Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Άντε κορίτσι μου ωραία..!!! Μια χαρά είναι η τιμή, ανεβαίνει καλά κι αυτό έχει σημασία..!!!

Αγάπη δεν ξέρω τι γίνεται, πάντως έλλειψη υπάρχει, προχθές στο fb μια κοπέλα ανέβασε σε ομάδα Post που ζητούσε cyclacur γιατί δεν μπορούσε να βρει και ήταν από Αθήνα, συγκεκριμένα Περιστέρι, τώρα τι να σου πω.

Κορίτσια μου σε άλλα νέα, θα πάω τελικά για υπέρηχο αύριο το μεσημέρι.. Γύρισε καλέ η γιατρός μου..!!! 😂 @Pinacolada
Ευτυχώς ψάχνοντας τα φάρμακα προχθές από φαρμακείο σε φαρμακείο πέτυχα τη γραμματέα της στο δρόμο και ζήτησα ραντεβού οπωσδήποτε.. τελικά με πήρε η κοπέλα τηλέφωνο σήμερα και μου είπε ότι θα με δεχθεί αύριο το μεσημέρι.. αχ! δεν ξέρετε πως χάρηκα, γιατί τουλάχιστον κάτι θα δει πιστεύω, δεν μπορεί.. τουλάχιστον να ξέρουμε ότι είναι ενδομήτριο, όχι τπτ άλλο...

Αχ τι καλά κορίτσι μου τέλεια νέα με το καλό να πας για υπέρηχο κ να είναι όλα τέλεια 😊

• Απαντήσεις 844
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσι μου εμένα χθες ο σύζυγος πήγε σε 1 φαρμακείο κ του είπαν ότι έχουν έλλειψη κ δεν είχαν κανένα κ μετά πήγε σε 2ο κ του είπαν ότι επειδή έχει έλλειψη μπορούν να του δώσουν 2 κουτιά. Για Θεσσαλονίκη αναφέρομαι κέντρο, τώρα τι να πω!!!

Εγώ Κατερίνη είμαι και χθες Μ είπαν αυτό που είπα πιο πάνω ,αν χρειαστεί κάποια κοπέλα ας με πει να την στείλω εδώ δεν ακούγεται κάτι ,πήραν και στην φάρμακοαποθηκη και το άκουσα γιατί είχε ανοιχτή ακρόαση ,τεσπά δεν έχει σημασία ,αν χρειαστει κάποια κοπέλα ας με πει να την στείλω μην αγχωθεις

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Άντε κορίτσι μου ωραία..!!! Μια χαρά είναι η τιμή, ανεβαίνει καλά κι αυτό έχει σημασία..!!!

Αγάπη δεν ξέρω τι γίνεται, πάντως έλλειψη υπάρχει, προχθές στο fb μια κοπέλα ανέβασε σε ομάδα Post που ζητούσε cyclacur γιατί δεν μπορούσε να βρει και ήταν από Αθήνα, συγκεκριμένα Περιστέρι, τώρα τι να σου πω.

Κορίτσια μου σε άλλα νέα, θα πάω τελικά για υπέρηχο αύριο το μεσημέρι.. Γύρισε καλέ η γιατρός μου..!!! 😂 @Pinacolada
Ευτυχώς ψάχνοντας τα φάρμακα προχθές από φαρμακείο σε φαρμακείο πέτυχα τη γραμματέα της στο δρόμο και ζήτησα ραντεβού οπωσδήποτε.. τελικά με πήρε η κοπέλα τηλέφωνο σήμερα και μου είπε ότι θα με δεχθεί αύριο το μεσημέρι.. αχ! δεν ξέρετε πως χάρηκα, γιατί τουλάχιστον κάτι θα δει πιστεύω, δεν μπορεί.. τουλάχιστον να ξέρουμε ότι είναι ενδομήτριο, όχι τπτ άλλο...

@melitiniღ άντε ωραία θα ηρεμήσεις και θα δεις τα μπεμπακια σου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου βγήκε η χοριακή από 340 τη Τετ΄άρτη σήμερα πήγε 701!!!! Δεν το λες κ σφαίρα αλλά αφού διπλασιάστηκε, να δούμε από βδομάδα τι θα δούμε στον υπέρηχο!!!! Πάντως με τέτοια νούμερα ένα μάλλον κρατήθηκε 😊 Ας είναι Παναγίτσα μου υγιές, ένα κ καλό  🙏🙏

μπράβο κορίτσι μου!! μια χαρά ανεβαίνει!! ΄άντε με το καλό και ο υπέρηχος τώρα!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η almira είπε:

μπράβο κορίτσι μου!! μια χαρά ανεβαίνει!! ΄άντε με το καλό και ο υπέρηχος τώρα!!

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!! Εσύ πω είσαι? Πως είναι το μικράκι σου? 😊

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!! Εσύ πω είσαι? Πως είναι το μικράκι σου? 😊

Ελπίζω να είναι καλά, να μεγαλώνει!Έχω κότσαρει και τις φωτογραφίες του στο ψυγείο. Ελπίζω την Τετάρτη που θα πάμε για υπέρηχο να είναι όλα καλά και να αντικατασταθούν με νέες φωτογραφίες, που θα έχει μεγαλώσει! 

Μίλησες με τη γιατρό σου; Πας και για άλλη χοριακη ή τέλος, υπέρηχο τώρα; Δεν είδα αν το έγραψες πιο πάνω, χάνομαι με τα μηνύματα! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Pixies είπε:

Δεν άντεξα ρε κορίτσια. Θετικό είναι το βλέπετε και εσείς έτσι δεν κάνουν τα μάτια μου πουλάκια; 

IMG_7502.jpeg

Χαχαχα πιο θετικό πεθαίνεις! Πολλά συγχαρητήρια!! Εύχομαι ό,τι καλύτερο!! 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Pixies είπε:

Δεν άντεξα ρε κορίτσια. Θετικό είναι το βλέπετε και εσείς έτσι δεν κάνουν τα μάτια μου πουλάκια; 

IMG_7502.jpeg

Συγχαρητηρια κοριτσι μου. Μπαμ κανει. Κανε μια χοριακη να εισαι σιγουρη.

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Χαχαχα πιο θετικό πεθαίνεις! Πολλά συγχαρητήρια!! Εύχομαι ό,τι καλύτερο!! 

Θα έκανα εξωσωματική τον Σεπτέμβρη. Και είχα αφήσει κάθε ελπίδα να μείνω κανονικά. Αυτό είναι ένα μικρο θαυματακι

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Pixies είπε:

IMG_7502.jpeg

Καλά μάτι βγάζει δεν το συζητώ!!! ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ!!!!

Τι ωραίαααα..!!!! Άντε κορίτσι μου με το καλό.!!! 🧿🧿🧿🧿 Είδες που τελικά θαύματα γίνονται... και έρχονται όταν δεν τα περιμένουμε!!! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Δημοσίευση

@flowerv μπράβο κορίτσι μου! Πήγαν όλα καλά αυτή τη φορά! Περιμένουμε τα νέα σας ❤️

@Sia A τέλειος ο διπλασιασμός! Υπέρηχος τώρα το επόμενο βήμα όπως και η @melitiniღ 🥰

@Pixies τι όμορφο τεστακι είναι αυτοοοο…και πριν την εξωσωματικηηηη!! Με το καλό η χοριακη κορίτσι μου ❤️

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η markell είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! 

Και γω σήμερα με 1ημερα περίοδο 

Δευτέρα έχω το πρώτο ραντεβού  με τον γιατρό στην κλινική.

Καλή επιτυχία σε όσες ξεκινάμε !!

Καλησπέρα κορίτσι μου!!! Δευτέρα δηλαδή ξεκινάς διέγερση; Καλή μας επιτυχία όλες που ξεκινάμε...🙏

Και εγώ σήμερα πρώτη μέρα περιόδου και μου είπε να πάω Δευτέρα για υπέρηχο ορμονικές. Θα είναι 4η μέρα από την περιοδο ελπίζω να είναι όλα καλά να ξεκινήσω.. Δεν έβρισκα και τις ενεσεις στον ΕΟΠΠΥ στην περιοχή μου και θα πάω Θεσσαλονίκη να τις πάρω.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Pixies είπε:

IMG_7502.jpeg

Καρά θετικό είναι!!!!! Τι καλά!!!! Και εγώ ήλπιζα σε ένα θαύμα τελευταία στιγμή αλλά μπα....δεν θα την γλυτώσω την εξωσωματική αλλά ας είναι.. όλα για καλό!!! 

Με το καλό το μωράκι σου!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα! Τι κανετε οι εγκυουλες πως ειστε? Ποτε πατε για υπερηχο? Οι νεες στο κλαμπ ποτε πατε για 1ο υπερηχο @melitiniღ @Sia A ?

@flowerv πως εισαι μετα την ωοληψια?

@Ngsofia σου ηρθε η περιοδος?

@markell καλη αρχη σου ευχομαι. @Savina_5 ξεκινησες? Σε τι φαση εισαι?

Πειτε με τρελη, πειτε με παλαβη, πειτε με οτι θελετε. Βρηκα την ωορρηξια σημερα 40η μερα του κυκλου (επιβεβαιωμενο σιγουρα με ταινια και με το φατσουλακι). Αρα σε 2 εβδομαδες θα ερθει περιοδος (18/7), αν ερθει. Θα κανω τις προσπαθειες μου και οτι γινει. Αυτος ο μηνας με τρελανε.

Σοβαρά κορίτσι μου τόσο άργησε η ωορηξια; κάνε τις προσπάθειες σου εσύ και οτι γινει!!!! Ναι μου ήρθε σήμερα περίοδος μίλησα με τον γιατρό θα πάω Δευτέρα για υπέρηχο εξετάσεις και αν όλα είναι καλά ξεκινάμε...

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Κορίτσια μου βγήκε η χοριακή από 340 τη Τετ΄άρτη σήμερα πήγε 701!!!! Δεν το λες κ σφαίρα αλλά αφού διπλασιάστηκε, να δούμε από βδομάδα τι θα δούμε στον υπέρηχο!!!! Πάντως με τέτοια νούμερα ένα μάλλον κρατήθηκε 😊 Ας είναι Παναγίτσα μου υγιές, ένα κ καλό  🙏🙏

Μπράβο Σία μου!!!! Όλα καλά είναι ας είναι κ ένα κ γερό οτι είναι αρκεί να ερθει στην αγκαλια σου!!!!!❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η almira είπε:

Ελπίζω να είναι καλά, να μεγαλώνει!Έχω κότσαρει και τις φωτογραφίες του στο ψυγείο. Ελπίζω την Τετάρτη που θα πάμε για υπέρηχο να είναι όλα καλά και να αντικατασταθούν με νέες φωτογραφίες, που θα έχει μεγαλώσει! 

Μίλησες με τη γιατρό σου; Πας και για άλλη χοριακη ή τέλος, υπέρηχο τώρα; Δεν είδα αν το έγραψες πιο πάνω, χάνομαι με τα μηνύματα! 

Όλα καλά θα είναι θετικές σκέψεις!!! Κ θα το δεις την Τετάρτη κ θα ηρεμήσεις 😊 Ναι ναι από βδομάδα θα πάμε για υπέρηχο μακάρι να είναι όλα καλά 🙏

στις πριν 4 ώρες, ο/η pennaki είπε:

@Sia A Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!!! Με το καλο ο 1ος υπερηχος!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η Pixies είπε:

IMG_7502.jpeg

Όχι απλά θετικό καραααααθετικο είναι!!! Τρέχα για χοριακη 😊 Τι ωραία ένα βήμα πριν την εξωσωματική το καλύτερο δώρο 🙏

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

@flowerv μπράβο κορίτσι μου! Πήγαν όλα καλά αυτή τη φορά! Περιμένουμε τα νέα σας ❤️

@Sia A τέλειος ο διπλασιασμός! Υπέρηχος τώρα το επόμενο βήμα όπως και η @melitiniღ 🥰

@Pixies τι όμορφο τεστακι είναι αυτοοοο…και πριν την εξωσωματικηηηη!! Με το καλό η χοριακη κορίτσι μου ❤️

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Κ σε σένα εύχομαι σύντομα ευχάριστα 😊

στις πριν 51 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Μπράβο Σία μου!!!! Όλα καλά είναι ας είναι κ ένα κ γερό οτι είναι αρκεί να ερθει στην αγκαλια σου!!!!!❤️❤️

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Κ σε σένα καλή αρχή εύχομαι! Θεσσαλονίκη σίγουρα θα τις πάρεις απευθείας. Απλά να ξέρεις ότι έχει πολύ ουρά εγώ είχα πάει 7 το πρωί άνοιγε 8 κ ήμουν περίπου 10η. Οπότε καλύτερα να πας πρωί πρωί να ξεμπερδευεις 😊 Α κ να πάρεις κ παγοκυστες επειδή είναι καλοκαίρι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...