Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Είμαι καλά σε γενικές γραμμές, αν και η ψυχολογία μου είναι λίγο πεσμένη αυτές τις μέρες. Από χθες ο άντρας μου είναι άρρωστος και νοσηλεύεται, και μπορώ να τον επισκέπτομαι μόνο τα πρωινά. Τις υπόλοιπες ώρες είμαι με τη μικρή, ενώ εκείνος περνάει όλη τη μέρα μόνος του, κάτι που με βαραίνει πολύ.

Από συμπτώματα, νιώθω αρκετά πρησμένο το στήθος και έχω ελαφρά τσιμπήματα στην κοιλιά, τιποτα έντονο για την ώρα. Ανυπομονώ για τον υπέρηχο, με την ελπίδα να καταφέρουμε να δούμε κάτι και να πάρουμε μια πρώτη ανάσα αισιοδοξίας.

@Mantarini περαστικά για τον άντρα σου να είναι κάτι περαστικό και να γυρίσει γρήγορα σπίτι σας 

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Eirin είπε:

Κορίτσι καλησπέρα!!! 

Εύχομαι όλες οι εγκυμοσύνες να πηγαίνουν καλά !!! 

Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε να προτείνετε κάποιο κέντρο για σπερματοδιαγραμμα; Έχετε κάποια εικόνα για το Γέννημα; Σκέφτομαι να πάω εκεί να κάνω την σαλπιγγογραφια.  Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο κέντρο; 

Ευχαριστώ πολύ 😊 

Αν είσαι Αθήνα, ο Λυμπεροπουλος στην Κηφισίας θεωρείται καλό κέντρο για τον αντρικό παράγοντα. Σαλπιγγογραφια συνήθως σε μαιευτήρια κάνουμε. Ξερω σιγουρα Ρέα, Ιασω.

Στο Γεννημα, αν εννοεις το κέντρο υποβοηθουμενης, σίγουρα θα κάνουν σπερμοδιαγραμμα, ολα αυτα τα κεντρα κανουν. Δεν ξέρω για σαλπιγγογραφια.

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

@Mantarini περαστικά στον άντρα σου και γρήγορη ανάρρωση θα περάσει και αυτό . Περιμένουμε ένα μεγάλο νούμερο χοριακης το μεσημέρι ♥️

Σε ευχαριστώ πολύ!! Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα!! Περιμένω το email της χοριακης!! Ο άντρας μου είναι καλύτερα και αύριο θα βγεί!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα!! Περιμένω το email της χοριακης!! Ο άντρας μου είναι καλύτερα και αύριο θα βγεί!!! 

Τέλεια κορίτσι μου να ηρεμήσεις και εσύ από τα πήγαινε έλα ,τι έπαθε γρίπη???

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Τέλεια κορίτσι μου να ηρεμήσεις και εσύ από τα πήγαινε έλα ,τι έπαθε γρίπη???

Αμυγδαλιτιδα, έχει θέμα με τις αμυγδαλές του απλά αυτή τη φορά αιμοραγισαν. Τον Σεπτέμβριο θα τις βγάλει 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mantarini είπε:

Αμυγδαλιτιδα, έχει θέμα με τις αμυγδαλές του απλά αυτή τη φορά αιμοραγισαν. Τον Σεπτέμβριο θα τις βγάλει 

Οοοοοοο αμάν μωρέ ....σιδερένιος !!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Περαστικά στο σύζυγο με το καλό να επιστρέψει!!!! 

Α τέλεια η χοριακή σου κορίτσι μου!!! Με το καλό όλα!!! Είδες που ανέβηκε;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

289 η χοριακη κορίτσια... Να πανηγυρίσω;;; 

🎉🎉🎉🥳🥳🥳🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🥳🥳🥳🥳

Ναι κορίτσι μου ναι πανηγύρισε όλα τελειαααααα συγχαρητήρια,με το καλό ο υπερυχος την άλλη βδομάδα 

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

yupiiiii να πανηγυρίσεις ναι!!!! 😍

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Περαστικά στο σύζυγο με το καλό να επιστρέψει!!!! 

Α τέλεια η χοριακή σου κορίτσι μου!!! Με το καλό όλα!!! Είδες που ανέβηκε;;;

στις πριν 12 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Σουπερ παει!! Ολα καλα!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Ναι κορίτσι μου ναι πανηγύρισε όλα τελειαααααα συγχαρητήρια,με το καλό ο υπερυχος την άλλη βδομάδα 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!! 😘😘😘

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Είμαι καλά σε γενικές γραμμές, αν και η ψυχολογία μου είναι λίγο πεσμένη αυτές τις μέρες. Από χθες ο άντρας μου είναι άρρωστος και νοσηλεύεται, και μπορώ να τον επισκέπτομαι μόνο τα πρωινά. Τις υπόλοιπες ώρες είμαι με τη μικρή, ενώ εκείνος περνάει όλη τη μέρα μόνος του, κάτι που με βαραίνει πολύ.

Από συμπτώματα, νιώθω αρκετά πρησμένο το στήθος και έχω ελαφρά τσιμπήματα στην κοιλιά, τιποτα έντονο για την ώρα. Ανυπομονώ για τον υπέρηχο, με την ελπίδα να καταφέρουμε να δούμε κάτι και να πάρουμε μια πρώτη ανάσα αισιοδοξίας.

Περαστικά. Να το ξεπεράσετε συντόμα.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

🎉🎉🎉🥳🥳🥳🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🥳🥳🥳🥳

Πολύ καλό!!!πάνω από διπλάσιο το νούμερο άρα είναι τέλειο!!!🩷🩷🩷🩷 Με το καλό το νινακι σας

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσι Ε;; Στο εύχομαι!! ❤️❤️

Άσε χθες ο φίλος μου gpt μου έκοψε τα φτερά... Με τη μέθοδο Ramzi που έδειξε ότι έχω αγόρι γτ είναι από τη δεξιά μεριά 🤪 το τεσταρς και με τα άλλα και όντως βγήκε ...χαχαχ

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Elli13 είπε:

Το αίμα ήταν καφέ και κόκκινο, λίγο σε ποσότητα και δεν ξαναείδα έκτοτε. Την μικρή (τι μικρή δηλαδή, έχει ξεπεράσει τα 13 κιλά), την σηκώνω κανονικά, δεν γίνεται αλλιώς σε όλη την εγκυμοσύνη. Ποιος ξέρει από το ήταν αυτο το αιματακι, ο γιατρός μου δεν έδωσε καμία βάση πάντως. 

Αυτο με την περιστροφή του μωρού, επειδή το έχω δει  βίντεο μου φαίνεται τόσο επώδυνο... Είναι όντως;

Ο πρώτος τοκετός ναι ήταν φυσιολογικός πριν 20 μήνες. Πλέον είναι σε μια φάση, ας γίνει ο,τι είναι καλύτερο δυστυχώς δεν περνάει και τόσο από το χέρι μου (ευχαριστώ για τις συμβουλές κορίτσια, θα ξεκινήσω τις ασκήσεις οπωσδήποτε, μήπως και..)

Δεν ένιωσα καθόλου μα καθόλου πόνο και σκέψου ήταν πολύ μεγάλο μωρό γεννήθηκε 2 εβδομάδες μετά 4790 . 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

🎉🎉🎉🥳🥳🥳🎉🎉🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🥳🥳🥳🥳

Μπαλόνια βλέπω και τα λατρεύω. ... Τι υπέροχη . 

Περαστικά και στον άντρα σου εύχομαι σύντομα να βγει. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Πολύ λυπηθηκα κορίτσι μου! Το περασα και εγω πέρσι και σε νιωθω… Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου γρηγορα να χτυπαει μια δευτερη καρδουλα μεσα σου!!!
    • Εκτός από την Έλενα με το αγοράκι της, ξέρει καμιά άλλη φύλο;
    • Καλησπέρα! Έλενα λυπάμαι για την ανασφάλεια που αισθάνεσαι. Η αλήθεια είναι ότι από τους γιατρούς περιμένουμε μια κατεύθυνση και οδηγίες για θέματα που δεν μπορούμε εκ των πραγματων να έχουμε άποψη λόγω άγνοιας του αντικειμενου. Εγώ πάντα λέω ότι θέλω να ξέρω τις επιλογές και τις εναλλακτικές μου αλλά στο τέλος ο γιατρός θέλω να με βοηθήσει να πάρω μια απόφαση με την επιστημονική του εμπειρία και κατάρτιση ως γνώμονα ακόμα κ αν αυτή η απόφαση είναι λυπηρη. Είχαμε συμφωνήσει εξ αρχής ότι αν κάτι τον απασχολήσει στο έμβρυο θα πάμε για λάχνες, δε φοβάμαι και το προτιμώ να ξέρω από το να αγχώνομαι. Σε νιπτ θα προχωρούσα μόνο αν ήταν όλα καλά στην αυχενική και για μένα μόνο. Πραγματικά αν είναι να σε στέλνει για νιπτ και μετά να σε δηλητηριαζει με ενοχές και αμφιβολία τι νόημα είχε. Τέλος πάντων, όλα τα στοιχεία είναι υπέρ σου και η μαία καθησυχαστικη οπότε ας υποθέσουμε ότι ήταν μια άβολη στιγμή του γιατρού σου. Φυσικά να πάρεις δεύτερη γνωμη, και εγώ θα το έκανα αν είχα αμφιβολία αλλά δε θα ανησυχούσα υπέρμετρα. Ρένα είσαι καλύτερα με τις ναυτίες; Εγώ έχω τρομερή κούραση, ειδικά το μεσημερι που ξυπνάει ο μικρός ενώ έχω προλάβει να κάτσω μισή ώρα λέω σκοτώστε με καλύτερα. Έχω και λίγα καφέ που και που αλλά τα συνήθισα πια. Επίσης ο μικρός περνάει φάση μαμακιασης και μονίμως κρέμεται από πάνω μου σαν κοάλα σε ευκάλυπτο. Την άλλη βδομάδα διακοπεεεεες! Δεν ξέρω γιατί έχω την ψευδαίσθηση ότι θα ξεκουραστώ αλλά σίγουρα ανυπομονώ! Θα δω και λίγο τον άντρα μου που σχεδόν έχω ξεχάσει πως μοιάζει!
    • Γεια σου κορίτσι μου! Καλύτερα νομιζω. Ευχαριστώ! Στείλαμε το έμβρυο για καρυότυπο, οπότε είμαστε σε αναμονή για τα αποτελέσματα για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Είχε σταματήσει η καρδούλα του όταν πήγαμε για υπέρηχο.  Πώς είσαι εσύ; Με το καλό να έχετε καλά αποτελέσματα και να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα! 
    • Κορίτσια καλησπερα,η μπέμπα είναι μια χαρά αυτές τις μέρες,τρώει και κοιμάται,γκρινιαζει μόνο όταν πεινάει η αν βαρεθεί ξαπλωμένη. Μένει αρκετά ξύπνια και μας κάνει γελάκια και φωνούλες. Αν ακούσει τον αδερφό της να γελάει ξεκαρδιζεται και αυτή.  Εγώ από την άλλη δεν είμαι πολύ καλά, εδώ και 2 μέρες πονάω σε όλο το κορμί μου και με δυσκολία ανταπεξερχομαι. Περιμένω να με πάρει ο ρευματολογος μου γιατί μάλλον θα ξεκινήσω κορτιζόνη.   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...