Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στην καρδιά της Άνοιξης ήρθε ο Απρίλης! Με διπλή μπεμπεδόσκονη Ανάσταση θα φέρει στην ψυχή και θα γεμίσει τις κοιλίτσες με μωράκια υγιή! ❤️🌼✨🌿💕

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Κορίτσια μου καλημέραααα, πως είναι οι εγκυούλες μας?? πως είστε από συμπτώματα? πότε ξανα έχετε γιατρό??

Καλημέρα κορίτσι μου, όλα καλά!!!! Εγώ φουσκώνω επικίνδυνα 🤣.... 05/05 έχω αυχενική... Τώρα σχετικά με το άκυρη μέρα αν δεν έχεις επιβεβαιωμένη ημερομηνία με τεστ δεν υπάρχει ΄άκυρη μέρα... Πέρυσι έμεινα έγκυος με 1 επαφή όλη κι όλη 10η μέρα του κύκλου και θεωρητικά η ωορρηξία μου γίνεται 14η-15η μέρα. Και τώρα με 2 επαφές όλες κι όλες 10η και 12η μέρα... 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου, όλα καλά!!!! Εγώ φουσκώνω επικίνδυνα 🤣.... 05/05 έχω αυχενική... Τώρα σχετικά με το άκυρη μέρα αν δεν έχεις επιβεβαιωμένη ημερομηνία με τεστ δεν υπάρχει ΄άκυρη μέρα... Πέρυσι έμεινα έγκυος με 1 επαφή όλη κι όλη 10η μέρα του κύκλου και θεωρητικά η ωορρηξία μου γίνεται 14η-15η μέρα. Και τώρα με 2 επαφές όλες κι όλες 10η και 12η μέρα... 

Επιβεβαιωμένη ωορρηξία δεν έχω και η αλήθεια είναι οτι δεν κατάλαβα πότε έκανα πέρα από μερικά κολλώδη υγρά που είχα για 3-4 μέρες. 
Εμείς κορίτσι μου χρειαζόμαστε πολλά παραπάνω από μια επαφή γιατί και εγώ έχω θέμα αλλά και ο σύζυγος, οπότε δεν ελπίζω. Άλλωστε η ζαΐρα μας μου είπε Ιούνιο 🤭🤭🤭🤭

Πως πέρασε έτσι σφαίρα ο καιρός, έχεις κιόλας την αυχενική σου!!❣️

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Tina23 είπε:

Επιβεβαιωμένη ωορρηξία δεν έχω και η αλήθεια είναι οτι δεν κατάλαβα πότε έκανα πέρα από μερικά κολλώδη υγρά που είχα για 3-4 μέρες. 
Εμείς κορίτσι μου χρειαζόμαστε πολλά παραπάνω από μια επαφή γιατί και εγώ έχω θέμα αλλά και ο σύζυγος, οπότε δεν ελπίζω. Άλλωστε η ζαΐρα μας μου είπε Ιούνιο 🤭🤭🤭🤭

Πως πέρασε έτσι σφαίρα ο καιρός, έχεις κιόλας την αυχενική σου!!❣️

Γιατί βρε αγάπη εμείς είχαμε πιθανότητες;;;; Μ ένα μέτριο σπέρμα με κακή μορφολογία κ ίσως κακής ποιότητας ωάρια από μεριάς μου ή τέλος πάντων όχι και την καλύτερη συμβατότητα μεταξύ μας;;; 6 χρόνια ελεύθερων επαφών με μόνο 2 φυσιολογικές συλλήψεις... Η πρώτη πέρυσι που δεν προχώρησε κ η άλλη τώρα... Που αν ρωτήσεις το γιατρό μου θα σου πει ότι άσχετα του αποτελέσματος η εξωσωματική μου ήταν πλήρης πανωλεθρία.... Μην ξεχνάς το +-3.... Εμένα η άτιμη με πέτυχε στο +1....

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η evaa__ είπε:

Μια απογοητεύση αδιαθετησα πριν λιγο.Ευτυχως δεν πρόλαβα να το πιστέψω αλλα και πάλι στεναχωρέθηκα πολύ 😭

Μην απελπιζεσαι κοριτσι μου. Τον επομενο μηνα θα εισαι και εσυ εγκυος. Και εγω περιμενω να τελιωσει η περιοδος μου για να ξανα προσπαθησω.

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Mantarini είπε:

Σας έβαλα τα τρία τελευταία από την 11η μέρα.. 

IMG_20250421_220927.jpg

Εγώ κορίτσι μου δεν βγάζω ακρη με τος ταινίες μηπως να δοκιμασεις αυρα με υην φατσουλα.; Ειναι λιγο ακριβα σε σχεση με τις ταινιες αλλα ισως μπορεσεις να πας πθο στοχευμενα

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Γιατί βρε αγάπη εμείς είχαμε πιθανότητες;;;; Μ ένα μέτριο σπέρμα με κακή μορφολογία κ ίσως κακής ποιότητας ωάρια από μεριάς μου ή τέλος πάντων όχι και την καλύτερη συμβατότητα μεταξύ μας;;; 6 χρόνια ελεύθερων επαφών με μόνο 2 φυσιολογικές συλλήψεις... Η πρώτη πέρυσι που δεν προχώρησε κ η άλλη τώρα... Που αν ρωτήσεις το γιατρό μου θα σου πει ότι άσχετα του αποτελέσματος η εξωσωματική μου ήταν πλήρης πανωλεθρία.... Μην ξεχνάς το +-3.... Εμένα η άτιμη με πέτυχε στο +1....

Έχεις δίκιο και είναι πολύ πολύ αισιόδοξη η περίπτωση σου, αλλά πραγματικά απλά νιώθω οτι δεν είναι ακόμα μάλλον η ώρα μου..

Ναι ναι αυτο το +- της ζαΐρας είναι πέρα για πέρα αληθινό. Θυμάμαι πέρσι η πρώτη της πρόβλεψη ήταν Αύγουστο..και Αύγουστο κράτησα το 1ο θετικό μου, άσχετα την κατάληξη..
Να ξέρεις φιλενάδα μαζί με το τάγκ της Ζαΐρας θα κάνω κ εσένα χιχιχιχιχι

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Σοφία21 είπε:

Εγώ κορίτσι μου δεν βγάζω ακρη με τος ταινίες μηπως να δοκιμασεις αυρα με υην φατσουλα.; Ειναι λιγο ακριβα σε σχεση με τις ταινιες αλλα ισως μπορεσεις να πας πθο στοχευμενα

Πριν μείνω έγκυος στην παλλινδρομη μια χαρά έβρισκα την ωορρηξία μου, απ' ότι φαίνεται θα κάνω πάλι αργά ωορρηξία..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mantarini είπε:

Πριν μείνω έγκυος στην παλλινδρομη μια χαρά έβρισκα την ωορρηξία μου, απ' ότι φαίνεται θα κάνω πάλι αργά ωορρηξία..

Αν ειναι μεγαλυτεροι οι κυκλοι σου θα κανεις πιο αργα.. συνεχισε τα τεστακια και επαφουλες κι ολα θα πάνε καλα 🙏🏼♥️

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Tina23 είπε:

Έχεις δίκιο και είναι πολύ πολύ αισιόδοξη η περίπτωση σου, αλλά πραγματικά απλά νιώθω οτι δεν είναι ακόμα μάλλον η ώρα μου..

Ναι ναι αυτο το +- της ζαΐρας είναι πέρα για πέρα αληθινό. Θυμάμαι πέρσι η πρώτη της πρόβλεψη ήταν Αύγουστο..και Αύγουστο κράτησα το 1ο θετικό μου, άσχετα την κατάληξη..
Να ξέρεις φιλενάδα μαζί με το τάγκ της Ζαΐρας θα κάνω κ εσένα χιχιχιχιχι

Το περιμένω πως και πως!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Mantarini είπε:

@Mantarini μου καλημέρα! Όταν οι γραμμούλες είναι και οι δύο το ίδιο έντονες σε 24-36 ώρες θα γίνει η ωορρηξία... Αυτό ισχύει. Θα ήταν καλό να κάνεις στις "κρίσιμες ημέρες" μετά τη 12η ημέρα πχ δυο τέτοια τεστάκια πρωί - απόγευμα και θα το παρατηρήσεις μό΄νη σου. θα καταλάβεις τότε τη διαφορά... Έχεις άστατο κύκλο;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Nerina είπε:

@Mantarini μου καλημέρα! Όταν οι γραμμούλες είναι και οι δύο το ίδιο έντονες σε 24-36 ώρες θα γίνει η ωορρηξία... Αυτό ισχύει. Θα ήταν καλό να κάνεις στις "κρίσιμες ημέρες" μετά τη 12η ημέρα πχ δυο τέτοια τεστάκια πρωί - απόγευμα και θα το παρατηρήσεις μό΄νη σου. θα καταλάβεις τότε τη διαφορά... Έχεις άστατο κύκλο;

συνήθως έχω 30αρη κυκλο αλλά μετά την απόξεση δεν έχω και τον πιο σταθερό κύκλο.. θέλει ακόμα το χρόνο του. 

@evaa__ μου λυπάμαι πολυ κορίτσι μου. Ημουν τόσο σίγουρη για σένα γιατί η γραμμή φαινόταν. κρίμα..

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Καλημέρα! Έκανες τεστ τελικά; 😄 

Πότε έχεις γιατρό;; Άσε οι μέρες αργά και βασανιστικά μου φαίνεται ότι περνάνε, ενώ πλάκα πλάκα περνάνε, πάει και το Πάσχα ! Παρασκευή έχω υπέρηχο.. από συμπτώματα έχω σε κάποιες φάσεις ναυτία, κούραση κλασικά και τις τελευταίες μέρες φαγουρα στο στήθος. Και σαν να άρχισα να φουσκώνω λίγο. Ο,τι είναι.. αρκεί να κυλάνε όλα καλά!! 

Χαχαχα όχι γιατί σηκώθηκα με κράμπες στη μήτρα και γενικά όλο το πρωί με πονάει η μήτρα μου, άρα κάτι μεγαλώνει εκεί μέσα 😅 Θα κάνω υπομονή... Μια βδομάδα έμεινε 😊 

Α μια χαρά! Η Παρασκευή είναι πολύ κοντά 😊 Πόσο θα είσαι τότε;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Eliza Kats είπε:

Χαχαχα όχι γιατί σηκώθηκα με κράμπες στη μήτρα και γενικά όλο το πρωί με πονάει η μήτρα μου, άρα κάτι μεγαλώνει εκεί μέσα 😅 Θα κάνω υπομονή... Μια βδομάδα έμεινε 😊 

Α μια χαρά! Η Παρασκευή είναι πολύ κοντά 😊 Πόσο θα είσαι τότε;

Ααα σίγουρα γίνεται δουλίτσα! Θα κοντεύω 9 υποθέτω 🤞🏼🙏🏼 ανυπομονώ να περάσει το πρώτο τρίμηνο, ζορικη πίστα χαχαχ 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• 5 χάπια;; Χαχα Ποπό φαντάζομαι για να παίρνεις τόσα θα είσαι πολύ χάλια. Δεν πειράζει αφού σε βοηθάνε πάρτα!  Εγώ 8+ τώρα, σήμερα είχα πάλι ναυτία αλλά όχι σε τόσο βαθμό το ελέγχω! Και κούραση αρκετή και νεύρα χαχα Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες για αυχενική και 2ο τρίμηνο! Παρασκευή έχω υπέρηχο τώρα. Εσύ κοντεύεις κορίτσι εύχομαι να ηρεμήσεις και από ναυτίες σύντομα 
    • Να σας ζήσει κορίτσι μου ο παιδαρος! Το πρώτο μωράκι της παρέας μας ήρθε !🥰🥰🥰 Να είναι γερός και καλότυχος στην ζωή του και εσύ να έχει καλή λοχεία!! Με έβαλες σε σκέψεις με τα υγρά που λες,σε κάθε μικρό πονακι απι προχθές έχω και εγώ σταγονίτσες και νομίζω πως μου φεύγουν τσισα και σήμερα έχω πόνους και στην μέση!  Στις πόσες εβδομάδες γέννησες? Να μας βάλεις φωτογραφία πατουσακια!!
    • Ναι άστα να πάνε ταβλα όλη μέρα.  Ξεκίνησα με 2 nuperal την ημέρα. Αλλά χειροτερεύει.  Μέρα πήρα primperan  ακλαυτο πήγε χαχαχα.  Τώρα παίρνω 5 χάπια  nuperal   την ημέρα και έφαγα και κάτι.  Εσύ είσαι καλά; το βδομάδα  είσαι; νομίζω είμαστε κοντινη
    • Έχω φάει τσίχλα τζιντζερ  από το φαρμακείο αλλά τίποτα.. δύσκολο συμπτωμα  αυτό αλλά τουλάχιστον πλησιάζω  να μπω δεύτερο τρίμηνο. Αυχενικη  κλείσαμε  28/4 . Εσείς;; άσε πολύ  αγωνία  χαχαχα 
    • Κορίτσια χρόνια πολλά Χριστός ανέστη !  Χάθηκα γιατί ήταν δύσκολη εβδομάδα κ όντως ανοίξαμε την αυλαία κ έχω δίπλα μου τον ομορφότερο άντρα της γης τον γιο μου!! Γεννήσαμε 21/4 01.42 το ξημέρωμα , ωστόσο από Κυριακή του Πάσχα ξεκίνησε ο τοκετός ! ειχαμε γενικά γεμάτη εβδομάδα , είχα ξεκινήσει από μεγάλη Δευτέρα να κάνω συσπάσεις πονάκια κλπ (αγχώθηκα κιόλας που ο άντρας μου έλειπε τη νύχτα), μεγάλη τρίτη με είχε δει ο γιατρός κ έλεγε ότι έχω καλές συνθήκες για φυσιολογικό κ να μην κάνω υπερβολές , μεγάλη τέταρτη έκανα ένα 3ωρο συσπάσεις κ πόνους κ πήγα μαιευτήριο που μου είπαν ότι είναι προπαρασκευαστικά όλα κ να χαίρομαι για ένα φυσιολογικό τοκετό κ πως μπορεί να είναι από 1-3 εβδομάδες μακριά … μετά όλα ήσυχα κ Κυριακή του Πάσχα ξεκίνησα ήδη από τις 5 το πρωί να είμαι ανήσυχη, αλλά πολλά βράδια μου συνέβαινε κ στις 8 ένιωσα ένα πανάκι κ εκεί είχα κάτι υγρά που νόμιζα ότι μου έφυγαν ούρα, έβαλα σερβιέτα κι κ κάθε φορά που είχα ένα πονακι είχα κ λίγο υγρό αλλά τύπου μια σταγόνα με λίγη πρόσμιξη από ροζ (έλεγα βλέννη θα είναι προ τοκετού).. ε κ λίγο αργότερα όταν μέτρησα 2 ώρες πόνους συσπάσεις κ τα υγρά πήρα τον γιατρό κ μου είπε να πάω μαιευτήριο .. εκεί έγινε κ πλουτς (ακριβώς την ώρα που πήγαν να μου κάνουν το τεστ αν είναι σπασμένα νερά) οπότε επιβεβαιωθήκαμε ότι ήταν ήδη σπασμένα από το πρωί) .. μέχρι τις 7 δεν είχα εξέλιξη αλλά μετά πήγε πιο γρήγορα κ γεννήσαμε 01.42 έναν κούκλο 3530 με φυσιολογικό τοκετό !!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...