Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Katerinioo να σου ζήσει κορίτσι μου! Γερο κ καλοτυχο! Καλη αναρρωση κ σε σενα. Πόσο γεννήθηκε ο μικρός? Λογικό να τρεμεις κτλ. Εξαντληθηκες, βγαίνει η κουραση, η ένταση. Καθε μερα κ καλύτερα θα εισαι.
    • Καλημερουδια @Katerinioo μου δεν το πιστευω υπεροχα νεα, συγχαρητηρια να σας ζησει το μπεμπινι σας, να ειναι γερο και τυχερο. Καλη αναρρωση και σε εσενα ελπιζω να επανελθεις συντομα πρεπει να εχεις ταλαιπωρηθει απο τον τοκετο. Τι ωραια κοριτσακια μου τερματισε η ομαδουλα μας, ευχομαι σε ολες υγεια στα παιδακια και στις οικογενειες μας. Κλασσικα εγω ταιζω νυχτιατικα και σας γραφω. 
    • Εγω είχα! Εφτασα να πάω σε νευρολόγο γιατί πίστευα οτι κάτι σοβαρό ειχα. Θέλει  πάρα  πολύ νερό. Ενημερωσε και το γιατρό σου!
    • Eγω δυστυχώς 1 στα 342.. μάλλον πάμε για αμνιοπαρακέντηση..
    • Κορίτσια καλησπέρα! Γέννησα και εγώ!! Διαλεξε ο μικρός να έρθει Κωνσταντίνου και Ελένης! Ηθελε μεγάλη εορτή.    Το χάραμα έσπασαν τα νερά. Ηρθα 6 το πρωί. Κολλησα για 12 ωρες διαστολη 2-3.. Ο μικρος μετα από 15 ωρες βγηκε περίεργα όποτε τσάκωσα τα ράμματα μου αλλά οκ.    Ακομα νιωθω περίεργα. Καπως τρέμω. Καπως αδυναμη. Ελπιζω αυριο να ειμαι καλυτερα! Να μας ζήσουν!!!
  • Προσθήκη...