Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

@Ngsofia Συγχαρητήρια κορίτσι μου..!!! Με το καλό, όλα να πάνε κατ' ευχήν..!! Ο Θεός να δώσει μέχρι το τέλος όλα θετικά..!!! 🙏🏼

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Και σε εσένα επίσης ολα καλα να κυλούν!!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε ολες κορίτσια μου πως είστε;;

@almira @flowerv τι κάνετε; έχετε κάποιο νέο από την περιοδο; 

Εγω έκλεισα ραντεβού 11/11 για πρώτο υπέρηχο και να σας πω αγχώνομαι γιατι από την 2η χοριακη 31/10 μέχρι το ραντεβού δεν θα κάνω κατι άλλο και αγχώνομαι αν ολα προχωρανε καλα αυτες τις μερες. Την ημέρα του υπερηχου με βάση την ετ κ τελευταία περίοδο θα είμαι πρωτα ο Θεός 5+5 να δούμε τι θα δούμε τόσο νωρίς.. 

Από συμπτώματα δεν εχω κατι έντονο ακόμη.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!

Με το καλό ο υπέρηχος @Ngsofia μου!! Μην αγχώνεσαι που δεν θα κάνεις κάτι στο μεσοδιάστημα, ολα καλα θα είναι!! Και εγώ μια χοριακή ειχα κάνει όλη και όλη και μετα απο δέκα μέρες έκανα τον πρώτο υπέρηχο, και ήταν ολα οκ σε εκείνη τη φάση. Ήμουν 5+6 αν θυμάμαι καλά και είδαμε αμνιακό και λεκιθικο σακο. Και για συμπτώματα νωρίς είναι πιστεύω. Βλέπω και από άλλες κοπέλες που γράφουν οτι γύρω στην 6-8 εβδομάδα ξεκινάνε. Αντε, μια εβδομάδα έμεινε!!

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η almira είπε:

Γεια σας κοριτσια!!

Με το καλό ο υπέρηχος @Ngsofia μου!! Μην αγχώνεσαι που δεν θα κάνεις κάτι στο μεσοδιάστημα, ολα καλα θα είναι!! Και εγώ μια χοριακή ειχα κάνει όλη και όλη και μετα απο δέκα μέρες έκανα τον πρώτο υπέρηχο, και ήταν ολα οκ σε εκείνη τη φάση. Ήμουν 5+6 αν θυμάμαι καλά και είδαμε αμνιακό και λεκιθικο σακο. Και για συμπτώματα νωρίς είναι πιστεύω. Βλέπω και από άλλες κοπέλες που γράφουν οτι γύρω στην 6-8 εβδομάδα ξεκινάνε. Αντε, μια εβδομάδα έμεινε!!

Ευχαριστώ πολύ έτσι ελπίζω και εγώ ότι πηγαίνουν όλα καλα!!

Εσυ τι κάνεις με την περίοδο; Τελείωσες με τα duphaston;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Ευχαριστώ πολύ έτσι ελπίζω και εγώ ότι πηγαίνουν όλα καλα!!

Εσυ τι κάνεις με την περίοδο; Τελείωσες με τα duphaston;

Ναι, τα τελείωσα τα duphaston, μου ήρθε και η περιοδος κανονικά, αλλα μας προέκυψε κατι οικογενειακό, έφυγε ο άντρας μου άρον άρον να πάει στους δικούς του και αποφασίσαμε να το αφήσουμε, να μην είμαστε με την ψυχή στο στόμα. Τουλάχιστον ξεπεράστηκε το πρόβλημα και τώρα όλα είναι καλά. Οπότε μάλλον για Δεκέμβρη μάς βλέπω. 

Θα περιμένουμε νέα σου απο τον υπέρηχο! Γενικά νέα σου! Να παίρνουμε και εμείς τα πάνω μας! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Εγω έκλεισα ραντεβού 11/11 για πρώτο υπέρηχο και να σας πω αγχώνομαι γιατι από την 2η χοριακη 31/10 μέχρι το ραντεβού δεν θα κάνω κατι άλλο και αγχώνομαι αν ολα προχωρανε καλα αυτες τις μερες. Την ημέρα του υπερηχου με βάση την ετ κ τελευταία περίοδο θα είμαι πρωτα ο Θεός 5+5 να δούμε τι θα δούμε τόσο νωρίς.. 

Αντε με το καλο κοριτσι μου, ολα να ειναι καλα στον πρώτο υπέρηχο! 🩷🩵

@almira αφού όλα ειναι καλα κοριτσι μου, δεν πειράζει ακόμα μια αναμονη ενα μηνα ! 

Εγω αναμένω μεσα στο σκ και θεωρητικά ξεκιναμε, αλλα ψυχολογικά δεν ειμαι ετοιμη και δεν ξερω εαν θα ειμαι και ποτε.. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η almira είπε:

Ναι, τα τελείωσα τα duphaston, μου ήρθε και η περιοδος κανονικά, αλλα μας προέκυψε κατι οικογενειακό, έφυγε ο άντρας μου άρον άρον να πάει στους δικούς του και αποφασίσαμε να το αφήσουμε, να μην είμαστε με την ψυχή στο στόμα. Τουλάχιστον ξεπεράστηκε το πρόβλημα και τώρα όλα είναι καλά. Οπότε μάλλον για Δεκέμβρη μάς βλέπω. 

Θα περιμένουμε νέα σου απο τον υπέρηχο! Γενικά νέα σου! Να παίρνουμε και εμείς τα πάνω μας! 

Ας είναι μόνο ολα καλα και πάτε όταν είστε έτοιμοι να εισαι κ πιο ηρεμη ψυχολογικά από οτιδήποτε άλλο!! 

Με το θέλημα του Θεού ολα θα γινουν στην σωστή ώρα!!🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Αντε με το καλο κοριτσι μου, ολα να ειναι καλα στον πρώτο υπέρηχο! 🩷🩵

@almira αφού όλα ειναι καλα κοριτσι μου, δεν πειράζει ακόμα μια αναμονη ενα μηνα ! 

Εγω αναμένω μεσα στο σκ και θεωρητικά ξεκιναμε, αλλα ψυχολογικά δεν ειμαι ετοιμη και δεν ξερω εαν θα ειμαι και ποτε.. 

Ευχαριστώ πολυ!!! Αχ κορίτσι μου λογικό ειναι να εχεις ανάμικτα συναισθήματα και δεν ξέρω αν ποτέ θα ένιωθες 100% έτοιμη για αυτο προσπάθησε όσο γίνεται να σκέφτεσαι θετικά αν κ ο φόβος δεν φεύγει ποτε από μέσα μας... Όλα με το καλο να ξεκινήσουν και να πάνε τέλεια αυτη τη την φορά!!!🙏🙏🙏

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! 

@flowerv μου λογικά τα συναισθήματα. Αλλά είναι αυτό που λέγαμε και άλλες φορές, δοκιμάζουμε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Απο πλευράς μας ούτως ή άλλως γίνεται οτι καλύτερο μπορούμε. Θα έρθει και το θετικό αποτέλεσμα. Θα πάτε με τεχνητό κύκλο αυτή τη φορά; 

@pennaki μου τι κάνεις εσύ; έχεις κάποιο νεότερο;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

@flowerv μου λογικά τα συναισθήματα. Αλλά είναι αυτό που λέγαμε και άλλες φορές, δοκιμάζουμε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Απο πλευράς μας ούτως ή άλλως γίνεται οτι καλύτερο μπορούμε. Θα έρθει και το θετικό αποτέλεσμα. Θα πάτε με τεχνητό κύκλο αυτή τη φορά; 

Αυτο ακριβώς πολυ αναμεικτα συναισθήματα...Θα παμε με μικτό θα ξεκινήσουμε φυσικο και στα μισά θα βαλουμε cyclacur.. κορίτσια σε πια μερα του κυκλου κανατε την ετ, βλεπω οτι συνηθως γίνεται τη 19 ειναι πάντα αυτο?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! 

Αυτο ακριβώς πολυ αναμεικτα συναισθήματα...Θα παμε με μικτό θα ξεκινήσουμε φυσικο και στα μισά θα βαλουμε cyclacur.. κορίτσια σε πια μερα του κυκλου κανατε την ετ, βλεπω οτι συνηθως γίνεται τη 19 ειναι πάντα αυτο?

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ναι εμένα έπεσε στην 19η με βάση την ωορρηξία γιατι ειμασταν σε φυσικό. 

Αλλα σε φυσικό παίζει ρόλο πόσες μέρες κυκλο εχεις. Εγω κανονικά έχω γύρω στις 26 μέρες αλλα στον κυκλο της ετ θα ήταν 28 γιατι η ωορηξια εγινε 14η μερα ενώ κανω 11η με 12η.

Δημοσίευση
στις πριν 50 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ναι εμένα έπεσε στην 19η με βάση την ωορρηξία γιατι ειμασταν σε φυσικό. 

Αλλα σε φυσικό παίζει ρόλο πόσες μέρες κυκλο εχεις. Εγω κανονικά έχω γύρω στις 26 μέρες αλλα στον κυκλο της ετ θα ήταν 28 γιατι η ωορηξια εγινε 14η μερα ενώ κανω 11η με 12η.

Μου φαίνεται περίεργο που ολες ειναι 19! Απλα αδιαθετησα σημερα καο η 19η μερα πέφτει Κυριακή και αγχωθηκα παλι..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Μου φαίνεται περίεργο που ολες ειναι 19! Απλα αδιαθετησα σημερα καο η 19η μερα πέφτει Κυριακή και αγχωθηκα παλι..

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου. Και με την ovitrelle μπορείτε να κατευθύνετε λίγο την ωορρηξία για να μην πέσει Κυριακή η ΕΤ. Το είχαμε συζητήσει με το γιατρό μου γιατί και εγώ το είχα άγχος αυτό.  

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Asteria22 είπε:

Μην αγχώνεσαι κορίτσι μου. Και με την ovitrelle μπορείτε να κατευθύνετε λίγο την ωορρηξία για να μην πέσει Κυριακή η ΕΤ. Το είχαμε συζητήσει με το γιατρό μου γιατί και εγώ το είχα άγχος αυτό.  

Πφφφ πως εισαι εσυ κοροτσι μου, πως πάτε???

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Πφφφ πως εισαι εσυ κοροτσι μου, πως πάτε???

Είμαστε καλά μέχρι στιγμής, Δόξα τω Θεώ!! Αγωνιώ με τα νέα σας και εύχομαι όλα να πάνε καλά για όλες μας στο τέλος!! 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

Συνεχεια θα εχεις αγχος μεχρι νας ερθει το επομενο ραντεβου  να παιρνεις ανασα! Μετα την αυχενικη παιρνεις τα πανω σου και κοντα στην β επιπεδου που αρχιζεις κ την νιωθεις  παει λιγο καλυτερα. Τον πρωτο υπερηχο τον ειχα κανει 5 + 6 στο νοσοκομειο επειδη ηταν κυριακη κ ειδα αιμα με επιασε πανικος. Κ ομως ακουσαμε κ καρδουλα! Οποτε πολλα μπορειτε να δειτε..με το καλο! 💗

Δημοσίευση

@flowerv εγω την εκανα 17η μερα. Όλο και κάπως θα μπορέσουν να το ρυθμίσουν πιστεύω

Μίλησα και τηλεφωνικά μου ειπαν οτι δεν είναι πάντα 19,αλλα δεν θα πρέπει να με αγχωνει, θα το προσαρμόσουν!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η almira είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Καλησπερα κοριτσια!

Πως ειστε; Εμεις λογικα κατι θα κανουμε. Ειπαμε με τον ανδρα μου να ολοκληρωθει ενα κυκλος θεραπειας και βλεπουμε. Ετσι πως ηρθαν τα πραγματα πρεπει να προχωρησω κι οτι γινει.....

@Ngsofia χαιρομαι πολυ για σενα κοπελα μου! Θυμαμαι στη διεγερση που αγωνιουσες! Τελικα πηγαν ολα κατ' ευχην!  @Asteria22 πως εισαι; @flowerv @almira παμε γερα, παμε δυνατα για τις ΕΤ!!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

Πως ειστε; Εμεις λογικα κατι θα κανουμε. Ειπαμε με τον ανδρα μου να ολοκληρωθει ενα κυκλος θεραπειας και βλεπουμε. Ετσι πως ηρθαν τα πραγματα πρεπει να προχωρησω κι οτι γινει.....

@Ngsofia χαιρομαι πολυ για σενα κοπελα μου! Θυμαμαι στη διεγερση που αγωνιουσες! Τελικα πηγαν ολα κατ' ευχην!  @Asteria22 πως εισαι; @flowerv @almira παμε γερα, παμε δυνατα για τις ΕΤ!!

Ναι πολύ άγχος με τις διεγερσεις δόξα το Θεό προς το παρόν όλα καλα και μακάρι μέχρι τέλους όλα να ειναι καλα να έχουμε ενα γερό μωράκι. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Καλα θα κανετε κορίτσι μου με το καλό όλα να έρθουν εύκολα κ ανώδυνα. Γενικά η ετ ειναι πιο εύκολη διαδικασια κ με την προετοιμασία μαζί σε φυσικό κυκλο που έκανα εγω. Για τεχνιτο δεν γνωρίζω..  Ναι σίγουρα πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να είναι και υπερ θετική!!!!! Λέτε μέχρι τέλος χρονιάς να προχωρήσετε;

@flowerv  σωστά σου ειπαν κοριτσι μου μην σε αγχώνει θα το ρυθμίσουν να πέσει Δευτέρα και εγω έτσι ήμουν και τα καταφέραμε για Δευτέρα. Εκανα ovitrelle Τρίτη και Τετάρτη ξεκίνησα utrogestan και Δευτέρα ετ.

Δημοσίευση
στις πριν 34 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

Συνεχεια θα εχεις αγχος μεχρι νας ερθει το επομενο ραντεβου  να παιρνεις ανασα! Μετα την αυχενικη παιρνεις τα πανω σου και κοντα στην β επιπεδου που αρχιζεις κ την νιωθεις  παει λιγο καλυτερα. Τον πρωτο υπερηχο τον ειχα κανει 5 + 6 στο νοσοκομειο επειδη ηταν κυριακη κ ειδα αιμα με επιασε πανικος. Κ ομως ακουσαμε κ καρδουλα! Οποτε πολλα μπορειτε να δειτε..με το καλο! 💗

Αχ τι ωραία είδατε κ καρδούλα!!!

Εγω δεν εχω στο νου μου οτι θα δούμε καρδούλα αλλα μακάρι οτι δούμε Να ειναι καλο!!! Και αν μας κάνει την έκπληξη ακόμη καλύτερα!!!

Καλα ναι αυτο βλέπω οτι το άγχος πάντα υπάρχει και παμε βήμα βήμα κάθε φορά μέχρι τον επόμενο υπέρηχο. Σιγουρα η αυχενική ειναι μια ανάσα...

Μακάρι να πάνε όλα καλα μέχρι τελους!!!

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι πολύ άγχος με τις διεγερσεις δόξα το Θεό προς το παρόν όλα καλα και μακάρι μέχρι τέλους όλα να ειναι καλα να έχουμε ενα γερό μωράκι. Σε ευχαριστώ πολύ!!!!

Καλα θα κανετε κορίτσι μου με το καλό όλα να έρθουν εύκολα κ ανώδυνα. Γενικά η ετ ειναι πιο εύκολη διαδικασια κ με την προετοιμασία μαζί σε φυσικό κυκλο που έκανα εγω. Για τεχνιτο δεν γνωρίζω..  Ναι σίγουρα πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να είναι και υπερ θετική!!!!! Λέτε μέχρι τέλος χρονιάς να προχωρήσετε;

@flowerv  σωστά σου ειπαν κοριτσι μου μην σε αγχώνει θα το ρυθμίσουν να πέσει Δευτέρα και εγω έτσι ήμουν και τα καταφέραμε για Δευτέρα. Εκανα ovitrelle Τρίτη και Τετάρτη ξεκίνησα utrogestan και Δευτέρα ετ.

Ναι θα προχωρησουμε αν και φοβαμαι λογω αρκετων γεγονοτων που εχουν γινει. Φοβαμαι παρα πολυ. Νιωθω οτι δεν μπορω να χαρω! Περισσοτερο χαρηκα στη διεγερση!

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Ναι θα προχωρησουμε αν και φοβαμαι λογω αρκετων γεγονοτων που εχουν γινει. Φοβαμαι παρα πολυ. Νιωθω οτι δεν μπορω να χαρω! Περισσοτερο χαρηκα στη διεγερση!

Κοριτσι μου πέρασες δύσκολα ειναι λογικό να φοβάσαι!

Και εγω που ειχα την πρώτη αποτυχια δεν εχω χαρα που ξεκιναω φοβο εχω..την πρωτη φορα ειχα άγνοια ειχα φόβο περιέργεια και για την διαδικασία με τα νεα φάρμακα! Τώρα ξερω οτι η διαδικασία ειναι απλή αλλα εχω φοβο για το αποτέλεσμα! 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Κοριτσι μου πέρασες δύσκολα ειναι λογικό να φοβάσαι!

Και εγω που ειχα την πρώτη αποτυχια δεν εχω χαρα που ξεκιναω φοβο εχω..την πρωτη φορα ειχα άγνοια ειχα φόβο περιέργεια και για την διαδικασία με τα νεα φάρμακα! Τώρα ξερω οτι η διαδικασία ειναι απλή αλλα εχω φοβο για το αποτέλεσμα! 

Λογικό κορίτσια κάθε μία για τους λόγους σας να έχετε φοβο. Ας είστε συγκρατημένες και ας πάνε όλα καλα!! Το αποτέλεσμα μετράει άλλωστε..  Άγχος κ φοβο έχουμε σε ολα τα στάδια και παμε σκαπολατακι σκαλοπατακι προς το θαυματακι!!!🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...