Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η afr είπε:

Κορίτσια όσες έχετε ήδη αλλα παιδάκια αν ειναι σε ηλικία για παιδικό σταθμό, τι θα κάνετε φέτος, θα τα στείλετε? Κι αν ναι, ολη τη χρονιά ή θα τα σταματήσετε?

Και εγώ έχω ένα παιδάκι 18 μηνών. Έχουμε κάνει αίτηση για τον βρεφονηπιακό, ακόμα βέβαια δεν ξέρουμε αν θα μας πάρουν. Λογικά θα μας πάρουν. Ακόμα δεν έχω κάνει κουβέντα στον γιατρό για το ζήτημα αυτό, η αλήθεια είναι. Ελπίζω να είναι οκ και ο γιατρός, γιατί θα ήθελα από πολλές απόψεις να ξεκινήσει "σχολείο" το αγοράκι μας! Και σ' εκείνον θα κάνει καλό, και σε μένα που έχω ακαδημαϊκές εκκρεμότητες και πρέπει να δουλέψω. Τρέμω στην ιδέα των ιώσεων. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε.

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Εχω ενα παιδακι ακομα που ειναι τριων χρονων. Θα τον στειλω και βλεπουμε ποτε και αν θα χρειαστει να σταματησει.

Θα ειναι η πρώτη του χρονιά ή ειχε παει κ περισυ? Ρωτάω γιατί λένε οτι η πρώτη ειναι η χειρότερη..

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Και εγώ έχω ένα παιδάκι 18 μηνών. Έχουμε κάνει αίτηση για τον βρεφονηπιακό, ακόμα βέβαια δεν ξέρουμε αν θα μας πάρουν. Λογικά θα μας πάρουν. Ακόμα δεν έχω κάνει κουβέντα στον γιατρό για το ζήτημα αυτό, η αλήθεια είναι. Ελπίζω να είναι οκ και ο γιατρός, γιατί θα ήθελα από πολλές απόψεις να ξεκινήσει "σχολείο" το αγοράκι μας! Και σ' εκείνον θα κάνει καλό, και σε μένα που έχω ακαδημαϊκές εκκρεμότητες και πρέπει να δουλέψω. Τρέμω στην ιδέα των ιώσεων. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε.

Αχ ακριβώς στα ιδια είμαι κ εγω. Εμένα ειναι 2 ο δικός μου κ ειναι να παει πρώτη χρονιά και φοβάμαι κ εγω πολυ πως θα παει με τις ιώσεις και θα πρεπει να προσέχω κ εγω πολυ, αν κ δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν να μη με κολλάει. Κι εμεις έχουμε τωρα τον Σεπτέμβρη παιδίατρο κ θα το συζητήσω γιατί ειναι ενα παιδι που νομίζω οτι δεν μπορει να περασει άλλη χρονιά στο σπίτι, δε θα αντέξει ουτε αυτός ούτε εγω 😛 κ δευτερευοντως θα με βοηθούσε κι εμενα λογω υποχρεώσεων δουλειας και σπουδων να εχω λιγες ωρες τη μερα σπιτι μονη μου γιατί αλλιώς δε θα μπορέσω να προχωρήσω τίποτα φέτος...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η afr είπε:

Αχ ακριβώς στα ιδια είμαι κ εγω. Εμένα ειναι 2 ο δικός μου κ ειναι να παει πρώτη χρονιά και φοβάμαι κ εγω πολυ πως θα παει με τις ιώσεις και θα πρεπει να προσέχω κ εγω πολυ, αν κ δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν να μη με κολλάει. Κι εμεις έχουμε τωρα τον Σεπτέμβρη παιδίατρο κ θα το συζητήσω γιατί ειναι ενα παιδι που νομίζω οτι δεν μπορει να περασει άλλη χρονιά στο σπίτι, δε θα αντέξει ουτε αυτός ούτε εγω 😛 κ δευτερευοντως θα με βοηθούσε κι εμενα λογω υποχρεώσεων δουλειας και σπουδων να εχω λιγες ωρες τη μερα σπιτι μονη μου γιατί αλλιώς δε θα μπορέσω να προχωρήσω τίποτα φέτος...

Η παιδίατρος όταν τη ρωτήσαμε αρχές του καλοκαιριού για το θέμα του βρεφονηπιακού είπε "Εννοείται να τον γράψετε". Ε, μέσα στο σπίτι συνέχεια πόσο να αντέξει ο καημένος; Πρέπει να αναπτύξει και τις κοινωνικές του δεξιότητες, να μάθει ένα σωρό πραγματάκια που όσο να'ναι δεν τα κάνουμε στο σπίτι. Για να δούμε πώς θα πάει... Και οι δύο επιλογές έχουν θετικά και αρνητικά.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η afr είπε:

Θα ειναι η πρώτη του χρονιά ή ειχε παει κ περισυ? Ρωτάω γιατί λένε οτι η πρώτη ειναι η χειρότερη..

Ειχε παει και περυσι. Ευτυχως δεν αρρωσταινε συνεχεια. Φετος θα δειξει πως θα παει και το κυριοτερο τι θα μου πει η παιδιατρος και ο γυναικολογος.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 

Χαιρομαι πολυ κοριτσι μου ❤️ ❤️ ❤️ αντε σιγα σιγα θα φτασουμε στην αυχενικη να παρουμε μια ανασα. Ποσο εισαι τωρα;

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η eva96 είπε:

Χαιρομαι πολυ κοριτσι μου ❤️ ❤️ ❤️ αντε σιγα σιγα θα φτασουμε στην αυχενικη να παρουμε μια ανασα. Ποσο εισαι τωρα;

Βάση υπερήχου είμαι 9+5 βάση περιόδου 10+2 στην αυχενική διαφάνεια θα μου πουν σίγουρα. 9/9 έχω κλείσει για αυχενική 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Βάση υπερήχου είμαι 9+5 βάση περιόδου 10+2 στην αυχενική διαφάνεια θα μου πουν σίγουρα. 9/9 έχω κλείσει για αυχενική 

Α ωραια. Την αλλη εβδομαδα που θα κανουνε υπερηχο θα κανονισουμε για την αυχενικη διαφανεια. Κοριτσια σε οσους δεν εχετε ανακοινωση την εγκυμοσυνη σας ρωτανε καθολου γιαυτο το θεμα;

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Α ωραια. Την αλλη εβδομαδα που θα κανουνε υπερηχο θα κανονισουμε για την αυχενικη διαφανεια. Κοριτσια σε οσους δεν εχετε ανακοινωση την εγκυμοσυνη σας ρωτανε καθολου γιαυτο το θεμα;

πριν την αποβολή πέταγαν συνέχεια "μπηχτές" αλλά δεν έδινα σημασία ούτε ικανοποιούσα την περιέργια τους. Αφού έμεινα έγκυος και απέβαλα κανένας δεν με ξαναρώτησε τίποτα. 

Δημοσίευση
στις On 22/8/2025 at 11:15 ΜΜ, ο/η Mantarini είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, ολα πηγαίνουν τέλεια κι ετσι θα συνεχίσουν!!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

πριν την αποβολή πέταγαν συνέχεια "μπηχτές" αλλά δεν έδινα σημασία ούτε ικανοποιούσα την περιέργια τους. Αφού έμεινα έγκυος και απέβαλα κανένας δεν με ξαναρώτησε τίποτα. 

Απο το περιβαλλον μου για την εγκυμοσυνη ξερουν μονο οι γονεις μας, τα αδερφια μας και τρεις φιλες μου. Καποιοι με ρωτανε γιατι εχω χαθει και τετοια αλλα δεν το εχω ανακοινωση ακομα. Και δυστυχως η ευτυχως καποιοι εξαφανιστηκαν απο την ζωη μου και δεν εχουν στειλει να ρωτήσουν καν τι κανω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ είμαι 23 εβδομαδες και πλέον δεν περνάνε οι μέρες που είμαι σπίτι συνέχεια ..
    • Εμείς έχουμε εμβόλια τώρα με το που γυρίσουμε ..Για να δούμε πως θα πάει ..   το θέμα είναι να περνούν βάρος ..Έτσι λένε οι περισσότεροι παιδίατροι αλλά γενικά έχω καταλάβει πάντως ο καθένας έχει τη δική του κλινική πρακτική σε πολλά θέματα να περνάτε καλά και χαλάλι η κούραση  @Diwni   @ΜαρίαΔημήτρης χαρά στο κουράγιο σου μπράβο !!!
    • Εγω επειδή έχω θρομβοφιλια η αιματολόγος μου μου έκανε όλο το πακέτο και μου είπαν ότι από μόνη της η μια τιμή που βγήκε θετική δε λέει τπτ γιατί όλα είναι αρνητικά .Εμενα όχι δε με πονάνε οι φτέρνες .Το σήκωμα μόνο έχω θέμα ενόχληση και ότι γίνεται ξέρεις με λίγη δυσκολία .Κατα τα λοιπά τπτ άλλο .Θα ξεκινήσω πάλι πιλάτες τώρα .Κ εγώ καλύτερα είμαι με τις βιταμίνες αλλά τι έτσι θα πάει ;Διάβασα κάπου ότι εκκρίνεται  μια ορμόνη κ ότι μπορεί να δημιουργήσει κάτι τέτοιο .Ευελπιστω να μην συνεχίσει τι να σου πω .Επισης η αιματολόγος μου μου είπε επανάληψη τον Δεκέμβριο τις εξετάσεις γιατί μπορεί λόγω εγκυμοσύνης να βγήκε ψευδώς θετικό η τιμή .Μηπως επίσης από την αποτομη αλλαγή βάρους ;Σκέψου ότι εγώ με το που γέννησα έχασα αμέσως 10 κιλά .ενω είχα πάρει 6 στην έγκυμοσθνη .Τι να πω ;
    • Καλησπέρα σε όλες! Γράφω μετά από πάρα πολύ καιρό σε αυτό το φόρουμ, και η αλήθεια είναι πώς δεν περίμενα να ξαναγράψω για τέτοιο λόγο, οπότε μου πήρε λίγο καιρό να το πάρω απόφαση…είμαι κι εγώ πάλι έγκυος , χωρίς να ξέρουμε πώς έγινε και χωρίς να είχαμε ποτέ κανένα "ατύχημα"…οπότε ήταν λίγο σοκ, και να το πω "ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη", καθώς έχω ήδη άλλα 3 παιδάκια μικρά, 2,5 ετών, 3,5 ετών και 5 ετών…το ανακάλυψα και λίγο αργά, το καταλάβαμε όταν ξεκίνησαν οι εμετοί κ οι ζαλάδες, δηλαδή 5 εβδ κ κάτι και έτσι έκανα τεστ, και μετά από λίγες μέρες στις 6εβδ κ κάτι έκανα χοριακή η οποία ήταν 48.000. Πήγα στο γιατρό νομίζαμε θα μαι 10εβδ βάσει χοριακης(γιατί δεν υπολόγιζα και περιόδους), αλλά είδαμε ότι είμαι 6 και είδαμε 2 σάκους μάλιστα ήταν πανομοιότυπα δίδυμα, οπότε εκεί πάθαμε μεγαλύτερο εγκεφαλικό. Μου είπε ο γιατρός όμως ότι επειδή είναι αρχή, καμία φορά απορροφάται το ένα, και όντως τελικά έμεινε μόνο το 1, οπότε εκεί μας έφυγε ένα βάρος και κάπως μας φάνηκε πιο εύκολο το 1 παρά να ήταν 2. Παρολαυτα, έκλεισα 2 φορές ραντεβού για να το ρίξω, διότι πραγματικά δεν το ήθελα, ούτε έχω άλλες ψυχικές αντοχές για άλλο παιδί, ούτε ήταν η ώρα τώρα από πρακτικής άποψης, αλλά το ακύρωσα και τις 2 φορές καθώς δε μπόρεσα να πάω γιατί δεν είχα τη δύναμη να το κάνω αυτό… Οπότε είμαι κι εγώ εδώ τώρα, με ΠΗΤ 28/02..η αυχενική πολύ καλή, όλα καλά και διανύω την 14η εβδομάδα τώρα..παρόλαυτα παραμένει μυστήριο το πώς έτυχε αυτή η εγκυμοσύνη, και μάλλον δε θα το μάθουμε ποτέ! Αυτά! Νομίζω είπα όλη την ιστορία αναλυτικά χαχ Από συμπτώματα δυστυχώς έχω πολλούς εμετούς κ ανακατωσούρες κ ζαλάδες, οι οποίοι δεν περνάνε, έτσι ήμουν και στις άλλες 3 εγκυμοσύνες από την αρχή μέχρι την ώρα που γεννούσα κ έκανα κι εκεί εμετούς, και μου έβαζαν αντιεμετικό στον όρο για να μπορέσω να γεννήσω..οπότε νιώθω λίγο χάλια και δε μπορώ να φάω και πολύ..ειδικά μετά το μεσημέρι και το απόγευμα χειροτερεύει πολύ η κατάσταση, οπότε πολλές φορές μετά τις 5-6 δε ξανά τρώω τίποτα μέχρι την άλλη μέρα..ζηλεύω τις κοπέλες που λέτε ότι δεν έχετε συμπτώματα! Πραγματικά ήθελα κι εγώ μια τέτοια εγκυμοσύνη! Αα και η ηλικία μου είναι 34 , σε λίγο θα γίνω 35! Θα χαρώ να σας γνωρίσω όλες και να μάθω και για εσάς! Με την @Παρασκευαιδου νομίζω ήμασταν μαζί και σε μια άλλη εγκυμοσύνη αν θυμάμαι καλά;
    • Κορίτσια καλησπέρα διανύω την 15η βδομάδα κύησης και υποφέρω από πονοκεφάλους ,όλες οι εξετάσεις καθαρές πήγα στα επείγοντα αίμα ,νευρολόγος όλα οκ Μ είπαν είναι από την εγκυμοσύνη !!!! Είχε καμία κάτι παρόμοιο ??? 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...