Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η anna_30 είπε:

Εγώ περιμένω μεθαύριο περίοδο..κανένα συμπτώματα προς το παρόν, ούτε καφέ υγρά που έχω συνήθως κάποιες μέρες πριν! Είναι καμιά άλλη μαζί μουυυυ;

Έκανες τεστακι;;;  και εγώ Σάββατο περιμένω και έδειξε πριν την καθυστέρηση 😉 κάνε ένα!!!μακάρι να βγει θετικό 🙏🙏🙏

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Αγαπη  κι εχω ΣΠΩ εχω γι αυτο δεν βγάζω άκρη με τις ταινίες.. γιατι πάντα μου βγάζει 2 γραμμες απλα δεν είναι πάντα εντονη καθε μερα.. θα βοηθηθεις αρκετα με υην εφαρμογη..

μπορεις επισης να δικιμασεις τα τεστ με την φατσουλα που στην περιπτωση μας μπορει να ειναι πιο βοηθιτικα αν και αρκετα ακριβουτσικα..

Σοφάκι τα έχω δοκιμάσει όλα... Θα το δω πάλι από τον επόμενο μήνα μήπως πάρω αυτά με τις φατσούλες, ελπίζω να μη σου έρθει αυτές τις ημέρες και να είσαι η επόμενη!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Nerina είπε:

Σοφάκι τα έχω δοκιμάσει όλα... Θα το δω πάλι από τον επόμενο μήνα μήπως πάρω αυτά με τις φατσούλες, ελπίζω να μη σου έρθει αυτές τις ημέρες και να είσαι η επόμενη!!

Σ’ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου.. ευχομαι ολες μας να εχουμε αυτο το πολυποθητο θετικο τεστακι και ολα να πανε καλα για ολες μας 🤞🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η lilbern είπε:

Καλησπέρα σε όλες και χρόνια πολλά. Έχω ένα θέμα που με τρώει και νομίζω μόνο εδώ μπορώ να πάρω γνώμες χωρίς να φανώ χαζή.

Αυτό το μήνα είχα καθυστέρηση 5 μέρες, ενώ όλα τα χρόνια είμαι πολύ σταθερή (άντε 2 μέρες πριν - 2 μετά, αλλά συνήθως n time). Έκανα ένα τεστ το απόγευμα την 4η μέρα καθυστέρησης και ήταν αρνητικό και την επόμενη μέρα το απόγευμα είδα καφέ και το Σάββατο είχα κανονικό αίμα (κράτησε 3-4 μέρες η περίοδος με αίμα το Σάββατο και τις άλλες μέρες καφέ, αλλά γενικά δεν έχω πολλές μέρες ούτως ή άλλως οπότε οκ)..

Νόμιζα ότι η καθυστέρηση λοιπόν οφειλόταν γιατί αυτό το μήνα δεν ήμουν πολύ τυπική με τα χάπια του θυροειδή (κακώς το ξέρω, κανονικά είμαι πολύ τυπική και τα παίρνω κάθε πρωί). 

Το θέμα είναι ότι ενώ έχει τελειώσει η περίοδος από την Δευτέρα, έχω πάρα πολύ ενόχληση στις θηλές, όπως πριν την περίοδο.... λέτε να κάνω ένα τεστ ακόμα; Ή απλά να επηρεάστηκαν τα ορμονικά μου λόγω χαπιών;

Κάνεις τεστ τώρα! Αυτό που περιγράφεις δεν μου ακούγεται για περίοδος...

Περιμένουμε 😁

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η lilbern είπε:

Καλησπέρα σε όλες και χρόνια πολλά. Έχω ένα θέμα που με τρώει και νομίζω μόνο εδώ μπορώ να πάρω γνώμες χωρίς να φανώ χαζή.

Αυτό το μήνα είχα καθυστέρηση 5 μέρες, ενώ όλα τα χρόνια είμαι πολύ σταθερή (άντε 2 μέρες πριν - 2 μετά, αλλά συνήθως n time). Έκανα ένα τεστ το απόγευμα την 4η μέρα καθυστέρησης και ήταν αρνητικό και την επόμενη μέρα το απόγευμα είδα καφέ και το Σάββατο είχα κανονικό αίμα (κράτησε 3-4 μέρες η περίοδος με αίμα το Σάββατο και τις άλλες μέρες καφέ, αλλά γενικά δεν έχω πολλές μέρες ούτως ή άλλως οπότε οκ)..

Νόμιζα ότι η καθυστέρηση λοιπόν οφειλόταν γιατί αυτό το μήνα δεν ήμουν πολύ τυπική με τα χάπια του θυροειδή (κακώς το ξέρω, κανονικά είμαι πολύ τυπική και τα παίρνω κάθε πρωί). 

Το θέμα είναι ότι ενώ έχει τελειώσει η περίοδος από την Δευτέρα, έχω πάρα πολύ ενόχληση στις θηλές, όπως πριν την περίοδο.... λέτε να κάνω ένα τεστ ακόμα; Ή απλά να επηρεάστηκαν τα ορμονικά μου λόγω χαπιών;

Κορίτσι εγώ το έχω πάθει αυτό, είχα περίοδο και ενώ τελείωσε το στήθος μου ήταν πρησμένο όπως πριν την περίοδο και τελικά ήμουν έγκυος. Κάνε ένα τεστακι να το αποκλείσεις για σιγουριά! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα,σας παρακολουθώ αλλά συμμετέχω πιο πολυ στα μωράκια Μαΐου. 

@marinamanoulitsa συγχαρητήρια,  εγώ μόνο predictor παίρνω και δεν μπυ έχει βγάλει ποτέ γραμμή εξάτμιση.  Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!!! 

Και για τα υπόλοιπα κορίτσια μην το βάζετε κάτω, για όλες μας υπάρχει στο δρόμο ένα μωράκι! Σας στέλνω μπόλικη μπεμπεδοσκονη!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα,σας παρακολουθώ αλλά συμμετέχω πιο πολυ στα μωράκια Μαΐου. 

@marinamanoulitsa συγχαρητήρια,  εγώ μόνο predictor παίρνω και δεν μπυ έχει βγάλει ποτέ γραμμή εξάτμιση.  Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!!! 

Και για τα υπόλοιπα κορίτσια μην το βάζετε κάτω, για όλες μας υπάρχει στο δρόμο ένα μωράκι! Σας στέλνω μπόλικη μπεμπεδοσκονη!!

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσι μου για την ευχή σου …

πως είσαι.; Πως πάει η εγκυμοσύνη σου.; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...