Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Ngsofia αντε ωραία!! Καλή εξέλιξη μου ακούγεται αυτό με τη διπλή διέγερση!! Αφού έκαναν την εμφάνιση τους και αυτά τα 5-6 και μπορείτε, να το εκμεταλλευτείτε!! Με το καλό και το σημερινό να γίνει μια γερη βλαστοκυστη!!

@pennaki καλές γονιμοποιησεις!! Ασχολίαστα αυτά που μας έγραψες για την κλινική, από όλες τις απόψεις... Ξεκουρασου τώρα και με το καλο αυριο να ακούσετε τα πρώτα ευχάριστα!!

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Αχ ρε κορίτσια έβλεπα σήμερα τα ζευγάρια στο κέντρο και σκεφτόμουν τι τραβάμε;;; Πόσο προσπαθούμε;;; Πόσο επιμονή υπομονή και δύναμη έχουμε μέσα μας;;Για κάτι που σε άλλους έρχεται τόσο απλά εμείς πρέπει να κάνουμε τον αγώνα μας... Δεν με πειράζει πια... αρκεί το αποτέλεσμα να είναι γερά μωράκια στις αγκαλιες. Είμαστε πιο δυνατές από όσο νομίζουμε!!!!

Εγω σημερα ειδα πολλα νεα ζευγαρια, μικροτερους απο εμενα και τον ανδρα μου..... Οσο παει η υπογονιμοτητα μαστιζει και πιο νεους ανθρωπους. Εκει φρικαρα οταν το συνειδητοποιησα!

στις πριν 20 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Ουαυυυυ!!!! 27 εξωπραγματικο για τα δικά μου δεδομένα...χάχα

Καλές γονιμοποιησεις τώρα κορίτσι μου!!!!

Μάλλον επειδή ήταν τόσο πολλά πονούσες.  Εγω πολύ καλά ένα ήπιο τσιμπήμα αλλά άλλο ένα άλλο 27 τσιμπήματα... Σκέψου ότι για εσένα τελείωσε αυτή η φάση της ωοληψίας μια και καλή!!!!

Σε ποιο κέντρο είσαι;,; απαράδεκτο... Γιατί έτσι;;, άκου εκεί να σε πετάξουν έξω... τόσα λεφτά παίρνουν 

Αν θυμάμαι καλά για Ιασω δεν έψαχνες γιατρο; Καλά κ το να αλλάξουν τιμή τραγικό.....

Ναι ουτε εγω το περιμενα!! Μα τοσο καιρο δεν μου ελεγε!! Kinder εκπληξη!

Στην Αθηνα, στο Ιασω (institute of life). Μονο που δεν με χαστουκισαν για να ξυπνησω. Φωναζαν να κατσω καθιστη. Δεν ημουν σε θεση ουτε ποτηρι να κρατησω και με το ζορι μου εδωσαν τον καφε και φυσικα χυθηκε λιγο πανω μου. Με σηκωσαν και με εβαλαν σε μια καρεκλα μετα. Παλι καλα με βοηθησε η μαια του γιατρου!!! Ηταν εκει να με βοηθησει!!! Απο τον γιατρο και την ομαδα του δεν εχω κανενα παραπονο.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η pennaki είπε:

Εγω σημερα πολλα νεα ζευγαρια, μικροτερους απο εμενα και τον ανδρα μου..... Οσο παει η υπογονιμοτητα μαστιζει και πιο νεους ανθρωπους. Εκει φρικαρα οταν το συνειδητοποιησα!

Στην Αθηνα, στο Ιασω (institute of life). Μονο που δεν με χαστουκισαν για να ξυπνησω. Φωναζαν να κατσω καθιστη. Δεν ημουν σε θεση ουτε ποτηρι να κρατησω και με το ζορι μου εδωσαν τον καφε και φυσικα χυθηκε λιγο πανω μου. Με σηκωσαν και με εβαλαν σε μια καρεκλα μετα. Παλι καλα με βοηθησε η μαια του γιατρου!!! Ηταν εκει να με βοηθησει!!!

Α δεν πάμε καθόλου καλά. Ντροπή. 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Εγω σημερα ειδα πολλα νεα ζευγαρια, μικροτερους απο εμενα και τον ανδρα μου..... Οσο παει η υπογονιμοτητα μαστιζει και πιο νεους ανθρωπους. Εκει φρικαρα οταν το συνειδητοποιησα!

Στην Αθηνα, στο Ιασω (institute of life). Μονο που δεν με χαστουκισαν για να ξυπνησω. Φωναζαν να κατσω καθιστη. Δεν ημουν σε θεση ουτε ποτηρι να κρατησω και με το ζορι μου εδωσαν τον καφε και φυσικα χυθηκε λιγο πανω μου. Με σηκωσαν και με εβαλαν σε μια καρεκλα μετα. Παλι καλα με βοηθησε η μαια του γιατρου!!! Ηταν εκει να με βοηθησει!!! Απο τον γιατρο και την ομαδα του δεν εχω κανενα παραπονο.

Μπράβο κορίτσι μου!!! Πολύ καλά τα νέα σας!!! Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!!! Καλές γονιμοποιήσεις να έχετε!! 
Εχω να συμφωνήσω και να δηλώσω ότι έζησα ακριβώς αυτό που περιγράφεις εκείνη την ημέρα, δλδ ενώ δεν είχα ξυπνήσει ακόμα, με ξύπνησαν με το ζόρι, μου έδωσαν με το ζόρι ένα καφέ στο χέρι και με το ζόρι να κάτσω καθιστή στον καναπέ για να μην καταλαμβάνω θέση στο κρεβάτι, ενω εγώ δεν έβλεπα μπροστά μου ούτε να περπατήσω μετά τη νάρκωση. Ήμουν να με λυπόσουν, περπατούσα σαν ζόμπι. Και με βοήθησε μια άλλη κοπέλα που ήταν από ωοληψια να ντυθώ στις τουαλέτες. Αλλα είπα να μην δώσω συνέχεια σ όλο αυτό και να χαλάσω τη χαρούμενη διάθεση που είχα εκείνη την ημέρα, οπότε γρήγορα το άφησα πίσω μου και ευχήθηκα απλά να μην χρειαστεί να το ξαναζήσω. Αλλα το ξαναβίωσα ακριβώς τώρα πάλι με την περιγραφή σου. 

Δημοσίευση

@pennaki μπράβο κορίτσι μου, τα νέα σου είναι φανταστικά για τα ωαριάκια σου. Και εμένα στην ωοληψία μου πήραν 23 ωάρια, χωρίς να έχω ΣΠΟ, έχω πολύ καλή ΑΜΗ απλά! εκ των όποιον τα 17 ήταν ώριμα και γονιμοποιήθηκαν. Βέβαια καμιά σχέση η δική μου εμπειρία με τη δική σου. Καταρχήν όταν ξύπνησα δεν πονούσα καθόλου, δεν πήρα καν παυσίπονο από όσο θυμάμαι και δεν είχα καν αίμα. Με ξύπνησαν μια χαρά και με μετέφεραν κατευθείαν στο κρεβάτι για να πάρω το χρόνο μου και να μπορέσω να ξυπνήσω με την ησυχία μου. Ούτε χαστούκια, ούτε καφέδες, ούτε τπτ! Κοιμήθηκα και ξύπνησα χωρίς να το καταλάβω. Τι σκατόκεντρο είναι αυτό που σου φέρονται με τέτοιο τρόπο;;

@Asteria22 πραγματικά κορίτσια υπάρχουν τέτοια κέντρα;; και παίρνουν και χρήματα με τέτοιες συμπεριφορές; Εγώ πάντως στην Θεσσαλονίκη στο Διαβαλκανικό καμία σχέση... άλλο level η κλινική... καταρχήν άνθρωποι, ύστερα όλα τα άλλα!

Δημοσίευση

@Ngsofia πολυ καλα τα νέα σου και για το ενα που πήρατε να ειναι γερο και μακαρι να πάρετε και τα υπόλοιπα του κύκλου, μπράβο και στον γιατρό που το παλεύει!!!

@pennaki υπέροχα τα νέα σου πολλα και γερα βλαστοκυστακια εύχομαι!!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

@Ngsofia πολυ καλα τα νέα σου και για το ενα που πήρατε να ειναι γερο και μακαρι να πάρετε και τα υπόλοιπα του κύκλου, μπράβο και στον γιατρό που το παλεύει!!!

@pennaki υπέροχα τα νέα σου πολλα και γερα βλαστοκυστακια εύχομαι!!!

Να σαι καλά κορίτσι μου!!! Ναι το προσπαθεί και προσπαθεί να μην με αγχώνει άσχετα που εγώ αγχώνομαι...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Εντάξει τραγικό ρε κορίτσια είναι συμπεριφορά αυτή;;; Εγώ και τις δύο φορές με ξύπνησαν σιγά σιγά λέγοντας το όνομα μου και ήμουν ήδη ξαπλωμένη στο κρεβάτι όπου και με άφησαν εκεί κάνα μισάωρο να ξυπνήσω καλά αυτό είναι κ το φυσιολογικό εδώ που τα λέμε... Εγω πήγα να πάρω το κινητό και μου λένε μη σηκώνεσαι θα πέσεις.. ευγενικές κοπέλες όλες οι μαιες και γενικά όλο το προσωπικό. Λεφτα τους δίνουμε δεν μας κάνουν χάρη...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η almira είπε:

@Ngsofia αντε ωραία!! Καλή εξέλιξη μου ακούγεται αυτό με τη διπλή διέγερση!! Αφού έκαναν την εμφάνιση τους και αυτά τα 5-6 και μπορείτε, να το εκμεταλλευτείτε!! Με το καλό και το σημερινό να γίνει μια γερη βλαστοκυστη!!

@pennaki καλές γονιμοποιησεις!! Ασχολίαστα αυτά που μας έγραψες για την κλινική, από όλες τις απόψεις... Ξεκουρασου τώρα και με το καλο αυριο να ακούσετε τα πρώτα ευχάριστα!!

Αχ ναι μακάρι να τα πάει καλά να γίνει βλαστοκύστουλα όμορφη!!!! Ναι ο γιατρός το πρότεινε γιατί ειδε πως υπήρχαν αυτά τα μικρά ωοθηλακια και μου λέει εγώ θα τα εκμεταλευομουν σκέψου το. Ε και είπαμε γιατί όχι... Γενικά φοβάμαι πλέον να αφήνω ωάρια να πάνε χαμένα..

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω ολες κοριτσια μου! @Ngsofia @almira @melitiniღ @flowerv @Asteria22 Δεν εχω αλλες αντιδρασεις!

Ανυπομονω για τις γονιμοποιησεις αυριο!!

@Asteria22 τελικα δεν ειμαι εγω η περιεργη που ειδα αυτη τη συμπεριφορα! Αισθανθηκα πολυ αβολα! Ηθελα παυσιπονο, πονουσα πολυ και με ειχαν γραμμενη. Τοσα λεφτα δινουμε για να μας φερονται σαν ενα κομματι κρεας! Λυπαμαι πολυ!

Δημοσίευση

@pennaki μπραβο κοριτσι, καλες γονιμοποιησεις. Κι εγω εκει εκανα την εξωσωματικη και θυμαμαι πως με ξυπνησαν καπως αποτομα η αληθεια ειναι. Εντωμεταξυ ειχα κι εγω παρα πολλα ωαρια και πρεπει να βαλανε δοση αναισθητικου για ελεφαντα γιατι ειχα τρομερο θεμα μετα. Ζαλιζομουν μεχρι το βραδυ και δεν μπορουσα ουτε να ουρησω οποτε ξαναπηγα στο νοσοκομειο και ημουν με ορους και αντιεμετικα μεχρι να συνελθω. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...