Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Εγω θα σου πω πως αν έκανες ovitrelle να ξέρεις αυτή βγάζει θετικό τεστ αν δεν έχουν περάσει οι μερες να την αποβάλλει το σώμα. Επίσης χοριακη που κανεις Τετάρτη στις 9 μερες δεν είναι; Γνώμη μου μην κάνεις ακόμη τεστ δεν είναι σίγουρο πως θα ειναι αξιόπιστο. Πολυ δύσκολη η αναμονή αλλά καλύτερα να περιμένεις μέχρι Τετάρτη. 

Και εννοείται εμείς εδώ τα λέμε...ευτυχως που υπάρχει κ αυτο γιατί εγώ για την εμβρυομεταφορά δεν το εχω πει σε κανέναν λέω τον άντρα μου ουτε στις μαμάδες μας δεν θα το πούμε ας πάμε μια φορά και βλέπουμε.. 

Έκανα οvitrelle και αγχωνομαι και για αυτο μη δείξει λαθος αποτελέσματα και χαρώ τσάμπα!

Ναι κορίτσι μου εαν αντέχεις καλα θα κανεις ! Εγω στην αδερφή μου και στη μαμα μου δεν άντεξα να μην το πω, γενικά ειμαι ανθρώπος που υπεραναλυω τα πάντα και συζητάμε πολυ, δεν θα μπορούσα να το περάσω μόνη μου ολο αυτο το κομμάτι! Απλα από την αλλη στεναχωριέμαι και για αυτούς σε περίπτωση αποτυχίας γιατι ξέρουν πόσο εχουμε παλέψει, και πόσο το θελω ! Εσύ σε τι φάση εισαι ?? Aναμενεις να περάσουν οι ορωτες μερες να πας σε υπερηχο ?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Έκανα οvitrelle και αγχωνομαι και για αυτο μη δείξει λαθος αποτελέσματα και χαρώ τσάμπα!

Ναι κορίτσι μου εαν αντέχεις καλα θα κανεις ! Εγω στην αδερφή μου και στη μαμα μου δεν άντεξα να μην το πω, γενικά ειμαι ανθρώπος που υπεραναλυω τα πάντα και συζητάμε πολυ, δεν θα μπορούσα να το περάσω μόνη μου ολο αυτο το κομμάτι! Απλα από την αλλη στεναχωριέμαι και για αυτούς σε περίπτωση αποτυχίας γιατι ξέρουν πόσο εχουμε παλέψει, και πόσο το θελω ! Εσύ σε τι φάση εισαι ?? Aναμενεις να περάσουν οι ορωτες μερες να πας σε υπερηχο ?

Ναι οποτε καλύτερα λίγο ακόμα υπομονή να πας Τετάρτη με σιγουριά!! Ποπο πραγματικά όμως πρέπει να είναι για τρελά αυτή η αναμονή...ήδη κ το σκέφτομαι και εγώ.. 

Εμένα η μαμά κ η αδερφή μου ξέρουν για την εξωσωματική γενικά αλλά τώρα με την εμβρυομεταφορά εχω κρατηθεί ως τωρα να δούμε αν τα καταφέρω μέχρι εκείνη την ώρα.

Εγω ναι περιμένω Τετάρτη ή Πέμπτη να πάω για υπερηχο μου έγραψαν κ αιματολόγικες ο γυναικολόγος και η ενδοκρινολόγος. Οπότε θα κάνουμε και ενα τσεκ και με βιταμίνες κ λοιπά αν είναι όλα καλά.

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Σωματικα ναι, ψυχολογικα οχι. Δεν θελω να ακουσω για εμβρυομεταφορα. Επισης δεν μου αρεσε η τελευταια αντιμετωπιση ειδικα μετα την περιπετεια που ειχα.

Οσες προχωρατε σε επομενο σταδιο να πετυχετε κοριτσια! Καλη επιτυχια!

Χαίρομαι κορίτσι μου που έστω σωματικά επανέρχεσαι είναι πολύ σημαντικό αυτό. 

Και η εμβρυομεταφορά μην σε απασχολεί τωρα όταν νιώσεις εσύ έτοιμη θα γίνει..

Αυτά να ήταν τα δύσκολα και απο εδώ και πέρα όταν είσαι έτοιμη και ψυχολογικά ολα να γίνουν εύκολα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ναι οποτε καλύτερα λίγο ακόμα υπομονή να πας Τετάρτη με σιγουριά!! Ποπο πραγματικά όμως πρέπει να είναι για τρελά αυτή η αναμονή...ήδη κ το σκέφτομαι και εγώ.. 

Εμένα η μαμά κ η αδερφή μου ξέρουν για την εξωσωματική γενικά αλλά τώρα με την εμβρυομεταφορά εχω κρατηθεί ως τωρα να δούμε αν τα καταφέρω μέχρι εκείνη την ώρα.

Εγω ναι περιμένω Τετάρτη ή Πέμπτη να πάω για υπερηχο μου έγραψαν κ αιματολόγικες ο γυναικολόγος και η ενδοκρινολόγος. Οπότε θα κάνουμε και ενα τσεκ και με βιταμίνες κ λοιπά αν είναι όλα καλά.

Αντε κορίτσι μου και εσυ στην τελική ευθεία εισαι, αντε με το καλο να ξεκινήσεις 🩷🙏

@pennaki παρε τον χρονο σου κοριτσι μου, οταν νιώσεις ετοιμη μονη σου θα προχωρησεις! Ευχομαι γρήγορα να ανακάμψεις ψυχολογικά 🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Καλημέρα κορίτσια,προφανώς εγω ειμαι εκτός.. το σημερινό τεστ αρνητικό!

Τελείωσαν ολα ! 

Κορίτσι μου, καλημέρα. Εγω θα σου έλεγα πήγαινε κανε και τη χοριακή σου αύριο κανονικά όπως είναι προγραμματισμένη, να ξέρεις σίγουρα, γιατί οντως μονο με τη χοριακή μπορεις να εισαι σιγουρη, τοσα διαβάζουμε για τα τεστ, και δες το μετά ότι είναι. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η almira είπε:

Κορίτσι μου, καλημέρα. Εγω θα σου έλεγα πήγαινε κανε και τη χοριακή σου αύριο κανονικά όπως είναι προγραμματισμένη, να ξέρεις σίγουρα, γιατί οντως μονο με τη χοριακή μπορεις να εισαι σιγουρη, τοσα διαβάζουμε για τα τεστ, και δες το μετά ότι είναι. 

Θα παω,αλλα δεν ελπιζω πια τιποτα ! Μια μερα πριν θα έπρεπε να εχει δείξει πηρα και predictor early..

Πρέπει να παω για να  μου δώσουν το οοκ από την κλινική να σταματήσω οτι παίρνω..

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Τελείωσαν ολα ! 

Καλημέρα κορίτσι μου καταλαβαίνω την απογοήτευση σου.. Αλλά κάνε και αύριο την χοριακη σου για σιγουριά με τα τεστ πολλά εχουμε δει δεν είναι πάντα αξιόπιστα. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Θα παω,αλλα δεν ελπιζω πια τιποτα ! Μια μερα πριν θα έπρεπε να εχει δείξει πηρα και predictor early..

Πρέπει να παω για να  μου δώσουν το οοκ από την κλινική να σταματήσω οτι παίρνω..

Ναι, κανε χοριακή και μίλα με την κλινική. Όπως και να έχει, εγω θα ευχηθώ να γίνει η ανατροπή με τη χοριακή 

Δημοσίευση

Εγω πάντως κορίτσια και ας μην έχω δει ποτέ θετικό τεστ αυτο που εύχομαι είναι αν είναι γερό το εμβρυακι να πιάσει κ να μείνει αν όχι να μην πιάσει καν από την αρχή... Βέβαια ποιοι είμαστε εμείς να τα ελέγχουμε αυτα;; Απλα δική μου σκέψη είναι αυτη αλλα ξερω οτι ειναι να γίνει θα γίνει ασχετως τι θελουμε κ τι οχι... 

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολυ κορίτσια μου, ειμαι πλήρως απογοητευμενη!!

@Ngsofia ειπα ακριβώς το ιδιο την ημερα της εμβρυομεταφορας "αν ειναι να έρθεις ελα για να μείνεις" 

Με πόνεσε παρα πολυ που για αλλη μια φορα το σώμα μου με απογοήτευσε! Δεν εχω μεινει εγκυος ποτε και λεω αν και μετα απο ενα έτοιμο γερο εμβρυακι δεν τα κατάφερα, τοτε δύσκολα τα πράγματα! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Εγω πάντως κορίτσια και ας μην έχω δει ποτέ θετικό τεστ αυτο που εύχομαι είναι αν είναι γερό το εμβρυακι να πιάσει κ να μείνει αν όχι να μην πιάσει καν από την αρχή... Βέβαια ποιοι είμαστε εμείς να τα ελέγχουμε αυτα;; Απλα δική μου σκέψη είναι αυτη αλλα ξερω οτι ειναι να γίνει θα γίνει ασχετως τι θελουμε κ τι οχι... 

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν και εγώ μετά την αποξεση! Βέβαια ο άντρας μου που το συζηταγαμε, μου λέει μετά θα σε απασχολούσαν και θα σε προβληματιζαν άλλα, θα έμπαινες σε αλλες διαδικασίες αν δεν έμενες έγκυος ουτε με αυτό, έστω και που ηταν παθολογικό. Δεν ξέρω, πραγματικά!

Δημοσίευση

Καλά ναι και σε αυτο εχεις ενα δίκαιο @almira δεν το είχα σκεφτεί από αυτή την πλευρα και να τωρα αυτο κανει η @flowerv κατηγορεί το σώμα της. Δεν ξέρουμε καν αν φταίμε εμείς κορίτσια αλλά είναι τόσα αυτα που βαζουμε μεσα στο μυαλο μας 1000 σκεψεις.... Θελω να πιστεύω ομως μεσα απο τον οποιο δρομο που εδω που ειμαστε παίζουμε στις δύσκολες πίστες αλλιώς δεν θα ειμασταν  σε αυτο το θεματάκι θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για όλες που θα γίνει το θαυματακι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλά ναι και σε αυτο εχεις ενα δίκαιο @almira δεν το είχα σκεφτεί από αυτή την πλευρα και να τωρα αυτο κανει η @flowerv κατηγορεί το σώμα της. Δεν ξέρουμε καν αν φταίμε εμείς κορίτσια αλλά είναι τόσα αυτα που βαζουμε μεσα στο μυαλο μας 1000 σκεψεις.... Θελω να πιστεύω ομως μεσα απο τον οποιο δρομο που εδω που ειμαστε παίζουμε στις δύσκολες πίστες αλλιώς δεν θα ειμασταν  σε αυτο το θεματάκι θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για όλες που θα γίνει το θαυματακι!!!

Αυτό! Κάνουμε όλες μας οτι καλύτερο μπορούμε, και παραπάνω καμιά φορά! Δυστυχως καποια πράγματα ουτε οι ίδιοι οι γιατροί δεν μπορούν να τα εξηγήσουν. 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Τελείωσαν ολα ! 

Καλημερα κορίτσια μου.

@flowerv να πας κανονικα να κανεις τη χοριακη σου. Να περιμένεις οδηγίες απο τον γιατρο σου. Ποτε δεν ξέρεις. Τα τεστ μπορει να δείχνουν λαθος, η χοριακη όμως ποτέ!

Ειναι πολυ δύσκολος ο δρομος της εξωσωματικής. Κουράγιο κοριτσια!! Ο Θεός είναι μεγάλος, μακάρι να μας στείλει ενα υγιές μωράκι σε όλες μας.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα κορίτσια μου.

@flowerv να πας κανονικα να κανεις τη χοριακη σου. Να περιμένεις οδηγίες απο τον γιατρο σου. Ποτε δεν ξέρεις. Τα τεστ μπορει να δείχνουν λαθος, η χοριακη όμως ποτέ!

Ειναι πολυ δύσκολος ο δρομος της εξωσωματικής. Κουράγιο κοριτσια!! Ο Θεός είναι μεγάλος, μακάρι να μας στείλει ενα υγιές μωράκι σε όλες μας.

Πολυ δύσκολος ο δρόμος,αυτο !

Δεν μας δίνεται ακομα και σε αυτήν την φάση που έχουμε φτάσει τιποτα απλόχερα! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Τελείωσαν ολα ! 

Κορίτσι μου, καταλαβαίνω την απογοήτευση που νιώθεις.. δυστυχώς για εμάς κάποια πράγματα έρχονται πιο δύσκολα! Να θυμάσαι όμως ότι οτιδήποτε κ αν έρθει στο δρόμο μας στο τέλος πάντα θα βρίσκουμε την δύναμη να συνεχίζουμε μέχρι να πάρουμε ένα μωράκι στην αγκαλιά μας! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Κορίτσι μου, καταλαβαίνω την απογοήτευση που νιώθεις.. δυστυχώς για εμάς κάποια πράγματα έρχονται πιο δύσκολα! Να θυμάσαι όμως ότι οτιδήποτε κ αν έρθει στο δρόμο μας στο τέλος πάντα θα βρίσκουμε την δύναμη να συνεχίζουμε μέχρι να πάρουμε ένα μωράκι στην αγκαλιά μας! 

Κορίτσι μου, μου τελείωσαν οι αντιδράσεις!

Έχετε δίκιο ολες και σας ευχαριστώ ολες για την στήριξη! Δεν σκέφτομαι τοσο λογικά και αισιόδοξα σημερα ! 

Δημοσίευση

@flowerv κορίτσι μου γλυκό εύχομαι με όλη μου την καρδιά το σημερινό τεστ να ήταν λάθος! Είναι πολύ άδικο να συμβαίνει αυτό. Είμαστε σε ένα μονοπατι που όλα είναι θέμα στατιστικής και πιθανοτήτων στην εξωσωματική ακόμα και αν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις. Αυτό βλέπω συνέχεια. Είναι πολύ σκληρό και άδικο. Δεν θα σου πω να μην στεναχωριεσαι γιατί είναι αστείο όταν στο λένε αυτό, αλλά θα σου πω και το πιστεύω ότι όλες θα τα καταφέρουμε, γιατί το θέλουμε και παλεύουμε με όλη μας την ψυχή γι αυτό. 

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η Asteria22 είπε:

@flowerv κορίτσι μου γλυκό εύχομαι με όλη μου την καρδιά το σημερινό τεστ να ήταν λάθος! Είναι πολύ άδικο να συμβαίνει αυτό. Είμαστε σε ένα μονοπατι που όλα είναι θέμα στατιστικής και πιθανοτήτων στην εξωσωματική ακόμα και αν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις. Αυτό βλέπω συνέχεια. Είναι πολύ σκληρό και άδικο. Δεν θα σου πω να μην στεναχωριεσαι γιατί είναι αστείο όταν στο λένε αυτό, αλλά θα σου πω και το πιστεύω ότι όλες θα τα καταφέρουμε, γιατί το θέλουμε και παλεύουμε με όλη μας την ψυχή γι αυτό. 

Σ'ευχαριστω κορίτσι μου σ'ευχαριστώ παρα πολύ, από την μία ελπίζω για ενα θαυμα, αλλά από την άλλη εχω καταλάβει την ωμή πραγματικότητα! Μακαρι για όλες μας🙏

Δημοσίευση

@flowerv Κορίτσι μου αρχικά μέγα λάθος που έκανες τεστάκι, αλλά οκ έτσι ένιωσες, έτσι έκανες!!! Όμως ειλικρινά πίστεψε με δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη!!!! Έχω δει του κόσμου τα λάθη από τεστ την ίδια μέρα της χοριακής να βγαίνουν αρνητικά κ θετική χοριακή κ ήταν ένας από τους λόγους που δεν έκανα σε καμία από τις 2 εμβυομεταφορές, ναι είχα σκάσει αλλά πήγα απευθείας για χοριακή!!! Αν είναι αύριο χαμηλή η χοριακή σου, γιατί μην ξεχνάμε έχεις βάλει κ 1 οπότε κ 30-40 θα είναι θετική που να δείξει το έρμο το τεστ από σήμερα (κ το έχω πει πολλές φορές άσε τα early κ το τι λένε ότι δείχνουν μέρες πριν κλπ είναι όλα θέμα ηλίθιου μάρκετινγκ)!!!! Οπότε χαλάρωσε κ πάνε αύριο όμορφα κ ωραία να κάνεις την χοριακούλα σου, κ εύχομαι να βγει θετική 😊

Κ αν στη χειρότερη βγει αρνητική να σκέφτεσαι ότι καλύτερα να μην πετύχει κάτι από την αρχή παρά να στραβώσει μετά.... Ξέρω είναι σκληρό αλλά πίστεψε με ως φουλ καμένη, χίλιες φορές να έρθει ένα υγιές εμβρυάκι κ να μείνει!!!! 

Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια κ περιμένουμε αύριο νέα σου 🙏🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

@flowerv Κορίτσι μου αρχικά μέγα λάθος που έκανες τεστάκι, αλλά οκ έτσι ένιωσες, έτσι έκανες!!! Όμως ειλικρινά πίστεψε με δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη!!!! Έχω δει του κόσμου τα λάθη από τεστ την ίδια μέρα της χοριακής να βγαίνουν αρνητικά κ θετική χοριακή κ ήταν ένας από τους λόγους που δεν έκανα σε καμία από τις 2 εμβυομεταφορές, ναι είχα σκάσει αλλά πήγα απευθείας για χοριακή!!! Αν είναι αύριο χαμηλή η χοριακή σου, γιατί μην ξεχνάμε έχεις βάλει κ 1 οπότε κ 30-40 θα είναι θετική που να δείξει το έρμο το τεστ από σήμερα (κ το έχω πει πολλές φορές άσε τα early κ το τι λένε ότι δείχνουν μέρες πριν κλπ είναι όλα θέμα ηλίθιου μάρκετινγκ)!!!! Οπότε χαλάρωσε κ πάνε αύριο όμορφα κ ωραία να κάνεις την χοριακούλα σου, κ εύχομαι να βγει θετική 😊

Κ αν στη χειρότερη βγει αρνητική να σκέφτεσαι ότι καλύτερα να μην πετύχει κάτι από την αρχή παρά να στραβώσει μετά.... Ξέρω είναι σκληρό αλλά πίστεψε με ως φουλ καμένη, χίλιες φορές να έρθει ένα υγιές εμβρυάκι κ να μείνει!!!! 

Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια κ περιμένουμε αύριο νέα σου 🙏🥰

Αααχ κορίτσι μου 3 χρονια Προσπαθούμε ειναι το 3 τεστ που εκανα στη ζωή μου, δεν άντεξα, δεν κρατήθηκα! Δε ξερω εαν εκανα καλα ή οχι, ξέρω οτι απογοητευτηκα πολυ ! Εχεις δίκιο και προσπαθώ να ακούσω αυτα που λες και μεσα μου βαθια θελω να  ελπιζω.. σ'ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχές! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Αααχ κορίτσι μου 3 χρονια Προσπαθούμε ειναι το 3 τεστ που εκανα στη ζωή μου, δεν άντεξα, δεν κρατήθηκα! Δε ξερω εαν εκανα καλα ή οχι, ξέρω οτι απογοητευτηκα πολυ ! Εχεις δίκιο και προσπαθώ να ακούσω αυτα που λες και μεσα μου βαθια θελω να  ελπιζω.. σ'ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχές! 

Θα ευχηθω να ειναι λαθος κ αυριο να γινει η εκπληξη. Ξερουμε πως νιωθεις..τιποτα δε τελειωσε κ αρνητικο να ειναι ..δε ξερω αν εχεις κ αλλα εμβρυα. Τωρα ψυχραιμια κ αναλογα τι θα δεις αυριο θα μιλησεις με το γιατρο για το τι θα κανεις. Σε νιωθω..🩷

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Zenia z είπε:

Θα ευχηθω να ειναι λαθος κ αυριο να γινει η εκπληξη. Ξερουμε πως νιωθεις..τιποτα δε τελειωσε κ αρνητικο να ειναι ..δε ξερω αν εχεις κ αλλα εμβρυα. Τωρα ψυχραιμια κ αναλογα τι θα δεις αυριο θα μιλησεις με το γιατρο για το τι θα κανεις. Σε νιωθω..🩷

Να'σαι καλα γλυκια μου, εχω αλλα 3!

Ελπιζω σε ενα θαυμα για αυριο! Σ'ευχαριστω πολυ για το μήνυμα 🩷🩷

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Σε νιωθω απολυτα. Πανω απο 3 χρονια προσπαθουμε κι εμεις. Καμια συλληψη. Δυστυχως καποιες πρεπει να παλεψουμε πολυ για ενα παιδι και νιωθω οτι ειναι τοσο αδικο.........

Κανε τη χοριακη σου αυριο... Οτι βρεξει ας κατεβασει.... Αυριο θα μιλησεις και με το γιατρο σου αναλογα με το αποτελεσμα. Ευχομαι να διαψευσει η χοριακη το τεστ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...