Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 786
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 51 λεπτά, ο/η elena_1990 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!Πως ειστε;;Μαλλον ειμαι η τελευταια που κανω την καμπυλη!Ειμαι στα 60' εχω αλλη μια ωρα,ευτυχως δεν εχω ζαλιστει,ηπια κ την γλυκοζη αρκετα ευκολα μπορω να πω 😊

Ακριβώς το ίδιο, και εγώ μόλις τώρα την κάνω,28 εβδομάδες

Οριακά δεν έκανα εμετό όσο το έπινα 🤢

Δημοσίευση

Κι εγώ αυτή την εβδομάδα την έκανα την καμπύλη ζαχάρου!ευτυχώς όλα φυσιολογικά!

Όσο για τις ηλικίες κορίτσια έχετε δίκιο έτσι δείχνουν τα στατιστικά μας 😃 κι εγώ τον άλλο μην κλείνω 37 και είναι το πρώτο μ παιδάκι. Ήθελα να αφοσιωθώ σε καριέρα τρομάρα μ!

Τα άγχη σας έχουν μειωθεί καθόλου?εγώ ακόμα συνεχίζω να φοβάμαι για πολλά  αφήστε π μ έχει κολλήσει η ιδέα ότι θα γεννήσω πρόωρα και δε ξέρω αν είναι φόβος ή προαίσθημα. Εν τω μεταξύ συνεχίζω ακόμα δουλειά και αντικαταστατη θα μ φέρουν μόνο λίγες μέρες πριν φύγω επίσημα. Αν δω ότι δε μπορώ άλλο δεν είναι εύκολο να σταματήσω γιατί η θέση μ είναι σημαντική κάποιος πρέπει να τα δείξει...🤔

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Όσο για τις ηλικίες κορίτσια έχετε δίκιο έτσι δείχνουν τα στατιστικά μας 😃 κι εγώ τον άλλο μην κλείνω 37 και είναι το πρώτο μ παιδάκι. Ήθελα να αφοσιωθώ σε καριέρα τρομάρα μ!

Τα άγχη σας έχουν μειωθεί καθόλου?εγώ ακόμα συνεχίζω να φοβάμαι για πολλά  αφήστε π μ έχει κολλήσει η ιδέα ότι θα γεννήσω πρόωρα και δε ξέρω αν είναι φόβος ή προαίσθημα. Εν τω μεταξύ συνεχίζω ακόμα δουλειά και αντικαταστατη θα μ φέρουν μόνο λίγες μέρες πριν φύγω επίσημα. Αν δω ότι δε μπορώ άλλο δεν είναι εύκολο να σταματήσω γιατί η θέση μ είναι σημαντική κάποιος πρέπει να τα δείξει...🤔

Εγώ να σου πω την αλήθεια θέλω να γεννήσω πιο πριν γιατί τελική ημερομηνία μου έχουν δώσει 20/12 και θέλω από αρχές Δεκεμβρίου να έχω ξεμπερδεψει και Χριστούγεννα να είμαι χαλαρά σπίτι μου 😂 Και το ανχος τουλάχιστον για εμένα από εδώ και πέρα ξεκινάει με το να έχω φτιάξει το σπίτι ώστε να χωρέσω όλα τα πράγματα του παιδιού 

Δημοσίευση

Κι αυτό με έχει αγχώσει δεν έχω ετοιμάσει τίποτα!ούτε το σπίτι έχω προετοιμάσει ούτε αγορές έχω κάνει!Με βλέπω να μπαίνω σε ένα μαγαζί να πάρω τα πάντα χωρίς καν έρευνα αγοράς. 

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Ωχ κρίμα ρε συ... Τουλάχιστον είμαστε κοντά στο τέλος! Και να χρειαστεί να κρεβατωθεις δεν θα είναι για πολύ! 

Πήγες να σε ξαναδούν;

Έχεις δίκιο...αυτό σκέφτομαι κι εγώ.. βήμα βήμα και μαξιλαράκι μαξιλαράκι... Πήγα και ήμουν σε κάπως καλύτερη κατάσταση, αλλά η ουσία του προβληματικού τραχήλου παραμένει και οι οδηγιες δεν αλλάζουν... Την άλλη εβδομάδα πάλι τώρα για επανέλεγχο... 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

Καλημερα κοριτσια!!Πως ειστε;;Μαλλον ειμαι η τελευταια που κανω την καμπυλη!Ειμαι στα 60' εχω αλλη μια ωρα,ευτυχως δεν εχω ζαλιστει,ηπια κ την γλυκοζη αρκετα ευκολα μπορω να πω 😊

Μπαααα δεν είσαι η τελευταία! Εγώ ακόμα δεν την έκανα! Θα την κάνω όμως μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται, δηλαδή όσο διανύω την 27η εβδομάδα. Ωραία, εμένα τουλάχιστον μου δίνεις θάρρος γιατί δεν το έχω καθόλου με αυτή την εξέταση με τόσα που έχω ακούσει και διαβάσει χαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η kweenkatya είπε:

Ακριβώς το ίδιο, και εγώ μόλις τώρα την κάνω,28 εβδομάδες

Οριακά δεν έκανα εμετό όσο το έπινα 🤢

Ωχχχχχχχ.... Κι εγώ πάω μέσα στην εβδομάδα... Επιτρέπεται να πίνεις νερό μετά από μερικές γουλιες γλυκόζης ή όχι; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

@Iris9 τα ίδια ακριβώς! Ίδια ηλικία, πρώτο παιδάκι και τρομερά άγχη προωρότητας. Όμως εμένα στην αυχενική είχε βγει ρίσκο προεκλαμψίας κι έχω και θέμα με τον τράχηλο. Οπότε έχω λόγο να ανησυχω για πρόωρο τοκετό... Εσένα σου έχουν πει το οτιδήποτε; Αν όχι μην ανησυχείς τόσο!  Το άγχος με τη δουλειά επίσης το ίδιο γιατί είναι πόστο ευθύνης και το αστείο είναι ότι δεν έχουν καν βρει αντικατάστατη χαχαχα! Εν ολίγοις τα άγχη μου δεν έχουν μειωθεί καθόλου, απλα τα διαχειρίζομαι κααααπως καλύτερα όσο παταμε εβδομάδες... 

Δημοσίευση

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τράχηλο αλλά κάνω αντιπηκτικες οπότε δε θα με αφήσει μέχρι τέλους από φόβο ότι πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 24 ώρες από την τελευταία ένεση. Και σε μένα μη νομίζεις ένα άτομο έχουν δει και μ είπαν με αυτόν θα προχωρήσουν κι ας μην ήταν ότι έψαχναν γιατί είχαν απογοητευτεί πολύ από τα βιογραφικά😆 αλλά μέχρι να υπογράψει...καλά δε συγκρίνεται με το άγχος την πρώτων εβδομάδων αλλά παραμένει.🙃 βέβαια είμαι και άνθρωπος που δε το έχω δύσκολο να αγχωθω ακόμα και για ασήμαντα, για αυτό δε θα βρω αφορμές να αγχωθω?

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η KittyKat είπε:

Μπαααα δεν είσαι η τελευταία! Εγώ ακόμα δεν την έκανα! Θα την κάνω όμως μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται, δηλαδή όσο διανύω την 27η εβδομάδα. Ωραία, εμένα τουλάχιστον μου δίνεις θάρρος γιατί δεν το έχω καθόλου με αυτή την εξέταση με τόσα που έχω ακούσει και διαβάσει χαχα 

Τελικα λιγη καουρα με επιασε για κανα 2ωρο μετα απο οταν εφαγα( με το που τελειωσε η τελευταια αιμοληψια δλδ).Στελνω θετικη ενεργεια να το περασεις τοσο ανωδυνα κ εσυ ☺️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α περνατε πολυ ωραια καλε εσεις😊😁😁 αφπυ εχετε φτιαξει κ παρεακι μια χαρα σε βρισκω!!κ εγω κοριτσια απο μαμαδοφιλες τπτ,οταν αρχισει παιδικο μας βλεπω κατι να κανουμε😄 
    • Τελικα λιγη καουρα με επιασε για κανα 2ωρο μετα απο οταν εφαγα( με το που τελειωσε η τελευταια αιμοληψια δλδ).Στελνω θετικη ενεργεια να το περασεις τοσο ανωδυνα κ εσυ ☺️
    • Η αλήθεια όταν την βλέπω μπρούμυτα επειδή φοβάμαι την γυρνάω και πάντα ξυπνάει..  Εγω το φρούτο της το δίνω 2 ώρες μετά το γάλα και το μεσημέρι τα λαχανικά αντίστοιχα.    Ξύπνησε σημερα με μπούκωμα και δέκατα.. το άγχος μου σε άλλο λεβελ.. έχει πολυ μυξα ρε κορίτσια.. εσείς που έχετε και πιο μεγάλα παιδάκια είχατε ποτέ παρόμοια εμπειρία σε τόσο μωράκι; 
    • Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τράχηλο αλλά κάνω αντιπηκτικες οπότε δε θα με αφήσει μέχρι τέλους από φόβο ότι πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 24 ώρες από την τελευταία ένεση. Και σε μένα μη νομίζεις ένα άτομο έχουν δει και μ είπαν με αυτόν θα προχωρήσουν κι ας μην ήταν ότι έψαχναν γιατί είχαν απογοητευτεί πολύ από τα βιογραφικά😆 αλλά μέχρι να υπογράψει...καλά δε συγκρίνεται με το άγχος την πρώτων εβδομάδων αλλά παραμένει.🙃 βέβαια είμαι και άνθρωπος που δε το έχω δύσκολο να αγχωθω ακόμα και για ασήμαντα, για αυτό δε θα βρω αφορμές να αγχωθω?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...