Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

@flowerv αντε κορίτσι μου κανατε την ετ εύχομαι να ειναι η τυχερή σου φορα!!!! Να είναι έχεις μια μεγάλη χοριακή!!! Το αιματακι πιθανόν να ειναι εμφύτευση!!!! Ολα καλα να πάνε εύχομαι και προσπάθησε να κάνεις υπομονή λίγες μέρες έμειναν  οτι ηταν να γίνει ήδη έγινε!!! Θα αναμένουμε νέα σου!!!!

@Sia A μου συμφωνω με τα κοριτσια που σου λενε να δωσεις ευκαιρια στα εμβρυακια σου δεν ξέρεις πότε κ ποιο θα είναι τυχερό!!! Βέβαια η απόφαση είναι δική σας γιατι κ το ψυχολογικο βαρος ειναι μεγάλο... Εύχομαι ολόψυχα οτι καλύτερο για εσάς και οτι ειναι να ερθει ας έρθει!!! 

Δημοσίευση

@flowervΓλυκούλα μου εγω δεν ειχα κατι τέτοιο. Αλλα εύχομαι ολα να πάνε τέλεια και το Σάββατο να έχεις θετική χοριακή επιτέλους! Μίλησες ξανα με το κέντρο; Παρε καμιά αναρρωτική αν εργάζεσαι, να μη μετακινείσαι, να μην κάνεις πολλά πολλά

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η almira είπε:

@flowervΓλυκούλα μου εγω δεν ειχα κατι τέτοιο. Αλλα εύχομαι ολα να πάνε τέλεια και το Σάββατο να έχεις θετική χοριακή επιτέλους! Μίλησες ξανα με το κέντρο; Παρε καμιά αναρρωτική αν εργάζεσαι, να μη μετακινείσαι, να μην κάνεις πολλά πολλά

Επέστρεψα στην δουλειά ναι γρηγορα σχετικά με την πρωτη εμβρυομεταφορα δεν προσεξα γενικα αυτην την φορα , αλλα ενημέρωσα οτι αυριο δεν θα παω τωρα ετσι οπως γίναμε.. πηρα τον γιατρο μου ειπε πλήρης ακινησία και να το παρακολουθήσω μεχρι αυριο ! Ειμαι να σκασω ενώ ολη μερα δεν ειχα τιποτα μετα τις 7 ειχα συνεχεια στο σκούπισμα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...