Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 454
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!! Χαίρομαι που είστε καλά και κάνετε τις ετοιμασίες σας! 
Εμείς σήμερα, 32+2 είχαμε το ντοπλερ. Τα βρήκε όλα πολύ καλά και την μπουμπουκα 2100. Βέβαια αυτό το μωρό συνεχίζει να μην μας δείχνει προσωπάκι για φωτό, αλλά δεν πειράζει εννοείται! 
Σε άλλα νέα εγώ δεν είμαι αρκετά καλά. Εχω από χθες ουρολοίμωξη με έντονα κ ενοχλητικά συμπτώματα και περιμένω αύριο το απόγευμα το αντιβιογραμμα για να ξεκινήσω αγωγή. Και στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα και μάλιστα γέννησα με ουρολοίμωξη. Τώρα γενικά δεν ξέρω για εσάς, αλλά είμαι μια μόνιμη γκρίνια! Ενώ το χαίρομαι πολύ, ταλαιπωρούμαι πάρα πολύ και κουράζομαι εύκολα. Συν ότι έχω καούρες παλινδρόμηση και συσπάσεις που με ενοχλούν πολύ όλη μέρα. Τελοσπαντων, λίγο έμεινε 😊 Αύριο θα έρθει η μαμά μου και θα ετοιμάσουμε τα ρούχα και την ντουλάπα της μικρούλας, αλλά κάτι άλλο δεν έχω ετοιμάσει ακόμα. Αυτααα..

Δημοσίευση

Ωχ περαστικά :(

Άτιμο πράγμα η ουρολοίμωξη στην εγκυμοσύνη, εμένα μου στέλνει κάθε τόσο εξετάσεις ούρων για να είμαστε σίγουροι γιατί θέλει οπωσδήποτε θεραπεία. Ουφ κουράγιο! 

Δημοσίευση

@Rena92 περαστικα σου😔 δεν μας εφτανε ολη η αλλη δυσφορία εχεις κ αυτο..πως να μην έχεις γκρίνια μετα..καλά εγω από νευρα κ γκρίνια αλλο πραγμα αλλα είναι κ το φυσικό μου να πω την αλήθεια 😅 έχουμε ακριβώς μια βδομαδα διαφορά.. εγω σημερα ειμαι 33+3 🥰

Κλαμματα με πιάνουν για ό, τι λόγο κ οι πονοι επίσης πλέον είναι μόνιμο φαινόμενο.Σημερα ξύπνησα κ ενιωθα λες κ μόλις είχα βγει από εξαντλητική προπονηση στο γυμναστήριο παράλληλα με το πιασιμο της επόμενης μερας🫩

Κ η ντουλάπα είναι πολυ καλή αρχή😊 

Δημοσίευση

Κορίτσια θα στολίσετε φέτος; Εγώ φοβάμαι μήπως στολίσω και μετά δεν έχουμε χρόνο να ξεστολισουμε. Επισης φοβάμαι τον χούλιγκαν που έχω στο σπίτι. Λέω να στολίσω με φωτάκια τις βεράντες όπως πάντα και να βάλω διακοσμητικά Αγίους Βασίληδες, ταρανδακια κλπ αλλά να αφησω το δέντρο για φέτος. Μου έφερε δώρο και μια φίλη μου ένα δέντρο από τσόχα που κολλάει στον τοίχο και το παιδί μπορεί να πάρει στολιδακια από τσόχα που κολλάνε πάνω με βελκρο οπότε είναι πιο ελεγχόμενο το πράγμα και μπορεί να παίζει με αυτό και να μην παθαίνω εγκεφαλικά οποτε πλησιάζει το δέντρο ο μικρός. Άσε που όλα αυτά είναι παραπάνω σκόνη που θέλω να αποφύγω τώρα με τα γεννητουρια. Εσείς στολίσατε;

Επίσης. Ποτε φτάσαμε εδώ;; Πώς πέρασε έτσι γρήγορα αυτή η εγκυμοσύνη; Και τι θα κάνουμε όταν γεννηθούν τα μωρά με τα μεγαλύτερα μας; Εμείς τώρα μια βδομάδα βγάζουμε δόντια και κάθε βράδυ έχουμε ξυπνήματα και φωνάζει μαμααα μαμαααα και αν τολμήσει να πάει ο μπαμπάς του στο δωμάτιο του γίνεται χαμός θέλει εμένα. Ξαπλώνει στο κρεβατάκι του, μου παίρνει το χέρι και τρίβει τη μουριτσα του στην παλάμη μου. Τι θα κάνω όταν γεννηθεί; Αν ξυπνάει η μικρή και πρέπει να θηλάσει; Αν ο μικρός νιώσει παραμελημένος; Μιλήσατε για γκρίνια και νεύρα. Εγώ δεν έχω φαινομενικά αλλά όταν με πιάνουν αυτές οι σκέψεις με πιάνει απελπισία. Και συνήθως αυτές οι σκέψεις με πιάνουν ξημερώματα που ξυπνάω και κάθομαι δίπλα στον γλυκουλη μου μέχρι να ξανακοιμηθεί. Είναι ακόμα τόσο μικρός και με χρειάζεται... Και το βράδυ η ρουτίνα μας έχει φαγητό, μπάνιο, πυτζαμακια, γάλα, παραμύθι, δοντάκια και κρεβατάκι. Όλη αυτή η διαδικασία παίρνει κάπου 2 ώρες και το βράδυ είμαι μόνη μου γιατί ο άντρας μου γυρνάει γύρω στις 9-10 και ο μικρός κοιμάται 8:30. Τι θα κάνω τη μικρή αυτές τις 2 ώρες;; Ειδικά στην αρχή... Μπορώ να ζητήσω τους γονείς μου να έρχονται 2 ώρες κάθε απόγευμα για βοήθεια που τρελαίνονται για τα εγγόνια τους αλλά κάθε μέρα θα είναι κουραστικό και για αυτούς. Ποπό έβγαλα τα σωψυχα μου.. συγγνώμη κορίτσια, πλησιάζει ο καιρός και όλο αυτό γίνεται πολύ αληθινό και με πιάνει ανασφάλεια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...