Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα, είμαι στην 21η βδομάδα και 6μερες κύησης, χτες έκανα την εξέταση Β επιπέδου, όλες οι μετρήσεις και οι ενδείξεις του μωρού βγήκαν φυσιολογικές, αλλά το αμνιακό μου υγρό βγήκε αυξημένο afi 19,4. Μου είπαν να μην ανησυχώ να κάνω καμπύλη ζαχαρου και να ξαναπάω να κάνω έναν επανέλεγχο σε 20 μέρες. Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με το μωρό ; Κινδυνεύει από κάτι ;

Δημοσίευση
στις On 6/8/2025 at 4:19 ΜΜ, ο/η Vasiliki0999 είπε:

Καλησπέρα, είμαι στην 21η βδομάδα και 6μερες κύησης, χτες έκανα την εξέταση Β επιπέδου, όλες οι μετρήσεις και οι ενδείξεις του μωρού βγήκαν φυσιολογικές, αλλά το αμνιακό μου υγρό βγήκε αυξημένο afi 19,4. Μου είπαν να μην ανησυχώ να κάνω καμπύλη ζαχαρου και να ξαναπάω να κάνω έναν επανέλεγχο σε 20 μέρες. Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα με το μωρό ; Κινδυνεύει από κάτι ;

Γεια σου Βασιλική! Με το καλό το μωράκι! Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Κι εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη στην Β επιπέδου το αμνιακό υγρό ήταν στα πάνω όρια και μου είπαν να κάνω νωρίτερα την καμπύλη ζαχάρου (ο διαβήτης κύησης το προκαλεί μερικές φορές αυτό) και τελικά όλα καλά. Δεν είχα κάτι και σταδιακά μειώθηκε και το υγρό. 

Οπότε μην αγχώνεσαι από τώρα. Κάνε την καμπύλη και βλέπετε. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...