Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Κορίτσια γύρισε η γιατρός και είδε τις εξετάσεις από την αυχενική. Μου είπε όλα καλά αλλά λόγω αυξημένων πιέσεων στην μήτρα να παίρνω salospir.ειναι σοβαρό αυτό;

Για αποφυγή ανεβασμένης πιεσης  και πιθανή προεκλαμψία σου έδωσε το σαλοσπιρ. Θα το παρακολουθείτε. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Άσε το διάβασα. Τι το θελα. 

Μην σε αγχωνει αφού ξεκίνησες σαλοσπιρ όλα καλά θα πάνε. Και εμένα εχτές μου σύστησαν σαλοσπιρ και να μετράω την πίεση μου για μια εβδομάδα για να δούμε αν θα πάρω και έξτρα χάπι 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Κορίτσια γύρισε η γιατρός και είδε τις εξετάσεις από την αυχενική. Μου είπε όλα καλά αλλά λόγω αυξημένων πιέσεων στην μήτρα να παίρνω salospir.ειναι σοβαρό αυτό;

Μην αγχώνεσαι κορίτσι, κι εγώ σαλοσπίρ παίρνω από την αρχή της εγκυμοσύνης. Έπαιρνα των 100 και τώρα μετά την αυχενική μου το αύξησε σε 160. Για αποφυγή κι εγώ προεκλαμψίας λόγο κιλών όμως. Αλλά είμαι καλά προς το παρόν και τα κιλά ελεγχόμενα.
Εμένα κορίτσια στην αυχενική δεν μπόρεσε να δει τπτ, δεν ξέρω ακόμη το φύλο του μωρού, όχι ότι με νοιάζει.. αφού είναι γερό μου φτάνει.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η melitiniღ είπε:

Μην αγχώνεσαι κορίτσι, κι εγώ σαλοσπίρ παίρνω από την αρχή της εγκυμοσύνης. Έπαιρνα τον 100 και τώρα μετά την αυχενική μου το αύξησε σε 160. Για αποφυγή κι εγώ προεκλαμψίας λόγο κιλών όμως. Αλλά είμαι καλά προς το παρόν και τα κιλά ελεγχόμενα.
Εμένα κορίτσια στην αυχενική δεν μπόρεσε να δει τπτ, δεν ξέρω ακόμη το φύλο του μωρού, όχι ότι με νοιάζει.. αφού είναι γερό μου φτάνει.

Και μένα αυτή τη φορά δεν είδε κάτι. Στην πρώτη εγκυμοσύνη κάτι είχε διακρίνει (προεξείχε!!) και μας το χε πει, και το επιβεβαιώσαμε μετά με τη nipt που κάναμε. Αυτή τη φορά μου φαίνεται πως θα το δούμε το φύλο κατευθείαν με τη nipt. Σημασία έχει να είναι όλα καλά και μετά έρχονται και οι αποκαλύψεις φύλου!

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Salospir επερνα και εγω στον γιο μου γιατι ειχα μεγαλο ποσοστο για προεκλαμψία. Το εκοψα λιγο πριν μπω στον 9ο. Τωρα μπορει να χρειαστει να ξανα παρω.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια έκανα την αυχενική!! Όλα πήγαν περίφημα!! Το μωρό είναι μια χαρά, και μάλλον είναι αγοράκι!! 

Με το καλο κοριτσι μου ❤️ ❤️ ❤️ ολα να πανε καλα. Παει το πρωτο μαξιλαρακι.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

Μην αγχώνεσαι κορίτσι, κι εγώ σαλοσπίρ παίρνω από την αρχή της εγκυμοσύνης. Έπαιρνα των 100 και τώρα μετά την αυχενική μου το αύξησε σε 160. Για αποφυγή κι εγώ προεκλαμψίας λόγο κιλών όμως. Αλλά είμαι καλά προς το παρόν και τα κιλά ελεγχόμενα.

Τέλεια αφού είναι υγιές το μπεμπέ όλα καλά. Πιστεύω θα δει στον επόμενο υπέρηχο. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η eva96 είπε:

Salospir επερνα και εγω στον γιο μου γιατι ειχα μεγαλο ποσοστο για προεκλαμψία. Το εκοψα λιγο πριν μπω στον 9ο. Τωρα μπορει να χρειαστει να ξανα παρω.

Ετσι μου είπε και εμένα μέχρι την 36η εβδομάδα.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Μην σε αγχωνει αφού ξεκίνησες σαλοσπιρ όλα καλά θα πάνε. Και εμένα εχτές μου σύστησαν σαλοσπιρ και να μετράω την πίεση μου για μια εβδομάδα για να δούμε αν θα πάρω και έξτρα χάπι 

Και εγω την μετράω. Η μικρή είναι ανεβασμένη συνέχεια. Θα δω. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...