Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

@melitiniღ πως το κάνεις για πες ???δώσε τιπ ξεαγχους χαχαχαχαχ 

στις πριν 26 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Πραγματικά πες μας πως το κάνεις να μην έχεις άγχος??? Μπράβο σε θαυμάζω!!!

Κορίτσια κοιτάξτε.. ότι ήταν ανθρώπινος δυνατό και περνούσε από το χέρι μας το κάναμε.. από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι του Θεού..  αφήνεσαι και σε πάει εκείνος όπου είναι να σε πάει! 

Ας είναι ευλογημένο λες, κάνεις το σταυρό σου και έχει ο Θεός!

Με το άγχος δεν κερδίζεις κάτι, ίσα ίσα στον εαυτό σου κάνεις κακό.. οπότε χαλαρά που λένε και στη Θεσσαλονίκη! και ότι είναινα γίνει, θα γίνει! 🙏🏼

στις πριν 23 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Γεια σας κοριτσιαααα!!

@melitiniღ εγω στο ειπα κοτιτσι μου θα εισαι ΕΓΚΥΟΣ, ειναι σιγουρο!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΧΟΡΙΑΚΗΣ!!! 😍 Αντε και στην επομενη @Sia A.

Υπομονή μέχρι την Παρασκευή που θα κάνουμε την πρώτη χοριακή! Να έχουμε επίσημα αποτελέσματα..!!! 🙃😉

• Απαντήσεις 606
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Κορίτσια κοιτάξτε.. ότι ήταν ανθρώπινος δυνατό και περνούσε από το χέρι μας το κάναμε.. από κει και πέρα όλα τα υπόλοιπα είναι του Θεού..  αφήνεσαι και σε πάει εκείνος όπου είναι να σε πάει! 

Ας είναι ευλογημένο λες, κάνεις το σταυρό σου και έχει ο Θεός!

Με το άγχος δεν κερδίζεις κάτι, ίσα ίσα στον εαυτό σου κάνεις κακό.. οπότε χαλαρά που λένε και στη Θεσσαλονίκη! και ότι είναινα γίνει, θα γίνει! 🙏🏼

Υπομονή μέχρι την Παρασκευή που θα κάνουμε την πρώτη χοριακή! Να έχουμε επίσημα αποτελέσματα..!!! 🙃😉

Αυτό ακριβώς προσπαθώ να σκέφτομαι γτ έχω αγχωθει τόσο αυτή τη φορά, την πρώτη φορά είχα άγνοια αυτήν όμως..!!  Λέω στον εαυτό μου,εγώ κάνω αυτό που πρέπει να κάνω από εκεί και πέρα είτε αγχώνομαι είτε όχι δεν αλλάζει η κατάσταση ! Πρέπει να αφεθουμε, ότι είναι να γίνει θα γίνει!! Πίστη και όλα θα πάνε καλά ❤️❤️❤️🙏 

Εγώ τρώγομαι τώρα με το να βγάλω πολλά ωάρια να έχουμε πολλές πιθανότητες, όσο και να σκάω εγώ ότι είναι να γίνει θα γίνει.. 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Αυτό ακριβώς προσπαθώ να σκέφτομαι γτ έχω αγχωθει τόσο αυτή τη φορά, την πρώτη φορά είχα άγνοια αυτήν όμως..!!  Λέω στον εαυτό μου,εγώ κάνω αυτό που πρέπει να κάνω από εκεί και πέρα είτε αγχώνομαι είτε όχι δεν αλλάζει η κατάσταση ! Πρέπει να αφεθουμε, ότι είναι να γίνει θα γίνει!! Πίστη και όλα θα πάνε καλά ❤️❤️❤️🙏 

Εγώ τρώγομαι τώρα με το να βγάλω πολλά ωάρια να έχουμε πολλές πιθανότητες, όσο και να σκάω εγώ ότι είναι να γίνει θα γίνει.. 

Εγω προς το παρον τρωγομαι να ερθει η περιοδος. Το επομενο σταδιο με τα ωαρια κλπ ειναι το επομενο μου αγχος! 🫠

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Εγω προς το παρον τρωγομαι να ερθει η περιοδος. Το επομενο σταδιο με τα ωαρια κλπ ειναι το επομενο μου αγχος! 🫠

Χαχαχαχαχ άστα να πάνε... Κάθε φάση έχει την αγωνία της και το άγχος της.. δεν σταματάει ποτέ από εδώ και πέρα όμως..

Δημοσίευση

Αχ ρε κορίτσια τι τραβαμε όλες μας ! Καλή διάθεση να εχουμε και πιστεύω θα μας έρθει και εμάς μια θετική χοριακ΄ή !  Εν τω μεταξυ εγω εχω αγχωθει και με τις ενέσεις, γιατι δεν προλαβα τωρα να περάσω επιτροπή και ψαχνω παντού για τις Gonal ! Και πανάκριβες και σε ελλειψη....

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Έτσι ακριβώς είναι, όπως τα λες.. 

Γι' αυτό υπομονή.. κάνε εσύ αυτό που είναι να κάνεις και τα άλλα άστα στο Θεό, ξέρει εκείνος! 🙃😉

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Savina_5 είπε:

Αχ ρε κορίτσια τι τραβαμε όλες μας ! Καλή διάθεση να εχουμε και πιστεύω θα μας έρθει και εμάς μια θετική χοριακ΄ή !  Εν τω μεταξυ εγω εχω αγχωθει και με τις ενέσεις, γιατι δεν προλαβα τωρα να περάσω επιτροπή και ψαχνω παντού για τις Gonal ! Και πανάκριβες και σε ελλειψη....

Κορίτσι μου ενδέχεται να μου περισσέψει μια ενεση gonal των 300 που λήγει τον Ιούλιο ! Την Δευτέρα θα ξέρω σίγουρα αν θα την χρειαστώ εν τέλη!

Θέλεις να σου τη στείλω αν εν τέλη μου περισσέψει είναι κρίμα, να την πέταξω! Γτ και εσύ ξεκινάς τώρα άμεσα !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ θα σου πω ότι είσαι πολύ δυνατή που μέσα σε όλα όσα περνάς, βρήκες το θάρρος και το κουράγιο να ξεκινήσεις συνεδρίες. Ξέρω πολύ καλά από προσωπική εμπειρία ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση! Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και είμαι σίγουρη ότι με τόση δύναμη που κρύβεις μέσα σου (απλά δεν την έχεις ανακαλύψει ακόμα ενδεχομένως) θα καταφέρεις πολλά στο μέλλον, και τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα!! Δεν τα λέω για να σου χαϊδεψω τα αυτιά, ούτε για να σου χρυσωσω το χάπι. Έχω βρεθεί όμως σε παρόμοια θεση, και με πεισμα και αυτογνωσία κατάφερα να αφήσω πίσω μου ανθρώπους που δεν άξιζαν και να φτιάξω μια όμορφη οικογένεια, όπως την ονειρευόμουν.  Μην σταματήσεις να μας γράφεις εδώ, θα σου κάνει καλό να τα βγάζεις από μέσα σου, ακόμα και για την πορεία σου με την ψυχολόγο. Μπορεί να μην γνωριζόμαστε προσωπικά, αλλά σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και να ξέρεις ότι θα περιμένω νέα σου 🩷🩷  
    • Εγώ 5+6 άκουσα καρδούλα, ήμουν από τις τυχερές! @Kateriniw μόλις ακούσεις τις καρδούλες τους δεν θα το θες το τσιγάρο, τόσος κόπος και αγώνας για να τους στέλνουμε τον καπνό μας κρίμα είναι.. 
    • Κοπέλα μου καλή σου επιτυχία!! Μόλις είδα το μύνημά σου και κοίταξα αυτά που έμειναν σε εμένα, αλλά έληξαν τον Δεκέμβρη δυστυχώς. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ 😔 Πάντως την επιτροπή μην την ακυρώσεις! Κράτα την ημερομηνία που σου έδωσαν. Η απόφαση δεν αργεί να βγει.
    • Η αλήθεια είναι πως θα τα πιάσει...εμένα σήμερα το σκατουλι το κράτησαν μέχρι το απόγευμα οι γονείς μου, γιατί δεν ήμουν καλά. Φοβήθηκα για σκωληκοειδίτιδα, δεν μπορούσα να γυρίσω πλευρό από τον πόνο το ξημέρωμα και τον κράτησαν για να μη με πιάσει μέχρι να πάω να κάνω και τις εξετάσεις. Ευτυχώς όλα καλά και μάλλον ήταν κολικός εντέρου που με έπιανε και φοιτήτρια. Μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία μου τον έφεραν σπίτι και το σκατό το μιλούσα και μου κρατούσε μούτρα, γυρνούσε το κεφάλι από την άλλη πλευρά. Μόνο στη γιαγιά του χαμογελούσε. Και μετά έσπασε, ήρθε στην αγκαλιά μου ξάπλωσε πάνω μου και με χάιδευε! Τον πήγα και στον καθρέφτη και τον έκανα γεια σου και χαιρετούσε! Αλλά είναι μεγάλα σκατουλια🩵🩷🩵
    • Μπράβο σου που βρήκες τη δυναμη άμεσα να ζητήσεις βοήθεια.  Μόνο χαζή δεν είσαι.. δεν είναι εύκολο να ανοίξεις την ψυχή σου . Καταλαβαίνω τους φόβους σου έχασες "τα δεδομένα σου" ήμουν σε ένα στάδιο δημιουργίας οικογένειας κ τώρα μηδενησες κ πρέπει να το πιάσεις απο την αρχή.  Είσαι μικρή όμως κ όλα προλαβαίνεις να τα κάνεις κ άλλον θα γνωρίσεις κ οικογένεια θα κάνεις κ ας φαίνονται ολα βουνό τωρα.Πολύ σωστά μιλάς  μια κακή συμπεριφορά ενός σκ δεν αρκεί να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Το είχε αποφασισει καιρό.. έφταιγε η αποσταση; τα θέματα γονιμότητας; οι γονείς του; μεσολάβησε κάτι άλλο ;ποιος ξέρει. Σίγουρα όμως πρέπει να σταματήσεις να αυτομαστηγωνεσαι. Κλείσε κ ένα ραντεβού με το γυναικολόγο σου να είσαι λίγο πιο ήρεμη σχετικά με αυτό. 🩷🩷🩷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...