Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η flowerv είπε:

Κοριτσια μου δεν το πιστεύω αλλα ειμαι έγκυος! Ειναι 202 η χοριακη μου !🩷🩵

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!! Συγχαρητήρια!!!!! 🥂 Με το καλό να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη !!!!! Πολύ πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!!! Το αξίζετε μετά από τόση ταλαιπωρία τόσα χρόνια!!!! ❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!!!! Καλούς διπλασιασμός να εχεις και όλα να πάνε τέλεια μέχρι τέλους!!!!🩵🩷🧿

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Κοριτσια μου γλυκά σας ευχαριστώ παρα πολυ🩷🩵

Συγχαρητηρια κοριτσι μου! Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι! Ειδες που εκλαιγες? Κλαψε τωρα απο χαρα να το ευχαριστηθεις!!!🫶🫶🫶🫶

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

Συγχαρητηρια κοριτσι μου! Μια τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι! Ειδες που εκλαιγες? Κλαψε τωρα απο χαρα να το ευχαριστηθεις!!!🫶🫶🫶🫶

Χαχαχαχα ετσι ειναι 🤣😍

Σας ευχαριστώ παρα πολυ κορίτσια μου ολες🩵🩷🙏

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Συγχαρητήρια 🙌 εύχομαι να πάνε όλα καλά να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰 κ μόνο μα μόνο χαρές μέχρι το τέλος 🩷

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Xrisa95 είπε:

Συγχαρητήρια 🙌 εύχομαι να πάνε όλα καλά να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 🤰 κ μόνο μα μόνο χαρές μέχρι το τέλος 🩷

Σ'ευχαριστω παρά πολύ, μακαρι να πάνε ολα καλά,  να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου 🩷🩵

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@flowerv συγχαρητήρια κορίτσι μου! Είδες που τελικά το όνειρο αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά; Εύχομαι όλα καλά απο δω και πέρα, καλούς διπλασιασμούς και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. 🙏🏼

Ούτε το εχω συνειδητοποιήσει, σ'ευχαριστω γλυκιά μου με το καλο να κρατήσεις το κοριτσάκι σου🩷

Δημοσίευση

γεια σας και απο εμενα, ετων 44 πια! εκανα απο τον ιουνιο ωοληψιες και πλεον εχω 4 βλαστοκυστες τις οποιες θα βαλουμε μαλ΄λον τον φεβρουαριο (αν εχουμε μαζεψει τα χρηματα), μου εχουν πει καλη ποιοτητα δηλ αβ-βα αλλα και παλι η ηλικια ειναι αμειλικτος παραγοντας, λετε με την μεταφορα 4ων ταυτοχρονα να εχω μεγαλυτερες πιθανοτητες? στο μεσοδιαστημα θα κανω ωοληψιες μηπως και μαζεψω να εχω και αλλα για 2η μεταφορα, ειμαι με τον σφακ στο ηρακλειο

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η το χοντρό μπιζέλι είπε:

Καλο΄ύς διπλασιασμούς, @flowerv!!!

Τέτοια όμορφα νέα εύχομαι σε όσες κοπέλες αναμένουν ή προετοιμάζονται!

Καλό μήνα σε όλες!

Σ'ευχαριστω παρα πολυ μακάρι  για όλες μας 🙏🩵🩷

Καλο μηνα κιολας κοριτσια μου!!!

Πηρα το αποτέλεσμα της δεύτερης χοριακής ειναι 411 ειναι οοκ απο 202 ????

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!! Σουπερ πάει!! 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Τέλεια και η δεύτερη χοριακή ολα να συνεχίσουν τέλεια!!!!!🙏🙏

Δημοσίευση
στις On 30/11/2025 at 5:41 ΜΜ, ο/η katerina1981 είπε:

γεια σας και απο εμενα, ετων 44 πια! εκανα απο τον ιουνιο ωοληψιες και πλεον εχω 4 βλαστοκυστες τις οποιες θα βαλουμε μαλ΄λον τον φεβρουαριο (αν εχουμε μαζεψει τα χρηματα), μου εχουν πει καλη ποιοτητα δηλ αβ-βα αλλα και παλι η ηλικια ειναι αμειλικτος παραγοντας, λετε με την μεταφορα 4ων ταυτοχρονα να εχω μεγαλυτερες πιθανοτητες? στο μεσοδιαστημα θα κανω ωοληψιες μηπως και μαζεψω να εχω και αλλα για 2η μεταφορα, ειμαι με τον σφακ στο ηρακλειο

Γεια σου κοριτσι μου!! 44 κ 4 βλαστοκυστες απο τον ιουνιο? Ουαου θα πω εγω  που εκανα ενα χρονο ν μαζεψω δυο εμβρυακια. Αυξανονται οι πιθανοτητες φυσικα οπως κ το ρισκο για διδυμη κυηση. Ο σφακ ειπε και τα 4 να μεταφερεις? Τον ιδιο γιατρο ειχα κ εγω κ απεκτησα τη κορουλα μου!

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε; Μετα απο ποσο καιρο απο την 1η-2η χοριακη, ηταν ο 1ος υπερηχος;

Εμενα μετα από 10-12 μέρες περίπου από την 1η χοριακή. 2η δεν ζήτησε ποτέ βέβαια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εμενα μετα από 10-12 μέρες περίπου από την 1η χοριακή. 2η δεν ζήτησε ποτέ βέβαια.
    • Εγώ θήλασα την πρώτη αποκλειστικά ένα χρόνο χωρίς κανένα θέμα (τυχερή μάλλον 😅 ) η δεύτερη με δυσκόλεψε πάρα πολύ ο πόνος αφόρητος μην τα πολύ λέω με μεγάλη υπομονή και επιμονή μετά τις 50 μέρες άρχισε να στρώνει το πράγμα (μέχρι τότε έδινα 1-2 μπουκάλια ξένο ) μετά θήλασα αποκλειστικά μέχρι 13 μηνών  έχω το λορελι θηλαστρο και εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη αλλά αν έχεις τόσο μεγάλο στήθος όπως λες θα σου είναι μικρό πιστεύω δεν ξέρω αν  θα σου κάνει δουλειά  αν μπορείς όμως το καλύτερο είναι να το αποφύγεις το θηλαστρο Είναι λίγο «παγίδα»  Να σου ζήσει το μωράκι σου ! ☺️
    • Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε; Μετα απο ποσο καιρο απο την 1η-2η χοριακη, ηταν ο 1ος υπερηχος;
    • Μαρία συγγνώμη αν δν έχω δει μνμ σου  μπαίνω από κινητό μόνο κ χάνονται δεν μπορώ να τα βρω εύκολα! Γενικά η πλοήγηση από κινητό είναι πάρα πολύ δύσκολη!    πόσο μα πόσο χαίρομαι που βλέπω ότι τα καταφέρνεις τόσα υπέροχα! Γιατί υπέροχα είναι 🩷🩷🩷 απίστευτη εξέλιξη! Πόση δύναμη έχεις 💪🏽✌🏻🙏🏻 σε θαυμάζω αλήθεια! Κ το εννοώωωω!    Η άντληση γενικά είναι πολυπαραγοντική! Μπορεί να δεις ότι το ένα διάστημα βγάζεις πιο πολύ το άλλο διάστημα πιο λίγο! Μην ανησυχείς! 💪🏽  θα σου βάλω κ κάποιες φωτο! Αρχεία δν ξέρω αν μπορώ να ανεβάσω από το κινητό θα το ψάξω!    υπάρχουν κ οι εναλλακτικοί τρόποι σίτισης σε περίπτωση που δν θέλει μπουκάλι το μωρο μπορείς κ ν συνεχίσεις να προσπαθείς ενδιάμεσα για μπιμπερό!    Γενικά θέλεις τουλάχιστον 8 θηλασμούς μέσα στη μέρα το κάθε παιδί στην ηλικια που είναι κ 5-6 καλά βρεγμένες πάνες. Βέβαια από το βάρος καταλαβαίνεις άνετα ότι πάνε πάρα πολύ καλά κ τρέφονται 🩷✌🏻💪🏽   όταν αντλείς μπορείς να βάζεις κάλτσα να μην βλέπεις πόσο βγάζεις κ σε αγχώνει κ μπλοκάρει η άντληση  επίσης αντλείς πιο εύκολα όταν από τη μια πλευρά έχεις θήλαστρο κ από την άλλη το μωρό μπορεις να δοκιμάσεις διαφορετικές ώρες μέσα στη μέρα να δεις αν αντλείς πιο καλά πχ το πρωί ή το μεσημέρι ή το απόγευμα! 
    • εγώ πήγα με πρόκληση γιατί έφτασα 40 εβδ και 2 μέρες αλλά δεν έπιασε η πρόκληση δεν είχα καθόλου συσπάσεις ούτε διαστολή ο τράχηλος κλειστός ούτε τα νερά δεν μπορούσαν να με σπάσουν το μωρό ήταν ψηλά.. γενικά δεν ήμουν έτοιμη να γεννήσω αλλά ο γιατρός από την στιγμή που πέρασα την ΠΗΤ μου λέει δεν μπορώ να σε αφήσω άλλο πρέπει να γεννήσεις ήμουν και 4 ώρες μακριά από Αθήνα οπότε πήγα...  Δεν είναι πάντως τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται και εγώ νόμιζα θα είναι χειρότερο αλλα όχι όλα καλά παίρνεις και τα παυσίπονα σου και ο πόνος είναι ελεγχόμενος η αποθεραπεία ήταν εύκολη σηκώθηκα γρήγορα μια χαρά κανένα θέμα δνε είχα και μην σου πω η δεύτερη καισαρική ήταν ακόμα πιο εύκολη  Εννοείται πως μια φυσιολογική γέννα είναι το ότι καλύτερο για την μαμά και το μωρό δεν το συζητώ αλλά και η εσχάτη λύση της καισαρικής  it’s ok  τώρα μην το σκέφτεσαι ακόμα αυτό έχουμε δρόμο μπροστά μας να προετοιμαστούμε για την γέννα σωματικά και ψυχολογικά 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...