Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 463
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!! Χαίρομαι που είστε καλά και κάνετε τις ετοιμασίες σας! 
Εμείς σήμερα, 32+2 είχαμε το ντοπλερ. Τα βρήκε όλα πολύ καλά και την μπουμπουκα 2100. Βέβαια αυτό το μωρό συνεχίζει να μην μας δείχνει προσωπάκι για φωτό, αλλά δεν πειράζει εννοείται! 
Σε άλλα νέα εγώ δεν είμαι αρκετά καλά. Εχω από χθες ουρολοίμωξη με έντονα κ ενοχλητικά συμπτώματα και περιμένω αύριο το απόγευμα το αντιβιογραμμα για να ξεκινήσω αγωγή. Και στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα και μάλιστα γέννησα με ουρολοίμωξη. Τώρα γενικά δεν ξέρω για εσάς, αλλά είμαι μια μόνιμη γκρίνια! Ενώ το χαίρομαι πολύ, ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ και κουράζομαι εύκολα. Συν ότι έχω καούρες παλινδρόμηση και συσπάσεις που με ενοχλούν πολύ όλη μέρα. Τελοσπαντων, λίγο έμεινε 😊 Αύριο θα έρθει η μαμά μου και θα ετοιμάσουμε τα ρούχα και την ντουλάπα της μικρούλας, αλλά κάτι άλλο δεν έχω ετοιμάσει ακόμα. Αυτααα..

Δημοσίευση

Ωχ περαστικά :(

Άτιμο πράγμα η ουρολοίμωξη στην εγκυμοσύνη, εμένα μου στέλνει κάθε τόσο εξετάσεις ούρων για να είμαστε σίγουροι γιατί θέλει οπωσδήποτε θεραπεία. Ουφ κουράγιο! 

Δημοσίευση

@Rena92 περαστικα σου😔 δεν μας εφτανε ολη η αλλη δυσφορία εχεις κ αυτο..πως να μην έχεις γκρίνια μετα..καλά εγω από νευρα κ γκρίνια αλλο πραγμα αλλα είναι κ το φυσικό μου να πω την αλήθεια 😅 έχουμε ακριβώς μια βδομαδα διαφορά.. εγω σημερα ειμαι 33+3 🥰

Κλαμματα με πιάνουν για ό, τι λόγο κ οι πονοι επίσης πλέον είναι μόνιμο φαινόμενο.Σημερα ξύπνησα κ ενιωθα λες κ μόλις είχα βγει από εξαντλητική προπονηση στο γυμναστήριο παράλληλα με το πιασιμο της επόμενης μερας🫩

Κ η ντουλάπα είναι πολυ καλή αρχή😊 

Δημοσίευση

Κορίτσια θα στολίσετε φέτος; Εγώ φοβάμαι μήπως στολίσω και μετά δεν έχουμε χρόνο να ξεστολισουμε. Επισης φοβάμαι τον χούλιγκαν που έχω στο σπίτι. Λέω να στολίσω με φωτάκια τις βεράντες όπως πάντα και να βάλω διακοσμητικά Αγίους Βασίληδες, ταρανδακια κλπ αλλά να αφησω το δέντρο για φέτος. Μου έφερε δώρο και μια φίλη μου ένα δέντρο από τσόχα που κολλάει στον τοίχο και το παιδί μπορεί να πάρει στολιδακια από τσόχα που κολλάνε πάνω με βελκρο οπότε είναι πιο ελεγχόμενο το πράγμα και μπορεί να παίζει με αυτό και να μην παθαίνω εγκεφαλικά οποτε πλησιάζει το δέντρο ο μικρός. Άσε που όλα αυτά είναι παραπάνω σκόνη που θέλω να αποφύγω τώρα με τα γεννητουρια. Εσείς στολίσατε;

Επίσης. Ποτε φτάσαμε εδώ;; Πώς πέρασε έτσι γρήγορα αυτή η εγκυμοσύνη; Και τι θα κάνουμε όταν γεννηθούν τα μωρά με τα μεγαλύτερα μας; Εμείς τώρα μια βδομάδα βγάζουμε δόντια και κάθε βράδυ έχουμε ξυπνήματα και φωνάζει μαμααα μαμαααα και αν τολμήσει να πάει ο μπαμπάς του στο δωμάτιο του γίνεται χαμός θέλει εμένα. Ξαπλώνει στο κρεβατάκι του, μου παίρνει το χέρι και τρίβει τη μουριτσα του στην παλάμη μου. Τι θα κάνω όταν γεννηθεί; Αν ξυπνάει η μικρή και πρέπει να θηλάσει; Αν ο μικρός νιώσει παραμελημένος; Μιλήσατε για γκρίνια και νεύρα. Εγώ δεν έχω φαινομενικά αλλά όταν με πιάνουν αυτές οι σκέψεις με πιάνει απελπισία. Και συνήθως αυτές οι σκέψεις με πιάνουν ξημερώματα που ξυπνάω και κάθομαι δίπλα στον γλυκουλη μου μέχρι να ξανακοιμηθεί. Είναι ακόμα τόσο μικρός και με χρειάζεται... Και το βράδυ η ρουτίνα μας έχει φαγητό, μπάνιο, πυτζαμακια, γάλα, παραμύθι, δοντάκια και κρεβατάκι. Όλη αυτή η διαδικασία παίρνει κάπου 2 ώρες και το βράδυ είμαι μόνη μου γιατί ο άντρας μου γυρνάει γύρω στις 9-10 και ο μικρός κοιμάται 8:30. Τι θα κάνω τη μικρή αυτές τις 2 ώρες;; Ειδικά στην αρχή... Μπορώ να ζητήσω τους γονείς μου να έρχονται 2 ώρες κάθε απόγευμα για βοήθεια που τρελαίνονται για τα εγγόνια τους αλλά κάθε μέρα θα είναι κουραστικό και για αυτούς. Ποπό έβγαλα τα σωψυχα μου.. συγγνώμη κορίτσια, πλησιάζει ο καιρός και όλο αυτό γίνεται πολύ αληθινό και με πιάνει ανασφάλεια!

Δημοσίευση

Λέμε να στολίσουμε ναι γιατι η μεγάλη του άντρα μου είναι 8μιση  κ επιβάλλεται να τηρηθεί το έθιμο κ στο δικό μας σπιτι😅 δεν νομίζω να μείνει δέντρο ωστόσο.. μια θα κανει κ θα το ρίξει κάτω η μικρή κ μετα θα πρέπει να βρούμε τρόπο να το προστατέψουμε από το θηριο χεχεχε

Γενικά μην βάλετε στολίδια που να σπάνε,να έχουν μικρά κομματάκια ή να σε νοιάζει αν χαλασουν κ νομίζω καλα θα παει😁 

Όσο για το πως θα την παλεψουμε να μην παραμελήσουμε τα "μεγάλα " για τα μωρά είναι μεγάλο κομμάτι,δεν το σκέφτομαι καν γιατι βοήθεια τον άντρα μου θα εχω μονο την πρώτη βδομαδα μετα θα πάει για δουλειά,θα έρθει η πεθερά μου για λίγες μερες ανάλογα πως θα πάει αλλα θα πρέπει να το βρω γρήγορα μόνη μου..δεν το σκέφτομαι γιατι ξέρω ότι θα είναι δύσκολο κ οι τύψεις θα είναι πολλές αλλα θα κανω ότι καλύτερο μπορω δεν μπορεί να γίνει κατι αλλο..

Δημοσίευση

Έχεις δίκιο, τώρα που μπήκαμε στο χορό θα χορέψουμε. Εξάλλου το καλύτερο δώρο τους κανουμε, ένα αδερφάκι κι ας μην το εκτιμούν ακόμα, είναι δώρο για μια ζωή ❤️ Θα τα καταφέρουμε αναγκαστικά. Αντοχή και γερά νεύρα πρέπει να έχουμε και όλα θα γίνουν!

Δημοσίευση

@Zeldaξέχασα να αναφέρω πως εδώ κ κανα 2μηνο στα βραδινά ξυπνήματα που κανει η μικρη πλεον πηγαίνει ο αντρας μου μονο..στην αρχη με ζητουσε κ ειχαμε πολυ κλαμα αλλα εχουμε πει πως θα το κανουμε ετσι για να το παρει πιο καλα οταν θα φέρουμε το μωρο στο δωματιο κ θα εχω θηλασμούς καθε 2ωρο κλάματα κλπ..φαντασου δεν κοιμάται καν στην κρεβατοκάμαρα από τωρα αλλα στο σαλόνι που ειναι ανάμεσα στα υπνοδωμάτια κ εχει καναπε κρεβάτι,ξυπναει η μικρη το πρωι κ του παει για αγκαλιτσες πλεον εμενα δεν με ψαχνει μεχρι να σηκωθω. Προσπαθουμε να της το φέρουμε οσο πιο ήπια μπορούμε για να μην νιώσει ότι αλλάζουν πολλά τουλαχιστον σε αυτο το κομμάτι.

Δημοσίευση

Όντως μήπως είναι καλύτερα να υποστούμε τα κλαματα τη νύχτα τώρα για να συνηθίσει γιατί αυτή τη στιγμή απλώς το αναβάλλουμε... Πρέπει να το συζητήσουμε αυτό... Αλλά δεν αντέχω κ εγώ, δηλαδή πηγαίνει ο μπαμπάς του και ακούω που σπαραζει και φωνάζει μαμα μαμα και δεν μπορώ να μην πάω, λυγίζω. Αλλά μάλλον πρέπει να το συνηθίσει συντομότερα παρα αργότερα...

Δημοσίευση

Και μένα η μικρή όσο ξυπνούσε κάποιο βράδυ, ήθελε αποκλειστικά εμένα και είχα αγχωθεί. Από την ώρα που έβγαλε και το τελευταίο δόντι δεν ξυπνάει, έχει κανένα μήνα, οπότε θέλω να είμαι αισιόδοξη. Ωστόσο, εμείς είπαμε να αναλάβει ο μπαμπάς την μικρή και εγώ την μεγάλη. Μου έχει υπερβολική αδυναμία και είναι τρομερά κολλημένη πάνω μου, δεν γίνεται να το αλλάξω γιατί όλη μέρα μαζί είμαστε, οπότε θα προσπαθήσω όσο μπορώ να το τηρήσω και μετά. Θα προσπαθήσω να αντλώ και γάλα μήπως η μικρή πάρει και κανένα μπουκάλι. Η μεγάλη μου είχε πάθει σύγχυση θηλών και δεν τα καταφέραμε, οπότε θήλασα αποκλειστικά, αλλά έκτοτε έμαθα κάποια πράγματα ακόμη και ίσως τώρα πετύχει. 
Δεν σας κρύβω κ εγώ ότι είμαι πελαγωμένη, αλλά οι περισσότεροι κάνουν παιδιά με διαφορά πάνω κάτω σαν τα δικά μας. Κάπως λέω τα καταφέρνουν, άρα και εμείς θα την παλέψουμε. 
Όσο για τα κλάματα Έλενα, το βρίσκω πολύ λογικό. Κουράζεσαι τόσο και είναι και οι ορμόνες στη μέση. Και εγώ πολλές φορές νιώθω τύψεις που δεν χαίρομαι αυτήν την εγκυμοσύνη όπως την πρώτη και είμαι πολλές φορές «θλιμμένη», αλλά είναι η κούραση στην μέση..

Εγώ να σας πω πως έχω στολίσει εδώ και δύο βδομάδες 🤣🤣 η μικρή όχι απλά δεν το πειράζει, αλλά έβαλε και τα στολίδια που φτάνει στο ύψος της. Πέρυσι που ήταν ενός, πάλι δεν το πείραζε και γενικά αυτό ακούω και από φίλες με παιδιά. Δεν ξέρω ίσως έτυχε. 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Όντως μήπως είναι καλύτερα να υποστούμε τα κλαματα τη νύχτα τώρα για να συνηθίσει γιατί αυτή τη στιγμή απλώς το αναβάλλουμε... Πρέπει να το συζητήσουμε αυτό... Αλλά δεν αντέχω κ εγώ, δηλαδή πηγαίνει ο μπαμπάς του και ακούω που σπαραζει και φωνάζει μαμα μαμα και δεν μπορώ να μην πάω, λυγίζω. Αλλά μάλλον πρέπει να το συνηθίσει συντομότερα παρα αργότερα...

Σίγουρα είναι καλυτερα να συνηθίσει μια μια αλλαγή για να μην του έρθουν μαζεμένα κ θεωρήσει πως φταίει το μωρο..επίσης εαν ξυπνάει για γάλα εμείς από οταν κόψαμε το μπιμπερό κ της δίνουμε μονο με καλαμάκι "ξεβολευτηκε" κ πλέον δεν ζητάει εξτρα γάλα το βραδυ😁 φυσικά κ ειχαμε δράματα μεχρι να το πετύχουμε κ αυτο!!

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Μήπως αν πηγαίνει ο μπαμπάς με κάποιον λευκό ήχο, βοηθήσει;; Γιατί θα είναι και εξαντλητικό να έχεις δυο μωρά να πηγαίνεις. Σιγά σιγά θα συνηθίσει ο μικρούλης. Και σκέψου πως αν συνεχίσεις να πηγαίνεις μόνο εσύ και είσαι εξαντλημένη και από τα δύο μικρά, μετά δεν θα έχεις τόσο κουράγιο να παίζεις μαζί του μέσα στη μέρα. Για καλό του θα είναι! 

Δημοσίευση

Όχι γάλα τη νύχτα δε δίνω από 11 μηνών και δεν έχει μάθει να το ζητάει. Κοιμόταν σερί για κανένα μήνα αλλά απορρυθμιστηκαμε από τα δόντια και θέλει παρηγοριτσα το πλασματακι.

Δημοσίευση

@Rena92 τι καλά που έχετε ήδη στολίσει κ το χαρήκατε..κ του χρόνου🥰😍🤩 πολυ καλό που θα μπορέσει να αναλάβει τη μικρή ο μπαμπάς της γιατι δεν θα έχετε πολλά δράματα. Σε εμάς είναι αδύνατον,εαν πω στον άντρα μου μετα απο 2 δουλειες να σηκώνεται καθε μιάμιση ώρα που θα θέλει το μωρο θα φύγει από το σπιτι🤣🤣🤣

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Όχι γάλα τη νύχτα δε δίνω από 11 μηνών και δεν έχει μάθει να το ζητάει. Κοιμόταν σερί για κανένα μήνα αλλά απορρυθμιστηκαμε από τα δόντια και θέλει παρηγοριτσα το πλασματακι.
    • Μήπως αν πηγαίνει ο μπαμπάς με κάποιον λευκό ήχο, βοηθήσει;; Γιατί θα είναι και εξαντλητικό να έχεις δυο μωρά να πηγαίνεις. Σιγά σιγά θα συνηθίσει ο μικρούλης. Και σκέψου πως αν συνεχίσεις να πηγαίνεις μόνο εσύ και είσαι εξαντλημένη και από τα δύο μικρά, μετά δεν θα έχεις τόσο κουράγιο να παίζεις μαζί του μέσα στη μέρα. Για καλό του θα είναι! 
    • Σίγουρα είναι καλυτερα να συνηθίσει μια μια αλλαγή για να μην του έρθουν μαζεμένα κ θεωρήσει πως φταίει το μωρο..επίσης εαν ξυπνάει για γάλα εμείς από οταν κόψαμε το μπιμπερό κ της δίνουμε μονο με καλαμάκι "ξεβολευτηκε" κ πλέον δεν ζητάει εξτρα γάλα το βραδυ😁 φυσικά κ ειχαμε δράματα μεχρι να το πετύχουμε κ αυτο!!
    • Και μένα η μικρή όσο ξυπνούσε κάποιο βράδυ, ήθελε αποκλειστικά εμένα και είχα αγχωθεί. Από την ώρα που έβγαλε και το τελευταίο δόντι δεν ξυπνάει, έχει κανένα μήνα, οπότε θέλω να είμαι αισιόδοξη. Ωστόσο, εμείς είπαμε να αναλάβει ο μπαμπάς την μικρή και εγώ την μεγάλη. Μου έχει υπερβολική αδυναμία και είναι τρομερά κολλημένη πάνω μου, δεν γίνεται να το αλλάξω γιατί όλη μέρα μαζί είμαστε, οπότε θα προσπαθήσω όσο μπορώ να το τηρήσω και μετά. Θα προσπαθήσω να αντλώ και γάλα μήπως η μικρή πάρει και κανένα μπουκάλι. Η μεγάλη μου είχε πάθει σύγχυση θηλών και δεν τα καταφέραμε, οπότε θήλασα αποκλειστικά, αλλά έκτοτε έμαθα κάποια πράγματα ακόμη και ίσως τώρα πετύχει.  Δεν σας κρύβω κ εγώ ότι είμαι πελαγωμένη, αλλά οι περισσότεροι κάνουν παιδιά με διαφορά πάνω κάτω σαν τα δικά μας. Κάπως λέω τα καταφέρνουν, άρα και εμείς θα την παλέψουμε.  Όσο για τα κλάματα Έλενα, το βρίσκω πολύ λογικό. Κουράζεσαι τόσο και είναι και οι ορμόνες στη μέση. Και εγώ πολλές φορές νιώθω τύψεις που δεν χαίρομαι αυτήν την εγκυμοσύνη όπως την πρώτη και είμαι πολλές φορές «θλιμμένη», αλλά είναι η κούραση στην μέση.. Εγώ να σας πω πως έχω στολίσει εδώ και δύο βδομάδες 🤣🤣 η μικρή όχι απλά δεν το πειράζει, αλλά έβαλε και τα στολίδια που φτάνει στο ύψος της. Πέρυσι που ήταν ενός, πάλι δεν το πείραζε και γενικά αυτό ακούω και από φίλες με παιδιά. Δεν ξέρω ίσως έτυχε. 
    • Όντως μήπως είναι καλύτερα να υποστούμε τα κλαματα τη νύχτα τώρα για να συνηθίσει γιατί αυτή τη στιγμή απλώς το αναβάλλουμε... Πρέπει να το συζητήσουμε αυτό... Αλλά δεν αντέχω κ εγώ, δηλαδή πηγαίνει ο μπαμπάς του και ακούω που σπαραζει και φωνάζει μαμα μαμα και δεν μπορώ να μην πάω, λυγίζω. Αλλά μάλλον πρέπει να το συνηθίσει συντομότερα παρα αργότερα...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...