Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Eliza Kats είπε:

Βουλωμενη μύτη και καταρροή είχα στην πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι που γέννησα περίπου 😅 Όπως επίσης μου είχε τρέξει αίμα από τη μύτη 2 φορές, που εγώ δεν το έχω πάθει ποτέ αυτό. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι από την εγκυμοσύνη και να μην ανησυχώ. Και όντως δεν συνέβη κάτι άλλο.

Φαντάζομαι ο πονοκέφαλος ίσως είναι λόγω της μύτης. Υπάρχουν αποσυμφορητικα νομίζω που μπορείς να πάρεις. Ρώτα τον γιατρό σου 

Κι εγώ άμα τη φυσήξω ματώνει 😅

Μου έδωσε physiomer  ο γυναικολόγος,  αλλά δε μου κάνει και πολλά!!

Βλέπω να με πάει έτσι μέχρι Δεκέμβριο 😜

• Απαντήσεις 362
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Ουτε σε εμένα τέθηκε θέμα μέτρησης τραχήλου. 

Τα έχετε νιώσει τα μωράκια σας?σύμφωνα με την αυχενική είμαι 17 αλλά δεν το έχω νιώσει ακόμα.

Καλημέρα! 19+2 εδω και απο το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, όταν είμαι ξαπλωμένη το βράδυ ή τα ξημερώματα και είμαι σε ήρεμη κατάσταση τα νιώθω τα ψυχάκια μου 💙💙ελαφρώς, σαν ένα γαργαλητό στο στομάχι για δευτερόλεπτα αλλά έχουν αρχίσει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Iris9 είπε:

Ουτε σε εμένα τέθηκε θέμα μέτρησης τραχήλου. 

Τα έχετε νιώσει τα μωράκια σας?σύμφωνα με την αυχενική είμαι 17 αλλά δεν το έχω νιώσει ακόμα.

Κ εγώ 17 είμαι και δεν το έχω νιώσει ακόμα. Κάθε μέρα περιμένω μπας και αλλά τίποτα ακόμα !

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρααα! Όντως κορίτσια περιμένει καμία κορίτσι από αυτό το γκρουπ? 😁

νομιζω ειμαστε το γκρουπ των αγοριων εδω!! ασε που ειδα στον υπνο μου οτι εκανε λαθος ο γιατρος και το ενα απο τα δυο τελικα ειναι κοριτσι 😅

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Εγώ είμαι 17 και 6 και νιώθω κάτι σαν πεταρίσματα εδώ και καμιά εβδομάδα. Βέβαια ο πλακούντας μου είναι εμπρόσθιος οπότε είναι σα μαξιλαράκι και απορροφαει τις κινήσεις. Πήγα χτες στη γιατρό μου στο νοσοκομείο για τυπικό έλεγχο γιατί η β επιπέδου είναι 12/08 και όλα μου είπε είναι τέλεια. Τώρα κάνω υπομονή να πάω στην εμβρυολόγο για την β επιπέδου , που σαφώς έχει καλύτερη εικόνα υπερήχου από του νοσοκομείου μπας και το δω καθαρά.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Είχα γράψει όταν πρωτοξεκίνησε το γκρουπ και τώρα επανέρχομαι! Εχω 2 αγόρια 11 και 6 ετών και τώρα περιμένω κοριτσάκι! Σήμερα είμαι 18+3 και ΠΗΤ έχω 14/12! Εύχομαι να έχουμε όλες μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

Δημοσίευση
στις On 15/7/2025 at 2:21 ΜΜ, ο/η elena_1990 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!Ηθελα να ρωτησω,εχει κανει καποια κοπελα αυχενικη ή β επιπεδου σε ιδιωτικο μαιευτηριο;γνωριζετε εαν υστερουν τα μηχανηματα απο τα ιατρεια;

Δεν έχω ιδέα αλλά γιατί να υστερούν; Και το θέμα είναι ο γιατρός πιστεύω να μπορεί να διαβάσει αυτό που βλέπει.

Δημοσίευση
στις On 15/7/2025 at 7:22 ΜΜ, ο/η Νatal91 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Είχα γράψει όταν πρωτοξεκίνησε το γκρουπ και τώρα επανέρχομαι! Εχω 2 αγόρια 11 και 6 ετών και τώρα περιμένω κοριτσάκι! Σήμερα είμαι 18+3 και ΠΗΤ έχω 14/12! Εύχομαι να έχουμε όλες μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!

Να το κορίτσι της παρέας! Με το καλό η πριγκίπισσα σας τότε 😊 θα είναι και η πιο μικρή, ορε τι έχει να γίνει με 2 μεγάλους αδερφούς να την προσέχουν 😊

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια;;; Εμείς έχουμε οικογενειακώς γαστρεντερίτιδα 😕 Πολύ αγχώνομαι που θα γεννησουμε καταχείμωνο μέσα στις αρρώστιες... Την πρώτη μου τη γέννησα κατακαλοκαιρο και ήμασταν από την αρχή έξω. Τώρα με τη "μεγάλη" να δω τι θα την κάνω. Δεν μπορεί να κάθεται όλη μέρα μέσα στο σπίτι.

Εσείς που έχετε ήδη ένα το πάτε σχολείο; (Τα πιο μικρά εννοώ, όχι της υποχρεωτικής εκπαίδευσης 😅)

Δημοσίευση

@Eliza Kats περαστικα😌 πριν λιγες μερες διαβασα οτι κυκλοφορουν ιωσεις πλεον το καλοκαιρι περισσοτερο απο το φθινοπωρο κ πως μαλιστα ειχαν κλεισει σταθμοι λογω κρουσματων γαστρεντεριτιδας συγκεκριμενα!

Προσωπικα δεν την εχω παει,θα πηγαινε τον Σεπτεμβρη που θα κλεισει τα 2 αλλα πλεον για του '26 μετατεθηκε😅 

Δημοσίευση

Καλημέρα σας, εγώ ήταν να πάω ένα διήμερο αλλά θα μας φιλοξενούσαν και είχαν πυρετό και δέκατα οπότε φοβήθηκα και δεν πήγαμε. Ολο κλεισμένη μέσα την έχω βγάλει μέχρι τώρα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...