Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια!!! 

Και εγώ στου Μαρτίου τα μπεμπάκια ανήκω λογικά, γιατί όπως υπολογίζω την ΠΗΤ είμαι στα μέσα Μάρτη. Βέβαια και την προηγούμενη φορά η ΠΗΤ ήταν στο 1ο δεκαήμερο του Μάρτη, αλλά γέννησα τέλη Φλεβάρη. Θεωρητικά λοιπόν, ας προσθέσουμε ένα ακόμα Μαρτάκι στην ομάδα! 🤩

Δημοσίευση

Εγώ είμαι 10+4 😍

Ρε κορίτσια, ούτε μια ενόχληση, τίποτα όμως... Και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη κάτι καούρες είχα μόνο αλλά και αυτές σταμάτησαν νωρίς γιατί έπαιρνα κάτι χαπάκια. Αυτή τη φορά... Σχεδόν τίποτα. Σε σημείο να ξεχνώ ότι είμαι έγκυος! Και με ψιλοαγχώνει αυτό.

Δημοσίευση

Εγώ είμαι 9+3 σήμερα, εγώ έχω κάποιες ανακατωσουρες, αναγουλες αλλά γενικά κρατάνε λίγο... Έτσι ήμουν και στην κόρη μου. Δεν ταλαιπωρήθηκα γενικά. Έχω κάτι ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά ώρες ώρες που με κάνουν να ανησυχώ αλλά μάλλον είναι από την μήτρα που μεγαλώνει. Την Παρασκευή έχω υπέρηχο ξανά για να δούμε πως πάμε. Δεν σας κρύβω ότι όσο πλησιάζουν οι μέρες αγχώνομαι..

Δημοσίευση

Και γω στον γιο μου ταλαιπωρήθηκα ελάχιστα. Ίσως να είναι και οικογενειακό μας, γιατί και η αδελφή μου δεν είχε τις κλασικές ενοχλήσεις στις εγκυμοσύνες της. Το ίδιο και η μαμά μου. Η ανασφάλεια όμως είναι ανασφάλεια. Αγχώνομαι που αγχώνομαι με την αυχενική διαφάνεια, ήρθε και δένει και αυτό. Ακόμα και τα πονάκια που είχα το προηγούμενο διάστημα έχουν σταματήσει. Ας ελπίσουμε ότι όλα πηγαίνουν καλά!

Όλα καλά θα είναι την Παρασκευή, με το καλό τα χαμόγελα πάλι!

Δημοσίευση

Εμενα ποναει το στηθος μου και εχει πρηστει, εχω ναυτια και ανακατωσουρες, αλλες φορες υπνηλια αλλες φορες αυπνια, λιγουρες για αλμυρα κυριως, με ενοχλει το αποσμητικο μου, το αφρολουτρο του αντρα μου, το ψητο κρεας και ψαρι στα καρβουνα, το μαλακτικο ρουχων, και η ντοματες. Ελπιζω της επόμενες εβδομαδες να αισθανθω καλυτερα. Αυριο μπαινω στην 9η εβδομαδα κυησης. Την αλλη εβδομαδα που θα ειμαι 10+1 θα με δει ο γιατρος και θα κανονισουμε την αυχενικη διαφανεια.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η eva96 είπε:

Εμενα ποναει το στηθος μου και εχει πρηστει, εχω ναυτια και ανακατωσουρες, αλλες φορες υπνηλια αλλες φορες αυπνια, λιγουρες για αλμυρα κυριως, με ενοχλει το αποσμητικο μου, το αφρολουτρο του αντρα μου, το ψητο κρεας και ψαρι στα καρβουνα, το μαλακτικο ρουχων, και η ντοματες. Ελπιζω της επόμενες εβδομαδες να αισθανθω καλυτερα. Αυριο μπαινω στην 9η εβδομαδα κυησης. Την αλλη εβδομαδα που θα ειμαι 10+1 θα με δει ο γιατρος και θα κανονισουμε την αυχενικη διαφανεια.

Μάλλον είμαι τυχερή που δεν έχω τέτοια θέματα. :( Ελπίζω σύντομα να νιώσεις καλύτερα. Να κλείσει το πρώτο τρίμηνο.

Πλάκα πλάκα, μιας και το ανέφερες, η υπνηλία πάει σύννεφο... 💤 Και επίσης το στ΄ήθος τις περισσότερες φορές πονά και είναι πρησμένο. 

Δημοσίευση
στις πριν 59 λεπτά, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Μάλλον είμαι τυχερή που δεν έχω τέτοια θέματα. :( Ελπίζω σύντομα να νιώσεις καλύτερα. Να κλείσει το πρώτο τρίμηνο.

Πλάκα πλάκα, μιας και το ανέφερες, η υπνηλία πάει σύννεφο... 💤 Και επίσης το στ΄ήθος τις περισσότερες φορές πονά και είναι πρησμένο. 

Υπομονη κοριτσια. Μετα τον 3ο μηνα περνανε τα περισσοτερα. Το μονο θεμα που εχω ειναι ο διαβητης θα με ακολουθει οσο ζω. Κανω ινσουλινη απο πριν μεινω εγκυος και διατροφη.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η eva96 είπε:

Υπομονη κοριτσια. Μετα τον 3ο μηνα περνανε τα περισσοτερα. Το μονο θεμα που εχω ειναι ο διαβητης θα με ακολουθει οσο ζω. Κανω ινσουλινη απο πριν μεινω εγκυος και διατροφη.

Ωωωω σε καταλαβαίνω! Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα διαβήτη, ευτυχώς γλίτωσα την ινσουλίνη με διατροφή και άσκηση. Στον επανέλεγχο που έκανα πριν μείνω έγκυος φάνηκε πως ο διαβήτης αφορούσε την κύηση μόνο (παρόλο που έχω αντίσταση στην ινσουλίνη). Τώρα αναμένω να πάω στον ενδοκρινολόγο μου τον Σεπτέμβρη για να κάνουμε ένα τσεκ για την παρούσα κύηση.

Σου εύχομαι δύναμη και υπομονή, ξέρω ότι είναι πολύ ζόρικος ο διαβήτης. Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις με τον γιατρό σου μήπως μπορείς να κάνεις και πιλάτες ή κάποιο είδος ήπιας άσκησης. Είναι απίστευτα ευεργετικό!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Ωωωω σε καταλαβαίνω! Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα διαβήτη, ευτυχώς γλίτωσα την ινσουλίνη με διατροφή και άσκηση. Στον επανέλεγχο που έκανα πριν μείνω έγκυος φάνηκε πως ο διαβήτης αφορούσε την κύηση μόνο (παρόλο που έχω αντίσταση στην ινσουλίνη). Τώρα αναμένω να πάω στον ενδοκρινολόγο μου τον Σεπτέμβρη για να κάνουμε ένα τσεκ για την παρούσα κύηση.

Σου εύχομαι δύναμη και υπομονή, ξέρω ότι είναι πολύ ζόρικος ο διαβήτης. Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις με τον γιατρό σου μήπως μπορείς να κάνεις και πιλάτες ή κάποιο είδος ήπιας άσκησης. Είναι απίστευτα ευεργετικό!

Με παρακολουθει διαβητολογος. Τωρα για ασκηση δεν με αφηνει ο γυναικολογος στην παρουσα φαση για να αποφύγουμε μια αποβολη. Μολις μπω στο δευτερο τριμηνο θα το συζητησουμε.

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Με παρακολουθει διαβητολογος. Τωρα για ασκηση δεν με αφηνει ο γυναικολογος στην παρουσα φαση για να αποφύγουμε μια αποβολη. Μολις μπω στο δευτερο τριμηνο θα το συζητησουμε.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Εύχομαι όλα να πάνε καλά! 🥰

Προς το παρον ολα πανε καλα και αφου το ζαχαρο ειναι ρυθμισμενο μπορουμε να ελπιζουμε. Βεβαια στην δικη μου την περιπτωση παμε βημα βημα.

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Εγώ είμαι 10+4 😍

Ρε κορίτσια, ούτε μια ενόχληση, τίποτα όμως... Και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη κάτι καούρες είχα μόνο αλλά και αυτές σταμάτησαν νωρίς γιατί έπαιρνα κάτι χαπάκια. Αυτή τη φορά... Σχεδόν τίποτα. Σε σημείο να ξεχνώ ότι είμαι έγκυος! Και με ψιλοαγχώνει αυτό.

Μην αγχώνεσαι, απλά είσαι τυχερή! Κ εμένα από τη 10η βδομάδα σταματάνε τα ενοχλητικά συμπτώματα. Εγώ σήμερα είμαι 10+4 καί εχω αυχενική 4 Σεπτεμβρίου 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλώς μας ξανά ήρθες κοπελα μου, εγώ σε θυμάμαι!! Χρονισε ο μικρούλης σου;; Γερος να είναι!! Εύχομαι να έχεις ότι αποτέλεσμα επιθυμείς!! 
    • Καλησπερα! Οτιδηποτε μπορεις να κολλησεις ουσα εγκυος, αλλα δυστυχως δεν μπορεις να το προβλεψεις. Με την ιδια λογικη και τοξοπλασμα μπορει να κολλησεις, και κοξακι και κοκκυτη (τα αναφερω γιατι αυτα ειναι ιδιαιτερα επικινδυνα και τα δυο τελευταια μπορει να τα κολλησουν παιδια στον παιδικο, ακομα και για τον κοβιντ δεν ξερουν τι παρενεργειες μπορει να επιφερει στην κυηση). Προφανως και προφυλασσομαστε οσο μπορουμε, απο την αλλη δεν μπορουμε να μπουμε και σε γυαλα, ειδικα εχοντας αλλα παιδακια. Κι ακομα και σταθμο να μην πανε, στανταρ θα βγεις μια βολτα σε παιδικη χαρα, σε παιδοτοπο, θα βρεθεις με φιλους με αλλα παιδια, δεν γινεται να αποκλεισεις το παιδι απο τα παντα. Οποτε θεωρητικα απο πουθενα δεν καλυπτεσαι. Εχε στο νου σου την μικρη, αν εκδηλωσει καποιο παραξενο συμπτωμα να προσπαθησεις να απομονωθεις, να φορας μασκα κλπ, γιατι και στρεπτοκοκος παιζει πολυ σε παιδικους επισης ακομα και τωρα καλοκαιρι. Και κατα τα αλλα για cmv και τοξοπλασμα, ουτως η αλλως κανεις καθε 3-4 βδομαδες ελεγχο αντισωματων. Κυριως αυτα τα δυο αν τα κολλησεις στο α τριμηνο επιφερουν σοβαρες ανωμαλιες στο εμβρυο, μετεπειτα μειωνονται και οι επιπτωσεις. Ελπιζεις απλα να μην σταθεις τοσο ατυχη. Κι αυτο στο λεω ως παθουσα, στην πρωτη μου εγκυμοσυνη κολλησα cmv κι εκανα αναγκαστικη διακοπη. Αν με ρωτας ομως δεν εχω ιδεα πως το κολλησα, δεν ειχα κανενα συμπτωμα, κανενας απο τους κοντινους μου ανθρωπους επισης δεν ηταν αρρωστοι, ουτε και ειχα τοτε αλλο παιδακι. Κι στην εξεταση ρουτινας στον τριτο μηνα, βγηκαν ξαφνικα θετικα τα αντισωματα.! Γενικα αυτη ειναι μια λοιμωξη που σπανια κανει συμπτωματα. Στα λεω γιατι τοτε τα εψαξα ολα. Οποτε καλως η κακως, αν κατι ειναι να συμβει, θα συμβει.  Ειναι κι η τυχη στη μεση.
    • Μην αγχώνεσαι, απλά είσαι τυχερή! Κ εμένα από τη 10η βδομάδα σταματάνε τα ενοχλητικά συμπτώματα. Εγώ σήμερα είμαι 10+4 καί εχω αυχενική 4 Σεπτεμβρίου 
    • @Rena92Οση ωρα περιμεναμε για τον 2 υπερηχο πηγαμε για ψωνια για την μικρη κ κοιτουσα κ τα αγοριστικα τα βρεφικα κ ελιωνα!Τωρα ειμαστε στην αναμονη κ ξαναγχωθηκα😮‍💨 θα σας στειλω ναι💘
    • @sofakikaramel @katiu_131 αχ κοριτσια πραγματικα ειναι ερωτας!!!🥰Οση ωρα περιμενουμε για τον 2 υπερηχο πηγαμε για ψωνια για την μικρη κ κοιτουσα κ τα αγοριστικα τα βρεφικα κ ελιωνα!!Ανυπομωνω!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...