Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα @Sia A, @melitiniღ τι δόση πήρατε εσείς ?

Ετοιμαζόμαστε για δεύτερη διέγερση!!!

Καλημέρα κορίτσι μου!
Εγώ έπαιρνα 300 μονάδες meriofert μία φορά την ημέρα.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά στη νέα σας προσπάθεια..!!! 🙏

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!
Εγώ έπαιρνα 300 μονάδες meriofert μία φορά την ημέρα.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά στη νέα σας προσπάθεια..!!! 🙏

Την ίδια δοσολογία θα πάρω και εγώ αυτή τη φορά!! Ελπίζω να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα!

Την προηγούμενη φορά είχα πάρει μόνο 150 την μέρα !!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ μακάρι Παναγία μου 🙏 ❤️ 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Την ίδια δοσολογία θα πάρω και εγώ αυτή τη φορά!! Ελπίζω να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα!

Την προηγούμενη φορά είχα πάρει μόνο 150 την μέρα !!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ μακάρι Παναγία μου 🙏 ❤️ 

Θα έχετε, όλα καλά θα πάνε.. 😊😉😘

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η flowerv είπε:

Μακάρι γιατί δεν θα αντέξω ούτε οικονομικά ούτε ψυχολογικά άλλη προσπαθεια!

Δεν θα σκέφτεσαι αρνητικά. Βήμα βήμα όλα.. το πόσες αντοχές έχουμε και το πόσες φορές θα προσπαθήσουμε δεν το ξέρουμε.. εκεί που λες δεν μπορώ, δεν αντέχω, για πότε σηκώνεσαι ξανά ούτε που το καταλαβαίνεις.
Γι' αυτό έχε πίστη και βήμα βήμα. Πότε ξεκινάς τα φάρμακα;

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Δεν θα σκέφτεσαι αρνητικά. Βήμα βήμα όλα.. το πόσες αντοχές έχουμε και το πόσες φορές θα προσπαθήσουμε δεν το ξέρουμε.. εκεί που λες δεν μπορώ, δεν αντέχω, για πότε σηκώνεσαι ξανά ούτε που το καταλαβαίνεις.
Γι' αυτό έχε πίστη και βήμα βήμα. Πότε ξεκινάς τα φάρμακα;

Πόσο δίκιο είχες! Ούτε ξέρω πως φτάσαμε έως εδώ !!!

Πρώτα ο Θεός λέμε με την περίοδο του Ιουνίου ( προς τα μέσα )!! Έκανε ο άντρα μου εξετάσεις dfi και οξειδωτικό στρες στο σπέρμα, που ποτέ δεν είχαμε κάνει.. περιμένουμε τα αποτελέσματα και να μας πούνε εάν μπορούμε να ξεκινήσουμε αυτόν τον κύκλο !!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Πόσο δίκιο είχες! Ούτε ξέρω πως φτάσαμε έως εδώ !!!

Πρώτα ο Θεός λέμε με την περίοδο του Ιουνίου ( προς τα μέσα )!! Έκανε ο άντρα μου εξετάσεις dfi και οξειδωτικό στρες στο σπέρμα, που ποτέ δεν είχαμε κάνει.. περιμένουμε τα αποτελέσματα και να μας πούνε εάν μπορούμε να ξεκινήσουμε αυτόν τον κύκλο !!!

Καλά αποτελέσματα να ευχηθώ και περιμένουμε νέα σου.
Κι εγώ πρώτα ο Θεός μέσα Ιουνίου θα πάω για την επόμενη ετ.

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Καλά αποτελέσματα να ευχηθώ και περιμένουμε νέα σου.
Κι εγώ πρώτα ο Θεός μέσα Ιουνίου θα πάω για την επόμενη ετ.

Ευχαριστούμε κορίτσι μου !

Εύχομαι αυτή η φορά να είναι η  τυχερή σας όλα να πάνε καλά! Θα βάλετε 2 τελικα??

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ευχαριστούμε κορίτσι μου !

Εύχομαι αυτή η φορά να είναι η  τυχερή σας όλα να πάνε καλά! Θα βάλετε 2 τελικα??

Ναι, ναι.. με δύο θα πάω αυτή τη φορά, δεν αλλάζω γνώμη.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Lilaki93 είπε:

Καλημερα, εκανε σήμερα καποιες εξετάσεις.Του ειπε οτι λόγω η κιρσοκηλη μπορει να ευθύνεται γιατι ειναι ετών και ισως βουλωσε κατι σωληνακια.

Μακάρι να είναι αυτό, δείτε κ τα αποτελέσματα κ βλέπετε!!!

στις πριν 4 ώρες, ο/η flowerv είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα @Sia A, @melitiniღ τι δόση πήρατε εσείς ?

Ετοιμαζόμαστε για δεύτερη διέγερση!!!

Εγώ κορίτσια πήρα ένα όχι τόσο γνωστό φάρμακο rekovelle κάπως έτσι λέγεται,οπότε δεν έχει νόημα να σου πω δοσολογία γτ ήταν αλλιώς οι μετρήσεις εκεί.... Καλή αρχή κ εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά 😊

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια είμαι 27η μέρα κ έχει από χθες έχω πάρα πολύ πηχτά άσπρα υγρά (συγνώμη για την περιγραφή). Τι είναι τώρα αυτά? Ωορρηξία δεν παίζει γτ την προηγούμενη εβδομάδα είχα τα διάφανα κ μάλλον τότε ήταν, λέω μάλλον γτ ποτέ δεν έχω συμπτώματα ωορρηξίας αλλά επειδή έχω δει εσάς που λέτε για υγρά ΄ήταν σαν ωμό ασπράδι αυγού. Πάλι αλλάζει ο κύκλος μου μετά την αποβολή???? Δεν μπορώ άλλο κ την πρώτη φορά είχε αλλάξει κ είχα χάσει την μπ΄άλα 🙁

Δημοσίευση

@melitiniღ @Sia A καλη επιτυχια στην εμβρυομεταφορα κοριτσια και φυσικα οποιο αλλο κοριτσι ειναι στη φαση αυτη!

@melitiniღ σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου διδυμακια (κι εγω σκεφτομαι για 2 οταν θα προχωρησω για εμβρυομεταφορα).

@flowerv καλη επιτυχια στη διεγερση κοριτσι μου! Εχεις κανει κι αλλη φορα;; Εγω 25/6 περιμενω περιοδο να ξεκινησω. Περιπου μαζι θα ειμαστε. Τι ενεση σου εχουν εδωσει; (δοση 150 εχω κι εγω, για μενα ειναι η πρωτη φορα!)

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Ρε κορίτσια είμαι 27η μέρα κ έχει από χθες έχω πάρα πολύ πηχτά άσπρα υγρά (συγνώμη για την περιγραφή). Τι είναι τώρα αυτά? Ωορρηξία δεν παίζει γτ την προηγούμενη εβδομάδα είχα τα διάφανα κ μάλλον τότε ήταν, λέω μάλλον γτ ποτέ δεν έχω συμπτώματα ωορρηξίας αλλά επειδή έχω δει εσάς που λέτε για υγρά ΄ήταν σαν ωμό ασπράδι αυγού. Πάλι αλλάζει ο κύκλος μου μετά την αποβολή???? Δεν μπορώ άλλο κ την πρώτη φορά είχε αλλάξει κ είχα χάσει την μπ΄άλα 🙁

Λογικα περασες στη φαση που ειναι μετα την ωορρηξια. Εγω εχω τετοια υγρα (αν καταλαβα σωστα) μετα την ωορρηξια και κοντα στην περιοδο. Μπορει να εχει αλλαξει κι ο κυκλος με την αποβολη, τον καιρο. Προσαρμοζεται ο οργανισμος. Δεν νομιζω να ειναι κατι κακο παντως 😕 Τι να σου πω.

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Sia A είπε:

Αν δεν έχεις κάποιο άλλο σύμπτωμα όπως οσμή ή φαγούρα ίσως είναι τα υγρά πριν την περίοδο..

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

Λογικα περασες στη φαση που ειναι μετα την ωορρηξια. Εγω εχω τετοια υγρα (αν καταλαβα σωστα) μετα την ωορρηξια και κοντα στην περιοδο. Μπορει να εχει αλλαξει κι ο κυκλος με την αποβολη, τον καιρο. Προσαρμοζεται ο οργανισμος. Δεν νομιζω να ειναι κατι κακο παντως 😕 Τι να σου πω.

στις πριν 1 ώρα, ο/η anna_30 είπε:

Αν δεν έχεις κάποιο άλλο σύμπτωμα όπως οσμή ή φαγούρα ίσως είναι τα υγρά πριν την περίοδο..

Ευχαριστώ κορίτσια , νιώθω σαν έφηβη που της έρχεται πρώτη φορά περίοδος, μετά από αποβολή δεν ήξερα ότι αλλ΄άζει τόσο πολύ ο κύκλος 😵 Δεν έχω κάτι άλλο ούτε φαγο΄υρα ούτε τπτ. Μακάρι να έρθει να δω ότι επανέρχεται ο οργανισμός μου 😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η pennaki είπε:

@melitiniღ @Sia A καλη επιτυχια στην εμβρυομεταφορα κοριτσια και φυσικα οποιο αλλο κοριτσι ειναι στη φαση αυτη!

@melitiniღ σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου διδυμακια (κι εγω σκεφτομαι για 2 οταν θα προχωρησω για εμβρυομεταφορα).

@flowerv καλη επιτυχια στη διεγερση κοριτσι μου! Εχεις κανει κι αλλη φορα;; Εγω 25/6 περιμενω περιοδο να ξεκινησω. Περιπου μαζι θα ειμαστε. Τι ενεση σου εχουν εδωσει; (δοση 150 εχω κι εγω, για μενα ειναι η πρωτη φορα!)

Ναι είναι η δεύτερη φορά και ελπίζω και τυχερή ! 

Η πρώτη φορά δεν πήγε καλά, βγάλαμε μόνο 7 ωάρια, δεν είχαμε κανένα υγιές έμβρυο! Πήραμε και μικρή δόση,πήγαμε safe μου είπε λόγω ηλικίας είμαι 28! Και τώρα θα την διπλασιασουμε για καλύτερα αποτελέσματα.. μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας !! Καλή επιτυχία και σε εσένα! Την πρώτη φορά είχα puregon τώρα gonal!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η flowerv είπε:

Ναι είναι η δεύτερη φορά και ελπίζω και τυχερή ! 

Η πρώτη φορά δεν πήγε καλά, βγάλαμε μόνο 7 ωάρια, δεν είχαμε κανένα υγιές έμβρυο! Πήραμε και μικρή δόση,πήγαμε safe μου είπε λόγω ηλικίας είμαι 28! Και τώρα θα την διπλασιασουμε για καλύτερα αποτελέσματα.. μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας !! Καλή επιτυχία και σε εσένα! Την πρώτη φορά είχα puregon τώρα gonal!

Πω πω πολυ μικρη εισαι! Σου ειπε ο γιατρος τον λογο γιατι δεν πηγε καλα;; Εγω 32, ξεκιναω με gonal 150. Ελπιζω να δωσω εναν ικανοποιητικο αριθμο ωαριων. Βασικα ελπιζω να φτιαξουμε εμβρυα!

Καλη σου επιτυχια κοριτσι μου.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Lilaki93 είπε:

Κορίτσια με βάση την Αμη και τις ορμόνες δίνουν τις ενέσεις που πρεπει να γίνουν?Αμα μια.γυναίκα κανει κανονικά ωορρηξια οπως εγώ με καλή αμη, εγώ εχω 3.84 31 ειμαι χρειάζονται πολλα φάρμακα?

Λογικα θα σου δωσουν ενα ελαφρυ πρωτοκολλο. Εγω με ηλικια 32 ετων και ΑΜΗ 3.20, εχω να κανω 1 ενεση γοναδοτροπινων (150 η δοση καθημερινα) και να παρω ενα χαπι προγεστερονης για 10 μερες (αρα συνολικα 10 ενεσεις και 10 χαπια). Ειναι light πρωτοκολλο σε σχεση με το κλασσικο (το μακρυ που εχει κι αλλα ενεσιμα σκευασματα). Προς το τελος θα κανω μια ενεση ovitrelle και μια ενεση arvekap για την τελικη ωριμανση και για να μην παθω υπερδιεγερση. Τωρα το πως θα ανταποκριθω δεν ξερω ακομη. Σε κανα μηνα εδω θα σας γραφω πως θα παει...Ειναι αναλογα και τον γιατρο που θα εχεις! Γενικα ο δικος μου δεν με φορτωσε φαρμακα.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lilaki93 είπε:

Μηπως εχεις διπλη ωορρηξια?!Ποτε δεν ξέρεις...

Δεν ξέρω πάω τελείως στα τύφλα αυτό το μήνα!!! Αν κ δεν νομίζω ωορρηξία με τέτοια υγρά χλωμό είναι πολύ λευκά κ πηχτα σαν κρέμα. Το μυαλό μου πήγε σε καμία κολπίτιδα. Θα δω κ τις επόμενες μέρες 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

@melitiniღ @flowerv με το καλό κορίτσια μου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά ❤️

Αμήν Παναγιά μου.! Από το στώμα σου κορίτσι μου και στου Θεού το αυτί... αυτή η φορά να είναι και η τυχερή μας.!!! 🙏🏼

στις πριν 8 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Εγώ θα σου πω ότι μετά την απόξεση έπαθα κολπίτιδα. Έτσι κι εγώ.. δεν είχα πόνο ή φαγούρα αλλά είχα πολύ πιχτά άσπα υγρά σαν κρέμα, σαν τυρί cottage. Για να σου φύγει η ανησυχία μπορείς να πας στο γιατρό και να κάνεις μια κολπική καλλιέργεια.. αν και μόλις σε δει εκείνος θα καταλάβει αμέσως αν χρειάζεται να κάνεις κάτι ή όχι. Η κολπίτιδα κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.. 😅 δεν το ήξερα κι εγώ, το έμαθα εκ των υστέρων.. 🤣

στις πριν 7 ώρες, ο/η pennaki είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου και να είναι όντως διδυμάκια.. πρώτα βέβαια να είναι γερά, να ρθουν για να μείνουν και έπειτα ένα ή δύο δεν με πειράζει, αρκεί να κρατηθεί κάποιο και να μου φέρει μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Τώρα αν είναι δύο όπως είπα και στο γιατρό ακόμη καλύτερα, με ένα ζμπάρο δύο τριγώνια.!

στις πριν 4 ώρες, ο/η Sia A είπε:

Δεν ξέρω πάω τελείως στα τύφλα αυτό το μήνα!!! Αν κ δεν νομίζω ωορρηξία με τέτοια υγρά χλωμό είναι πολύ λευκά κ πηχτα σαν κρέμα. Το μυαλό μου πήγε σε καμία κολπίτιδα. Θα δω κ τις επόμενες μέρες 

Το έγραψες κι εσύ παρακάτω.. την ίδια σκέψη κάναμε.! 🙃😉

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

Αμήν Παναγιά μου.! Από το στώμα σου κορίτσι μου και στου Θεού το αφτί... αυτή η φορά να είναι και η τυχερή μας.!!! 🙏🏼

Εγώ θα σου πω ότι μετά την απόξεση έπαθα κολπίτιδα. Έτσι κι εγώ.. δεν είχα πόνο ή φαγούρα αλλά είχα πολύ πιχτά άσπα υγρά σαν κρέμα, σαν τυρί cottage. Για να σου φύγει η ανησυχία μπορείς να πας στο γιατρό και να κάνεις μια κολπική καλλιέργεια.. αν και μόλις σε δει εκείνος θα καταλάβει αμέσως αν χρειάζεται να κάνεις κάτι ή όχι. Η κολπίτιδα κάνει μπαμ από χιλιόμετρα.. 😅 δεν το ήξερα κι εγώ, το έμαθα εκ των υστέρων.. 🤣

Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου και να είναι όντως διδυμάκια.. πρώτα βέβαια να είναι γερά, να ρθουν για μα μείνουν και έπειτα ένα ή δύο δεν με πειράζει, αρκεί να κρατηθεί κάποιο και να μου φέρει μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Τώρα αν είναι δύο όπως είπα και στο γιατρό ακόμη καλύτερα, με ένα ζμπάρο δύο τριγώνια.!

Το έγραψες κι εσύ παρακάτω.. την ίδια σκέψη κάναμε.! 🙃😉

Ευχαριστώ κορίτσι μου αν κ δεν έχω πάθει πότε κολπίτιδα κλπ ίσως να έγινε αυτή τη φορά!!! Για κολπίτιδα παίρνουμε αντιβίωση? Επηρεάζει την ετ, δλδ πρέπει να καθαρίσεις για να ξεκινήσεις ετ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Η πρώτη μας προσπάθεια ήταν βιοχημική..τώρα πίνει αντιβίωση ο άντρας μου για κάποιο μικρόβιο και θα αρχίσουμε καλώς εχόντων των πραγμάτων από τον επόμενο μήνα...σε ευχαριστώ πολυ.. έστειλα ήδη κ θα Μ τη στείλουν...με το καλό εύχομαι η μπουμπού...
    • Καλησπέρα @nikol92 εγώ το ένιωσα σίγουρα πριν 2 μέρες και μόλις έβαλα το χέρι στο σημείο π ένιωσα το φτερουγισμα είδα και την κοιλιά μ πιο σκληρή άρα μπορώ να καταλάβω και π βρίσκεται το μωρό.  Αυτό με έκανε να είμαι σίγουρη ότι νιώθω το μωρό και δεν είναι τα έντερα μ. Μέχρι πριν 2 μέρες αμφισβητούσα τον εαυτό μ κι έλεγα τα έντερα μ θα είναι... Μετά από όλο αυτό το κατεβατό θέλω να καταλήξω  μήπως κι εσύ το νιώθεις ελαφρώς αλλά μπερδεύεσαι μήπως είναι τα έντερα σ?το πρώτο αργούμε να το καταλάβουμε κι επίσης έχω ακούσει πολλές να το ακουνε 21 εβδομάδα η και λίγο πιο μετά. Σημασία έχει ότι το μωρό είναι καλά. Αργά ή γρήγορα θα το νιώσεις και δε θα σταματάει. 2 μέρες μόνο και με έχει ταράξει τι θα κάνουμε μετά να μας δω😊
    • Καλησπέρα κορίτσια, εμείς σήμερα γίναμε 3 μηνών κυρίες! Πήγα στο γυναικολόγο εγώ και μου είπε πως είναι τέλεια ολα,απλά μου έδωσε μια κρέμα να πάρω για την τομη γιατί του είπα με ενοχλεί και με τσούζει καμια φορά και μου είπε πως πάει να κάνει χειλοειδη κάτι τέτοιο. Μου είπε σε 2-3 μήνες να βάλω μπροστά καινγια το 3ο 🤣🤣 @Maria98 απο όσο ξέρω στα αποκλειστικά θηλαζοντα είναι φυσιολογικό μέχρι και 10 μέρες χωρίς να κάνει κακά αρκει να μην την ενοχλεί. 
    • Ρε κορίτσια sos! Διανύω την 21η εβδομάδα και ακόμα δε καταλαβαίνω κινήσεις από το παιδί.. ενώ όταν πάω στον γιατρό κουνιέται σαν τρελό,  εγω δε νιώθω τίποτα ρε γαμώτο.. Είναι το πρώτο μου βέβαια αλλά μου κάνει εντύπωση που άλλες το καταλαβαίνουν τόσο νωρίς...
    • Ναι σωστά σου είπαν δεν την κάνουν πιο προχωρημένα συνήθως ,εγώ δεν την έκανα γιατι από την αυχενική έως τώρα είναι σταθερά στα 3εκ. αλλά όσο να ναι φοβάμαι ,θέλει προσοχή ! Όλα καλά θα πάνε όμως για όλες μας ! Η μέρα δύσκολα περνάει,αλλά λίγο ταινίες λίγο δουλειές λίγες βόλτες περνάει κάπως ! Μην σε παίρνει και κάτω κορίτσι μου να σκέφτεσαι μόνο το θαυματακι σου που έχεις στην κοιλίτσα σου ,αυτό κάνω κι εγώ ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...