Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 7/7/2025 at 10:52 ΜΜ, ο/η Zoiz είπε:

Γεια σας κορίτσια μου κ από μένα. 

Να έχουμε όλες μια ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!! 

Είχα μπει στα μωράκια Δεκεμβρίου αλλά μετά χάθηκα λίγο και τώρα που συντονίστηκα πάλι είδα ΄ότι έχει δημιουργηθεί αυτή η ομάδα.

Εγώ περιμένω το δεύτερο μωράκι μου με ΠΗΤ 7/1

Έχω ήδη ένα αγοράκι 13 μηνών και από ότι καταλαβαίνετε έχουμε πολύ τρεξιμο μέσα στην ημέρα.

Έκανα την αυχενική τέλος ιουνίου και βγήκαν όλα τα αποτελέσματα πολύ καλά. Το μωράκι ήταν πολύ δραστήριο, χοροπηδούσε και κα΄θόταν σταυροπόδι. Μου είπε απο τις μετρήσεις κατα 90% κοριτσάκι αλλά περιμένω και τον επόμενο υπέρηχο για σιγουριά.

Πάντως τα συμπτώματα σε μένα ακόμη καλά κρατούν. Έχω φουλ αναγούλες και νιώθω συνέχεια μια αηδία. Από όρεξη όχι τρελά πραγματα. Έχω σιχαθεί τα κρέατα και θέλω να τρώω συνέχεια παγωμένα φρούτα

Και μιας κ λέγατε για κρυώματα και μπουκώματα και εγώ αυτες τις μέρες μια απ τα ίδια με τρελό πονοκέφαλο. Κατα πάσα πιθανότητα από το ερκοντισιον.....

Αχ κ εσύ τα ίδια! Πώς την παλεύεις με το μικρουλι σου; Με το καλό το μωράκι σας!

• Απαντήσεις 190
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Σου έχουν τραβήξει πολύ οι ναυτίες βρε παιδί μου... Έχεις χάσει και βάρος; Έχεις εμετούς; 

Εμένα μου ζήτησε ο άντρας μου να μην ξαναπάω μόνη στο εξοχικό με το παιδί λόγω της αποκολλησουλας και τι θα γίνει αν αιμορραγησω και είμαι εκεί μόνη, φοβήθηκε. Αλλά τι θα κάνω ως το τέλος Ιουλίου που θα φύγουμε διακοπές; Η Αθήνα βράζει... Τέλος πάντων, φουσκωτή πισίνα στο μπαλκόνι, baby swimming δύο φορές τη βδομάδα, pappous baby sitting 3 πρωινά την εβδομάδα και σκ εξοχικό έως τότε. Ας είμαι προσεκτική μη συμβεί τίποτα όντως και δεν πάμε πουθενά στο τέλος!

Ευτυχώς εμετούς δεν κάνω, γιατί δεν μπορώ και σαν άνθρωπος γενικά! Κιλά όχι δεν έχασα, γιατί με τα χάπια ήμουν οκ. Αν δεν τα πάρω όμως, έχω τρομερή ναυτία…θα σταματήσω όμως να τα παίρνω για να δω πως θα πάει…

Πολυ καλά θα κάνεις που δεν θα πας! Λίγη υπομονή, κλιματιστικό και σε λίγο φύγατε κ διακοπές! Απορώ πραγματικά πως άντεχες με τόση κούραση στη θάλασσα μόνη!! Εμείς πήγαμε οι 3 μας και με τον άντρα μου κοιταζόμασταν οριακά κλαμένοι  🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Αχ κ εσύ τα ίδια! Πώς την παλεύεις με το μικρουλι σου; Με το καλό το μωράκι σας!

δεν την παλευω ιδιαιτερα αλλα ευτυχως ειμαι στο πατρικο μου εδω κ 3 μηνες γιατι ο αντρας μου λειπει για 5 μηνες εξωτερικο για δουλεια κ εγω μεγαλη βοηθεια απο τους δικους μου. Λιγο τα σηκωματα και οι αγκαλιες με  αγχωνουν αλλα οπως κ να το κανεις δεν μπορω να τις αποφευγω συνεχεια. Περναει ο δικος μου και μια προσκολληση τωρα τρομερη και με ζηταει συνεχως.. ελπιζω να μην προκαλλω καποιο κακο στο μωρακι με τα σηκωματα που κανω 🤔

Δημοσίευση
στις On 8/7/2025 at 9:58 ΜΜ, ο/η Rena92 είπε:

Με το καλό το μωράκι σας!! Και εσύ μικρή διαφορά με το πρώτο! Τι θ γίνει με αυτήν την ομάδα; 🤣 

Και εγώ τα ίδια ακριβώς. Είπα να κόψω τα χάπια για τις ναυτίες, αφού μπαίνω σιγά σιγά δεύτερο τρίμηνο αύριο, αλλά πάλι ήμουν χάλια, άρα συνεχίζω! Εσυ παίρνεις κάτι;; 
Καλά ο καιρός είναι απαίσιος, οπότε το κλιματιστικό είναι η μόνη λύση, αλλά δυστυχώς και μένα μου προκαλεί αυτά τα συμπτώματα. Εγώ είμαι παιδί του χειμώνα, το μισώ το καλοκαίρι! Γεννημένη τέλη Οκτώβρη, το κοριτσάκι μου Δεκέμβρη κ τώρα το δεύτερο με το καλό πάλι χειμώνα, μου έκαναν την χάρη!! 

μου ειχε δωσει ο γυναικολογος ενα σιροπι για τις ναυτιες αλλα να σου πω την αληθεια δεν το εχω πολυ με τα χαπια κ ολα αυτα κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης και το πηρα μονο μια φορα. κατα τα αλλα απλα κανω υπομονηηη
ποοοσο σε νιωθω για τον χειμωνα. κ εγω το ιδιο. το σιχαινομαι το καλοκαιρι κ δεν αντεχω καθολου την ζεστη και γενικα αυτη την ατμοσφαιρα. κρυο κ ξανα κρυο 😅

Δημοσίευση

Παντως για τα φαγητα που λεγατε εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα παρει 25 κιλα ετρωγα τα παντα και μεγαλες ποσοτητες απο την αρχη. Τωρα εχει τελειωσει το πρωτο τριμηνο και ακομη κιλα δεν πηρα. Καμια σχεση η πρωτη με την δευτερη φορα. Αλλα ας πουμε σημερα πηγαμε παραλια κ πηρα μια φρουτοσαλατα. Προσπαθησα να μην φαω τα φρουτα με φλουδα. Βλακεια εκανα λετε?

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η Zoiz είπε:

Παντως για τα φαγητα που λεγατε εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα παρει 25 κιλα ετρωγα τα παντα και μεγαλες ποσοτητες απο την αρχη. Τωρα εχει τελειωσει το πρωτο τριμηνο και ακομη κιλα δεν πηρα. Καμια σχεση η πρωτη με την δευτερη φορα. Αλλα ας πουμε σημερα πηγαμε παραλια κ πηρα μια φρουτοσαλατα. Προσπαθησα να μην φαω τα φρουτα με φλουδα. Βλακεια εκανα λετε?

Κοίτα, από όλο μου τον κύκλο, μόνο εγώ προσέχω τόσο. Όλες οι φίλες μου, έτρωγαν σχεδόν τα πάντα και δεν έπαθαν κάτι. Οπότε, δεν είναι τόσο συνηθισμένο να συμβεί κάτι, αλλά όσο μπορείς πρόσεχε. Επίσης, εγώ σκέφτομαι πως κάποτε μικρότερη, ζούσα με σαλάτες από έξω λόγω δουλειάς. Δεν έχω θετικά αντισώματα, άρα δεν κόλλησα ποτέ. Βέβαια τώρα δεν θα παίζω με την τύχη μου, απλά θέλω να πω πως δεν είναι απαραίτητο να πάθουμε κάτι με την 1 φορά, ειδικά που όπως λες δεν έτρωγες την φλούδα. 

Δημοσίευση

Η γνώμη μου είναι η ίδια ακριβώς. Κ εγώ μια ζωή έτρωγα σαλάτες απέξω και μεγαλώνοντας είχα χόμπι τα καλοκαίρια να περιθαλπτω στο εξοχικό αδέσποτα γατάκια και παρόλα αυτά δεν κολλησα ποτέ. Αλλά αν τραβήξω το κακό χαρτί τώρα; Ποιος μου το αποκλείει; Επομένως κάνω τρομερή υπομονή και στερούμαι πολλά απέξω ειδικά τώρα το καλοκαίρι που ανάθεμα στα νησιά και στα τουριστικά μέρη αν τα πλένουν καθολου, πιθανολογω ότι ένα γρήγορο ξεβγαλμα θα κάνουν κάτω από τη βρύση και θα το κόβουν. Λίγοι μήνες είναι, θα περάσουν, προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ευτυχώς τώρα χάρη στο μικρό κόβω συνέχεια φρουτα να έχω μαζί μου στη βόλτα για σνακ και τσιμπάω κ εγώ.

Δημοσίευση
στις On 6/7/2025 at 10:29 ΜΜ, ο/η ZoiV είπε:

Γεια σας και από εμένα σε όλες σας κοριτσια!!

Είμαι καινούρια στο φόρουμ σας και δεν ξέρετε πόσο χαίρομαι που σας βρήκα και μοιράζεστε τις ανησυχίες και τις εμπειρίες σας!! Εγώ είμαι 29 και είναι το πρώτο μου παιδάκι! Η ΠΗΤ μας η υπερηχογραφικη σύμφωνα με την αυχενική είναι στις 09/01 πρώτα ο Θεός και είδαμε ότι μάλλον πρόκειται για αγοράκι!! 🥰 Από συμπτώματα ευτυχώς έχουν σταματήσει οι αναγουλες εδώ και μιάμιση εβδομάδα (είχα πολύ έντονες) και το μόνο που έχει μείνει τώρα είναι κάτι τραβήγματα γιατί προφανώς μεγαλώνει ο μικρούλης..μου είχε πει και η γιατρός για μια μικρή αποκολλησουλα περιφερική και έκατσα μια εβδομάδα από τη δουλειά με ultrogestan και μαγνήσιο και σχετική ακινησία μήπως απορροφηθεί. Τώρα στις 10 του μήνα θα δούμε πως πήγε και αυτό!! Όσο για τα φαγητά παρότι είχα κλίση στα γλυκά τώρα στην εγκυμοσύνη ζητάω σαν τρελή αλμυρά δεν ξέρω για εσάς..εύχομαι να είστε όλες καλά και με όσο το δυνατόν λιγότερα συμπτώματα και να κρατήσουμε υγιή τα μωράκια στην αγκαλιά μας ❤️

Με το καλό κορίτσι μου !!!! Κ εμένα μόνο τα τραβηγματακια συνεχίζουν.. επιτέλους μπήκαμε στον 4 😁

Δημοσίευση
στις On 7/7/2025 at 10:52 ΜΜ, ο/η Zoiz είπε:

Γεια σας κορίτσια μου κ από μένα. 

Να έχουμε όλες μια ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!! 

Είχα μπει στα μωράκια Δεκεμβρίου αλλά μετά χάθηκα λίγο και τώρα που συντονίστηκα πάλι είδα ΄ότι έχει δημιουργηθεί αυτή η ομάδα.

Εγώ περιμένω το δεύτερο μωράκι μου με ΠΗΤ 7/1

Έχω ήδη ένα αγοράκι 13 μηνών και από ότι καταλαβαίνετε έχουμε πολύ τρεξιμο μέσα στην ημέρα.

Έκανα την αυχενική τέλος ιουνίου και βγήκαν όλα τα αποτελέσματα πολύ καλά. Το μωράκι ήταν πολύ δραστήριο, χοροπηδούσε και κα΄θόταν σταυροπόδι. Μου είπε απο τις μετρήσεις κατα 90% κοριτσάκι αλλά περιμένω και τον επόμενο υπέρηχο για σιγουριά.

Πάντως τα συμπτώματα σε μένα ακόμη καλά κρατούν. Έχω φουλ αναγούλες και νιώθω συνέχεια μια αηδία. Από όρεξη όχι τρελά πραγματα. Έχω σιχαθεί τα κρέατα και θέλω να τρώω συνέχεια παγωμένα φρούτα

Και μιας κ λέγατε για κρυώματα και μπουκώματα και εγώ αυτες τις μέρες μια απ τα ίδια με τρελό πονοκέφαλο. Κατα πάσα πιθανότητα από το ερκοντισιον.....

Κι εγώ ημικρανίες φουλ. Θες η αλλαγή του τριμήνου θες τα κλιματιστικά.. ευτυχώς μου επιτρέπει ντεπόν ο γιατρός μου γιατί δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ από τον πόνο! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Zelda είπε:

Η γνώμη μου είναι η ίδια ακριβώς. Κ εγώ μια ζωή έτρωγα σαλάτες απέξω και μεγαλώνοντας είχα χόμπι τα καλοκαίρια να περιθαλπτω στο εξοχικό αδέσποτα γατάκια και παρόλα αυτά δεν κολλησα ποτέ. Αλλά αν τραβήξω το κακό χαρτί τώρα; Ποιος μου το αποκλείει; Επομένως κάνω τρομερή υπομονή και στερούμαι πολλά απέξω ειδικά τώρα το καλοκαίρι που ανάθεμα στα νησιά και στα τουριστικά μέρη αν τα πλένουν καθολου, πιθανολογω ότι ένα γρήγορο ξεβγαλμα θα κάνουν κάτω από τη βρύση και θα το κόβουν. Λίγοι μήνες είναι, θα περάσουν, προτιμώ να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ευτυχώς τώρα χάρη στο μικρό κόβω συνέχεια φρουτα να έχω μαζί μου στη βόλτα για σνακ και τσιμπάω κ εγώ.

Το σκέφτομαι κι εγώ πολύ συχνά! Λέω τόσα χρόνια από έξω μη σου πω και στις διακοπές και στα πανηγύρια σαλάτες που ανάθεμα τι κανόνες υγιεινής τηρούν και αντισώματα μηδέν! Αλλά το ρισκάρεις; Δεν το ρισκάρεις οπότε προσοχή κ υπομονή τα πλένουμε στο σπίτι κ έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο 🙏🏻

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Zelda είπε:

Κορίτσια εσάς τώρα πότε σας είπε για επόμενο υπέρηχο; Εμένα μου είπε γύρω στη 18η μια φορά και μετά β επιπέδου. 

Καλησπέρα!! Όλα καλά με τα αιματολογικά;; Εμένα μου είχε πει 2 βδομάδες μετά την αυχενική, οπότε θα πάω την ερχόμενη Παρασκευη που θα είμαι βάση τερ 14+2 (στην αυχενική το βρήκε 3 μέρες μεγαλύτερο). Και γενικά αν θυμάμαι καλά από την πρώτη εγκυμοσύνη, μετά με έβλεπε κάθε 3 εβδομάδες. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα σας!!Εμένα μου είπε θα με δει στη 16η εβδομάδα δηλαδή τέλη Ιουλίου και μετά λόγω καλοκαιρινών διακοπών αρχές Σεπτέμβρη. Αλλά σε γενικές γραμμές κι εμένα κάθε τρεις εβδομάδες μου είπε.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η Catherine33 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου !!!! Κ εμένα μόνο τα τραβηγματακια συνεχίζουν.. επιτέλους μπήκαμε στον 4 😁

Ευχαριστώ πολύ!! 🥰 Επιτέλους να αρχίσει να φουσκώσει και λίγο η κοιλίτσα να το νιώσουμε ακόμη περισσότερο το μωράκι!

Δημοσίευση
στις On 11/7/2025 at 2:14 ΜΜ, ο/η Rena92 είπε:

Καλησπέρα!! Όλα καλά με τα αιματολογικά;; Εμένα μου είχε πει 2 βδομάδες μετά την αυχενική, οπότε θα πάω την ερχόμενη Παρασκευη που θα είμαι βάση τερ 14+2 (στην αυχενική το βρήκε 3 μέρες μεγαλύτερο). Και γενικά αν θυμάμαι καλά από την πρώτη εγκυμοσύνη, μετά με έβλεπε κάθε 3 εβδομάδες. 

Η papp a βγήκε πάλι χαμηλή αλλά το περιμέναμε γιατί είχε βγει έτσι και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου και στις εγκυμοσύνες της αδερφής μου το ίδιο οπότε πρέπει να είναι κάτι ιδιοσυγκρασιακό. Πάντως θα κάνω νιπτ τη Δευτέρα, το είχα αποφασίσει έτσι κ αλλιώς. Και μένα μου το έβγαλε 3 μέρες μεγαλύτερο αλλά φύλο δεν μπόρεσε να δει, μάλλον αγόρι είπε όμως

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Θυμησε μου εισαι Αθηνα; Σε ποιον γιατρο εισαι τωρα αν επιτρεπεται;
    • Κορίτσια μου τι κανετε; Σας σκέφτομαι όλες να ξέρετε ❤️ Εγώ μολις εκανα σημερα την πρωτη μου ωοληψια και βγαλαμε 2 που φαινονταο πολύ καλά!  🙏🏻 ας ελπίσουμε να προχωρήσουν! Χωρις διεγερση βεβαια σε φυσικο κυκλο! Και εχω άλλα 3 που δεν ηταν ετοιμα ακομη, θα ξαναπαω την Πεμπτη για υπερηχο και ελαν εχουν μεγαλωσει θα τα πάρουμε και αυτα !
    • Μια χαρά πήγε.Ε.. σου έφερνε λίγο ανακατεματάκι η γλυκόζη..Εγώ το ήπια λίγο λίγο..Ένα δίωρο κράτησε η όλη διαδικασία. Σου κάνουν 3 αιμοληψίες ανά ώρα περίπου.Απο Δευτέρα τα αποτελέσματα ..Αγχώνομαι λίγο γιατί είχα ένα 102 στην αρχή της εγκυμοσύνης..Τώρα γενικά πρόσεχα  παραπάνω με τα γλυκά και ελπίζω να είναι καλά.Να μην είμαστε πολύ γλυκούλες😊 Με το καλό κι εσύ στις 25!
    • Καλα κάνεις κ τα γράφεις κορίτσι μου κ μακάρι να μπορούσαμε να σε βοηθήσουμε. Πέρασε ένας μήνας? Μεγάλο πράγμα η συνήθεια κ η παρουσία ενός ανθρώπου..εγώ βλέπω ότι το χειρίζεσαι όσο καλύτερα μπορείς με τη ψυχολόγο, διαβάζοντας απο εκει κ πέρα μόνο ο χρόνος μπορει να κάνει τη δουλειά του να ξεθωριάσουν οι αναμνήσεις, η συνήθεια. Θα βλέπεις όλο κ πιο καθαρά τα πράγματα με τη λογική κ κάπως θα τα τακτοποιησεις στην ψυχούλα σου. Στο μεταξύ θα έρθει κ ο Σεπτέμβρης θα ξεκινήσεις κ να εργάζεσαι, θα απασχολείται το μυαλο, εύχομαι να είσαι κ σε ένα ωραίο μέρος. Ξεκινά εκεί  κανενα χόμπι να γνωρίσεις κόσμο , καινούργιους συναδέλφους κ ολα θα πάρουν το δρόμο τους, να βγαίνεις έξω να μιλάς, να γελάς να ξεχνιέσαι. Κ θα γνωρίσεις κ κάποιον εκεί που δεν το περιμένεις αρκεί να είσαι ανοιχτή να τον δεις..μην μένεις στα παλιά. 🩷
    • Καλησπέρα κορίτσια. @Maria98 είχα πριν ένα μήνα περίπου για μια μέρα μια φορά λίγο κόκκινο αίμα στο σερβιετακι και λετα για 2 μερες ελαχιστα καφε υγρα μια δυο φορές.  Την προηγούμενη εβδομαδα ειχα πονους περιοδου αλλα δεν ειχα τιποτα αλλο και προχθες το βραδυ ειχα αιμα και απο χθες ποτάμι, φανταστειτε φοραω τις σερβιέτες που μου ειχαν δωσει στο μαιευτηριο. @Kn1 με όριο το 4,1 ο γιος μογ εχει 6,4.Μου ειπε η ενδοκριλογος θα παμε να μας δώσει και άλλες εξετάσεις και υπέρηχο να κάνουμε και θα το δούμε.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...