Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιλογή γιατρού για εξωσωματική

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας σε όλες!!

Μετά από 3 χρόνια υπογονιμότητας και διαφόρων θεραπειών, αποφασίσαμε με τον σύζυγο μου (32 και 38 ετών) να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα, την εξωσωματική. Οι εξετάσεις και των 2 βγαίνουν όλες φυσιολογικές και μας έχουν κατατάξει στην ανεξήγητη υπογονιμότητα. Σαν κέντρο έχουμε επιλέξει το Ιασώ - Institute of life (Αθήνα).

Θέλω να μου πείτε σε ποιο γιατρό από το Ιασώ εσεις πετύχατε και ποια η εμπειρία σας;;;

Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.

Ευχόμαι όλα τα κορίτσια να πετύχουν και να γίνουν μανούλες σύντομα! Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσίευση

Καλημέρα, εύχομαι σύντομα να αποκτήσετε τα παιδάκια σας! Προσωπικά δεν έχω εμπειρία ωστόσο πολύ καλή μου φίλη που ταλαιπωρήθηκε πολύ, έκανε πολλές προσπάθειες και άλλαξε γιατρούς, τελικά τα κατάφερε με τον Γιώργο Παρτσινεβελο που νομίζω κ αυτός στο Ιασώ είναι. Ακόμα πίνει νερό στο όνομα του και όχι μόνο λόγω της έκβασης αλλά και λόγω της γενικότερης στάσης και συμπεριφορας του. Ίσως δε χάνεις κάτι να κάνεις ένα ραντεβού μαζί του. Καλή επιτυχία!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσι μου, εγώ με τον άντρα μου προσπαθούσαμε επί 2 έτη να κάνουμε μωρό.

Με πολύ καλές εξετάσεις και εμείς. 

Έχουμε κλείσει να ξεκινήσουμε όλη την διαδικασία της εξωσωματικής στο Γένεσης με τον κύριο Πάντο. Είναι πολύ καλός.

Ο Θεός είχε άλλα σχέδια διότι έμεινα τυχαία έγκυος πριν ξεκινήσουμε.

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Καλημέρα, εύχομαι σύντομα να αποκτήσετε τα παιδάκια σας! Προσωπικά δεν έχω εμπειρία ωστόσο πολύ καλή μου φίλη που ταλαιπωρήθηκε πολύ, έκανε πολλές προσπάθειες και άλλαξε γιατρούς, τελικά τα κατάφερε με τον Γιώργο Παρτσινεβελο που νομίζω κ αυτός στο Ιασώ είναι. Ακόμα πίνει νερό στο όνομα του και όχι μόνο λόγω της έκβασης αλλά και λόγω της γενικότερης στάσης και συμπεριφορας του. Ίσως δε χάνεις κάτι να κάνεις ένα ραντεβού μαζί του. Καλή επιτυχία!

Μου τον εχουν ξαναπει αυτον τον γιατρο απο το Ιασω. Τοσο καλος ειναι; Αν και δεν τον ειχα ακουσει πιο πριν. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, εγώ με τον άντρα μου προσπαθούσαμε επί 2 έτη να κάνουμε μωρό.

Έχουμε κλείσει να ξεκινήσουμε όλη την διαδικασία της εξωσωματικής στο Γένεσης με τον κύριο Πάντο. Είναι πολύ καλός.

Συγχαρητηρια! Με το καλο! Δεν θελω να παω στο γενεσις. Εχω ακουσει αναμεικτα σχολια γι αυτο το κεντρο. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Ο Πάντος κάνει υπέρηχο όταν κάνει εμβρυομεταφορες;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Μου τον εχουν ξαναπει αυτον τον γιατρο απο το Ιασω. Τοσο καλος ειναι; Αν και δεν τον ειχα ακουσει πιο πριν. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.

Ψάξε εδώ στο φόρουμ για αυτόν στο θέμα εξωσωματική 2024 λέγαμε κάποια πράγματα με τα κορίτσια. Προσωπικά δεν τον ξέρω απλά θυμάμαι δεν κάνει εμβρυομεταφορες με υπέρηχο κάτι που με βρίσκει εντελώς αντίθετη . 

Έχουμε αναφέρει και άλλα όνοματ;

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ψάξε εδώ στο φόρουμ για αυτόν στο θέμα εξωσωματική 2024 λέγαμε κάποια πράγματα με τα κορίτσια. Προσωπικά δεν τον ξέρω απλά θυμάμαι δεν κάνει εμβρυομεταφορες με υπέρηχο κάτι που με βρίσκει εντελώς αντίθετη . 

Έχουμε αναφέρει και άλλα όνοματ;

Δεν εχω αλλα ονοματα. Θα το ψαξω αυτο που λες στο παλιο θεμα της εξωσωματικης. Αν υπαρχει καποια με εμπειρια απο το Ιασω ας μου γραψει.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Δεν εχω αλλα ονοματα. Θα το ψαξω αυτο που λες στο παλιο θεμα της εξωσωματικης. Αν υπαρχει καποια με εμπειρια απο το Ιασω ας μου γραψει.

Κορίτσι μου, εγω ήμουν σε γιατρο στο Ιασω. Πολύ καλό μάλιστα. Θα σου στείλω πμ. Εσύ ποιον είχες και δεν σου αρεσε; 

Όσο για την καθυστέρηση στην εξωσωματικη, να μην σκας. Αυτά θέλουν τον χρόνο τους και σίγουρα ο Ιούλιος δεν είναι καλός μήνας για να ξεκινήσεις πρώτη φορά. Εγώ, θυμάμαι, Ιούλιο είχα καταλήξει σε γιατρο- κεντρο και διεγερση ξεκίνησα 20 Οκτώβρη!! Με εξετασεις, προετοιμασια, Αυγουστο να μεσολαβει....Αφού δεν σας βγήκε ο Ιούνιος, αστον τον Ιούλιο και τον Αύγουστο να πάνε!

Κατ αρχάς πρέπει να δεις τι γίνεται με την περίοδο σου. Χρειάζεσαι έναν καλό ορμονολογικο έλεγχο. Και όχι απλά να πάρεις duphaston για να σου έρθει περίοδος και αντε πάμε για εξωσωματικη. Γιατί μπορεί ο επόμενος κυκλος να μην είναι καλός λογω αυτης της ανασταστωσης.

Είσαι πολύ μικρή και ολα θα γίνουν με τη σειρά τους. Θα κάνεις παιδάκι, να εισαι σιγουρη. Λίγη υπομονή και πίστη!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η RAM21 είπε:

Κορίτσι μου, εγω ήμουν σε γιατρο στο Ιασω. Πολύ καλό μάλιστα. Θα σου στείλω πμ. Εσύ ποιον είχες και δεν σου αρεσε; 

Όσο για την καθυστέρηση στην εξωσωματικη, να μην σκας. Αυτά θέλουν τον χρόνο τους και σίγουρα ο Ιούλιος δεν είναι καλός μήνας για να ξεκινήσεις πρώτη φορά. Εγώ, θυμάμαι, Ιούλιο είχα καταλήξει σε γιατρο- κεντρο και διεγερση ξεκίνησα 20 Οκτώβρη!! Με εξετασεις, προετοιμασια, Αυγουστο να μεσολαβει....Αφού δεν σας βγήκε ο Ιούνιος, αστον τον Ιούλιο και τον Αύγουστο να πάνε!

Κατ αρχάς πρέπει να δεις τι γίνεται με την περίοδο σου. Χρειάζεσαι έναν καλό ορμονολογικο έλεγχο. Και όχι απλά να πάρεις duphaston για να σου έρθει περίοδος και αντε πάμε για εξωσωματικη. Γιατί μπορεί ο επόμενος κυκλος να μην είναι καλός λογω αυτης της ανασταστωσης.

Είσαι πολύ μικρή και ολα θα γίνουν με τη σειρά τους. Θα κάνεις παιδάκι, να εισαι σιγουρη. Λίγη υπομονή και πίστη!

Στειλε μου να σου πω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...