ζουζουνάκι μου. Η κοιλιά βέβαια έχει παραφουσκώσει! Όταν ήμουν 5 μηνών στον γιο μου σχεδόν δεν ξεχώριζε κάτι. Τώρα έχει πάρει σχήμα. 

Στην δεύτερη εγκυμοσύνη το σώμα θυμάται και μεγαλώνει πιο γρήγορα. Εγώ το νιώθω από την προηγούμενη εβδομάδα κάτω από το ύψος του αφαλού και στα πλάγια, οχι συνέχεια, κυρίως όταν είμαι ήρεμη. Θα το καταλάβεις σύντομα!! Αύριο έχω υπέρηχο και ανυπομονώ!! 

Δημοσίευση

@το χοντρό μπιζέλι εμείς ξέρεις μαζί είμαστε.. κι εγώ το ίδιο.. δεν έχω καταλάβει ακόμη τπτ.. χώρια που έχω το αίμα να με αγχώνει... δεν ξέρω πότε θα καθαρίσω και θα φύγει αυτό το αιμάτωμα που μου προκαλεί τεράστιο άγχος.!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πολύ σωστά τα λες με τις μετρήσεις αυτο που είναι βασικό είναι οι ροές, ο πλακούντας,τα αμνιακά κτλ.Οπως επίσης η ηλικία της κύησης.
    • Με το καλό σε όλες μας κορίτσι μου να πάνε όλα καλά! 34,4 κι εγω..Παρασκευή 35 βδ έχω  εμβρυολόγο κι ελπιζω να είναι οκ τα μπαρμπαδελακια...Τις μετρήσεις του γυναικολόγου δεν τις εμπιστεύομαι άλλωστε μου το είπε κι ο ίδιος πως σωστές μετρήσεις λογω μηχανημάτων ακριβείας τις κάνει ο εμβρυομητρικος. Μια χαρά που δεν σου έφερε παρενέργειες το εμβόλιο. Δεν παίρνω σαλοσπιρ κ δεν γνωρίζω να σου πω αλλά ότι σου είπε ο γιατρος σου.  
    • Καλά ναι οι γυναικολόγοι οι απλοί ούτε καν μπορούν να μετρήσουν σωστά και με ακρίβεια, οι εμβρυομητρικοί (πιστοποιημένοι )πρέπει να έχουν όλοι σαφώς πιο καλά μηχανήματα πρώτον και δεύτερον άλλη εξειδίκευση για αυτό πάμε και σε αυτούς για αυχενικές κλπ που θέλει μέτρηση ακριβείας ακόμα και για ένα μωράκι πόσο μάλλον για πολύδυμη κύηση. Βέβαια 10 άτομα να σε μετρήσουν 10 διαφορετικά νούμερα θα βγαλουν λέει, ανάλογα το άτομο, το μηχάνημα το λογισμικό μια απόκλιση θα την έχουν και από εμβρυομητρικό σε μεβρυομητρικό να πας, αλλά οκ θα ναι μικρή και στο περίπου πάντα είναι μια άλλη το βάρος, όταν γεννηθούν θα δουμε πραγαμτικά πόσο, αλλά κατά προσέγγιση το πλησιάζουν. Εμείς κολλάμε στο βάρος και το κοιτάμε κάθε φορά γιατί αυτό μας είναι πιο κατανοητό κλπ , οι γιατροί κοιτάνε κι άλλα ροές ντοπλερ κλπ συνδυαστικά και κρίνουν.
    • Πλάκα με κάνεις;; Εγώ αν έκανα όλα αυτά μωρό τώρα δεν θα είχα.. Δεν μπορώ να κάνω απολύτως τπτ..!!! Δεν ξέρω γιατί τόσο ευαίσθητη η εγκυμοσύνη.. ίσως λόγο εξωσωματικής, τι να πω.. ηλικίας, κιλών... δεν έχω ιδέα! Ας πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος και μετά δεν θα θυμάμαι τπτ.!!! Μόνο καλά να πηγαίνουν και ας είμαι ξάπλα καινα μην μπορώ να πάω πουθενά..  Εμένα το σαλοσπίρ πάντως δεν μου κάνει, μου δημιουργεί πρόβλημα.. και στην πρώτη εγκυμοσύνη πάλι αιμορραγία είχα και το έχασα το μωρό. Δεν κάνουν όλα τα φάρμακα για όλους τους ανθρώπους..
    • @το χοντρό μπιζέλι εμείς ξέρεις μαζί είμαστε.. κι εγώ το ίδιο.. δεν έχω καταλάβει ακόμη τπτ.. χώρια που έχω το αίμα να με αγχώνει... δεν ξέρω πότε θα καθαρίσω και θα φύγει αυτό το αιμάτωμα που μου προκαλεί τεράστιο άγχος.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...