Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Εγώ περιμένω μεθαύριο περίοδο..κανένα συμπτώματα προς το παρόν, ούτε καφέ υγρά που έχω συνήθως κάποιες μέρες πριν! Είναι καμιά άλλη μαζί μουυυυ;

Έκανες τεστακι;;;  και εγώ Σάββατο περιμένω και έδειξε πριν την καθυστέρηση 😉 κάνε ένα!!!μακάρι να βγει θετικό 🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αγαπη  κι εχω ΣΠΩ εχω γι αυτο δεν βγάζω άκρη με τις ταινίες.. γιατι πάντα μου βγάζει 2 γραμμες απλα δεν είναι πάντα εντονη καθε μερα.. θα βοηθηθεις αρκετα με υην εφαρμογη..

μπορεις επισης να δικιμασεις τα τεστ με την φατσουλα που στην περιπτωση μας μπορει να ειναι πιο βοηθιτικα αν και αρκετα ακριβουτσικα..

Σοφάκι τα έχω δοκιμάσει όλα... Θα το δω πάλι από τον επόμενο μήνα μήπως πάρω αυτά με τις φατσούλες, ελπίζω να μη σου έρθει αυτές τις ημέρες και να είσαι η επόμενη!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Σοφάκι τα έχω δοκιμάσει όλα... Θα το δω πάλι από τον επόμενο μήνα μήπως πάρω αυτά με τις φατσούλες, ελπίζω να μη σου έρθει αυτές τις ημέρες και να είσαι η επόμενη!!

Σ’ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου.. ευχομαι ολες μας να εχουμε αυτο το πολυποθητο θετικο τεστακι και ολα να πανε καλα για ολες μας 🤞🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η lilbern είπε:

Καλησπέρα σε όλες και χρόνια πολλά. Έχω ένα θέμα που με τρώει και νομίζω μόνο εδώ μπορώ να πάρω γνώμες χωρίς να φανώ χαζή.

Αυτό το μήνα είχα καθυστέρηση 5 μέρες, ενώ όλα τα χρόνια είμαι πολύ σταθερή (άντε 2 μέρες πριν - 2 μετά, αλλά συνήθως n time). Έκανα ένα τεστ το απόγευμα την 4η μέρα καθυστέρησης και ήταν αρνητικό και την επόμενη μέρα το απόγευμα είδα καφέ και το Σάββατο είχα κανονικό αίμα (κράτησε 3-4 μέρες η περίοδος με αίμα το Σάββατο και τις άλλες μέρες καφέ, αλλά γενικά δεν έχω πολλές μέρες ούτως ή άλλως οπότε οκ)..

Νόμιζα ότι η καθυστέρηση λοιπόν οφειλόταν γιατί αυτό το μήνα δεν ήμουν πολύ τυπική με τα χάπια του θυροειδή (κακώς το ξέρω, κανονικά είμαι πολύ τυπική και τα παίρνω κάθε πρωί). 

Το θέμα είναι ότι ενώ έχει τελειώσει η περίοδος από την Δευτέρα, έχω πάρα πολύ ενόχληση στις θηλές, όπως πριν την περίοδο.... λέτε να κάνω ένα τεστ ακόμα; Ή απλά να επηρεάστηκαν τα ορμονικά μου λόγω χαπιών;

Κάνεις τεστ τώρα! Αυτό που περιγράφεις δεν μου ακούγεται για περίοδος...

Περιμένουμε 😁

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η lilbern είπε:

Καλησπέρα σε όλες και χρόνια πολλά. Έχω ένα θέμα που με τρώει και νομίζω μόνο εδώ μπορώ να πάρω γνώμες χωρίς να φανώ χαζή.

Αυτό το μήνα είχα καθυστέρηση 5 μέρες, ενώ όλα τα χρόνια είμαι πολύ σταθερή (άντε 2 μέρες πριν - 2 μετά, αλλά συνήθως n time). Έκανα ένα τεστ το απόγευμα την 4η μέρα καθυστέρησης και ήταν αρνητικό και την επόμενη μέρα το απόγευμα είδα καφέ και το Σάββατο είχα κανονικό αίμα (κράτησε 3-4 μέρες η περίοδος με αίμα το Σάββατο και τις άλλες μέρες καφέ, αλλά γενικά δεν έχω πολλές μέρες ούτως ή άλλως οπότε οκ)..

Νόμιζα ότι η καθυστέρηση λοιπόν οφειλόταν γιατί αυτό το μήνα δεν ήμουν πολύ τυπική με τα χάπια του θυροειδή (κακώς το ξέρω, κανονικά είμαι πολύ τυπική και τα παίρνω κάθε πρωί). 

Το θέμα είναι ότι ενώ έχει τελειώσει η περίοδος από την Δευτέρα, έχω πάρα πολύ ενόχληση στις θηλές, όπως πριν την περίοδο.... λέτε να κάνω ένα τεστ ακόμα; Ή απλά να επηρεάστηκαν τα ορμονικά μου λόγω χαπιών;

Κορίτσι εγώ το έχω πάθει αυτό, είχα περίοδο και ενώ τελείωσε το στήθος μου ήταν πρησμένο όπως πριν την περίοδο και τελικά ήμουν έγκυος. Κάνε ένα τεστακι να το αποκλείσεις για σιγουριά! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα,σας παρακολουθώ αλλά συμμετέχω πιο πολυ στα μωράκια Μαΐου. 

@marinamanoulitsa συγχαρητήρια,  εγώ μόνο predictor παίρνω και δεν μπυ έχει βγάλει ποτέ γραμμή εξάτμιση.  Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!!! 

Και για τα υπόλοιπα κορίτσια μην το βάζετε κάτω, για όλες μας υπάρχει στο δρόμο ένα μωράκι! Σας στέλνω μπόλικη μπεμπεδοσκονη!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα,σας παρακολουθώ αλλά συμμετέχω πιο πολυ στα μωράκια Μαΐου. 

@marinamanoulitsa συγχαρητήρια,  εγώ μόνο predictor παίρνω και δεν μπυ έχει βγάλει ποτέ γραμμή εξάτμιση.  Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!!! 

Και για τα υπόλοιπα κορίτσια μην το βάζετε κάτω, για όλες μας υπάρχει στο δρόμο ένα μωράκι! Σας στέλνω μπόλικη μπεμπεδοσκονη!!

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου για την ευχή σου …

πως είσαι.; Πως πάει η εγκυμοσύνη σου.; 

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου για την ευχή σου …

πως είσαι.; Πως πάει η εγκυμοσύνη σου.; 

Εν αναμονή να γεννησω. 37+5,χθες πήγα στο γιατρό και είχα 1 διαστολή. Σήμερα έκανα και την τελευταία αντιπηκτικη και ας ελπίσουμε να έρθει άμεσα να μου φύγει επιτέλους το άγχος! Όσοι έχουν δυσκολευτεί ή έχουν απώλειες ζουν μια εγκυμοσύνη μέσα στο άγχος νομίζω. 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Εν αναμονή να γεννησω. 37+5,χθες πήγα στο γιατρό και είχα 1 διαστολή. Σήμερα έκανα και την τελευταία αντιπηκτικη και ας ελπίσουμε να έρθει άμεσα να μου φύγει επιτέλους το άγχος! Όσοι έχουν δυσκολευτεί ή έχουν απώλειες ζουν μια εγκυμοσύνη μέσα στο άγχος νομίζω. 

Με το καλό κοπέλα μου συντομα με το μωρακι σου αγκαλιά… το πρωτο σας ειναι.;  

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Με το καλό κοπέλα μου!! Με ένα πόνο εύχομαι!! 

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Με το καλό κοπέλα μου συντομα με το μωρακι σου αγκαλιά… το πρωτο σας ειναι.;  

Το 2ο. Έχω έναν γιο 9 χρονων και από το 20 μέχρι το 22 είχα 4 απώλειες.  Το είχα αφήσει και είχα πει πως δεν θα ξαναπροσπαθησω και αυτό το μωρό ήρθε από το πουθενά. Ούτε τις γόνιμες δεν είχα υπολογίσει απλά κάναμε 2 επαφές ελεύθερες χωρίς να έχουμε σκοπό για εγκυμοσύνη και όμως ίσως η Παναγία μας βοήθησε αφού η μία ήταν ανήμερα του 15αυγουστου.

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κοπέλα μου🩷🩷🩷 ήρθε και η σειρά μας 🙏 Δόξα Τω θεώ 🙏 

Με έναν πόνο εύχομαι!!!λίγο έμεινε να κρατήσεις το θαυματάκι σου αγκαλιά 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Σε νιώθω κορίτσι μου τόσο πολύ και εύχομαι να ακολουθήσω κι εγώ, η εγκυμοσύνη μετά από απώλειες έχει τόσα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, καμία ανεμελιά. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής έτσι το νιώθω. Με το καλό να έρθει το μωράκι σας και να ηρεμήσεις εντελώς!!! 💗 Κοντεύεις!!!! 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρηςΜε το καλό!!!

Τουλάχιστον εδώ καταλαβαίνουμε η μία την άλλη. Πόσες φορές μ λένε "ειδικοί" υγείας  κιόλας, καθώς άλλοι δε το ξέρουν ακόμα, να μην αγχώνομαι και γεμίζοντας με ενοχές. Κανείς δε μπορεί να καταλάβει αν δε το έχει ζήσει πως τρέμει το φιλοκαρδι μας ακόμα και να πάμε τουαλέτα τι θα δούμε..

Σε άλλα νέα κορίτσια σήμερα πήγα σε μικροβιολογικο να μ δείξει πως κάνουμε σωστά την ένεση. Έβγαλε τον αέρα και αυτή. Επέμενε όλα οκ θα είναι σήμερα αλλα πάλι έκανα μελανιασμα. Έχω γίνει χάλια από μωλωπες ήδη.

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Iris9 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρηςΜε το καλό!!!

Τουλάχιστον εδώ καταλαβαίνουμε η μία την άλλη. Πόσες φορές μ λένε "ειδικοί" υγείας  κιόλας, καθώς άλλοι δε το ξέρουν ακόμα, να μην αγχώνομαι και γεμίζοντας με ενοχές. Κανείς δε μπορεί να καταλάβει αν δε το έχει ζήσει πως τρέμει το φιλοκαρδι μας ακόμα και να πάμε τουαλέτα τι θα δούμε..

Σε άλλα νέα κορίτσια σήμερα πήγα σε μικροβιολογικο να μ δείξει πως κάνουμε σωστά την ένεση. Έβγαλε τον αέρα και αυτή. Επέμενε όλα οκ θα είναι σήμερα αλλα πάλι έκανα μελανιασμα. Έχω γίνει χάλια από μωλωπες ήδη.

Εγώ που έκανα innohep δεν έβγαζα τον αέρα αν ήταν από την κάτω μεριά της ένεσης. Και εγώ έκανα μελανιές,ειδικά στην αρχή,μετά κάπως ηρέμησε αλλά εγώ ματωνα κιόλας πολλές φορές. Τώρα προς το τέλος έκανα μελανιές από την μία μεριά μόνο. Είχα δοκιμάσει να τις κάνω στα μπούτια αλλά δεν άντεξα,6 έκανα και είχα μελανιές και καρούμπαλα για 2 μήνες. 

Εμένα με βοήθησε το αλουμινονερο, επίσης όταν κάνεις την ενεση δεν πρέπει να το τρίβεις το σημείο, μπορείς αν θες με το βαμβάκι με το οινόπνευμα να το πιέσεις το σημείο για λίγα λεπτά.

Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούσαν οι μελανιές. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Σοφία21 είπε:

Κορίτσια νομίζω αν σε αυτο τον κυκλο όντως κανω αργα ωορηξία το πικ πρέπει να ήταν χθες.. υγρα αρκετα ομως λευκα ειχα κυριακη Δευτέρα και Τρίτη 

IMG_7271.jpeg

Ωραία άρα λογικά η ωορρηξία σου είναι σήμερα που έπεσε η ορμόνη φουλ επαφές σήμερα και αύριο και περιμένουμε τα ένα σου σε 14 μέρες με ένα θετικό εγκυμοσύνης αυτήν την φορά 😊

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Κορίτσια και το σημερινό μου τεστακι.. 

16η μέρα του κύκλου...

IMG_20250424_141555.jpg

Επαφές φουλ και κάνε και άλλο τεστακι αύριο να δεις αν πέσει

λογικα αυτό θα είναι το πικ σου 🥰

Δημοσίευση
στις On 23/4/2025 at 10:03 ΠΜ, ο/η marinamanoulitsa είπε:

@Παρασκευαιδου Ζαιραααα μουυυ😘😘😘😘 

Πόσα χρόνια περίμενα να δείξει θετικό;;;;;; Εύχομαι να πάνε όλα καλά 🙏 βγήκε το ένστικτο μου! Σήμερα που γιορτάζει ο μικρός μου γιος !!!

Είμαι 3 ημέρες πριν.... Δευτέρα πάω για χοριακη που θα έχω καθυστέρηση 

IMG_20250423_105810.jpg

Αυτά τα ταγκ ξέρετε ότι με τρελαίνουν...

Περιμένω και αύριο με την χοριακη.. 

Εύχομαι όλα καλά να πάνε.

🥰🥰🥰 Πότε σε είχα δώσει ; Δεν θυμάμαι  αλλά κάπου Ιούνιο ήσουν; Με +-3 μήνες;;;

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αυτά τα ταγκ ξέρετε ότι με τρελαίνουν...

Περιμένω και αύριο με την χοριακη.. 

Εύχομαι όλα καλά να πάνε.

🥰🥰🥰 Πότε σε είχα δώσει ; Δεν θυμάμαι  αλλά κάπου Ιούνιο ήσουν; Με +-3 μήνες;;;

Αγαπημένηηηηη μου!!!!🩷🩷🩷

Μου έδωσες Μάρτιο +-3 🥰🥰 και μάλιστα μου έγραψες..."δεν θα το περιμένεις και θα πεις σε δύο τρεις ημέρες έρχεται περίοδος κάτσε να κάνω ένα τεστ" και όντως έτσι ακριβώς έγινε..3 ημέρες πριν την περίοδο και μόλις ειδα την δεύτερη ροζ γραμμουλα απλά σοκ!!! έκλαιγα και σε θυμήθηκα αμέσως!!!! Χρόνια περίμενα να δω αυτό το predictor θετικο...ελεγα άραγε που να βγαίνει ακριβως η γραμμή όταν βγαίνει θετικό;;;και επιτέλους την είδα!!!

Δευτέρα χοριακή και θα σας πω νεότερα!!! 🙏💝🌹

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...