Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Vasiliki_m είπε:

Καλησπερα!😛,

Ποσο αξιοπιστα ειναι τα hometests εγκυμοσύνης;  Δειχνουν πριν την αναμενόμενη περιοδο; πχ (3-4 ημερες πριν; ) 

Ναι σε εμένα είχε δείξει 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Vasiliki_m είπε:

Καλησπερα!😛,

Ποσο αξιοπιστα ειναι τα hometests εγκυμοσύνης;  Δειχνουν πριν την αναμενόμενη περιοδο; πχ (3-4 ημερες πριν; ) 

Τα homemade tests (π.χ. Clearblue, Predictor, First Response κ.λπ.) είναι αρκετά αξιόπιστα, αλλά η ακρίβειά τους εξαρτάται από πότε τα κάνεις.

Δημοσίευση
στις On 10/7/2025 at 2:19 ΜΜ, ο/η Vasiliki_m είπε:

Καλησπερα!😛,

Είναι αξιόπιστα τεστ και σε εμένα έδειξε αχνό θετικό 4 μέρες νωρίτερα.. εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη με αυτά τα τεστ αλλά και μετά τεστ ωορρηξίας της ίδια εταιρίας !

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Είναι αξιόπιστα τεστ και σε εμένα έδειξε αχνό θετικό 4 μέρες νωρίτερα.. εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη με αυτά τα τεστ αλλά και μετά τεστ ωορρηξίας της ίδια εταιρίας !

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσίευση

Κι εγώ hometests έχω και την ωορρηξία μου την εμφανίζουν απλα με την ευκαιρία θέλω να σας κάνω την εξής ερώτηση όταν βγει θετικό πρακτικά τι σημαίνει για την ωορρηξία ; Δηλαδή τι παράθυρο επαφών ανοίγει ; 

Ευχαριστώ 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η kat_kat είπε:

Κι εγώ hometests έχω και την ωορρηξία μου την εμφανίζουν απλα με την ευκαιρία θέλω να σας κάνω την εξής ερώτηση όταν βγει θετικό πρακτικά τι σημαίνει για την ωορρηξία ; Δηλαδή τι παράθυρο επαφών ανοίγει ; 

Ευχαριστώ 

Καλημέρα, θετικό είναι το τεστ ωορρηξίας όταν η γραμμή είναι εξίσου ή και περισσότερο έντονη από τη γραμμή ελέγχου. Συνήθως η ωορρηξία γίνεται εντός 48ωρων. Εμένα πχ γινόταν την επόμενη του θετικού τεστ.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η kat_kat είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ @annie!

Άρα οι επαφές πρέπει να γίνονται από το τεστ και μετά ;

Θεωρητικά το καλύτερο είναι να έχεις επαφές σε όλο τον κύκλο χονδρικά μέρα παρά μέρα. Από τη στιγμή που θα δεις θετικό τεστ είσαι στην πιο γόνιμη φάση σου!! Βέβαια να σου πω προσωπικά έχω κάνει άπειρα τεστ για πολλά χρόνια!!! Έχω τα διδυμάκια μου από εξωσωματική κ τώρα είμαι έγκυος στο 3ο με φυσιολογική σύλληψη. 2 φορές έχω συλλάβει φυσιολογικά (η πρώτη δεν προχώρησε) κ τις 2 δεν έκανα ούτε τεστ ούτε τίποτα.. Και πιάσαμε με ελάχιστες επαφές. Πέρυσι με 1 κ φέτος με 2….  Προσωπικά βοηθήθηκα από τα τεστ για να κατανοήσω καλύτερα τον κύκλο μου αλλά μέχρι εκεί.  

Δημοσίευση
στις On 12/7/2025 at 12:07 ΠΜ, ο/η kat_kat είπε:

Ευχαριστώ 

Τα τεστ σου δείχνουν όταν είναι θετικό ότι τις επόμενες ώρες ή μέρες θα γίνει ωορρηξία .. καλό είναι όταν δεις την έντονη γραμμή να έχεις επαφές κάθε μέρα και συνεχίζεις τα τεστ ωορρηξίας για να δεις πότε η γραμμή θα αρχίσει να πέφτει σε ένταση όταν η γραμμή αρχίζει να πέφτει σημαίνει πως το ωάριο απελευθερώθηκε άρα έχεις ωορρηξία.. το ωάριο ζει 24 ώρες..

εγώ πχ έχω 2 μέρες έντονο τεστ και μετά πέφτει η ένταση της γραμμής οπότε έχω επαφές 5 μερες συνεχόμενα για να πιάσω όλο το γόνιμο παράθυρο τις 2 μέρες που έχω έντονο τεστ και τις επόμενες 3 μέρες που το τεστ αρχίσει και ξεθωριάζει ώστε να είμαι σίγουρη ότι δεν την έχω χάσει .. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εμένα ο γιος μου μετά τα 2 είχε κάνει το bexero αλλά τώρα τ κάνουν νωρίτερα γιατί γράφεται αλλά μέχρι την ηλικία των 2. Θα μιλήσω με τον παιδίατρο γιατί μου φαίνονται πολλά 3 εμβόλια μαζί.  Η βοηθος του μου είπε πως έτσι κάνουν τωρα και της είπα πως αν είναι έτσι θα τους την αφήσω και 3-4 μέρες να ηρεμησει απο την γκρίνια και μετά να μου την δώσουν 🤣
    • Καλησπέρα κορίτσια σας βάζω τα τεστακια μου. Το τελευταίο είναι το σημερινό. 
    • @Sotiria_94 το ελπιζω να ηρεμησει λίγο γτ ολο στα χέρια είναι. Επισης σιναχωθηκε. Εχει μυξες απο χθες. Κοιμοταν τηβ έβαζα κατω κ ξυπνάγε απο τις μυξες. Σαν να πνιγοταν. Τελικά κατα τη 1 ηρθα καναπε την κοιμισα αγκαλια κ εβαλα ενα μαξιλαρι απο κατω όπως ήταν κ κοιμηθηκαμε έτσι μέχρι τις 6. Σβησαμε. Τ πρωί πηρα τηλ τ γιατρό μ είπε να τις κάνω πλύσεις μς φυσιομερ κ αν χρειαστεί να τις βάλω σταγόνες οτριβιν. Αύριο έχουμε κ τ ραντεβού για τ εμβόλια οπότε θα την δει μια κ καλή. Δ ξερω ποια εμβόλια θα κανει τωρα αυριο θα σας πω. Το bexero τ κορίτσια τ εκαναν μετα τ 2 που ξεκινούσαν παιδικο κ εκαναν 2 δόσεις όχι 3. Να δούμε τώρα σ αυτο τι θα μας πει. Κατά τ αλλα τα κορίτσια πηγαν μια βδομάδα διακοπες με τους γονείς μας κ μείναμε οι 2 μας με τ μωρο. Πηγαμε για καφεδάκι σήμερα, για φαγητό, κοιμοταν κ στα δύο.
    • Καλησπέρα !!Εμεις θα κάνουμε το bexero και του πνευμονιόκοκκου τώρα που είναι 3 μηνών 
    • @ΜαρίαΔημήτρης Εμεις καναμε πρωτο το εξαπλο και του πνευμονιοκοκου οταν εγινε 2 μηνων (δηλαδη δυο εμβολια) και οταν γινει 3ων με το καλο μας ειπε οτι θα παρουμε το ποσιμο. Δηλαδη δεν εχουμε παρει ποσιμο μεχρι ωρας. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...