Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα και απο εμένα.. εγώ εκανα αρχες τις εβδομάδας υπέρηχο, εχουν μεγαλώσει τα ζουζούνια μου (330γρμ) ο καθένας, και την επόμενη εβδομάδα έχω β επιπέδου! Τώρα που μπήκα στην 20η εβδομάδα έχω αρχίσει και τα αισθάνομαι, συνήθως βραδινές ώρες, όταν κοιμάμαι, εκείνοι παίζουν, και ίσως μετά απο κανένα γεύμα που τους άρεσε 😁εχει μεγαλώσει και η δική μου κοιλιά, ανυπομονώ τώρα για την β και μετά έχω κλείσει και ραντεβού στο δημόσιο νοσοκομείο για να γνωρίσω κι εκεί τον γιατρό και να ανοίξουμε καρτέλα. Νομίζω έφτασε η ώρα!

• Απαντήσεις 391
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Evitakious είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Και εμένα η κοιλιά μου φούσκωσε αρκετά. Βέβαια είναι δεύτερη εγκυμοσύνη οπότε φαίνεται συνήθως νωρίτερα. Εγώ λαχανιάζω και κουράζομαι πολύ ε΄ύκολα. Να το νιώθω έντονα όχι όμως γιατί έχω εμπρόσθιο πλακούντα. Εγώ έχω 12/08 β επιπέδου 9:00 το πρωί , που θα είμαι 22 εβδομάδων περίπου. Εν τω μεταξύ κάποιες φορές που αλλάζω θέση ή σηκώνομαι καταλαβαίνω μια ενόχληση στον αφαλό μου. Είναι φυσιολογικό μου είπαν αλλά το παθαίνετε κ εσείς; Επίσης τη προηγούμενη εβδομάδα έκανα τα μπανάκια μου και θα πάω και αυτό το ΣΚ γιατί με βλέπω Αύγουστο να βαραίνω και να μη θέλω να πάω πουθενά.

Καλησπέρα κι εγω νιώθω στον αφαλό τράβηγμα και ενόχληση,  κυρίως όταν κουράζομαι στη δουλειά.  Φυσιολογικό είναι...

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!Εγω αυτη την ενοχληση στον αφαλο την ενιωθα χθες ολη μερα!!Ωστοσο βαζω κ λαδι στην κοιλια διοτι οι μονες ραγαδες που εκανα στην εψκυμοσυνη της μικρης ηταν γυρω στον αφαλο..Απο κοιλια το πρωι λιγα πραγματα κ οσο περνανε κι ωρες φουσκωνει λες κ ειμαι στον 6🤣🤣 γενικα κανω μεγαλη κοιλια ομως πιθανον λογο υψους(1,60) κ επειδη στα φυσιολογοκα μου δεν εχω καθολου κανει μπαμ πλεον😅 κ εγω με εμπροσθιο πλακουντα κ σε αυτη την εγκυμοσυνη,ειμαι 17 βδομαδα κ ο αντρας μου οταν ακουμπαει στην κοιλια μου τον νιωθει να κουνιεται κ χτυπηματακια,εγω ακομη δεν καταλαβαινω τιποτα🫠

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η nikol92 είπε:

Εγώ στις 2! Και ανυπομονώ!!! 360 γραμμάρια έφτασε ο μπέμπης ❤️❤️

Εγώ έχω ένα μήνα να τον δω και δεν θυμάμαι αν μου είπε γραμμάρια. Τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν βάρος εξάλλου. Την άλλη εβδομάδα έχω γιατρό και ανυπομονώ 😁 Πόσο είσαι τώρα;

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η KittyKat είπε:

Καλησπέραααα! Δειλά δειλά μπήκα κι εγώ στην ομάδα.... Εγω περιμένω μια μπεμπουλα!💕

Έλα να μαζεύονται οι νύφες 🤣 Πες μας για εσένα! Πρώτη εγκυμοσύνη; Πότε έχεις ΠΗΤ;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η elena_1990 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!Εγω αυτη την ενοχληση στον αφαλο την ενιωθα χθες ολη μερα!!Ωστοσο βαζω κ λαδι στην κοιλια διοτι οι μονες ραγαδες που εκανα στην εψκυμοσυνη της μικρης ηταν γυρω στον αφαλο..Απο κοιλια το πρωι λιγα πραγματα κ οσο περνανε κι ωρες φουσκωνει λες κ ειμαι στον 6🤣🤣 γενικα κανω μεγαλη κοιλια ομως πιθανον λογο υψους(1,60) κ επειδη στα φυσιολογοκα μου δεν εχω καθολου κανει μπαμ πλεον😅 κ εγω με εμπροσθιο πλακουντα κ σε αυτη την εγκυμοσυνη,ειμαι 17 βδομαδα κ ο αντρας μου οταν ακουμπαει στην κοιλια μου τον νιωθει να κουνιεται κ χτυπηματακια,εγω ακομη δεν καταλαβαινω τιποτα🫠

Πώς γίνεται να τον νιώθει ο άντρας σου και όχι εσύ; Αν βάλεις το χέρι σου; 

Εγώ μπήκα αισίως στην 20η εβδομάδα (19+1) και από χθες τον νιώθω συνέχεια και έντονα 😊 Ο άντρας μου πάλι δεν είχε την τύχη γιατί όποτε πιάνει την κοιλιά σταματάει 🤣

Δημοσίευση

Με τον αφαλό που λέτε δεν νομίζω ότι έχω νιώσει κάποια ενόχληση αλλά το βράδυ ειδικά νιώθω την κοιλιά μου τσίτα και μια πιάνει και λίγο φαγούρα. Κρέμα προσπαθώ 2 φορές τη μέρα και ελπίζω να μην κάνω ραγαδες. 

Στην πρώτη εγκυμοσύνη νομίζω έκανα από την καισαρική 😕 Γιατί έχω κοιτούσα συνέχεια την κοιλιά μου και έβαζα κρέμα δεν είχα δει κάτι και μόλις γέννησα, τσουπ να σου κάτι ραγαδες κάτω από τον αφαλό. Δεν ξέρω να ήταν εκεί και να μην της έβλεπα; Δεν νομίζω... Πολύ είχα στεναχωρηθεί. Τώρα πάει για συνήθισα. Δεν πειράζει. 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Εγώ έχω ένα μήνα να τον δω και δεν θυμάμαι αν μου είπε γραμμάρια. Τώρα θα αρχίσουν να παίρνουν βάρος εξάλλου. Την άλλη εβδομάδα έχω γιατρό και ανυπομονώ 😁 Πόσο είσαι τώρα;

Είμαι ακριβώς 20 εβδομάδων,  αλλά ακόμα δε τον νιώθω! Πρώτη εγκυμοσύνη 😁

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Γιατί ένα μήνα? Ο γιατρός σου τα κλείνει έτσι??  θα είχα φρικάρει.. ανά 3 εβδομάδες πάω εγώ!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια ,εγώ έχω κάνει κοιλίτσα, βολεύομαι μόνο με φορέματακια πλέον ! Εγώ σήμερα έχω υπέρηχο και σήμερα θα κλείσουμε και την β επιπέδου ,είμαι 18+4 και ακόμα δεν το έχω νιώσει με σιγουριά ! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Eliza Kats είπε:

Έλα να μαζεύονται οι νύφες 🤣 Πες μας για εσένα! Πρώτη εγκυμοσύνη; Πότε έχεις ΠΗΤ;

Χαχα! Πρώτη και με δυσκολίες... Με περίδεση πριν 10 μέρες... Πήγαμε σήμερα την είδαμε τη μπουμπού όλα καλά, ευτυχώς! Τόσο μα τόσο άγχος! Και πάλι σε μιάμιση εβδομάδα...και Β επιπέδου στις 13/8! ΠΗΤ 27/12! Να μας πάνε σε όλες μας όλα καλά από την καρδιά μου εύχομαι! 

Δημοσίευση

Κι εγώ κορίτσια μια από τα ίδια σύμφωνα με την αυχενική κοντεύω 19 εβδομάδων αλλά δεν τον έχω νιώσει ακόμα με σιγουριά..κάποιες φορές μόνο λέω μπας και αυτό το αίσθημα να ήταν κίνηση...

Όσο για την κοιλιά κι εγώ αρκετή βολεύομαι με φορέματα μόνο και όσο αερατα κι αν είναι φαίνεται η κοιλιά μου αρκετά, αλλά κιλά δεν έχω βάλει.

Δημοσίευση

@Eliza KatsΜε το χερι δεν καταλαβαινουμε ακομη τιποτα,ο αντρας μου βαζει το κεφαλι του στην κοιλια μου κ μετα απο λεπτα που συνηθιζει ηχους κ κινησεις εντερου κ.λπ τον καταλαβαινει🥰 

@sofakikaramelπως πηγε ο υπερηχος;;;

@Iris9 φορεματα κ εγω ναι κ φαινεται αρκετα!Αν κ στην δουλεια κοιταζουν την κοιλια μου μονο μια κυρια με ρωτησε εαν περιμενουμε το δευτερο κ μαλιστα η δευτερη ερωτηση της ηταν εαν ειναι αγορι😳 σοκ😅 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ χθες ήμουν σε ένα παιδικό πάρτι και επειδή καθόμουν αρκετή ώρα στην καρέκλα και κάνω και καθιστική δουλειά το πρωί, είχα τραβήγματα αριστερά κ δεξιά. Σήμερα είμαι καλά αλλά χθες δεν την πάλεψα. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η elena_1990 είπε:

@Eliza KatsΜε το χερι δεν καταλαβαινουμε ακομη τιποτα,ο αντρας μου βαζει το κεφαλι του στην κοιλια μου κ μετα απο λεπτα που συνηθιζει ηχους κ κινησεις εντερου κ.λπ τον καταλαβαινει🥰 

@sofakikaramelπως πηγε ο υπερηχος;;;

@Iris9 φορεματα κ εγω ναι κ φαινεται αρκετα!Αν κ στην δουλεια κοιταζουν την κοιλια μου μονο μια κυρια με ρωτησε εαν περιμενουμε το δευτερο κ μαλιστα η δευτερη ερωτηση της ηταν εαν ειναι αγορι😳 σοκ😅 

Όλα πολύ καλά με τον υπέρηχο! Το νινι μου ήταν πολύ καλά αλλά κοιμότανε εκείνη την ώρα ,250 γραμμάρια τον βρήκε μου τον έβαλε να τον δω και σε 3d,τον ερωτεύτηκα κορίτσια! Ανυπομονώ να τον δω από κοντά ..! Έκλεισα β επιπέδου 13/8 ! Άντε να περάσουμε και αυτή την πίστα .....

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Evitakious είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ χθες ήμουν σε ένα παιδικό πάρτι και επειδή καθόμουν αρκετή ώρα στην καρέκλα και κάνω και καθιστική δουλειά το πρωί, είχα τραβήγματα αριστερά κ δεξιά. Σήμερα είμαι καλά αλλά χθες δεν την πάλεψα. 

Καλημέρα κορίτσι μου ,Κ εγώ όταν κάθομαι πολλές ώρες έχω τραβήγματα,να σηκώνεσαι λίγο να περπατάς και να ξανά κάθεσαι ακόμα και έξω αν βρίσκεσαι ,έτσι κάνω κι εγώ για να νιώθω καλά ! 

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η KittyKat είπε:

Χαχα! Πρώτη και με δυσκολίες... Με περίδεση πριν 10 μέρες... Πήγαμε σήμερα την είδαμε τη μπουμπού όλα καλά, ευτυχώς! Τόσο μα τόσο άγχος! Και πάλι σε μιάμιση εβδομάδα...και Β επιπέδου στις 13/8! ΠΗΤ 27/12! Να μας πάνε σε όλες μας όλα καλά από την καρδιά μου εύχομαι! 

Με τι καλό! Τώρα με την περίδεση πρέπει να προσέχεις ή μπορείς να κινεισε κανονικά;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...