Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 48 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

3,050 βγήκε. Η δικιά σου; Καλα κάνεις και βγαίνεις, σπίτι έχεις βοήθεια; 

Εμάς 3370 δεν της το χα 😂 μας έλεγε ότι θα ναι μικρό μωρό . Ευτυχώς προς το παρόν έχω την άντρα μου που έχει άδεια αλλά εντάξει έχω και την μαμά μου και την πεθερά όταν χρειάζεται γιατί και ο μεγάλος θέλει αγκαλιά και γω δεν μπορώ ακόμα 

• Απαντήσεις 1.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις On 2/12/2025 at 9:09 ΜΜ, ο/η zoepapa είπε:

Τι κάνετε κορίτσια; Πως είναι τα μωράκια σας;

Καλά είμαστε!!! Εσείς;;; Ο μπόμπιρας μεγαλώνει μια χαρά!! Ξεκίνησαν κ τα δίδυμα σχολείο τη Δευτέρα κ ο άντρας μου δουλειά οπότε βρίσκουμε ρυθμούς σιγά σιγά. Απλά με τα ταπεράκια κ την όλη προετοιμασία φαγητών για όλους (δίδυμα κ σύζυγος) μπορώ να πω ότι κουράζομαι περισσότερο… Να φανταστείς ότι έλεγα μέχρι τη Δευτέρα πως είμαι περδίκι κ ήθελα να ξεκινήσω γυμναστική… Εσύ είσαι που το λες;!;!;!;; Πονάω στην τομή αυτές τις μέρες.. Τεσπα θα περάσει. @Eir_ma τι κάνετε κορίτσι μου;; Από χθες σε σκέφτομαι, ήρθε το θηλαστρο!! Λοιπόν είναι εξαιρετικό!!! Απλά θέλει προσοχή να μπει σωστά η θηλή (εχθές δεν τις έβαλα σωστά τη 2η φορά κ δεν έβγαλα σταγόνα..) τεσπα το βρίσκεις αυτό. Δεν ξέρω τι ποσότητες βγάζεις με το νοσοκομειακό εγώ εχθές μετά από θηλασμό την πρώτη φορά έβγαλα 30ml, σήμερα το πρωί τη μια 80ml κ την άλλη 60ml πάλι μετά από θηλασμό κ τώρα το βράδυ 170ml😱. Εμενα με καλύπτει πλήρως καθώς θέλω να του δίνω ένα μπιμπερό τη μέρα για να το μάθει ουσιαστικά κ να μην έχω θέματα μετά αλλά κ για λίγη ευελιξία να μπορώ ν τον αφήσω κ να πάω γι καμμία δουλειά.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

@annie! Καλημέρα! Ποιο θηλαστρο πήρες; 

Καλημέρα!! Πώς είστε κορίτσι μου; Το momcozy m5. Το παρήγγειλα απευθείας από το site της εταιρίας κ το πήρα πιο φθηνά απ ότι από Ελλάδα. 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η annie! είπε:

Καλημέρα!! Πώς είστε κορίτσι μου; Το momcozy m5. Το παρήγγειλα απευθείας από το site της εταιρίας κ το πήρα πιο φθηνά απ ότι από Ελλάδα. 

Αυτό είναι; Οι χοάνες σε τι μεγέθη είναι; Κάνουν και για μεγάλο στήθος; 

Καλά είμαι κορίτσι μου εδώ στη φωλιά μας όλη μέρα μαμ κακα και νάνι, λίγο ξενύχτι το βράδυ..η μικρή την ημέρα είναι σχετικά ήρεμη, ξυπνάει τρώει κοιμαται και πάλι απ' την αρχή. Το βράδυ εκεί μεταξύ 12-4 πάνω κάτω είναι ανήσυχη, τρώει αλλά σαν να μην της φτάνει κι εχει παραπάνω γκρίνια. Ελπίζω σιγά σιγά να βρούμε τους ρυθμούς μας. Εγώ νιώθω κούραση φουλ αλλά τρομερή ευτυχία 🩷 

IMG_20251205_111924.jpg

Δημοσίευση

Αυτό είναι; Οι χοάνες σε τι μεγέθη είναι; Κάνουν και για μεγάλο στήθος; 

Καλά είμαι κορίτσι μου εδώ στη φωλιά μας όλη μέρα μαμ κακα και νάνι, λίγο ξενύχτι το βράδυ..η μικρή την ημέρα είναι σχετικά ήρεμη, ξυπνάει τρώει κοιμαται και πάλι απ' την αρχή. Το βράδυ εκεί μεταξύ 12-4 πάνω κάτω είναι ανήσυχη, τρώει αλλά σαν να μην της φτάνει κι εχει παραπάνω γκρίνια. Ελπίζω σιγά σιγά να βρούμε τους ρυθμούς μας. Εγώ νιώθω κούραση φουλ αλλά τρομερή ευτυχία 🩷 

IMG_20251205_111924.jpg

Ναι αυτό πήρα, παρήγγειλα το πακέτο με το σουτιέν κ είχε επιπλέον 25% έκπτωση οπότε τα πήρα 155€.. μέσα έχει 4 διαφορετικά μεγέθη από  χοάνες 17mm, 19mm, 21mm και 24mm την 27mm την αγοράζεις χωριστά αν αυτή χρειάζεσαι. Εμένα η θηλή μογ είναι για την 17mm. Δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του στήθους αλλά της θηλής. Σκέψου ότι σε σουτιέν είμαι στο 5αρι. Θα στρώσετε σιγά σιγά αγάπη μου. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η annie! είπε:

Ναι αυτό πήρα, παρήγγειλα το πακέτο με το σουτιέν κ είχε επιπλέον 25% έκπτωση οπότε τα πήρα 155€.. μέσα έχει 4 διαφορετικά μεγέθη από  χοάνες 17mm, 19mm, 21mm και 24mm την 27mm την αγοράζεις χωριστά αν αυτή χρειάζεσαι. Εμένα η θηλή μογ είναι για την 17mm. Δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του στήθους αλλά της θηλής. Σκέψου ότι σε σουτιέν είμαι στο 5αρι. Θα στρώσετε σιγά σιγά αγάπη μου. 

Πολύ καλή τιμή! 

Όταν λες 5αρι δηλαδή σε european (cup)  πόσο περίπου για να υπολογίσω το δικό μου. 

Δημοσίευση

Πολύ καλή τιμή! 

Όταν λες 5αρι δηλαδή σε european (cup)  πόσο περίπου για να υπολογίσω το δικό μου. 

95E κ γω μη νομίζεις πήρα μεζούρα κ μετρήθηκα…

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η annie! είπε:

95E κ γω μη νομίζεις πήρα μεζούρα κ μετρήθηκα…

Ααα κι εσύ μεγάλο στηθος ε; Μια απ' τα ίδια βασικά το δικό μου είναι πολύ βαρύ και ειδικά τώρα έχει γεμίσει κι άλλο. Με δυσκολεύει να το πιάσω σκέψου στο θηλασμό 😅 Ακόμα με πονάνε οι θηλές αν και προσπαθώ να κάνει μεγάλο άνοιγμα να πιάνει και θηλέα άλω αλλά κι η γλυκούλα έχει μικρό στοματακι.

Ωραία αν σε βολεψει πες μου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Naty_ είπε:

Ααα κι εσύ μεγάλο στηθος ε; Μια απ' τα ίδια βασικά το δικό μου είναι πολύ βαρύ και ειδικά τώρα έχει γεμίσει κι άλλο. Με δυσκολεύει να το πιάσω σκέψου στο θηλασμό 😅 Ακόμα με πονάνε οι θηλές αν και προσπαθώ να κάνει μεγάλο άνοιγμα να πιάνει και θηλέα άλω αλλά κι η γλυκούλα έχει μικρό στοματακι.

Ωραία αν σε βολεψει πες μου!! 

Τώρα είναι τόσο, ναι καλό είναι βέβαια επειδή είμαι ψηλή δε φαίνεται τόσο😜.. Θα συνηθίσουν οι θηλές σου, όταν τελειώνεις το θηλασμό βγαζε λίγο γαλατάκι κ άπλωνε το στη θηλή. Καμμία κρέμα δεν κάνει τόση δουλειά όσο το ίδιο το γάλα… Η φύση προνόησε για μας!! Το σουτιέν δεν ήρθε ακόμα οπότε δεν ξέρω αλλά το θηλαστρο με βόλεψε 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...