Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Κοριτσια τι κανετε; Πως ειστε οι εγκυουλες;; @Kateriniw @almira 

@Sia A Ευχομαι να πιασουν και τα 2 σπορακια σου και σε 9 μηνες να τα εχεις αγκαλια!!!! Περιμενουμε τη χοριακη σου!!!! Το ιδιο ευχομαι για την @melitiniღ...

@flowerv Ξεκινησες κοριτσι μου τις ενεσεις;; Τι φαρμακο σου εδωσε αυτη τη φορα, αν επιτρεται;;

Εγω περιμενω να ερθει η περιοδος. Απλα κανω υπομονη.... Απατος παει αυτος ο μηνας.... Αρχες Ιουλιου με βλεπω να ξεκιναω.

Αυτή τη φορά μου έδωσε duphaston πρωί βράδυ και gonal 300 καθε απόγευμα στις 7! Σε λίγο πλησιάζει η πρώτη ένεση !  Εσύ τι φάρμακα θα πάρεις?

• Απαντήσεις 552
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Αυτή τη φορά μου έδωσε duphaston πρωί βράδυ και gonal 300 καθε απόγευμα στις 7! Σε λίγο πλησιάζει η πρώτη ένεση !  Εσύ τι φάρμακα θα πάρεις?

Καλησπέρα @pennakiκορίτσι μου,σήμερα λίγο κουνούσε το καράβι και όλη μέρα με βγήκε να θέλω να κοιμάμαι ,κατα το αλλά καλαααα. Εσύ πως είσαι ????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η flowerv είπε:

Εγω εχω 1 ενεση gonal 150 και 1 χαπι Utrogestan καθε βραδυ. Αντε εφτασε η ωρα κοριτσι μου! Κι εγω σε λιγο καιρο ξεκιναω (ολο ετσι λεω, κι αυτο ολο απομακρυνεται..... 🫠 😄)

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

30 μερες!! Τωρα αυτος ο μηνας ειναι οτι να ναι!!! Παει να γινει 35 plus....Θελω απλα να ερθει η περιοδος να ξεκινησω. Απογοητευτηκα......

Ξανα έκανες τεστ ωορρηξιας;

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Καλησπέρα @pennakiκορίτσι μου,σήμερα λίγο κουνούσε το καράβι και όλη μέρα με βγήκε να θέλω να κοιμάμαι ,κατα το αλλά καλαααα. Εσύ πως είσαι ????

Ωχ κοριτσι μου αυτα τα καραβια δεν παλευονται!! Καλος ειναι και ο υπνος 😁 Εγω στην αναμονη ποτε θα ερθει περιοδος και να ξεκινησω...... Μην ρωτατε για αυτο το μηνα!! Ηταν ο μηνας του παραλογου με τα τεστακια 🫥 Οτι εγινε τωρα.

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Ξανα έκανες τεστ ωορρηξιας;

Ξαναεκανα βεβαιως η γραμμη δεν λεει να περασει. Ειναι μεν λιγοτερο κοκκινο απο το control. Αρα αρνητικο. Απλα με προβληματιζει η πορεια της LH με τα τεστ αυτου του μηνα. Σε αλλους κυκλους εκανα peak αποτομα και αυτο κρατουσε 1 μερα και μετα επεφτε (πολυ αχνη η γραμμη σε σημειο που δεν φαινεται). Τωρα απο την προηγουμενη κυριακη εχω μια κορυφωση της γραμμης με το πιο εντονο την Παρασκευη. Εχω μπερδευτει πολυ σε αυτο τον κυκλο. Δεν μου εχει ξανατυχει. Επισης για να παρω το θετικο εφτασα 27η μερα, ενω παλιοτερα εφτανα max 16-19η μερα. 🙄

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Ωχ κοριτσι μου αυτα τα καραβια δεν παλευονται!! Καλος ειναι και ο υπνος 😁 Εγω στην αναμονη ποτε θα ερθει περιοδος και να ξεκινησω...... Μην ρωτατε για αυτο το μηνα!! Ηταν ο μηνας του παραλογου με τα τεστακια 🫥 Οτι εγινε τωρα.

Έλα η ταλαιπωρία  βγαίνει σε καλό έτσι να σκέφτεσαι ...... 

Δημοσίευση

Εγώ κορίτσια βαρεμάρα σήμερα.. Έχω κάνει μελανιές σε όλη την κοιλιά με αυτές τις ενέσεις και να δω σε λίγο καιρό αν πάνε όλα καλά που θα βρίσκω καθαρό μέρος να χτυπάω. 🥴

Την προηγούμενη φορά νομίζω είχα διαφορά συμπτώματα, αυτή τη φορά τπτ νομίζω. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.. 🤔 δύσκολη η αναμονή γαμώτο.. πφ!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Εγω εχω 1 ενεση gonal 150 και 1 χαπι Utrogestan καθε βραδυ. Αντε εφτασε η ωρα κοριτσι μου! Κι εγω σε λιγο καιρο ξεκιναω (ολο ετσι λεω, κι αυτο ολο απομακρυνεται..... 🫠 😄)

Θεσνικη είσαι κορίτσι?? Κλινική???

Έχεις κάνει κανένα εγκυμοσύνης? Έχουν ανεβάσει κατά καιρούς κορίτσια να βγαίνουν θετικά για καιρό τα ωορρηξίας και εν τέλη να είναι έγκυες!! 

Το ίδιο πρωτόκολο με εσένα είχα εγώ την πρώτη φορά !!

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Εγώ κορίτσια βαρεμάρα σήμερα.. Έχω κάνει μελανιές σε όλη την κοιλιά με αυτές τις ενέσεις και να δω σε λίγο καιρό αν πάνε όλα καλά που θα βρίσκω καθαρό μέρος να χτυπάω. 🥴

Την προηγούμενη φορά νομίζω είχα διαφορά συμπτώματα, αυτή τη φορά τπτ νομίζω. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί.. 🤔 δύσκολη η αναμονή γαμώτο.. πφ!

Μην ψάχνεις για συμπτώματα κορίτσι μου ,ξες όλα τα κάνουν τα φάρμακα,τώρα θα μου πεις μιλάς εσύ που μας είχες ζαλίσει ,χαχαχαχαχ, Ε δεν λένε τα λέω για να το ακούω χαχαχαχαχ

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Έχεις κάνει κανένα εγκυμοσύνης? Έχουν ανεβάσει κατά καιρούς κορίτσια να βγαίνουν θετικά για καιρό τα ωορρηξίας και εν τέλη να είναι έγκυες!! 

@pennaki αυτό πήγα να πω..δεν κάνεις και ένα εγκυμοσύνης;

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Και σε σκεφτόμουν σήμερα εσένα.. αχ αυτή η αναμονή τα νύχια μας τρώμε. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Και σε σκεφτόμουν σήμερα εσένα.. αχ αυτή η αναμονή τα νύχια μας τρώμε. 

Ναι εε;; Περιμένεις το ταγκ την Παρασκευή με τα μπαλόνια;; 😝 Μακάρι!!! Είμαι επιφυλακτικά αισιόδοξη.  🥴

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Καλημερα κοριτσιαα!!

Οχι ειμαι στην Αθηνα, στο Ιασω. Εσενα αυτο το πρωτοκολλο σου εκατσε καλα; Ποσα ωαρια εδωσες αν επιτρεπεται; Γιατι διαβασα πιο πανω στο αλλαξαν κι μαλιστα σου αυξησαν και τη δοση. Για μενα ειναι πρωτη φορα και δεν ξερω τι με περιμενει. 

στις πριν 13 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

@pennaki αυτό πήγα να πω..δεν κάνεις και ένα εγκυμοσύνης;

Κοριτσια το εχω σκεφτει ηδη το τεστ εγκυμοσυνης κι εχω κανει. Αρνητικα βγαινουν. Κατι παιζει με τον κυκλο.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα κοριτσιαα!!

Οχι ειμαι στην Αθηνα, στο Ιασω. Εσενα αυτο το πρωτοκολλο σου εκατσε καλα; Ποσα ωαρια εδωσες αν επιτρεπεται; Γιατι διαβασα πιο πανω στο αλλαξαν κι μαλιστα σου αυξησαν και τη δοση. Για μενα ειναι πρωτη φορα και δεν ξερω τι με περιμενει. 

Κοριτσια το εχω σκεφτει ηδη το τεστ εγκυμοσυνης κι εχω κανει. Αρνητικα βγαινουν. Κατι παιζει με τον κυκλο.

@pennaki μου γλυκό ,προσπαθησε να χαλαρώσεις λίγο τον οργανισμό σου ,με τα τεστ όλο το μήνα μάλλον τον έχεις τριτωσει πολύ .... Μήπως είναι και καμία κυστουλα ???? Δεν σ' είπε ο γιατρός σου να σε δει για να δείτε τι γίνεται ? 

Δημοσίευση

Καλημέρα ρε αγάπες..!!! Καλή εβδομάδα να έχουμε.!! Οι εγυμονούσες μας πως είναι;; @almira @Kateriniw

@Sia A εσύ κορίτσι μου πως είσαι;; Είπες είσαι σε άδεια αυτές τις ημέρες.. κι εγώ το ίδιο.. ευκαιρία να τα λέμε περισσότερο. 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

@pennaki μου γλυκό ,προσπαθησε να χαλαρώσεις λίγο τον οργανισμό σου ,με τα τεστ όλο το μήνα μάλλον τον έχεις τριτωσει πολύ .... Μήπως είναι και καμία κυστουλα ???? Δεν σ' είπε ο γιατρός σου να σε δει για να δείτε τι γίνεται ? 

Δεν εχω ιδεα. Θα παρω τη μαια αν δεν ερθει την επομενη εβδομαδα. Δεν μου ειπε ο γιατρος να με δει πριν ξεκινησω τις ενεσεις. Θα παρω ομως πριν ενα τηλ. να ρωτησω παλι!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Δεν εχω ιδεα. Θα παρω τη μαια αν δεν ερθει την επομενη εβδομαδα. Δεν μου ειπε ο γιατρος να με δει πριν ξεκινησω τις ενεσεις. Θα παρω ομως πριν ενα τηλ. να ρωτησω παλι!

Ναι βρε πάρε και σήμερα τηλ μην περιμένεις μπορεί να είναι κάποια κυστουλα και να σε δωσουν dufaston για να έρθει 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Kateriniw είπε:

Ναι βρε πάρε και σήμερα τηλ μην περιμένεις μπορεί να είναι κάποια κυστουλα και να σε δωσουν dufaston για να έρθει 

Κανονικα περιμενω περιοδο Τεταρτη, αν δεν ερθει (που δεν θα ερθει), Παρασκευη θα παρω τηλ.

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Καλημερα κοριτσιαα!!

Δεν πήγε καθόλου καλά η πρώτη φορά κοπέλα μου , χωρίς να σημαίνει το ίδιο και για εσένα..

Πήραμε μόνο 7 ωάρια 5 ήταν ώριμα 2 έγιναν βλαστοκυστες καμία δεν ήταν υγιή! Εμείς κάνουμε προεμφυτευτικο λόγω καρυότυπο του συζύγου! Αυτή τη φορά αλλαξα κέντρο γιατρό και πρωτόκολο! Ελπίζοντας να πάνε όλα καλύτερα !

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Δεν πήγε καθόλου καλά η πρώτη φορά κοπέλα μου , χωρίς να σημαίνει το ίδιο και για εσένα..

Πήραμε μόνο 7 ωάρια 5 ήταν ώριμα 2 έγιναν βλαστοκυστες καμία δεν ήταν υγιή! Εμείς κάνουμε προεμφυτευτικο λόγω καρυότυπο του συζύγου! Αυτή τη φορά αλλαξα κέντρο γιατρό και πρωτόκολο! Ελπίζοντας να πάνε όλα καλύτερα !

Αυτη τη φορα να ειναι η τυχερη σου κοριτσι μου και να μν υποβληθεις ξανα σε διεγερση. Πως νιωθεις με την πρωτη ενεση; Ειχες καποια συμπτωματα κατα τη διαρκεια των ενεσεων;

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η pennaki είπε:

Αυτη τη φορα να ειναι η τυχερη σου κοριτσι μου και να μν υποβληθεις ξανα σε διεγερση. Πως νιωθεις με την πρωτη ενεση; Ειχες καποια συμπτωματα κατα τη διαρκεια των ενεσεων;

Την πρώτη φορά δεν είχα τίποτα απολύτως, καμία μέρα ούτε τη μέρα της ωοληψιας καταλάβα κάτι !!

Αυτή τη φορά δεν ξεκίνησα καλά με έχουν πιάσει τα ψυχοσωματικά μου και δεν ξεκινήσαμε καλά! Από την πρώτη ένεση δεν έχω κανένα σύμπτωμα..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοριτσάκι μου εδώ μπορείς να τα λες. Απλά το θέμα μου είναι να κάνεις κάτι , μόνο έτσι θα φύγει το μυαλό σου, δεν ξέρω μπορείς να πας κάπου; Έχει τύχει σε χωρισμό μου να πάω μόνη μου στον Άγιο Μαυρίκιο. Ότι καλύτερα είχα κάνει για τον εαυτό μου . Τα είχα βρει και γύρισα ανανεωμένη όπου γνώρισα τον άντρα μου μετα. Ξέρεις γτ ; Γτ είχα γίνει η παλιά ελπίδα που  ήμουν τόσα χρόνια και την είχα χάσει.  Πάνε κάπου ένα ταξιδακι ,κάνε κάτι για σένα 
    • Σε άλλα νέα εγώ το ξεφτιλισα το σκ, κάνω μαλακίες δεν σας το κρύβω, απο την Τετάρτη που θα πάω γιατρό θα μαζευτω γτ δεν θα βγει παιδί από δω μέσα... 
    • Καλησπέρα κορίτσια! Δεν μπήκα καθόλου το σκ γτ ήμουν στο τρέξιμο συνέχεια... Διάβασα τα νέας σας, είδα ότι η ακατανομαστη ήρθε στα κορίτσια που περιμέναμε, ξέρω είναι δύσκολο, δεν θα γράψω ελαφρα την καδρία δεν πειράζει τον επόμενο μήνα γτ ξέρω ότι πονάει. Λίγο ή πολύ αλλά πονάει. Κουράγιο κ υπομονή θα πω.  Δεν ξέρω αν περιμένουμε κάποια ακόμα και έχουμε ελπίδες για κάνα θετικό ακόμα αυτόν τον μήνα... 
    • Δυστυχώς δε δουλεύω το καλοκαίρι, παίρνω ταμείο είμαι εκπαιδευτικός… Ουτε κάποια φίλη έχω για να ανοιχτώ. Η κολλητή μου είναι σε άλλη φάση, έχει ενα βρεφάκι…  Σ ευχαριστώ παρά πολύ, με το καλό το μωράκι που περιμένεις…   Ευχαριστώ για τη σκέψη… Μου φαίνεται ειλικρινά ακατόρθωτο, δεν αντέχω ένα καλοκαίρι χωρίς αυτόν, ειλικρινά μου φαίνεται βουνό. Με το καλό όλα να σου πάνε @Sia A Πρέπει να αγκαλιάζουμε τον εαυτό μας @sisi93 αλλά πώς; Δεν αντέχω ειλικρινά , δε μπορώ να με αγαπήσω, μόνο βρίσκω ελαττώματα και σκέφτομαι ποσό μόνη μου θα μείνω… Είναι αυτό που λες, πειθώ ότι ονειρευόμουν… ότι νόμιζα πως θα έχω σε λίγο…Δεν αντέχω. Δε ξέρω τι συμβαίνει , στο σώμα μου, στο μυαλό μου.. περίοδος δε μου έχει έρθει … πονάει η κοιλιά μου, το στομαχι μου. Χθες ζυγίστηκα, 49 κιλα. Δεν είχα φάει τίποτα όλη μέρα… Σήμερα παρήγγειλα φαγητό γιατί απλά ένιωθα πως πεινάω. Τελικά δε το έφαγα όλο.  Δεν αντέχω αλλο κλάμα, με κοιτάω στον καθρέφτη και με λυπάμαι. Πώς σε έναν μήνα άλλαξε τόσο η ζωή μου; 
    • @Nerina εγώ πιστεύω είναι απαραίτητη αυτή η φάση που περνάς τώρα, όσο σκατά και αν είναι, κλάψε και ότι και ζήσε το να ξεθωριάσει μέσα σου.. θα έχεις σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και τη ψυχολογία σου το μόνο σίγουρο..Πενθείς για πολλά πράγματα και για αυτά που έφυγαν και για αυτά που δεν θα έρθουν όπως τα υπολόγιζες.. Το ξέρω γιατί και εγώ μετά τις αποβολές έτσι ένιωθα..δεν πενθείς μόνο το τι έχασες αλλά και το τι θα μπορούσες να έχεις. Και εγώ την Κυριακή χάλια ένιωθα..με κατέβαλε πολύ η περίοδος αυτή τη φορά..πάλι ξανά από τη  αρχή ωορηξίες, τεστ και σεξ προγραμματισμένα,,δεν σας κρύβω ότι κουράστηκα κάπως και ας μη προσπαθώ καιρό.. Σκέφτομαι ποια είμαι με΄σα σε όλα αυτά,, οπότε και εγώ κορίτσι μου μπερδεμένη είμαι που δεν χώρισα και όλας..φαντάσου εσύ πόσο πρέπει να αγκαλιάσεις τον εαυτό σου τώρα.. Δ΄ώσε του χρόνο και ξέσπασε, ξέρω δεν είναι εύκολο να είσαι δραστήρια άμεσα..Θα το βρεις με το καιρό.. ❤️  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...