Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

Είμαι 13η σήμερα και εγώ έτσι νομίζω γιατί έχω ελαφρά πονάκια. 

Μακάρι, με το καλό @Mantarini να το απολαύσετε και σε 15 ημέρες να μας πεις τα ευχάριστα μακάρι μακάρι μακάρι!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Όσο δύσκολο και να είναι τώρα ξέρω για εμένα κάθε φορά ήταν χάλια.  Επιμένω ότι θα με κάνεις σύντομα ταγκ εσύ.

Μακαρι. Η αληθεια ειναι πως στεναχωρηθηκα πολυ απο την αλλη λεω δεν ηταν η ωρα. Οποτε παμε ξανα απο την αρχη.

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η eva96 είπε:

Μακαρι. Η αληθεια ειναι πως στεναχωρηθηκα πολυ απο την αλλη λεω δεν ηταν η ωρα. Οποτε παμε ξανα απο την αρχη.

Αχ αυτός ο κύκλος των συναισθημάτων κάθε φορά..σε καταλαβαίνω..δυναμικά στον επόμενο κύκλο ξανά!

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Αχ αυτός ο κύκλος των συναισθημάτων κάθε φορά..σε καταλαβαίνω..δυναμικά στον επόμενο κύκλο ξανά!

Εσυ εισαι στην προσπαθεια; Εισαι εγκυος;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια στα δικα μας νέα, είμαστε και μεις λίγο γκρινιαρες, βασικά την μια είμαστε την άλλη δεν είμαστε,  καταλαβαίνω πως αυτό συμβαίνει όταν την ενοχλει η κοιλιτσα, σφίγγεται όλο το κορμακι του και το προσωπάκι του  Σήμερα θα πάμε να κάνουμε νύχια στο μαγαζί της κουνιάδας μου , είναι στη δίπλα πόλη, θα πάμε ως εκεί να κάνουμε και τη βόλτα μας και να τη δούμε κιόλας 🫶
    • Αναρωτιέμαι @Diwni αν και τα επόμενα παιδιά μου πρώτα ο Θεός θα ναι έτσι μικρούλικα, βεβαια ειχα ακοκα περιθωριο να παχυνει στη κοιλιτσα μεσα, αλλα λιγο βιαστηκαμε όλοι 🤔
    • Ωωωωωωωω πήρα με την σειρά τα μηνύματα, τι όμορφα νέα μας φέρνεις,  μπράβο συγχαρητήρια,  καλή ανατροφή και στο δικό σας μωρουλι ❤️ πως ήταν το σπάσιμο των νερών, που σε βρήκε;  12 ώρες; αχ βρε κορίτσι μου καταλαβαίνω θα είχες μια ταλαιπωρία και φανταζομαι και την ψυχολογία σου μετά αλλα σημασία έχει πως κρατάς το μωρουδελι σας αγκαλιτσα❤️❤️❤️❤️
    • Άσε εμάς από κλανιτσες ενήλικα άλλο τίποτα, κορίτσια 2 φορές που την αεριζα, αεριστηκε και αυτή και γεμίσαμε παντού τα ρούχα μου η αλλαξιερα το πάτωμα ,χαμός χαχαχα τοσο μικρό πλασματάκι αλλά θαυματουργό    Όσον αφορά την δίψα τότε θηλασμού παντού εχω ένα μπουκάλι δίπλα μου ,έχω καταργήσει τα ποτήρια,  πολληηη δίψα 
    • @Katerinioo μπαμπατσικο μωρό. Κανενα βραδυ δ κοιμηθηκα στην κλινική, μερικές ώρες σκόρπιες. Υπερενταση,πόνοι,ξενο περιβάλλον. Ζήτημα να κοιμόμουν 3 ώρες σύνολο μεσα στη μέρα. Εσύ έχεις μικρο παιδακι, θα εχεις κουραση κ απο εκεί. Αλλα πραγματικά ειπα σ αυτό θα κάνω ότι χρειαστεί αρκει να ξεκουράζομαι. Τ πρώτο βράδυ στην κλινική ετρωγε κ μόλις τ αφηνα κατω ξυπνούσε. Ολο τ βραδυ τ βγαλαμε αγκαλια. Λεω αστο δ πειράζει. Κοιμησου εστω κ ετσι. Μονο αγχος μη μ πεσει. Τ επόμενο ετρωγε κοιμοταν κανονικα στο κουνακι του.  @ΜαρίαΔημήτρης μπορει τοτε να βρίσκει καποιο νευρο. Εμενα με πιανει φαγουρα στο σημειο της επισκληριδιου.  @Maria98 εγω βλεπω τ 62 να τ βαζει 3 μηνων χαχα. Ναι τ θήλαστρο δ εχει καμια σχέση με τ θηλασμο κ τ ποσο πινει τ μωρο.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...