Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ωωωωω δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρυσι ήμουν σε αυτήν την ομάδα κ τώρα ακόμα να συνειδητοποιήσω ότι έχουμε κ το τρίτο θαυματακι μας μόλις 4 μηνών μαζί μας! 

Με το καλό ελπίδα κ σε σένα το τρίτο παιδάκι 🩷🩷🩷🩷🩷 όταν θα μαζεύονται γύρω σου θα νιώθεις τόσο μα τόσο γεμάτη! 

με το καλό κ στα υπόλοιπα κορίτσια να κρατήσουν υγιή μωράκια στην αγκαλιά τους! 

Μόνο χαρές τίποτα άλλο 🎉🎉🎉

Δημοσίευση

@Παρασκευαιδου χα χα χα αγάπη, άμα σου πω ότι ΠΗΤ με βγάζει 7 Μαρτίου.. 🤣🤣🤣

Βέβαια δεν πιστεύω ότι θα γεννήσω πρώτα ο Θεός Μάρτιο.. με βλέπω τέλος Φεβρουαρίου μαζί σου..!!! 🙃😉

Ας πάω την Τρίτη με το καλό στη γιατρό να δούμε αν όλα είναι καλά.. και μετά όσα μπαλονάκια θέλεις..!!! 🤗🤗🤗

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

Ωωωωω δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρυσι ήμουν σε αυτήν την ομάδα κ τώρα ακόμα να συνειδητοποιήσω ότι έχουμε κ το τρίτο θαυματακι μας μόλις 4 μηνών μαζί μας! 

Με το καλό ελπίδα κ σε σένα το τρίτο παιδάκι 🩷🩷🩷🩷🩷 όταν θα μαζεύονται γύρω σου θα νιώθεις τόσο μα τόσο γεμάτη! 

με το καλό κ στα υπόλοιπα κορίτσια να κρατήσουν υγιή μωράκια στην αγκαλιά τους! 

Μόνο χαρές τίποτα άλλο 🎉🎉🎉

Τρίτο και με τρομάζει ψέματα σε θα πω ..  σε ευχαριστώ πολύ Χρύσα πωπω 4 μηνών πήγε ... Σαν χθες θυμάμαι που μας έγραφες ως έγκυος. Πωπω ο καιρός παίρνει τόσο γρήγορα. Πρέπει να ρουφάμε τις στιγμές... 

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Παρασκευαιδου χα χα χα αγάπη, άμα σου πω ότι ΠΗΤ με βγάζει 7 Μαρτίου.. 🤣🤣🤣

Βέβαια δεν πιστεύω ότι θα γεννήσω πρώτα ο Θεός Μάρτιο.. με βλέπω τέλος Φεβρουαρίου μαζί σου..!!! 🙃😉

Ας πάω την Τρίτη με το καλό στη γιατρό να δούμε αν όλα είναι καλά.. και μετά όσα μπαλονάκια θέλεις..!!! 🤗🤗🤗

Εμένα στον δεύτερο υπέρηχο μου έδωσε 25.02 αλλά πάω για καισαρική 15.02 , θα δείξει ο επόμενος υπέρηχος. Πότε έχεις εσύ;

Και την Κατερίνα θέλω να κάνω ταγκ εδώ.. ω

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Εμένα στον δεύτερο υπέρηχο μου έδωσε 25.02 αλλά πάω για καισαρική 15.02 , θα δείξει ο επόμενος υπέρηχος. Πότε έχεις εσύ;

Και την Κατερίνα θέλω να κάνω ταγκ εδώ.. ω

Εγώ υπέρηχο έχω αύριο το μεσημέρι. Να δούμε αν πάνε όλα καλά..  μία αγωνία την έχω δεν θα στο κρύψω. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Τρίτο και με τρομάζει ψέματα σε θα πω ..  σε ευχαριστώ πολύ Χρύσα πωπω 4 μηνών πήγε ... Σαν χθες θυμάμαι που μας έγραφες ως έγκυος. Πωπω ο καιρός παίρνει τόσο γρήγορα. Πρέπει να ρουφάμε τις στιγμές... 

είχα κ εγώ ένα τρομερό άγχος γιατί ο άνδρας μου δουλεύει βάρδιες κ γυρνάει 12 το βράδυ. Πώς θα τα κοιμίζω πως θα τα απασχολώ και τα 3 (η κόρη μου πάει μόνο 2 ώρες σχολείο το πρωί κτλ) 

Αλλά ηδη από την πρώτη εβδομάδα βούτηξα στα βαθειά για να τα καταφέρω γρήγορα. 

θα δεις ότι θα τα καταφέρετε κ εσείς! Είμαι σίγουρη 🩷🩷🩷🩷 έχεις 2 αγοράκια άρα θα ευχηθώ κ ένα κοριτσάκι ( 2 αγόρια κ 1 κορίτσι έχω κ εγώ) 

υγεία να έχουμε αλήθεια κ όλα τα μπορούμε 💪🏽🙏🏼🩷

όλα τα κορίτσια στην ομαδούλα σας θα τα καταφέρουν 💪🏽🩷🎉

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Xrisa95 είπε:

είχα κ εγώ ένα τρομερό άγχος γιατί ο άνδρας μου δουλεύει βάρδιες κ γυρνάει 12 το βράδυ. Πώς θα τα κοιμίζω πως θα τα απασχολώ και τα 3 (η κόρη μου πάει μόνο 2 ώρες σχολείο το πρωί κτλ) 

Αλλά ηδη από την πρώτη εβδομάδα βούτηξα στα βαθειά για να τα καταφέρω γρήγορα. 

θα δεις ότι θα τα καταφέρετε κ εσείς! Είμαι σίγουρη 🩷🩷🩷🩷 έχεις 2 αγοράκια άρα θα ευχηθώ κ ένα κοριτσάκι ( 2 αγόρια κ 1 κορίτσι έχω κ εγώ) 

υγεία να έχουμε αλήθεια κ όλα τα μπορούμε 💪🏽🙏🏼🩷

όλα τα κορίτσια στην ομαδούλα σας θα τα καταφέρουν 💪🏽🩷🎉

Εμένα ο μεγάλος πάει σχολείο έρχεται μαζί με τον μπαμπά του και τον μικρό μάλλον θα τον γράψω να πηγαίνει αρκετά είναι υπερδραστήριος οπότε χρειάζεται παρέα 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Πωε πήγε ο υπέρηχος κορίτσι μου;

Δεν έκανα ακόμη! Αύριο Τρίτη 15/07 θα πάω, το μεσημέρι μετά τη δουλειά! Ελπίζω να είναι όλα καλά. Σήμερα από το πρωί άρχισε πλέον να με πονάει και το στήθος, οπότε το θεωρώ καλό σημάδι.. 🙏🏼

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Δεν έκανα ακόμη! Αύριο Τρίτη 15/07 θα πάω, το μεσημέρι μετά τη δουλειά! Ελπίζω να είναι όλα καλά. Σήμερα από το πρωί άρχισε πλέον να με πονάει και το στήθος, οπότε το θεωρώ καλό σημάδι.. 🙏🏼

Αναμενωωωω τα νέα σου 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αναμενωωωω τα νέα σου 🥰

Το φασολάκι μας μεγαλώνει και σήμερα είμαστε αισίως 6+4. Είδαμε αρχόμενη καρδούλα να πάλετε, θα φανεί καλύτερα από βδομάδα πιστεύω. Ο σάκος μας είναι λίγο περίεργος αλλά ελπίζω πως θα στρώσει.. ο λεκιθικός ασκός είναι εκεί, φάνηκε πολύ καθαρά αυτή τη φορά. 🤗 Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!! Να δώσει ο Θεός.!!! 🙏🏼 Θα πάω για υπέρηχο τώρα 05/08 στις 9 εβδομάδες. Οπότε ελπίζω να είναι και όλα καλά μέχρι τότε χωρίς απρόοπτα.. από βδομάδα θα βγω και σε επαπειλούμενη, οπότε θα είμαι στο σπίτι, σε ήσυχο περιβάλλον. Γιατί σήμερα μου την ανέβασαν την πίεση στο γραφείο πάλι κάτι κάρχιες που δουλεύουμε μαζί, ο Θεός να τις κάνει συναδέλφους.. 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Το φασολάκι μας μεγαλώνει και σήμερα είμαστε αισίως 6+4. Είδαμε αρχόμενη καρδούλα να πάλετε, θα φανεί καλύτερα από βδομάδα πιστεύω. Ο σάκος μας είναι λίγο περίεργος αλλά ελπίζω πως θα στρώσει.. ο λεκιθικός ασκός είναι εκεί, φάνηκε πολύ καθαρά αυτή τη φορά. 🤗 Μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!! Να δώσει ο Θεός.!!! 🙏🏼 Θα πάω για υπέρηχο τώρα 05/08 στις 9 εβδομάδες. Οπότε ελπίζω να είναι και όλα καλά μέχρι τότε χωρίς απρόοπτα.. από βδομάδα θα βγω και σε επαπειλούμενη, οπότε θα είμαι στο σπίτι, σε ήσυχο περιβάλλον. Γιατί σήμερα μου την ανέβασαν την πίεση στο γραφείο πάλι κάτι κάρχιες που δουλεύουμε μαζί, ο Θεός να τις κάνει συναδέλφους.. 🤣

Μια χαρά .. είδαμε καρδούλα να παλετε το πιο σημαντικό. 

Αχ μη δίνεις βάση σε κακούς ανθρώπους. Τώρα έχεις αλλά.. να θυμάσαι ήρεμη εγκυμοσύνη=ήρεμο μωρό Χ;χαχχ; 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Pinacolada είπε:

@Παρασκευαιδου νομίζω ότι το θέματα κι έπρεπε να το ανοίξεις εκεί που λέει ποιες είμαστε τους ίδιους μήνες εγκυμοσυνης

Μεγάλη γυναίκα είναι και εσύ αμέσως χαχαχαχαχ 😄😂😂😂😂

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα! Έλενα λυπάμαι για την ανασφάλεια που αισθάνεσαι. Η αλήθεια είναι ότι από τους γιατρούς περιμένουμε μια κατεύθυνση και οδηγίες για θέματα που δεν μπορούμε εκ των πραγματων να έχουμε άποψη λόγω άγνοιας του αντικειμενου. Εγώ πάντα λέω ότι θέλω να ξέρω τις επιλογές και τις εναλλακτικές μου αλλά στο τέλος ο γιατρός θέλω να με βοηθήσει να πάρω μια απόφαση με την επιστημονική του εμπειρία και κατάρτιση ως γνώμονα ακόμα κ αν αυτή η απόφαση είναι λυπηρη. Είχαμε συμφωνήσει εξ αρχής ότι αν κάτι τον απασχολήσει στο έμβρυο θα πάμε για λάχνες, δε φοβάμαι και το προτιμώ να ξέρω από το να αγχώνομαι. Σε νιπτ θα προχωρούσα μόνο αν ήταν όλα καλά στην αυχενική και για μένα μόνο. Πραγματικά αν είναι να σε στέλνει για νιπτ και μετά να σε δηλητηριαζει με ενοχές και αμφιβολία τι νόημα είχε. Τέλος πάντων, όλα τα στοιχεία είναι υπέρ σου και η μαία καθησυχαστικη οπότε ας υποθέσουμε ότι ήταν μια άβολη στιγμή του γιατρού σου. Φυσικά να πάρεις δεύτερη γνωμη, και εγώ θα το έκανα αν είχα αμφιβολία αλλά δε θα ανησυχούσα υπέρμετρα. Ρένα είσαι καλύτερα με τις ναυτίες; Εγώ έχω τρομερή κούραση, ειδικά το μεσημερι που ξυπνάει ο μικρός ενώ έχω προλάβει να κάτσω μισή ώρα λέω σκοτώστε με καλύτερα. Έχω και λίγα καφέ που και που αλλά τα συνήθισα πια. Επίσης ο μικρός περνάει φάση μαμακιασης και μονίμως κρέμεται από πάνω μου σαν κοάλα σε ευκάλυπτο. Την άλλη βδομάδα διακοπεεεεες! Δεν ξέρω γιατί έχω την ψευδαίσθηση ότι θα ξεκουραστώ αλλά σίγουρα ανυπομονώ! Θα δω και λίγο τον άντρα μου που σχεδόν έχω ξεχάσει πως μοιάζει!
    • Γεια σου κορίτσι μου! Καλύτερα νομιζω. Ευχαριστώ! Στείλαμε το έμβρυο για καρυότυπο, οπότε είμαστε σε αναμονή για τα αποτελέσματα για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Είχε σταματήσει η καρδούλα του όταν πήγαμε για υπέρηχο.  Πώς είσαι εσύ; Με το καλό να έχετε καλά αποτελέσματα και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα! 
    • Κορίτσια καλησπερα,η μπέμπα είναι μια χαρά αυτές τις μέρες,τρώει και κοιμάται,γκρινιαζει μόνο όταν πεινάει η αν βαρεθεί ξαπλωμένη. Μένει αρκετά ξύπνια και μας κάνει γελάκια και φωνούλες. Αν ακούσει τον αδερφό της να γελάει ξεκαρδιζεται και αυτή.  Εγώ από την άλλη δεν είμαι πολύ καλά, εδώ και 2 μέρες πονάω σε όλο το κορμί μου και με δυσκολία ανταπεξερχομαι. Περιμένω να με πάρει ο ρευματολογος μου γιατί μάλλον θα ξεκινήσω κορτιζόνη.   
    • Μήπως να το μεταφέρουμε εκεί τώρα που είναι νωρίς? Κρίμα να υπάρχουν κ αλλά κορίτσια και να μην μας βρίσκουν 🤣🤣🤣! Δεν ξέρω τι λέτε;
    • Κορίτσι μου καλή επιτυχία. Μην ανησυχείς τόσο, όλα αντιμετωπίζονται πια. Για το σπερμοδιάγραμμα, το δέχονται απ' όλα τα κέντρα και απ' τον Λυμπερόπουλο. Στο λέω σίγουρα, γιατί πέρασα πέρισυ από Επιτροπή και πήγαμε ένα σπερμοδιάγραμμα του Λύμπε και ένα απ' το κέντρο ivf που ήμουν τότε. Πρόσεξε όμως δύο πράγματα: το ένα, αν το θυμάμαι καλά, ότι πρέπει να έχουν απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον τρεις μήνες εντός ενός έτους. Και το δεύτερο, να τους πεις να στα ετοιμάσουν για Επιτροπή με υπογραφές, σφραγίδες κλπ. Ξέρουν αυτοί. Εμείς το είχαμε κάνει στον λύμπε σε άσχετη φάση και μετά που προέκυψε νέα προσπάθεια εξωσωμ, το πήγα και μου το σφράγισαν. Το ίδιο σφραγισμένες από το κέντρο πρέπει να είναι όλες οι εξετάσεις αίματος που θα κάνεις κι εσύ. Πρόσεξέ το. Τώρα, αν τα δύο σας σπερμοδιαγράμματα δεν έχουν τρεις μήνες απόσταση, για να μην ξαναπληρώνετε, ζήτα από το κέντρο γονιμότητας να στο ξανατυπώσουν με διαφορετική ημερομηνία. Για τα χρήματα άστο...πραγματικά πιστεύω ότι μόνο αν πάρεις πολλές μονάδες φαρμάκων συμφέρει η Επιτροπή. Διαφορετικά εγώ είχα υπολογίσει ότι δώσαμε κοντά 500 ευρώ εξετάσεις. Στον Λυμπερ μόνο, το απλό σπερμοδ έκανε 80 ευρώ. Και δεν θα κάνει 200 η σαλπιγγογραφία; Εγώ τόσα είχα δώσει πριν 4 χρόνια. Πόσο θα έχει πάει τώρα...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...