Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ιούλιος ένα μήνας γεμάτος φως ,καλοκαίρι και υποσχέσεις !!!! Πάμε δυνατααααα

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kateriniw είπε:

Τέλεια πέρασες το μαξιλαράκι το μεγάλο και οδεύεις να κρατήσεις αγκαλιά το μωράκι σου !!! Σαν διδυμομαμα θυμάσαι τι συμπτώματα είχες στην αρχή και αν είχες ? 

Δεν έχω δίδυμα εγώ ένα είναι αλλά πριν την καθυστέρηση ακόμα είχα πόνους περιόδου έντονους και είχε ξεκινήσει ήδη η ναυτία σε αντίθεση με το γιο μου που άρχισε μετά την έκτη εβδομάδα 

• Απαντήσεις 215
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η zoepapa είπε:

Δεν έχω δίδυμα εγώ ένα είναι αλλά πριν την καθυστέρηση ακόμα είχα πόνους περιόδου έντονους και είχε ξεκινήσει ήδη η ναυτία σε αντίθεση με το γιο μου που άρχισε μετά την έκτη εβδομάδα 

Ααααά νόμιζα έγραψες πιο πάνω για δύο ,σίγουρα πάλι μπερδεύτηκα 

Δημοσίευση

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό ήθελε να δει λίγο σχετικά μετά πονακια που τον είπα ,αν και Μ είχε πει ότι σίγουρα είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα και όντως μεγαλώνουμε ,φτάσαμε το ένα χιλιοστό και από παλμούς 160 και 151 ,τώρα ξανά Δευτέρα για τον βασικό ,με έδωσε και μαγνήσιο να περνώ για τους μυς της μήτρας 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό ήθελε να δει λίγο σχετικά μετά πονακια που τον είπα ,αν και Μ είχε πει ότι σίγουρα είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα και όντως μεγαλώνουμε ,φτάσαμε το ένα χιλιοστό και από παλμούς 160 και 151 ,τώρα ξανά Δευτέρα για τον βασικό ,με έδωσε και μαγνήσιο να περνώ για τους μυς της μήτρας 

Μπραβο κοριτσι μου!!! Μεγαλωνουν τα σπορακια σου 😍

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pixies είπε:

Αυτό το έκανα τώρα το απόγευμα με 5 μέρες καθυστέρηση 

IMG_7502.jpeg

Συγχαρητήρια είναι τέλειες η γραμμές ... Με το καλό...

Είπαμε αυτοί οι μήνες.. είναι φουλ και συνεχίζω να επιμένω Σεπτεμβρίο θα βαράμε θετικά..

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Τι υπέροχοι ήχοι. Το μαγνήσιο βοηθάει πάρα πολύ.

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Μεγαλώνουν τα μικρά σουσαμακια 😊 

Δημοσίευση
στις On 3/7/2025 at 1:42 ΜΜ, ο/η Katiana1987 είπε:

Καλέ κι εγώ σε νησί είμαι. Λευκάδα. Άντε, για κοπιάστε να γνωρίσετε την μπουμπού μου!!! 🥰🥰🥰

Κορίτσι μου κανένα γαγγλιάκι μπορεί να είναι. Μην αγχώνεσαι. Δε θα είναι κάτι και φυσικά υπάρχουν εξετάσεις που μπορείς να κάνεις και έγκυος. Περιμένουμε νέα σας! 

Πως είσαι γενικά;

Τελικά ευτυχώς δεν χρειάζεται ακτίνες... Μου έδωσε voltaren αντιφλεγμονώδη...πρέπει να το πάρω για να ξεπρηστει! Ο γυναικολόγος έδωσε έγκριση και έτσι το ξεκίνησα! Θα δούμε σε 10 ημέρες αν θα ξεπρηστει! Μακάρι γιατί μετά με είπε θα πάμε σε κορτιζόνη κλπ που δεν το θέλουμε τώρα αυτό ! 🙏 

Δημοσίευση

@Pixies περιμένουμε την υψηλότατη χοριακη σου κορίτσι μου!!! 🙏

@Kateriniw τι ωραία μεγαλώνουν τα μικρακια σας!!! Μακάρι να σε βοηθήσει το μαγνήσιο κ να περάσουν τα πονάκια 😊

@evaa__ Πιστεύω είσαι νωρίς ακόμη, μη σε παίρνει απο κάτω!!!! Υπομονή μέχρι την Τρίτη 🤞🤞

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Τελικά ευτυχώς δεν χρειάζεται ακτίνες... Μου έδωσε voltaren αντιφλεγμονώδη...πρέπει να το πάρω για να ξεπρηστει! Ο γυναικολόγος έδωσε έγκριση και έτσι το ξεκίνησα! Θα δούμε σε 10 ημέρες αν θα ξεπρηστει! Μακάρι γιατί μετά με είπε θα πάμε σε κορτιζόνη κλπ που δεν το θέλουμε τώρα αυτό ! 🙏 

Περαστικά σου κορίτσι μου!!! Εύχομαι όλα καλά να πάνε 🙏😊

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η marinamanoulitsa είπε:

Περαστικά σου κορίτσι 🩷

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...