Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Το δοκιμάσαμε κ εμείς αλλά είναι ανυποχώρητος. Όμως τώρα έχει μέρες να ξυπνήσει μέσα στη νύχτα ευτυχώς το πάει σερί ως το πρωί, ελπίζω να μείνει αυτή η συνήθεια! Ξυπνάει πολύ νωρίς βέβαια 6:15-6:30 (κοιμάται 8 ) και για το σχολείο φεύγει 7:15 αλλά τον ετοιμάζει ο άντρας μου πλυσίματα, ντύσιμο, γάλα κλπ και το πρωί τον θέλει θέλει φουλ τον μπαμπά του, ξυπνάει πολύ ευδιάθετος ευτυχώς και αφού ετοιμαστεί και χαζολογησει λίγο στο σαλόνι τρέχει στην πόρτα για να πάει στο σχολικό. Ο γλυκός μου ❤️ Ναι τον στέλνω κανονικά και δεν σκοπεύω να τον σταματήσω. Θέλω να διατηρήσει την καθημερινότητα και τη ρουτίνα του και του έχω ήδη κανόνες υγιεινής στο σπίτι και έχει συνηθίσει. Έρχεται σπίτι, αλλάζουμε ρούχα, πλένουμε χέρια κλπ. Τις προάλλες πήγαμε παιδική χαρά και αφού έπαιξε καλά καλά με ένα κοριτσάκι και σχεδόν το ένα έγλυφε το άλλο, λέει η μαμά του Νεφέλη μη πλησιάζεις πολύ, γυρνάω και ρωτάω γιατί; Και λέει αα έχει κοξακι βέβαια περνάει τώρα αλλά δεν πάει σχολείο ακόμα. Ε πήρα τον μικρό και έφυγα με πολλά νεύρα αλλά τι να πεις. Θέλω να πω ότι αν είναι να κουβαλήσει σπίτι ιώσεις μπορεί να το κάνει απο παντού και δεν είναι και παιδί που αντέχει σπίτι όλη μέρα με τιποτα. Φυσικά είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος αν πηγαίνει σχολείο αλλά τέλος πάντων ζύγισα τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισα να τον αφήνω να πηγαίνει κανονικά και οψομεθα. Το λατρεύει εξάλλου. Με το κοριτσάκι που τον είχε δαγκώσει έχουν γίνει κολληταρια 😂

• Απαντήσεις 482
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@Zelda ετσι ξεκινάνε οι πιο δυνατές φιλίες λοιπον🤣🤣

Είδες μωρέ ειναι ψυχούλες τα μωρά δεν έχουν ούτε κακίες ούτε εγωισμό ουτε τπτ,μετα γινόμαστε αντε να μην πω..

Απλά ξαναθυμήθησε τους στον παιδικο να σου λένε εαν δουν παιδάκι άρρωστο κλπ για να προλάβεις ο,τι μπορεις😉

Δημοσίευση

Ναι ναι το ξέρουν ήδη και με ενημερώνουν και επίσης αν είναι κανένα με μύξες το βάζουν να κάτσει μακριά από το δικό μου. Τώρα νταξει σιγά όλα μαζί παίζουν δε γλιτώνουμε αλλά προς το παρόν δεν έχει αρρωστήσει καθόλου, ούτε μια μέρα δεν έχει χάσει!

Η μπέμπα μια χαρά κ αυτή, έφτασε τα 2 κιλά και έχει πάρει θεσουλα ωραία με το κεφάλι προς τα κάτω! Φτάνει η ώρα κορίτσια 🥹

Δημοσίευση

@Zeldaτι ωραιααα😍😍θα κάνεις ασκήσεις εμπεδωσης;;εγω δεν εχω ξεκινήσει ακόμη,ειδικά σημερα κάποιο νεύρο εχει πειραχτεί στη μεση κ σέρνω κυριολεκτικα τα πόδια μου,ότι διατάσεις κ να κανω δεν βοηθησαν🙄😏😒

Δημοσίευση

Ποιες ασκήσεις εμπέδωσης 😂 δεν κάθομαι καθόλου, γράφω χιλιόμετρα κάθε μέρα. Όλο το πρωί φτιάχνω το σπίτι και από το δευτερόλεπτο που γυρνάει σπίτι το κουτάβι αρχίζω το τρέξιμο, παιδικές χαρές, πατίνι στην πλατεία και δώστου να τρέχω από πίσω του. Με βλέπουν άγνωστοι άνθρωποι και μου λένε τι κάνεις σταματά να τρέχεις με αγχωνεις αλλά τι να κάνω;! Επίσης μένουμε σε μεζονέτα οπότε κάθε μέρα ανεβοκατεβαίνω σκάλες πολλές φορές. Από εμπέδωση είμαι καλυμμένη! Είναι και δεύτερη, θα εμπεδωθεί δεν τη φοβάμαι!

Δημοσίευση

Για τη μέση δε μου έχει συμβεί ευτυχώς αλλά φαντάζομαι πως είναι βασανιστικό, ειδικά αν είναι συνεχές. Ίσως όταν εμπεδωθεί σιγά σιγά να αφήσει το νεύρο και να ηρεμήσεις. Βέβαια μετά θα πονάνε ισχία, ηβικη περιοχή, όλα εκεί κάτω. Και μιας που το ανέφερα τώρα που μεγαλώνει η μπέμπα νιώθω έναν πόνο όταν κουράζομαι χαμηλά στην ηβική σύμφυση. Μου είπε ότι είναι φυσιολογικό γιατί έμεινα ξανά έγκυος πάνω στο έτος από τον πρώτο τοκετό και δεν έχει συνέλθει ακόμα μια μικρή συνδεσμικη κάκωση που είναι αναμενόμενη στον φυσιολογικό τοκετό (ήταν και 3760 ο μικρός οπότε τράβηξε εκεί τους συνδέσμους αρκετά).

Δημοσίευση

@Zelda τέλεια νέα η μικρούλα! Και επίσης πόσο ωραίο που αρέσει ο παιδικός στον μικρό σου! Είναι μεγάλη ανάσα φαντάζομαι κ για σένα να παίρνεις λίγο τον χρόνο σου. Μιας κ μετά τρέχεις έτσι 🤣 εγώ δεν την βγάζω σχεδόν καθόλου έξω. Μόνο με τον μπαμπά το απόγευμα και κανένα πρωινό αν έχει ωραίο καιρό. Μόλις βγούμε οι συσπάσεις γίνονται πιο συχνές κ μου πιέζουν την κύστη, οπότε καταλαβαίνετε 😂 

Αυτό πάντως με τις ασκήσεις δεν το ξέρω. Μου είπε η μαία πως θα κάνουμε προς το τέλος ασκήσεις για να πάρει σωστή θέση. Αυτό εννοείτε; 

Δημοσίευση

Ναι ανάλογα με τη θέση που έχει το έμβρυο υπάρχουν οι κατάλληλες ασκήσεις για να πάρει καλύτερη θέση για τοκετό. Συνήθως βέβαια η φύση κάνει τη δουλειά της και εμπεδώνεται μια χαρά σωστά. Άλλοι είναι οι λόγοι που δε γεννιούνται φυσιολογικά στην Ελλάδα κ ας τα ρίχνουν στο μωρό...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Απλά εμείς θα πάμε στο χωριό όταν "φύγει" η πεθερά μου. Κ είναι τόσο καλή η γυναικούλα κ νιώθω τύψεις γιατι ειναι σα να λέω.. Αλλά κουράστηκα στα ενοίκια.. Χρυσο τον έκανα χρόνια τωρα να χτίσουμε από πάνω αλλά δε θέλει να μπλέκει με δάνεια στεγαστικά, φοβάται. Το καλό είναι ότι είναι 10 λεπτά από το Αγρίνιο οπότε είμαστε δίπλα κ είναι μεγάλο χωριό, έχει 2 νηπιαγωγεία, 2 δημοτικά, γυμνάσιο κ επαλ, λυκειο πάνε σε δίπλα χωριό.  @melitiniღ Πωπω μετακόμιση με μεγάλη κοιλίτσα, δύσκολο. Να προσέχεις να μην κουράζεσαι πολύ, άσε τον άντρα σου κ τους δικούς σου να αναλάβουν, εσύ μόνο διαταγές, ελαφρια μονο κ σιγά σιγα..   Παρασκευή έχουμε γιατρό!! 😊 😊 😊 Θα δούμε τον γιο μας... Πω ρε κορίτσια, πάντα ήθελα κοριτσάκι πρώτα, να μου φύγει το άχτι ελεγα με κορδελιτσες κ φρουφρου κτλ κτλ.., Κ τώρα λέω ο γιος μου κ γεμίζει το στόμα μου.. 😜 
    • Ναι ανάλογα με τη θέση που έχει το έμβρυο υπάρχουν οι κατάλληλες ασκήσεις για να πάρει καλύτερη θέση για τοκετό. Συνήθως βέβαια η φύση κάνει τη δουλειά της και εμπεδώνεται μια χαρά σωστά. Άλλοι είναι οι λόγοι που δε γεννιούνται φυσιολογικά στην Ελλάδα κ ας τα ρίχνουν στο μωρό...
    • @Zelda τέλεια νέα η μικρούλα! Και επίσης πόσο ωραίο που αρέσει ο παιδικός στον μικρό σου! Είναι μεγάλη ανάσα φαντάζομαι κ για σένα να παίρνεις λίγο τον χρόνο σου. Μιας κ μετά τρέχεις έτσι 🤣 εγώ δεν την βγάζω σχεδόν καθόλου έξω. Μόνο με τον μπαμπά το απόγευμα και κανένα πρωινό αν έχει ωραίο καιρό. Μόλις βγούμε οι συσπάσεις γίνονται πιο συχνές κ μου πιέζουν την κύστη, οπότε καταλαβαίνετε 😂  Αυτό πάντως με τις ασκήσεις δεν το ξέρω. Μου είπε η μαία πως θα κάνουμε προς το τέλος ασκήσεις για να πάρει σωστή θέση. Αυτό εννοείτε; 
    • Για τη μέση δε μου έχει συμβεί ευτυχώς αλλά φαντάζομαι πως είναι βασανιστικό, ειδικά αν είναι συνεχές. Ίσως όταν εμπεδωθεί σιγά σιγά να αφήσει το νεύρο και να ηρεμήσεις. Βέβαια μετά θα πονάνε ισχία, ηβικη περιοχή, όλα εκεί κάτω. Και μιας που το ανέφερα τώρα που μεγαλώνει η μπέμπα νιώθω έναν πόνο όταν κουράζομαι χαμηλά στην ηβική σύμφυση. Μου είπε ότι είναι φυσιολογικό γιατί έμεινα ξανά έγκυος πάνω στο έτος από τον πρώτο τοκετό και δεν έχει συνέλθει ακόμα μια μικρή συνδεσμικη κάκωση που είναι αναμενόμενη στον φυσιολογικό τοκετό (ήταν και 3760 ο μικρός οπότε τράβηξε εκεί τους συνδέσμους αρκετά).
    • Ποιες ασκήσεις εμπέδωσης 😂 δεν κάθομαι καθόλου, γράφω χιλιόμετρα κάθε μέρα. Όλο το πρωί φτιάχνω το σπίτι και από το δευτερόλεπτο που γυρνάει σπίτι το κουτάβι αρχίζω το τρέξιμο, παιδικές χαρές, πατίνι στην πλατεία και δώστου να τρέχω από πίσω του. Με βλέπουν άγνωστοι άνθρωποι και μου λένε τι κάνεις σταματά να τρέχεις με αγχωνεις αλλά τι να κάνω;! Επίσης μένουμε σε μεζονέτα οπότε κάθε μέρα ανεβοκατεβαίνω σκάλες πολλές φορές. Από εμπέδωση είμαι καλυμμένη! Είναι και δεύτερη, θα εμπεδωθεί δεν τη φοβάμαι!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...