Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Χαχα μπορεί να ναι άλλη μάρκα..καλά είναι δόξα τ θεό..όπως όλες αϋπνία φουλ, πολύ το βάρος δε βολεύομαι πουθενά..χθες πήγα εμβρυολογο..Μ τα έβγαλε με μια μικρή διαφορά πρώτη φορά των 100γρ αλλά δεν είναι κάτι Μ πΕ..θα τ δούμε πάλι 19 Σεπτεμβρίου..εγώ νόμιζα ότι θα σταματήσω να πηγαίνω εμβρυολογο αλλά δεν γίνεται είσαι σίγουρη για τις μετρήσεις..έχω λίγο αυξημένα αμνιακα.. να προσεχω λιγο διατροφή πρέπει..έχω είδη κόψει κ αλάτι κ ζάχαρη.. φοβήθηκα μη γεννήσω νωρίς αλλά Μ πΕ έχω καλό τράχηλο 3,9.. μακάρι να κάτσουν όσο μπορούν παραπάνω να τα κάνω θρεφταρια
    • Καροτσι κι εγω επλενα μονη μου με μανικα, σφουγγαρι και καθαριστικο κι εβγαινε καινουριο. Το εκανα και κατα τη διαρκεια χρησης του, οταν τυχαινε να βρωμισει αρκετα. Εχεις δικιο, ειδικα τωρα με τετοιο καιρο, την επομενη μερα θα ειναι ετοιμο. 
    • Κι εγώ +13 μπορεί κ 14 χαχα κι άμα πάμε μέχρι 36η ωχ ωχ τι έχει να γίνει...ευτυχώς λίγο προσέχω λόγω να μην κάνω ζάχαρο και κάτι γινεται
    • Και μένα στο αβγό βγαίνουν όλα, αλλά φαντάζομαι το έχεις ψάξει και δεν είναι κουμπωτά. Για βιολογικό δεν ξέρω καθόλου, αλλά όσο αντέχει ο καιρός, ακόμη κ στο χέρι θα μπορούσες να το κάνεις. Εγω είχα κάνει στο χέρι το καρότσι στο δεύτερο στάδιο που κάθεται, γιατί παρόλο που έβγαιναν τα υφάσματα, ήταν πολύ δύσκολη η τοποθέτηση και μια χαρά στέγνωσε σε μια μέρα! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...