Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ngsofia είπε:

Αντε με το καλο να σου έρθει γρήγορα από από μόνη της!!! Και εγω στην αναμονή μάλλον κατά της αρχές Οκτωβρίου  για να δούμε...γιατί με την διπλή διεγερση ταραξαμε τις ορμονες οπότε μου είπε ο γιατρός θα σου αργήσει κάνα 2 βδομάδες.. 

Μακαρι να μας έρθει όσο πιο σύντομα γίνεται να προχωρήσουμε με τις ετ μας, να περάσουμε γιορτές με σποράκια στην κοιλιά!!

Δημοσίευση

@flowerv καλη επιτυχια κοριτσι μου. Ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου το μωράκι σου να φωλιασει και να σε λίγους μήνες να ειναι στην αγκαλια σου. Το εύχομαι με όλη μου την ψυχή.❤️

@Savina_5 σου έστειλα μήνυμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

@flowerv καλη επιτυχια κοριτσι μου. Ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου το μωράκι σου να φωλιασει και να σε λίγους μήνες να ειναι στην αγκαλια σου. Το εύχομαι με όλη μου την ψυχή.❤️

Να'σαι καλα γλυκό μου κορίτσι σ'ευχαριστω παρά πολύ!🩷

Σας ευχαριστώ παρα πολυ ολες για τις ευχές σας και τα ομορφα σας λόγια! Δεν γνωρίζει κανείς εκτός από τους γονείς μας για όλο αυτο ! Και σας νιωθω τοσο κοντα🩷🩷

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου ολες 🩷 εύχομαι σύντομα ολες εμεις που τα λεμε εδω και δινουμε κουράγιο και δύναμη η μία στην άλλη να είμαστε δυνατές και να μην τα παραταμε να μεταφερθούμε σύντομα σε άλλο θεματακι! 

@pennaki ούτε μπορώ να συνειδητοποιήσω πως φτάσαμε έως εδω μετα απο τόσο αγώνα τόση υπομονή τοσα νεύρα τοσα κλάματα και όμως! Ήμαστε πολυ πιο δυνατές από όσο νομίζουμε, προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας ! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...