Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαγιάτικο στεφάνι πλέκω με λουλούδια χρωματιστά, ευχή μου ένα σποράκι να φυτρώσει και να ανθίσει μέσα μας γερά!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια μου μόλις τα έστειλαν!! 96 είναι! Τώρα περιμένω την Τετάρτη για να πάρω μια ανάσα! 

Μπράβο συγχαρητήρια!!! Καλούς διπλασιασμους εύχομαι 😊 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η Rena92 είπε:

Κορίτσια μου μόλις τα έστειλαν!! 96 είναι! Τώρα περιμένω την Τετάρτη για να πάρω μια ανάσα! 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Όλα θα πάνε τέλεια και την Τετάρτη! Να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια μου γυρίσαμε από την αυχενική!! Όλα καλά με το μικράκι!!! Κ μάλλον είναι αγοράκι😍😍😍

Τι ωραία κορίτσι μου ☺️ τέλεια,  σου εφυγε κι αυτό το άγχος! Εύχομαι όλα να κυλήσουν ήρεμα από δω κ πέρα!

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Κορίτσια μου γυρίσαμε από την αυχενική!! Όλα καλά με το μικράκι!!! Κ μάλλον είναι αγοράκι😍😍😍

Συγχαρητήρια για τα ωραία σου νέα!!! Με το καλό το μωράκι σας 😊

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Eirin είπε:

Συγχαρητήρια για τα ωραία σου νέα!!! Με το καλό το μωράκι σας 😊

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mantarini είπε:

Συγχαρητήρια @Rena92 και @annie! !!! Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες εύχομαι να έχετε!! 

Πφφφφφφφφ πάλι τελείωσαν οι αντιδράσεις μου… Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

Ααααχχχχχ μόλις μπήκα να σε διαβάσω!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!! Με το καλό κοριτσάκι μου... Γερό να είναι και ότι είναι. Αφού ήδη έχεις κι από τα 2!!! 😍😍😍😍😍

Δημοσίευση

@Rena92μούτε για αρχή χρόνια σου πολλά! Να χαίρεσαι το όνομα σου! Και του χρόνου αγκαλιά με το μωράκι σου που πάει μια χαρά! Τετάρτη θα επαναλάβεις; Εγώ με 5 μέρες καθυστέρηση είχα χοριακή 188! 

Δημοσίευση

@Rena92 Συγχαρητήρια κορίτσι μου και καλούς διπλασιασμους!!! Μια χαρα ειναι το νούμερο εισαι ακομη πριν την ημέρα αναμενόμενης περίοδου;; 

@annie! Τέλεια ολα καλά από το μικρακι!!! Με το καλό το αντράκι σας!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ώπα πάμε για διδυμακια 😘😘 περιμένω να με κάνεις ταγκ. Όπως και σε κάθε υπέρηχο.. 9 μήνες θα είμαι εδώ και λέω 9 γτ σε δίδυμα θα γεννήσεις λιγάκι πιο νωρίς 

Εννοείται ότι θα πέσει ταγκ.. τι νομίζεις έτσι θα σε αφήσω.. 😊 ας έρθει ο καιρός με το καλό και όλα θα γίνουν.. το πιστεύω πως αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά και θα είναι η τυχερή μας.. Θα ρθουν τα μωράκια και θα μείνουν, γιατί η μαμά τους τα θέλει όσο τπτ άλλο στον κόσμο... 🤗🤗🤗

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Katiana1987 είπε:

Ααααχχχχχ μόλις μπήκα να σε διαβάσω!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!! Με το καλό κοριτσάκι μου... Γερό να είναι και ότι είναι. Αφού ήδη έχεις κι από τα 2!!! 😍😍😍😍😍

στις πριν 6 ώρες, ο/η Ngsofia είπε:

@Rena92 Συγχαρητήρια κορίτσι μου και καλούς διπλασιασμους!!! Μια χαρα ειναι το νούμερο εισαι ακομη πριν την ημέρα αναμενόμενης περίοδου;; 

@annie! Τέλεια ολα καλά από το μικρακι!!! Με το καλό το αντράκι σας!!!

στις πριν 3 ώρες, ο/η anna_30 είπε:

@Rena92 συγχαρητήρια κοπέλα μου! Καλούς διπλασιασμούς :) 🥰🧿

@annie! πόσο χαίρομαι για εσένα ❤️με το καλό το αντράκι σας 💙

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κοριτσάκια μου!!! Μ έχετε βοηθήσει πραγματικά πάρα πολύ σε όλα αυτά τα χρόνια… Μπορεί να μη γνωριζόμαστε αλλά είστε το παρεάκι μου💙💙

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η annie! είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου!! Με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...