Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Stevie είπε:

Και εγώ παίρνω ένα έξτρα μαξιλάρι για τα πόδια μέχρι να βρω ένα εγκυμοσύνης...Έχει βρει καμία κανένα καλό και οικονομικό; Το θέμα είναι ότι και ανάσκελα που κοιμάμαι έστω και λίγο νιώθω πίεση,δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό ή αλήθεια είναι γτ μέχρι τώρα δεν με απασχολούσε... Τώρα ξεκίνησε κάπως!!! Έχουμε δρόμο μπροστά μας..

Εγώ μάλλον στο τεμου θα καταλήξω ,είδα κάποια στο jukie αλλά μου φάνηκαν μικρά !!!! Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας έχουν να μας βγουν πολλά στραβά ακόμα χαχαχαχχαχαχα

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου! 🧡🧡🧡 

Στέλνω για να σας πω και εγώ τα νέα μου! Διάβασα όλα τα δικά σας! Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες! 🙏🏻♥️

Η αυχενική πήγε πολύ καλά, τόσο ο υπέρηχος όσο και οι εξετάσεις αίματος. Επειδή είμαστε διακοπές, ο γιατρός μάς πήρε τηλέφωνο για να μας το πει ώστε να μην αγχωνόμαστε, αλλά αναλυτικά τα αποτελέσματα θα τα συζητήσουμε στις 18/8 στο ραντεβού μας.Ανυπομονώ…. Περιμένω να δω αν θα μας πει και εμάς για νιπτ. 

Όσον αφορά τον ύπνο… ε, ξεκίνησαν και σε μένα τα θεματάκια! 😂 Όλα μου τα χρόνια κοιμόμουν μπρούμυτα και από τότε που έμαθα για την εγκυμοσύνη, το σταμάτησα φυσικά. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα δεν βολεύομαι με τίποτα και όλο το βράδυ μια γυρνάω αριστερά, μια δεξιά, αφήστε που μάλλον κοιμάμαι κάπως στραβά και με έχει πιάσει κι ένας μυϊκός πόνος στα δεξιά πλευρά… και είναι ακόμα νωρίς. Από ό,τι ακούω όμως, δεν είμαι η μόνη!

Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω μαξιλάρι εγκυμοσύνης, αλλά είμαι ανάμεσα σε αυτά που είναι μονοκόμματα που βολεύουν και στον θηλασμό μετά και στα πιο μεγάλα, τύπου Π.  Όταν το έδειξα στον άντρα μου, γέλαγε και μου λέει: «Ααα, δηλαδή θα με διώξεις από το κρεβάτι και θα μείνετε εσύ, το σποράκι μας και το μαξιλάρι σου!» χαχα🤭 ♥️

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!!! Και εγώ λοιπόν σκέφτομαι μονοκόμματο δεν ξέρω... Έχω κάνει διάφορες αναζητήσεις! Και σε τεμου και σε άλλα τέτοιου τύπου site ... Αυτά που βλέπω στα ελληνικά site είναι αρκετά ακριβά για να κρατήσει μόνο λίγους μήνες! Αναγκαστικά τώρα οι άντρες θα το δεχτούν 😂 

Εγώ έχω και θέμα με τη χώνεψη..δεν ξέρω αν φταίει το καλοκαίρι που πέφτω με τα μούτρα στο φαι αλλά νιώθω ότι όσο και αν φάω το μεσημέρι είτε λίγο είτε πιο πολύ μετά θέλω να ξαναφαω πχ το βράδυ πάλι...🥲 

Δημοσίευση
στις On 14/8/2025 at 7:02 ΜΜ, ο/η Emily91 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! 🧡🧡🧡 

Στέλνω για να σας πω και εγώ τα νέα μου! Διάβασα όλα τα δικά σας! Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλες! 🙏🏻♥️

Η αυχενική πήγε πολύ καλά, τόσο ο υπέρηχος όσο και οι εξετάσεις αίματος. Επειδή είμαστε διακοπές, ο γιατρός μάς πήρε τηλέφωνο για να μας το πει ώστε να μην αγχωνόμαστε, αλλά αναλυτικά τα αποτελέσματα θα τα συζητήσουμε στις 18/8 στο ραντεβού μας.Ανυπομονώ…. Περιμένω να δω αν θα μας πει και εμάς για νιπτ. 

Όσον αφορά τον ύπνο… ε, ξεκίνησαν και σε μένα τα θεματάκια! 😂 Όλα μου τα χρόνια κοιμόμουν μπρούμυτα και από τότε που έμαθα για την εγκυμοσύνη, το σταμάτησα φυσικά. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα δεν βολεύομαι με τίποτα και όλο το βράδυ μια γυρνάω αριστερά, μια δεξιά, αφήστε που μάλλον κοιμάμαι κάπως στραβά και με έχει πιάσει κι ένας μυϊκός πόνος στα δεξιά πλευρά… και είναι ακόμα νωρίς. Από ό,τι ακούω όμως, δεν είμαι η μόνη!

Σκέφτομαι κι εγώ να πάρω μαξιλάρι εγκυμοσύνης, αλλά είμαι ανάμεσα σε αυτά που είναι μονοκόμματα που βολεύουν και στον θηλασμό μετά και στα πιο μεγάλα, τύπου Π.  Όταν το έδειξα στον άντρα μου, γέλαγε και μου λέει: «Ααα, δηλαδή θα με διώξεις από το κρεβάτι και θα μείνετε εσύ, το σποράκι μας και το μαξιλάρι σου!» χαχα🤭 ♥️

Καλά αποτελέσματα και σε σένα κορίτσι μου!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου! Πώς είστε;;  Πώς πάνε οι εγκυμοσύνες σας;;

Εμείς γυρίσαμε από διακοπές, προσπαθούμε να συμμαζευτουμε σπίτι με δουλειές, σούπερ μάρκετ κτλ, ξεκίνησα και δουλειά... Η εγκυμοσύνη συνεχίζει να είναι ρόδινη, δεν με ταλαιπωρεί, μόνο μια σχετική κούραση κ εξάντληση αλλά λογικό μετά από τόση κούραση στις διακοπές! 

Με την αυχενική μου έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά! Έκανα Παρασκευή 1 Αυγούστου την εξέταση και Σάββατο έδωσα αίμα. Έλα όμως που έκλεισε η γυναικολόγος κ δεν μπορούσε να μου δώσει παραπεμπτικό οπότε δεν μπορούσα να πάρω τα αποτελέσματα! Ανοίγει η γιατρός 11 Αυγούστου μου κόβει το παραπεμπτικό κ κλείνει το μικροβιολογικό για διακοπές 🤣🤣🤣🤣!!! Είναι ακόμα κλειστά δεν ξέρω πότε θα ανοιξουν! Οπότε έχω κάνει αυχενική από 1 Αυγούστου κ τελικά αποτελέσματα ακόμα! Μπορεί την άλλη βδομάδα! Τι να πω... 

Δημοσίευση

Για τα μαξιλάρια που λέτε, εγώ όλη μου τη ζωή κοιμάμαι με μαξιλαρι χοντρό ανάμεσα σε πόδια και αγκαλιά, οπότε δεν άλλαξε κάτι τώρα με την εγκυμοσύνη. Αν πιαστώ όπως και στην πρώτη θα κοιμηθώ κ ανάσκελα μέχρι να δυσφορησω και να ξανά αλλάξω. Από εμπειρία θα σας πω οτι πιστεύω, πιο πολύ βολεύει το Π γιατί όσο περνούν οι μήνες θα γυρνάτε συνέχεια πλευρό κ δεν βολεύει να κάνετε περιστροφή και με το μαξιλάρι, ειδικά το χειμώνα που έχουμε κ βάρος από το πάπλωμα.  Εγώ είχα δύο,  ένα δεξιά ένα αριστερά οπότε όταν γύριζα πλευρό (ανά μισή ώρα) είχα το μαξιλάρι έτοιμο. Επίσης επειδή δεν θήλασα δεν ξέρω τι βολεύει για μετά. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου και συγγνώμη που επεμβαίνω. Γιατί σου έκανε περίδεση με 3 εκ τραχήλου; Σου εξηγησε; Γιατί κι εμένα στη β επιπέδου μου τον μέτρησαν 3 εκ και δεν μου ανέφεραν τίποτα,μάλιστα στην αυχενική ήταν στα 3.9.... Και περιμένω και δίδυμα. Εκανα και μια έρευνα στο διαδίκτυο και τρόμαξα γιατί έγραφαν ότι το 3 εκ είναι οριακό κτλ κτλ. Συγγνώμη που σε ρωτάω έχεις κι εσύ τον πόνο σου,αν βρεις λίγο χρόνο μου λες. Πως είσαι τώρα; Ψυχολογικά σωματικά; Έκανες τελικά μπανάκια;
    • Μια χαρά τότε 😊 Αχ δεν ξέρω πως θα την παλέψουμε 😅 Εσείς που έχετε και 2... Ακόμα χειρότερα... 
    • Κοριτσι μου κι εγω με 2 εως 2,5 τραχηλο απ τις 24 περιπου με διδυμα. Τωρα εκλεισα τις 32. Μονο ξεκουραση, ουτροτζεσταν και φαρμακο για τις συσπασεις (γιατι εκανα αρκετες). Περιδεση δεν προλαβαμε. Εμενα μου εχει πει πως αν εως τις 34 ανοιξει και δει χοανη, θα μου βαλει πεσσο για να παρουμε οσες μερες παραπανω μπορεσουμε… Ενεσεις κορτιζονης δεν εχω κανει. Μου εχει πει μονο σε περιπτωση ενδειξεων τοκετου κι αυστηρα και μονο ως τις 34. Πλεον δεν ενδεικνυνται προληπτικως, ουτε αν δεν υπαρχει κινδυνος αμεσου προωρου τοκετου, γιατι συμφωνα με τις τελευταιες μελετες εχουν αρκετες παρενεργειες και στην ενδομητρια αναπτυξη των εμβρυων αλλα και στην μετεπειτα ζωη τους. Οποτε ζυγιζεις οφελη με παρενεργειες. Τελικα παντως ειμαστε πολλες με το ιδιο προβλημα. Αλλα τελικα με πολλη προσοχη φτανουμε σε ασφαλεις βδομαδες σιγα σιγα. Κι εγω τωρα οδευω για τις 34…. και αν παω 36… θα κανουμε παρτυ!! Ευχομαι σε ολες μας κουραγιο και να πανε ολα κατευχην!!!!
    • Και εμένα στη δεύτερη εγκυμοσύνη ηταν ίδια κατάσταση με εσένα ίδια εκατοστά και με χοάνη. Το πήραμε 37 και 5 πολύ ήρεμο το μωρό. Θέλει παρακολούθηση, αλλά είναι καλό που το ξέρετε. Εύχομαι καλή έκβαση στην εγκυμοσύνη. 
    • Σ ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!!🙏🤞
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...