Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ωωωωω δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρυσι ήμουν σε αυτήν την ομάδα κ τώρα ακόμα να συνειδητοποιήσω ότι έχουμε κ το τρίτο θαυματακι μας μόλις 4 μηνών μαζί μας! 

Με το καλό ελπίδα κ σε σένα το τρίτο παιδάκι 🩷🩷🩷🩷🩷 όταν θα μαζεύονται γύρω σου θα νιώθεις τόσο μα τόσο γεμάτη! 

με το καλό κ στα υπόλοιπα κορίτσια να κρατήσουν υγιή μωράκια στην αγκαλιά τους! 

Μόνο χαρές τίποτα άλλο 🎉🎉🎉

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου χα χα χα αγάπη, άμα σου πω ότι ΠΗΤ με βγάζει 7 Μαρτίου.. 🤣🤣🤣

Βέβαια δεν πιστεύω ότι θα γεννήσω πρώτα ο Θεός Μάρτιο.. με βλέπω τέλος Φεβρουαρίου μαζί σου..!!! 🙃😉

Ας πάω την Τρίτη με το καλό στη γιατρό να δούμε αν όλα είναι καλά.. και μετά όσα μπαλονάκια θέλεις..!!! 🤗🤗🤗

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Ωωωωω δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρυσι ήμουν σε αυτήν την ομάδα κ τώρα ακόμα να συνειδητοποιήσω ότι έχουμε κ το τρίτο θαυματακι μας μόλις 4 μηνών μαζί μας! 

Με το καλό ελπίδα κ σε σένα το τρίτο παιδάκι 🩷🩷🩷🩷🩷 όταν θα μαζεύονται γύρω σου θα νιώθεις τόσο μα τόσο γεμάτη! 

με το καλό κ στα υπόλοιπα κορίτσια να κρατήσουν υγιή μωράκια στην αγκαλιά τους! 

Μόνο χαρές τίποτα άλλο 🎉🎉🎉

Τρίτο και με τρομάζει ψέματα σε θα πω ..  σε ευχαριστώ πολύ Χρύσα πωπω 4 μηνών πήγε ... Σαν χθες θυμάμαι που μας έγραφες ως έγκυος. Πωπω ο καιρός παίρνει τόσο γρήγορα. Πρέπει να ρουφάμε τις στιγμές... 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Παρασκευαιδου χα χα χα αγάπη, άμα σου πω ότι ΠΗΤ με βγάζει 7 Μαρτίου.. 🤣🤣🤣

Βέβαια δεν πιστεύω ότι θα γεννήσω πρώτα ο Θεός Μάρτιο.. με βλέπω τέλος Φεβρουαρίου μαζί σου..!!! 🙃😉

Ας πάω την Τρίτη με το καλό στη γιατρό να δούμε αν όλα είναι καλά.. και μετά όσα μπαλονάκια θέλεις..!!! 🤗🤗🤗

Εμένα στον δεύτερο υπέρηχο μου έδωσε 25.02 αλλά πάω για καισαρική 15.02 , θα δείξει ο επόμενος υπέρηχος. Πότε έχεις εσύ;

Και την Κατερίνα θέλω να κάνω ταγκ εδώ.. ω

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εμένα στον δεύτερο υπέρηχο μου έδωσε 25.02 αλλά πάω για καισαρική 15.02 , θα δείξει ο επόμενος υπέρηχος. Πότε έχεις εσύ;

Και την Κατερίνα θέλω να κάνω ταγκ εδώ.. ω

Εγώ υπέρηχο έχω αύριο το μεσημέρι. Να δούμε αν πάνε όλα καλά..  μία αγωνία την έχω δεν θα στο κρύψω. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Τρίτο και με τρομάζει ψέματα σε θα πω ..  σε ευχαριστώ πολύ Χρύσα πωπω 4 μηνών πήγε ... Σαν χθες θυμάμαι που μας έγραφες ως έγκυος. Πωπω ο καιρός παίρνει τόσο γρήγορα. Πρέπει να ρουφάμε τις στιγμές... 

είχα κ εγώ ένα τρομερό άγχος γιατί ο άνδρας μου δουλεύει βάρδιες κ γυρνάει 12 το βράδυ. Πώς θα τα κοιμίζω πως θα τα απασχολώ και τα 3 (η κόρη μου πάει μόνο 2 ώρες σχολείο το πρωί κτλ) 

Αλλά ηδη από την πρώτη εβδομάδα βούτηξα στα βαθειά για να τα καταφέρω γρήγορα. 

θα δεις ότι θα τα καταφέρετε κ εσείς! Είμαι σίγουρη 🩷🩷🩷🩷 έχεις 2 αγοράκια άρα θα ευχηθώ κ ένα κοριτσάκι ( 2 αγόρια κ 1 κορίτσι έχω κ εγώ) 

υγεία να έχουμε αλήθεια κ όλα τα μπορούμε 💪🏽🙏🏼🩷

όλα τα κορίτσια στην ομαδούλα σας θα τα καταφέρουν 💪🏽🩷🎉

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

είχα κ εγώ ένα τρομερό άγχος γιατί ο άνδρας μου δουλεύει βάρδιες κ γυρνάει 12 το βράδυ. Πώς θα τα κοιμίζω πως θα τα απασχολώ και τα 3 (η κόρη μου πάει μόνο 2 ώρες σχολείο το πρωί κτλ) 

Αλλά ηδη από την πρώτη εβδομάδα βούτηξα στα βαθειά για να τα καταφέρω γρήγορα. 

θα δεις ότι θα τα καταφέρετε κ εσείς! Είμαι σίγουρη 🩷🩷🩷🩷 έχεις 2 αγοράκια άρα θα ευχηθώ κ ένα κοριτσάκι ( 2 αγόρια κ 1 κορίτσι έχω κ εγώ) 

υγεία να έχουμε αλήθεια κ όλα τα μπορούμε 💪🏽🙏🏼🩷

όλα τα κορίτσια στην ομαδούλα σας θα τα καταφέρουν 💪🏽🩷🎉

Εμένα ο μεγάλος πάει σχολείο έρχεται μαζί με τον μπαμπά του και τον μικρό μάλλον θα τον γράψω να πηγαίνει αρκετά είναι υπερδραστήριος οπότε χρειάζεται παρέα 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Πωε πήγε ο υπέρηχος κορίτσι μου;

Δεν έκανα ακόμη! Αύριο Τρίτη 15/07 θα πάω, το μεσημέρι μετά τη δουλειά! Ελπίζω να είναι όλα καλά. Σήμερα από το πρωί άρχισε πλέον να με πονάει και το στήθος, οπότε το θεωρώ καλό σημάδι.. 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Δεν έκανα ακόμη! Αύριο Τρίτη 15/07 θα πάω, το μεσημέρι μετά τη δουλειά! Ελπίζω να είναι όλα καλά. Σήμερα από το πρωί άρχισε πλέον να με πονάει και το στήθος, οπότε το θεωρώ καλό σημάδι.. 🙏🏼

Αναμενωωωω τα νέα σου 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αναμενωωωω τα νέα σου 🥰

Το φασολάκι μας μεγαλώνει και σήμερα είμαστε αισίως 6+4. Είδαμε αρχόμενη καρδούλα να πάλετε, θα φανεί καλύτερα από βδομάδα πιστεύω. Ο σάκος μας είναι λίγο περίεργος αλλά ελπίζω πως θα στρώσει.. ο λεκιθικός ασκός είναι εκεί, φάνηκε πολύ καθαρά αυτή τη φορά. 🤗 Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!! Να δώσει ο Θεός.!!! 🙏🏼 Θα πάω για υπέρηχο τώρα 05/08 στις 9 εβδομάδες. Οπότε ελπίζω να είναι και όλα καλά μέχρι τότε χωρίς απρόοπτα.. από βδομάδα θα βγω και σε επαπειλούμενη, οπότε θα είμαι στο σπίτι, σε ήσυχο περιβάλλον. Γιατί σήμερα μου την ανέβασαν την πίεση στο γραφείο πάλι κάτι κάρχιες που δουλεύουμε μαζί, ο Θεός να τις κάνει συναδέλφους.. 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Το φασολάκι μας μεγαλώνει και σήμερα είμαστε αισίως 6+4. Είδαμε αρχόμενη καρδούλα να πάλετε, θα φανεί καλύτερα από βδομάδα πιστεύω. Ο σάκος μας είναι λίγο περίεργος αλλά ελπίζω πως θα στρώσει.. ο λεκιθικός ασκός είναι εκεί, φάνηκε πολύ καθαρά αυτή τη φορά. 🤗 Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!! Να δώσει ο Θεός.!!! 🙏🏼 Θα πάω για υπέρηχο τώρα 05/08 στις 9 εβδομάδες. Οπότε ελπίζω να είναι και όλα καλά μέχρι τότε χωρίς απρόοπτα.. από βδομάδα θα βγω και σε επαπειλούμενη, οπότε θα είμαι στο σπίτι, σε ήσυχο περιβάλλον. Γιατί σήμερα μου την ανέβασαν την πίεση στο γραφείο πάλι κάτι κάρχιες που δουλεύουμε μαζί, ο Θεός να τις κάνει συναδέλφους.. 🤣

Μια χαρά .. είδαμε καρδούλα να παλετε το πιο σημαντικό. 

Αχ μη δίνεις βάση σε κακούς ανθρώπους. Τώρα έχεις αλλά.. να θυμάσαι ήρεμη εγκυμοσύνη=ήρεμο μωρό Χ;χαχχ; 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

@Παρασκευαιδου νομίζω ότι το θέματα κι έπρεπε να το ανοίξεις εκεί που λέει ποιες είμαστε τους ίδιους μήνες εγκυμοσυνης

Μεγάλη γυναίκα είναι και εσύ αμέσως χαχαχαχαχ 😄😂😂😂😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! και εσείς με το καλό να κρατήσετε τα μωράκια σας αγκαλιά!! 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε πως είστε;! Τα μωράκια σας;!  Εμείς περνάμε πολύ δύσκολα ήδη από τον Ιούνιο και συνεχίζουμε.. για αυτό χάθηκα.. δυστυχώς χρειάστηκε να αφήσουμε τον σκυλάκο μας να κοιμηθεί.. αλλά μέχρι να πάρουμε την απόφαση έκανα την αποκλειστική νοσοκόμα για κανά μήνα με την ελπίδα μήπως και σηκωθεί περιμένοντας μήπως πιάσουν οι θεραπείες που του κάναμε, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.. ταυτόχρονα είχα και το παιδί που μας έπιασε το άλμα ανάπτυξης και όλα αυτά με ένα χέρι καθώς με είχε δαγκώσει άσχημα στο δεξί ο σκυλακος μας.. δεν έφταιγε ο καημένος.. ποναγε.. και με τις στερεές τροφές πήγαμε πίσω, δεν προλάβαινα με το σκύλο μαζί.. ήμουν από το παιδί στο σκυλί και τούμπαλιν.. πολλές φορές και ταυτόχρονα.. δεν βιαζόμαστε ούτως ή άλλως.. αύριο κλείνει 6 μηνών..!  anyway.. σε άλλα νέα.. ούτε 2 ούτε 3 αλλά 5(!!) τα δόντια μας!! Και ειδικά αυτά τα δύο πάνω μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει!! Η καημένη πονάει υποφέρει.. με τα πολλά δώσαμε depon δεν την πιάνει και τώρα δίνουμε algofren.. λίγο καλύτερα αλλά συνεχίζει να υποφέρει.. δεν κοιμάται σχεδόν καθόλου και αν θα κοιμηθεί μόνο πάνω μου.. το καλό είναι ότι έβαλε λίγο βάρος τουλάχιστον γιατί θέλει μόνιμα στήθος πλέον.. αλλά κορίτσια μου πονάει η ψυχή μου να τη βλέπω να υποφέρει.. συνέχεια κλαίει και οδύρεται.. και αν δεν κλαίει θα γκρινιάζει.. ακόμα και στον ύπνο της δεν μπορεί να ηρεμήσει.. χθες ήταν σχεδόν ένα 24ωρο ξύπνια.. μόνο κάτι διάσπαρτα 10'-20' ύπνου όχι πάνω από 2 ώρες συνολικά μέσα στη μέρα.. πήγαμε και στην παιδίατρο εκτάκτως τη Δευτέρα μήπως έχει τίποτα άλλο το παιδί.. ευτυχώς από τη μια είναι μόνο τα δόντια που την πονάνε.. αλλά το χαρούμενο και μόνιμα γελαστό πλασματακι μου με το ζόρι θα μας ρίξει κανά συγκρατημένο χαμόγελο πλέον με τα κόκκινα ματάκια της.. P.S. Το δοντακι κάτω ίσιο είναι εντέλει που βγήκε εντελώς.. βρε κορίτσια έτσι κοφτερά είναι σε όλα τα μωράκια;! Πονάει όταν δαγκώνει.. στο δε στήθος με έχει κατακρεουργησει πάλι..🥴 P.S.2 χαίρομαι @MarMar90 μου που κοιμαστε καλύτερα! Φτου φτου φτου σκόρδα το παιδί!! Υγεία να έχουν πάνω από όλα!! Η δικιά μου 5 μηνών στην τελευταία μέτρηση ήταν 67εκ και 6450γρ. Και λέω εγώ ύστερα για τη μέση μου..🥴Με τα κιλά εγώ υποφέρω.. είχα χάσει τα της εγκυμοσύνης όλα τα κιλά ήδη από το πρώτο 2βδομαδο σχετικά.. μετά με το θηλασμό που άρχισα να τρώω (στην αρχή δεν έτρωγα καθόλου και αραίωσε το γάλα μου δεν έβαζε βάρος η μικρή μπλα μπλα μπλα... τα έχω ξαναπεί) άρχισα να βάζω.. πλέον ζυγισμένα έχω πάρει 20 κιλά!! Δεν έχω ρούχα να βάλω!! Και τα ρούχα εγκυμοσύνης που είχα δεν μου κάνουν..!! Άστα νοιωθω πολύ άσχημα και έχω και τον άντρα μου να μου δείχνει φωτογραφίες και να μου λέει "κοίτα πως ήσουν και μόλις είχες γεννήσει".. 👿 δηλαδή "ευχαριστώ ρε!!" Πως φεύγουν αυτά βρε κορίτσια;;;;!!! Όχι τίποτα άλλο.. δεν έχω φάει και κανά παγωτακι ακόμα.. να τα βάζω αλλά να τα ευχαριστιεμαι κιόλας τρώγοντας!! 🤭 Αυτά τα νέα μας.. ελπίζω εσείς να περνάτε πιο ευχάριστα από εμάς.. 😘😘
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...