Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια!!!Εγω αυριο θα παω για τις κλασσικες αιματολογικες,οσο για το ποδι απο το πρωι τωρα καταφερα να ξαπλωσω μιση ωρα αλλα το νιωηω καλυτερα το θεμα μεσης ποδιου αυτες τις μερες ευτυχως.
    • χαχαχχχαχα Έτσι  ακριβώς ! Με το που κλείνω μια βδομάδα ξεκινάω να βλέπω πως μοιάζει τώρα τι κινήσεις κανει πόσο μεγάλο είναι αυτή τη βδομάδα ,τα πάντα όλα ! Θέλω να ξέρω την κάθε λεπτομέρεια της καθε εβδομάδας..! 😂😂  Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν βδομάδα τη βδομάδα!!
    • Χαχαχα, καλα εννοειται καθε εβδομαδα το πρωτο πραγμα που κανω ειναι να βαλω στο youtube βιντεο με την εβδομαδα που διανυω και να παρακολουθω τι γινεται στα μωρα τωρα, στο γυναικειο σωμα, συμπτωματα κλπ..φυσικα και τι φρουτο ή λαχανικο ειμαστε 😅 εχω και εφαρμογη και μου τα βγαζει! ασε που τωρα στην 25η εβδομαδα λεει οτι μπορουν να προσανατολιζονται πλεον και οποτε κινειται η μαμα ή αλλαζει σταση εκεινα καταλαβαινουν και εναρμονιζονται στην θεση! οποτε τα βραδια οταν ειμαι πλαι, ξεκινανε οι μπομπιρες και παιρνουν θεση, αλλαζω εγω? αλλαζουν κι εκεινοι! οταν τους νιωθω τοσο εντονα, ξεχναω και τους πονους, ολα τα ξεχνω ❤️ αυτην την εβδομαδα εμεις ειμαστε μελιτζανουλες 😅
    • Ευχαριστώ πολύ γλυκό μου κορίτσι !Μακάρι να παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος ! Ναι αφράτος είναι έτσι τον είπε ο γιατρός μουυ😂 Να ναι καλά τα μωράκια μας αυτό έχει σημασία !  Πολύ χαίρομαι που όλες είμαστε καλά και πάνε καλά τα μωράκια μας ...! ❤️❤️ Εσύ έχεις και δύο διπλή η χαρά !!!! Πόσο ομορφοοοο!!!!!! Εγώ κάθε βδομάδα κοιτάω και το φρούτο που είμαστε ,σήμερα είμαστε μάνγκο 😂😂 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...