Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, απόψε είχα πολύ ανήσυχο ύπνο γιατί φοβάμαι να κοιμάμαι δεξιά ή ανάσκελα αν κι δε ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό π λένε πως δεν κάνει, αλλά όταν ξύπνησα είδα την κοιλιά από την δεξιά πλευρά του αφαλου να είναι πιο φουσκωμένη.Το παιδί είχε μαζευτεί σε ένα σημείο, είναι λογικό αυτό?

Καλημέρα και σε εσένα! Πόσο εβδομάδων είσαι και διέκρυνες οτι το μωράκι είχε κάτσει σε ένα σημείο? Κοίτα κι εγώ τα βράδια προσπαθώ να ξαπλώνω αριστερά αλλά γυρίζω και δεξιά, δεν παλεύεται όλη νύχτα μια μεριά. Το συζητούσα με την αδερφή μου που έχει κάνει δυο παιδάκια και την ρωτησα σε τι στάση θυμάται εκείνη να κοιμάται και μου είπε συνήθως ανάσκελα ξάπλωνε και όταν της είπα λένε οτι δεν κάνει μου λεει βλεπεις τα παιδια να είχαν κάποιο θέμα? Μην αγχώνεσαι, απλά μου κάνει εντύπωση που διέκρυνες ήδη τη θέση απο το μωράκι..😊

• Απαντήσεις 258
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Βάση υπερηχου είμαι 13+ (άλλο είμαι βάσει περιόδου, άλλο βάσει γιατρού κι άλλο βάσει αυχενικής κρατάω το τελευταίο λοιπόν). Μα αυτό μ έκανε εντύπωση κι εμένα να καταλάβω από τώρα π είναι...αλλά λέω βάση λογικής ότι ήταν το παιδί γιατί ήμουν ξαπλωμένη και η δεξιά πλευρά ήταν πολύ πιο πάνω σε ένα σημείο μόνο και ξαφνικά με έλεγες και με επίπεδη κοιλιά στα αριστερά..

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Βάση υπερηχου είμαι 13+ (άλλο είμαι βάσει περιόδου, άλλο βάσει γιατρού κι άλλο βάσει αυχενικής κρατάω το τελευταίο λοιπόν). Μα αυτό μ έκανε εντύπωση κι εμένα να καταλάβω από τώρα π είναι...αλλά λέω βάση λογικής ότι ήταν το παιδί γιατί ήμουν ξαπλωμένη και η δεξιά πλευρά ήταν πολύ πιο πάνω σε ένα σημείο μόνο και ξαφνικά με έλεγες και με επίπεδη κοιλιά στα αριστερά..

Εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω!! Αλλά ναι σε γενικές γραμμές μην αγχώνεσαι, ειδικά οπως σου λεει και η @MinaSam μέχρι να μεγαλώσουν αρκετά τα ζουζούνια μας δεν είναι τόσο σημαντική η στάση ύπνου! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Iris9 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, απόψε είχα πολύ ανήσυχο ύπνο γιατί φοβάμαι να κοιμάμαι δεξιά ή ανάσκελα αν κι δε ξέρω αν είναι αλήθεια αυτό π λένε πως δεν κάνει, αλλά όταν ξύπνησα είδα την κοιλιά από την δεξιά πλευρά του αφαλου να είναι πιο φουσκωμένη.Το παιδί είχε μαζευτεί σε ένα σημείο, είναι λογικό αυτό?

Καλημέρα..

Κι εγώ παρατήρησα χτες ότι από τα δεξιά ήταν λίγο πιο φουσκωμένη,  δε θεωρώ πως είναι κάτι .

Για μένα χαλάρωσε λίγο και απόλαυσε τη περίοδο αυτή!!

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

Καλησπερα κορίτσια τώρα που είμαστε εγκυμονούμε επιτρέπεται να πάρουμε κανένα depon?κρυωσα κι εγώ κι έχω και πονοκέφαλο φοβερό.

Γειααα! Μέχρι τρία 1000αρια τη μέρα και μόνο παρακεταμόλη.

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η MinaSam είπε:

Γειααα! Μέχρι τρία 1000αρια τη μέρα και μόνο παρακεταμόλη.

Καλησπέρα! Έχει κάνει ήδη καμιά από εσάς NIPT? Ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό αν πρέπει να είναι νηστική ή δεν παίζει ρόλο; Το ΑΙ λέει είναι οκ να έχεις φάει πρωινό...εσείς τι κάνατε;

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η katiu_131 είπε:

Καλησπέρα! Έχει κάνει ήδη καμιά από εσάς NIPT? Ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό αν πρέπει να είναι νηστική ή δεν παίζει ρόλο; Το ΑΙ λέει είναι οκ να έχεις φάει πρωινό...εσείς τι κάνατε;

Καλησπέρα κι εγώ λογικά θα κάνω αλλά ξέρω ότι δεν επηρεάζει αν έχεις φάει.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...