Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Αχ κορίτσια μου μου δίνετε ελπίδα... Δεν έχω αφήσει τον εαυτό μου να χαρεί... Είμαι αρκετά αγχωμένη... Απ' τη μια νιώθω τύψεις για αυτό το σπορακι και από την άλλη λέω δεν ήταν λίγο όλο αυτό που πέρασα τα Χριστούγεννα. Ας ήρθε για να μείνει! 🙏🙏 

Δεν το έχω πει πουθενά.. μόνο εγώ και ο άντρας μου το ξέρουμε για την ώρα. Θέλουμε να σιγουρευτούμε πριν το πούμε στους γονείς μας και στα αδέρφια μας 

Κοριτσάρα μια χαρά είναι το νούμερο ,καλούς διπλασιασμους Μανταρινάκη μας 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

98.74 κορίτσια μου  η χοριακη!!  Δεν σας κρύβω έχω πολύ άγχος... Περιμένα τουλάχιστον τριψήφιο... 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου 🥳🥳🥳 είσαι έγκυος και επίσημα 🥰

καλούς διπλασιασμούς σου εύχομαι με το καλό το ένα υγιές μωράκι !!! 

όσο μπορείς να είσαι ήρεμη και αισιόδοξη 🧿 όλα θα πάνε καλά ! ☺️

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Με το καλό κορίτσι μου όλα να πάνε τέλεια!!! Μια χαρά νομίζω πως είναι η χοριακή σου!! Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!!!

στις πριν 6 ώρες, ο/η annie! είπε:

Πολύ καλή η χοριακή σου κοριτσάκι μου!!! Με το καλόοοοο!!!!!! Εγώ ξεκίνησα με 84... Αν δεν κάνω λάθος σήμερα περίμενες;

στις πριν 5 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

μια χαρά είναι το νουμερακι..εξάλλου σημασία έχει ο διπλασιασμός!! Με το καλό ❤️

στις πριν 4 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Mantarini οι 2 τελευταίες εγκυμοσυνες μ τη μερα π περιμενα περιοδο ξεκίνησαν με χοριακες 46 κ 47 αντίστοιχα! Μια χαρά είναι η χοριακη σου. Τ νούμερο απλα επιβεβαιώνει οτι υπάρχει εγκυμοσύνη κ όχι την εξέλιξη. Σου εύχομαι όλα καλα μέχρι τέλους! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Συγχαρητήρια και επίσημα κοριτσάκι μου. Μια χαρά είναι η χοριακη σου.. 

Σας ευχαριστω τόσο πολύ κορίτσια μου!! Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που μας συμβαίνει... Είχα χάσει την πίστη μου, τις ελπίδες μου..  ίσως να χαλάρωσα όταν έμαθα το αποτέλεσμα του άντρα μου και είπα ότι οκ δεν μένεις έγκυος με αυτό το σπέρμα θα δούμε τι θα χρειαστεί να κάνουμε από εδώ και πέρα και δεν το σκεφτόμουν καθόλου αυτό το μήνα. Είχαμε επαφές απλά γιατί το θέλαμε. 

Μίλησα και με τον γιατρό, θα είναι στο νησί στις 24/7 οπότε τότε έκλεισα ραντεβού μαζί του , θα είναι αρκετά νωρίς αλλά ας δούμε αν είναι ενδομήτριο για αρχή. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Kateriniw είπε:

Κοριτσάρα μια χαρά είναι το νούμερο ,καλούς διπλασιασμους Μανταρινάκη μας 

στις πριν 2 ώρες, ο/η Elk είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου 🥳🥳🥳 είσαι έγκυος και επίσημα 🥰

καλούς διπλασιασμούς σου εύχομαι με το καλό το ένα υγιές μωράκι !!! 

όσο μπορείς να είσαι ήρεμη και αισιόδοξη 🧿 όλα θα πάνε καλά ! ☺️

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! Ευχαριστωωω!!! 🥳🥳❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Σας ευχαριστω τόσο πολύ κορίτσια μου!! Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που μας συμβαίνει... Είχα χάσει την πίστη μου, τις ελπίδες μου..  ίσως να χαλάρωσα όταν έμαθα το αποτέλεσμα του άντρα μου και είπα ότι οκ δεν μένεις έγκυος με αυτό το σπέρμα θα δούμε τι θα χρειαστεί να κάνουμε από εδώ και πέρα και δεν το σκεφτόμουν καθόλου αυτό το μήνα. Είχαμε επαφές απλά γιατί το θέλαμε. 

Μίλησα και με τον γιατρό, θα είναι στο νησί στις 24/7 οπότε τότε έκλεισα ραντεβού μαζί του , θα είναι αρκετά νωρίς αλλά ας δούμε αν είναι ενδομήτριο για αρχή. 

Η γυάλα λέει είναι ενδομήτριο... Ξέρω και τι περιμένεις... Τέρμα τα ψέματα σε είχα βάλει στο μάτι.  Στο έλεγα.. θα έρθει. Και ξέρω τελευταίο καλοκαίρι χωρίς ουα ουά... Απόλαυσε το ... 

Αχ δεν ξες πόσο μα πόσο χάρηκα . 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Η γυάλα λέει είναι ενδομήτριο... Ξέρω και τι περιμένεις... Τέρμα τα ψέματα σε είχα βάλει στο μάτι.  Στο έλεγα.. θα έρθει. Και ξέρω τελευταίο καλοκαίρι χωρίς ουα ουά... Απόλαυσε το ... 

Αχ δεν ξες πόσο μα πόσο χάρηκα . 🥰

Λαβ γιου 🫶🫶🫶🫶 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...