Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2025 💫 – Μαζί στο πιο όμορφο ταξίδι!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η melitiniღ είπε:

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου..!!! Και χαίρομαι πάρα πολύ που διαβάζω ότι εκεί που είμαι ήσουνα και ελπίζω εκεί που είσαι τώρα να ρθω! 🙃😉 Να χαίρεσαι το παιδάκι σου..!!!! Και να ευχόμαστε σε κάθε γυναίκα που το επιθυμεί το 2025 να είναι χρονιά χαράς και ελπίδας.. το όνειρο είναι κοντά, πολύ κοντά αρκεί να το πιστέψουμε..!!! 

Σ ευχαριστω πολυ..θα ερθεις να εισαι σιγουρη και εσυ και οι υπολοιπες κοπελες που προσπαθουν και θα ειστε πιο δυνατες και πιο γεματες απο ποτε..σας στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια 😉🙂

Δημοσίευση

@Sia A ναιιιι.. εννοείται έπαιρνα salospir το 100ρι κι όλας. Όπως είπες ήταν καθαρά προληπτικό. Δεν ξέρω αν χρειάζεται τελικά να πάρουμε ή να μην πάρουμε τέτοια φάρμακα. Γενικά δεν ξέρω αν όντως εν τέλη βοηθάνε.. βλέπεις ότι πάρεις δεν πάρεις αν είναι να γίνει η αποβολή, γίνεται...

Όχι κάτι άλλο για προετοιμασία δεν παίρνω.. και αυτά που παίρνω πέρα από τη D3, τα παίρνω από μόνη μου.. Ποιες εξετάσεις πήγες έκανες εσύ για τη θρομβοφιλία; Μπορείς να μου πεις, θυμάσαι; Ίσως πάω να κάνω και εγώ εν τέλη.. 🤔

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μπαίνω και εγώ σε αυτό το θέμα και εύχομαι σε όλες να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.. 

Εγώ ακόμη δεν έχω αρχίσει τίποτα κ νιώθω ώρες ώρες αγχωμένη και με την διαδικασία πόσο καιρό θα πάρει κ αν τελικά θα έχουμε επιτυχία.. Το ξέρω πως έτσι φαίνεται βουνό και πρέπει βήμα βήμα να τα αντιμετωπίζουμε όλα... 

Προς το παρόν ετοιμαζόμαστε για την επιτροπή.

@melitiniღ εγώ έκανα εξετάσεις θρομβοφιλιας προληπτικά μου τις πρότεινε κ ο γυναικολόγος κ ο ενδοκρινολόγος λογο του οτι έχει πάθει θρόμβωση η μητέρα μου χωρίς να έχω κάποια αποβολή στο ιστορικό μου. 

Οι εξετάσεις που έκανα είναι οι παρακάτω.

Screenshot_20250522_092057_Gallery.jpg

Δημοσίευση

@Ngsofia καλημέρα κορίτσι μου, καλώς ήλθες στο θεματάκι μας και στην ομάδα μας..!!! Εύχομαι στο τέλος όλες να φύγουμε από εδώ μέσα με γεμάτες αγκαλιές.
Όλα θα πάνε καλά, βήμα βήμα.. δεν χρειάζεται ούτε να προτρέχεις, ούτε να αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και δεν θα καταλάβεις και το πότε έγιναν.. 😅
Αν ρωτήσεις εμένα θα σου πω πως δεν κατάλαβα.. πότε πέρασα επιτροπή, πότε πήγα για ωοληψία, πότε έκανα την ετ, πότε ήρθε η εγκυμοσύνη και η απόξεση.. δεν κατάλαβα τπτ.. τώρα περιμένω την επόμενη ετ μου και απλά χαίρομαι που υπάρχει επαρκής αριθμός εμβρύων στο να κάνω κάποιες προσπάθειες ακόμη αν χρειαστεί χωρίς να ξανα μπω στη διαδικασία ωοληψίας. Αυτό και μόνο.. προσπαθώ όσο γίνεται να είμαι χαλαρή και αισιόδοξη.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις εξετάσεις, θα με βοηθήσουν αρκετά πιστεύω.. μπορεί να τις γράψει και ο γυναικολόγος αυτές ή μόνο αιματολόγος;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η melitiniღ είπε:

@Sia A ναιιιι.. εννοείται έπαιρνα salospir το 100ρι κι όλας. Όπως είπες ήταν καθαρά προληπτικό. Δεν ξέρω αν χρειάζεται τελικά να πάρουμε ή να μην πάρουμε τέτοια φάρμακα. Γενικά δεν ξέρω αν όντως εν τέλη βοηθάνε.. βλέπεις ότι πάρεις δεν πάρεις αν είναι να γίνει η αποβολή, γίνεται...

Όχι κάτι άλλο για προετοιμασία δεν παίρνω.. και αυτά που παίρνω πέρα από τη D3, τα παίρνω από μόνη μου.. Ποιες εξετάσεις πήγες έκανες εσύ για τη θρομβοφιλία; Μπορείς να μου πεις, θυμάσαι; Ίσως πάω να κάνω και εγώ εν τέλη.. 🤔

Οπότε έπαιρνες κάτι το σαλοσπίρ είναι για αυτό τον λόγο μην αγ΄χώνεσαι!!! Για τις εξετάσεις είναι αυτές που σου είπε η @Ngsofia. Απλά είναι πολλές κ κάνουν κάποιο διάστημα να βγουν!!

στις πριν 34 λεπτά, ο/η Ngsofia είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Μπαίνω και εγώ σε αυτό το θέμα και εύχομαι σε όλες να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.. 

Εγώ ακόμη δεν έχω αρχίσει τίποτα κ νιώθω ώρες ώρες αγχωμένη και με την διαδικασία πόσο καιρό θα πάρει κ αν τελικά θα έχουμε επιτυχία.. Το ξέρω πως έτσι φαίνεται βουνό και πρέπει βήμα βήμα να τα αντιμετωπίζουμε όλα... 

Προς το παρόν ετοιμαζόμαστε για την επιτροπή.

@melitiniღ εγώ έκανα εξετάσεις θρομβοφιλιας προληπτικά μου τις πρότεινε κ ο γυναικολόγος κ ο ενδοκρινολόγος λογο του οτι έχει πάθει θρόμβωση η μητέρα μου χωρίς να έχω κάποια αποβολή στο ιστορικό μου. 

Οι εξετάσεις που έκανα είναι οι παρακάτω.

Screenshot_20250522_092057_Gallery.jpg

Καλώς ήρθες κορίτσι μου κ εύχομαι να τους προλάβεις κ να μην χρειαστεί εξωσωματική!!!😊 Βήμα βήμα τη φορά κ έμενα μου φαινόταν βουνό στην αρχή αλλά είναι πιο απλό απ'ότι το έχουμε στο κεφάλι μας!!! Εσύ επιτροπή περνάς Ιούνιο ή Ιούλιο?

Δημοσίευση
στις πριν 56 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Ngsofia καλημέρα κορίτσι μου, καλώς ήλθες στο θεματάκι μας και στην ομάδα μας..!!! Εύχομαι στο τέλος όλες να φύγουμε από εδώ μέσα με γεμάτες αγκαλιές.
Όλα θα πάνε καλά, βήμα βήμα.. δεν χρειάζεται ούτε να προτρέχεις, ούτε να αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και δεν θα καταλάβεις και το πότε έγιναν.. 😅
Αν ρωτήσεις εμένα θα σου πω πως δεν κατάλαβα.. πότε πέρασα επιτροπή, πότε πήγα για ωοληψία, πότε έκανα την ετ, πότε ήρθε η εγκυμοσύνη και η απόξεση.. δεν κατάλαβα τπτ.. τώρα περιμένω την επόμενη ετ μου και απλά χαίρομαι που υπάρχει επαρκής αριθμός εμβρύων στο να κάνω κάποιες προσπάθειες ακόμη αν χρειαστεί χωρίς να ξανα μπω στη διαδικασία ωοληψίας. Αυτό και μόνο.. προσπαθώ όσο γίνεται να είμαι χαλαρή και αισιόδοξη.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις εξετάσεις, θα με βοηθήσουν αρκετά πιστεύω.. μπορεί να τις γράψει και ο γυναικολόγος αυτές ή μόνο αιματολόγος;

Αμήν μακάρι όλα να πάνε καλά την επόμενη φορά αφου εχεις τα εμβριακια σου που περιμένουν!!!!! Τις εξετάσεις αυτές μου τις έγραψε γυναικολόγος της εξωσωματικής. Ρώτησε τον δικό σου. 

@Sia A 20 Ιουνίου περνάω επιτροπή.

Σίγουρα εσείς που ζητάτε την διαδικασία  διαφορετικά όταν μπαίνεις στον χώρο προχωράνε όλα βήμα βήμα.. 

Θεού Θέλοντος όλα θα πάνε καλά για όλες την κατάλληλη στιγμή!!!🙏🙏🙏

Δημοσίευση

@Ngsofia το κακό με τον δικό μου τον εξωσωματικό είναι ότι δεν πιστεύει πως τις χρειάζομαι και δεν θα μου τις γράψει.. και με τον αιματολόγο που μίλησα και εκείνος δεν ήθελε να μου τις γράψει, βέβαια μου λέει αν επιμένεις μπορείς να τις κάνεις, δεν θα σου το απαγορεύσω εγώ. πφ! θα δω πως θα το χειριστώ.. 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η melitiniღ είπε:

@Ngsofia το κακό με τον δικό μου τον εξωσωματικό είναι ότι δεν πιστεύει πως τις χρειάζομαι και δεν θα μου τις γράψει.. και με τον αιματολόγο που μίλησα και εκείνος δεν ήθελε να μου τις γράψει, βέβαια μου λέει αν επιμένεις μπορείς να τις κάνεις, δεν θα σου το απαγορεύσω εγώ. πφ! θα δω πως θα το χειριστώ.. 

Ναι κατάλαβα και εμένα λόγο ιστορικού της μητέρας μου τις έβαλε διαφορετικά δεν ξέρω αν μου τις ανέφερε καν.

Η αλήθεια είναι πως έχουν κ κόστος αυτές οι εξετάσεις. Οπότε μάλλον  είναι στο αν εσύ θες να τις κάνεις για να αποκλείσεις και από εκεί πιθανότητες κάτι να πάει στραβά.

Αυτοί βάση του ιστορικού σου δεν το κρίνουν απαραίτητο. Άρα ναι σε εσένα είναι η απόφαση.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...