Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η afr είπε:

Ναι, αφού παει δημοτικό δε γίνεται να μην την στείλεις,  αλλα ετσι κι αλλιώς πιστεύω δε θα κολλάει κ τοσο. Αφού ήδη εχει περάσει απο νήπιο, προνηπιο κι εχει χτίσει κάπως το ανοσοποιητικο της. Οπότε πιστεύω με λίγη προσοχή μια χαρά θα είστε!

Αλήθεια της το έχετε πει οτι θα εχει αδερφάκι ή οχι ακομα? 😁

Όχι ακόμη, περιμένω να κάνω την αυχενική και μετά. Θέλω να είμαι σίγουρη. Το περιμένει πώς και πως!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Όχι ακόμη, περιμένω να κάνω την αυχενική και μετά. Θέλω να είμαι σίγουρη. Το περιμένει πώς και πως!! 

Αχ θα χαρεί τοσο πολυ η γλυκούλα!!! Όλα καλα θα ειναι και στην αυχενική, να ηρεμήσετε! Πότε την έχεις κλείσει είπαμε?

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η afr είπε:

Αχ θα χαρεί τοσο πολυ η γλυκούλα!!! Όλα καλα θα ειναι και στην αυχενική, να ηρεμήσετε! Πότε την έχεις κλείσει είπαμε?

9/9 θα ανέβω Θεσσαλονίκη να την κάνω. 

Η μικρή σήμερα γυρνώντας από την παραλία την έπιασε ένα παραλληρημα γιατί δεν μου έχετε κάνει ακόμα αδερφάκι.. και σας το ζητάω τόσο καιρό.. και θέλω και εγώ να έχω αδερφάκι. Το μόνο σίγουρο όταν θα της το πουνε θα το κρατήσω σε βίντεο για να θυμάμαι την αντίδραση της. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Τι κανετε κοριτσια; Εχθες το πρωι πηγα για τις εξετασεις αιματος που μου εχει βαλει ο γιατρος και περιμενω τα αποτελεσματα. 

Εγώ είμαι σε αναμονή της αυχενικής που είναι την άλλη βδομάδα. Παράλληλα, τα έχω δει όλα με το ζάχαρό μου, γιατί κάποιες μετρήσεις βγαίνουν αρκετά υψηλές και ακόμη ψάχνομαι για το τι πρέπει να αφαιρέσω από το πρωινό και το βραδινό μου. Αυτά είναι ανεβασμένα μόνο. Βέβαια... χρησιμοποιώ (ακόμη) ταινίες που μου είχαν μείνει από την προηγούμενη εγκυμοσύνη, οι οποίες έληξαν τον Απρίλη. Να παίζει ρόλο αυτό και να βγαίνουν οι μετρήσεις υψηλές; Δεν ξέρω. Ψάχνομαι πάντως για να ισορροπήσω τα γεύματα.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Τι κανετε κοριτσια; Εχθες το πρωι πηγα για τις εξετασεις αιματος που μου εχει βαλει ο γιατρος και περιμενω τα αποτελεσματα. 

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου! Εγω τα πρωινά είμαι χάλια, ανακατευομαι πολυ και μου έρχεται να κανω εμετό. Σηκώνομαι πολυ αδύναμη κ το πρώτο πράγμα που κανω ειναι να τρέξω στην κουζίνα να φάω ενα τοστ γιατί μόλις τρώω κάπως συνερχομαι. Κ τωρα την παρασκευή πρεπει να παω κι εγω για εξετάσεις αίματος και πραγματικά δεν ξέρω πως θα αντέξω χωρις να εχω φάει τοσες ωρες. Ζαλίζομαι και στο αμάξι και νηστικη θα ειναι ακομα χειρότερα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η afr είπε:

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου! Εγω τα πρωινά είμαι χάλια, ανακατευομαι πολυ και μου έρχεται να κανω εμετό. Σηκώνομαι πολυ αδύναμη κ το πρώτο πράγμα που κανω ειναι να τρέξω στην κουζίνα να φάω ενα τοστ γιατί μόλις τρώω κάπως συνερχομαι. Κ τωρα την παρασκευή πρεπει να παω κι εγω για εξετάσεις αίματος και πραγματικά δεν ξέρω πως θα αντέξω χωρις να εχω φάει τοσες ωρες. Ζαλίζομαι και στο αμάξι και νηστικη θα ειναι ακομα χειρότερα. 

Βγηκαν η εξετασεις ειναι ολα καλα και της εστειλα στον γιατρο να της δει. Μου εβαλε ολο τον προγεννητικο ελεγχο. Η επομενη μεγαλη εξεταση είναι η αυχενικη που θα κανω.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Εγώ είμαι σε αναμονή της αυχενικής που είναι την άλλη βδομάδα. Παράλληλα, τα έχω δει όλα με το ζάχαρό μου, γιατί κάποιες μετρήσεις βγαίνουν αρκετά υψηλές και ακόμη ψάχνομαι για το τι πρέπει να αφαιρέσω από το πρωινό και το βραδινό μου. Αυτά είναι ανεβασμένα μόνο. Βέβαια... χρησιμοποιώ (ακόμη) ταινίες που μου είχαν μείνει από την προηγούμενη εγκυμοσύνη, οι οποίες έληξαν τον Απρίλη. Να παίζει ρόλο αυτό και να βγαίνουν οι μετρήσεις υψηλές; Δεν ξέρω. Ψάχνομαι πάντως για να ισορροπήσω τα γεύματα.

Θελει προσοχη το ζαχαρο το ξερω απο πρωτο χερι. Πες στον γιατρο σου να σου γραψει αλλες ταινιες μετρησης ζαχαρου. Εχεις ενδοκρινολογο να σε παρακολουθεί;

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Θελει προσοχη το ζαχαρο το ξερω απο πρωτο χερι. Πες στον γιατρο σου να σου γραψει αλλες ταινιες μετρησης ζαχαρου. Εχεις ενδοκρινολογο να σε παρακολουθεί;

Ναι, ναι, έχω ενδοκρινολόγο. Θα κλείσω ραντεβού μαζί του μετά την αυχενική για να τα δούμε όλα αυτά. Το περίμενα πως θα εμφανιστεί πάλι ο διαβήτης, απλά ακόμα δεν έχω βρει την ισορροπία μου στη διατροφή. Αρχίζω όμως και θυμάμαι τι έκανα και την προηγούμενη φορά, και ελπίζω να το ελέγξω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Παρεπιπτόντως εγώ θα ήθελα πολύ να γεννήσω 14.02 🤭
    • Τέλεια!  Πες μας τα νέα σου όταν πας! Εγώ 10/9 έχω ραντεβού! Για να δούμε! Αν θυμάμαι καλά μένεις εξωτερικό; Γερμανία;  
    • Καλησπέρα κορίτσια!! @Kn1 αμέ έρχομαι, δεν έχω θεμα μου αρέσει το βάψιμο. Και το δικό μου θέλει και έλεγα πως θα το έκανα φέτος αλλά η μπέμπα μας άλλαξε τα σχέδια. Πάμε για του χρόνου. @Eirinistz εμένα η δικιά μου πινει απο 170 μεχρι 210 αλλα κςτα μεσο όρο  πίνει 180 5 φορες τη μερα. Υπαρχουν βεβαια βραδιά που έχει πιει και 270. Τα βράδια έχει πολλές μέρες να ξυπνήσει για να πιει ποσότητα.  Νομίζω πως αν ξυπνούσα βράδυ και έπινε δεν θα επινε τόσο τη μερα. Μακάρι να κρατήσει Βέβαια αυτό με τα βραδινά 🤣 Σήμερα η μικρή όλη μέρα κοιμάται. Ξυπνάει για λίγο και ξανά κοιμάται.  Εν τω μεταξύ την έκανα μπάνιο το μεσημέρι και μάλλον συνδύασε πως είναι βράδυ δεν ξέρω και ενώ είχε πιει γάλα 2 ώρες πριν 180ml ξαναπιε αλλά 180. Ίσως επειδή είναι σε αλμα, δεν ξέρω. Σε λίγο έχουμε παιδίατρο και θα τον ρωτήσω. 
    • Κοίτα εγώ με καισαρική και επισκληρηδιο γέννησα το πρώτο. Δεν βλέπεις κάτι από το χειρουργείο αν αυτό σε φοβίζει αλλά οκ νιώθεις λίγο τις πιέσεις. Από την άλλη όμως έχεις πλήρη επίγνωση της κατάστασης, βλέπεις κατευθείαν το παιδί και σε 2-3 ώρες σου έχει περάσει και η δράση της επισκληρηδίου και πας στο δωμάτιο.  Δεν ξέρω πως είναι με ολική αλλά εγώ θα προτιμούσα πάλι επισκληρηδιο ανάμεσα στα 2. Επίσης κάνεις και καμιά πλάκα με τον γιατρό στο χειρουργείο και όλα καλά 😅 Είναι αρκετά γρήγορη διαδικασία. Πιο πολύ ώρα παίρνει το ράψιμο από το κόψιμο 😜
    • Εμένα ο δικός μου είναι 4.5 μηνών κ εμένα εκεί τρώει .Αρχικα δες αν παίρνει βάρος αλλά ούτως ή άλλως παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο .Κ εμένα πολλές φορές μπορεί να φάει και κάτω από 100 γιατί μπορεί να έχει ζέστη μπορεί να του φταίνε τα ούλα του φροντίζω όμως στο 3 ωρο να τον έχω ταΐσει γιατί κάποιες φορές τρώει και κάθε 4 ώρες .Δε νομίζω ότι έχει θέμα το παιδί .Στην αρχή πάθαινα πανικό για να σου είμαι ειλικρινής γιατί εμένα έκανε κ παλινδρόμηση αλλά ο παιδίατρος μου είπε όσο παίρνει βάρος να μην ανησυχώ κ όσο φάει .Δε θα τρώει όλες τις φορές το ίδιο .
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...