Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Αχ κορίτσια μου έκανα την αυχενική δόξα το θεό όλα καλά. 🥳🥳🥳
Περιμένω μονο τις αιματολογικές.

Μπράβο, μπράβο!!!! 🥳 Πάει το πρώτο μαξιλαράκι!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Τέλεια είμαστε! Πάει το πρώτο μαξιλαράκι! Μετά ποιο είναι; 

Μετά είναι ο Β επιπέδου υπέρηχος, μετά την 20ή βδομάδα! Που είναι επίσης εξονυχιστικός ο έλεγχος σαν την αυχενική.

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Μπράβο κορίτσι!! Τι ωραία!! Άντε να ηρεμήσεις!! Σου έδωσε πρόβλεψη φύλου;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια 12+2 σήμερα και έχω ελαφρά πονακια περιόδου προσπαθώ να το δω χαλαρά.. αλλά έχω ανησυχήσει... Τα έχει καμία άλλη;

Και εγώ συχνά πυκνά εχω πονακια, οχι καθημερινά. Θεωρώ οτι ειναι λόγω ανάπτυξης της μήτρας 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Μπράβο κορίτσι!! Τι ωραία!! Άντε να ηρεμήσεις!! Σου έδωσε πρόβλεψη φύλου;

Μου είπε ότι κάτι είδε αλλά δεν θέλαμε να μας το πει. Θα κάνουμε αμερικανια το gender reveal party

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια 12+2 σήμερα και έχω ελαφρά πονακια περιόδου προσπαθώ να το δω χαλαρά.. αλλά έχω ανησυχήσει... Τα έχει καμία άλλη;

Εγώ έχω συνέχεια τσιμπηματάκια που έρχονται και φεύγουν 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Μεγαλώνει η μήτρα λογικά. Και γω αυτές τις μέρες νιώθω περισσότερο αυτή την ενόχληση. Ίσως επειδή κλείνει το πρώτο τρίμηνο σιγά σιγά;

Εγώ έχω επίσης και κράμπες, στο δεξί πόδι κυρίως. Και κάτι άλλο βρε κορίτσια περίεργο. Μπούκωμα! Που δεν είναι κρύωμα, γιατί δεν το έχω συνέχεια. Και διάβασα σε μια εφαρμογή που έχω στο κινητό ότι και αυτό είναι χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου.

Δημοσίευση
στις On 5/9/2025 at 5:09 ΜΜ, ο/η Pixies είπε:

Πόσο σε καταλαβαίνω δεν φαντάζεσαι. Με Nuperal στάθηκα στα πόδια μου. Τα ίδια ακριβώς + 10 εμετούς την μέρα.

Ευτυχως δεν εχω κανει εμετο. Αυτο ειναι το καλο. Αλλα σιχαινομαι πολλα φαγητα που πριν τα ετρωγα. Και το κακο ειναι οτι η ναυτια δεν με πιανει στανταρ ωρα. Μπορεί να με πιασει το πρωι η το απογευμα ακομα και βραδυ.

Δημοσίευση
στις On 5/9/2025 at 5:11 ΜΜ, ο/η Pixies είπε:

Αντε κοριτσακι μου. Παει το πρωτο μαξιλαρακι.. τωρα περιμενω εγω. Μετραω μερες κοριτσια ☺️☺️☺️☺️

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Αντε κοριτσακι μου. Παει το πρωτο μαξιλαρακι.. τωρα περιμενω εγω. Μετραω μερες κοριτσια ☺️☺️☺️☺️

Ευτυχώς πάει. Τι κλάμα έχω ρίξει με τα καφέ υγρά και τους πόνους χαμηλά δεν φαντάζεσαι. Ευτυχώς το μωρό μου δείχνει να είναι υγιές και ηρέμησα και εγώ. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pixies είπε:

Ευτυχώς πάει. Τι κλάμα έχω ρίξει με τα καφέ υγρά και τους πόνους χαμηλά δεν φαντάζεσαι. Ευτυχώς το μωρό μου δείχνει να είναι υγιές και ηρέμησα και εγώ. 

Σε καταλαβαίνω. Ο μεγαλος μου φοβος ειναι αυτος μην δω αιμα. Προς το παρόν ολα πανε καλα και δεν εχω δει κατι τετοιο.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Μεγαλώνει η μήτρα λογικά. Και γω αυτές τις μέρες νιώθω περισσότερο αυτή την ενόχληση. Ίσως επειδή κλείνει το πρώτο τρίμηνο σιγά σιγά;

Εγώ έχω επίσης και κράμπες, στο δεξί πόδι κυρίως. Και κάτι άλλο βρε κορίτσια περίεργο. Μπούκωμα! Που δεν είναι κρύωμα, γιατί δεν το έχω συνέχεια. Και διάβασα σε μια εφαρμογή που έχω στο κινητό ότι και αυτό είναι χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου.

Κ εγώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν συνέχεια μπουκωμένη! Κ όντως διάβασα οτι είναι σύμπτωμα! Τωρα προς το παρόν δεν έχω, κάθε φορά άλλα πράγματα 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Σε καταλαβαίνω. Ο μεγαλος μου φοβος ειναι αυτος μην δω αιμα. Προς το παρόν ολα πανε καλα και δεν εχω δει κατι τετοιο.

Όλες τα ίδια ακριβώς περνάμε. Ευτυχώς όλα καλά μας πάνε❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Μεγάλος φόβος, συνεχής ανησυχία. Νιώθεις κάτι από κάτω και τρέχεις στην τουαλέτα να δεις αν είναι αίμα... 😔

Λες και μας έχει βγάλει καρμπόν ο θεός. Τα ίδια!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...