Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια μου αγαπημένα!!!

@pennaki χάρηκα παρα πολυ με τα νέα σου εισαι έγκυος συγχαρητήρια 🎉🩵🩷 ολα πανε σούπερ🤍

@Sia A επειδή εχω ασχοληθεί παρα πολυ με προεμφυτευτικούς και χρωμοσωμικές ανωμαλίες, μιας και εμας το θεμα ήταν ο καρυότυπος αλλα χωρίς να ξέρουμε αν επηρεάζει το σπέρμα! Σε ηλικία 28 χρονων και οι δύο° στα 2 εμβρυα ήταν και τα δύο χρωμοσωμικα ανωμαλα και μετα κατα την δεύτερη απο τα 6 έμβρυα τα 2 παλι χρωμοσωμικα ανωμαλα ! Όλοι μας ειπαν οτι αυτα ειναι τα φυσιολογικά ποσοστά σε ανθρώπους που δημιουργούν βλαστοκυστες, γιατι ετσι ειναι η φύση.. τωρα τι να σου πω οτι μπορεί οντως να ειναι ετσι και να ηταν ατυχία σε εσάς! Οτι βάζοντας 2 μπορεί το ενα να είχε θέματα και να τραβούσε και το δεύτερο🤷‍♀️ παίζει και η τύχη όπως και σε εμας που ηταν θεωρητικά ολα καλα ακόμη και το εμβρυακι και όμως δεν πετύχαμε... το θεμα ειναι δεν μπορεί κανείς να σου δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις, και αυτο ειναι που σε τρελαίνει περισσότερο...

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Γειά σας κορίτσια μου αγαπημένα!!!

@pennaki χάρηκα παρα πολυ με τα νέα σου εισαι έγκυος συγχαρητήρια 🎉🩵🩷 ολα πανε σούπερ🤍

@Sia A επειδή εχω ασχοληθεί παρα πολυ με προεμφυτευτικούς και χρωμοσωμικές ανωμαλίες, μιας και εμας το θεμα ήταν ο καρυότυπος αλλα χωρίς να ξέρουμε αν επηρεάζει το σπέρμα! Σε ηλικία 28 χρονων και οι δύο° στα 2 εμβρυα ήταν και τα δύο χρωμοσωμικα ανωμαλα και μετα κατα την δεύτερη απο τα 6 έμβρυα τα 2 παλι χρωμοσωμικα ανωμαλα ! Όλοι μας ειπαν οτι αυτα ειναι τα φυσιολογικά ποσοστά σε ανθρώπους που δημιουργούν βλαστοκυστες, γιατι ετσι ειναι η φύση.. τωρα τι να σου πω οτι μπορεί οντως να ειναι ετσι και να ηταν ατυχία σε εσάς! Οτι βάζοντας 2 μπορεί το ενα να είχε θέματα και να τραβούσε και το δεύτερο🤷‍♀️ παίζει και η τύχη όπως και σε εμας που ηταν θεωρητικά ολα καλα ακόμη και το εμβρυακι και όμως δεν πετύχαμε... το θεμα ειναι δεν μπορεί κανείς να σου δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις, και αυτο ειναι που σε τρελαίνει περισσότερο...

Αχ κορίτσι μου κ για τον προεμφυτικό μας είπαν ότι κ να κάνεις, κανείς δεν σου λέει ότι θα πιάσει έστω κ ελεγμένο, οπότε δεν ξέρω τι ισχύει κ τι όχι. Κοίτα για αυτό που λες το είχα ρωτήσει αν το ένα που έχει θέμα αν τραβάει το άλλο κ μου είπαν όχι αφού είναι 2 διαφορετικοί σάκοι κ εξάλλου στη 2η ετ ένα είχα κ όμως πάλι απέβαλλα. Γενικά είμαι πολύ στεναχωρημένη κ μπερδεμένη κ λες κ μας λέει το σύμπαν να σταματήσουμε με τόσα εμπόδια.

Βρήκα κ μία κοπέλα στην αναμονή η οποία έχει μείνει άπειρες φορές έγκυος φυσιολογικά σε τρίδυμα κ σε ένα κ τα ΄έχασε, έκανε κ εξωσωματική κ πάλι τα ίδια όλο αποβάλλει κ δεν έχουν βρει τπτ, υγιέστατοι κ οι 2 κ κάτω από 30. Οπότε αρχίζω να πιστεύω ότι είναι θέμα τύχης κ μας έχουν μουτζώσει σε αυτό το θέμα 😞

Εσύ πως είσαι? Σε τι φάση είσαι γιατί σας έχασα?

Δημοσίευση

@pennaki τέλεια η χοριακη σου!!!!! Αντε με το καλο τωρα για τον πρωτο υπέρηχο!!!ε

@Sia A  μου αχ κοριτσι μου φαντάζομαι πόσο δυσκολο ειναι αυτο αλλα εφόσον όλα είναι καλα με εσάς αυτο πιστεύω  και εγω οτι τα έμβρυα είναι θέμα τύχης... Σιγουρα είναι πολύ ψυχοφθορο όλο αυτο και εχεις κάθε δικαίωμα να θέλεις η κ να φοβάσαι να ξανα προχωρήσεις.. Μια φίλη μου για το 2ο παιδί της είχε 7 συλλήψεις φυσιολογικές αλλα αποβολές λογο έμβρυων... Και τα καταφέρε στα 39 πάλι φυσιολογικα μετα απο 5 χρονια... Δεν ξερω από τι δρομο πρέπει να περάσει κάθε μία αλλα αν το σκέφτομαι ειναι για τρελά. Κι όμως δεν ξέρεις πότε  θα πέτυχεις αλλα να κάνεις οτι σε κάνει να νιώθεις καλα..

Δημοσίευση

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας. Όλες μας με γεμάτες αγκαλιές να φύγουμε απο αυτο το θεματακι.

Κορίτσια @almira @flowerv @Sia A ευχομαι να ειστε οι επόμενες σύντομα. Σε τι φάση βρίσκεστε;

Λογικά την αλλη εβδομάδα μου ειπαν για υπερηχο. Επισης εχω αλλη μια 3η χοριακη την Δευτέρα που μας έρχεται.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

@pennaki τέλεια η χοριακη σου!!!!! Αντε με το καλο τωρα για τον πρωτο υπέρηχο!!!ε

@Sia A  μου αχ κοριτσι μου φαντάζομαι πόσο δυσκολο ειναι αυτο αλλα εφόσον όλα είναι καλα με εσάς αυτο πιστεύω  και εγω οτι τα έμβρυα είναι θέμα τύχης... Σιγουρα είναι πολύ ψυχοφθορο όλο αυτο και εχεις κάθε δικαίωμα να θέλεις η κ να φοβάσαι να ξανα προχωρήσεις.. Μια φίλη μου για το 2ο παιδί της είχε 7 συλλήψεις φυσιολογικές αλλα αποβολές λογο έμβρυων... Και τα καταφέρε στα 39 πάλι φυσιολογικα μετα απο 5 χρονια... Δεν ξερω από τι δρομο πρέπει να περάσει κάθε μία αλλα αν το σκέφτομαι ειναι για τρελά. Κι όμως δεν ξέρεις πότε  θα πέτυχεις αλλα να κάνεις οτι σε κάνει να νιώθεις καλα..

στις πριν 12 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας. Όλες μας με γεμάτες αγκαλιές να φύγουμε απο αυτο το θεματακι.

Κορίτσια @almira @flowerv @Sia A ευχομαι να ειστε οι επόμενες σύντομα. Σε τι φάση βρίσκεστε;

Λογικά την αλλη εβδομάδα μου ειπαν για υπερηχο. Επισης εχω αλλη μια 3η χοριακη την Δευτέρα που μας έρχεται.

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τα μηνύματα σας!!!

Δεν ξέρω πραγματικά αν θα συνεχίσουμε, είχα που είχα τις αμφιβολίες μου, τώρα με αυτό είναι λες κ είναι σημάδι να το αφήσουμε. Δεν μ' αρέσει καθόλου αυτό αλλά μπορεί κ να είναι μάταιη όλη αυτή η προσπάθεια κ στο τέλος να μείνουμε με άδεια αγκαλιά κ πιο χάλια από ποτέ σωματικά, ψυχολογικά κ οικονομικά 😓😓

Εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να έχετε μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη 🙏 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...