Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η MinaSam είπε:

Καλημέρα κορίτσια!Γέννησα κι εγώ τη Δευτέρα τον κούκλο μέσα σε τρεις ώρες!Σοκ για το σώμα αλλά πήγαν όλα τέλεια και είμαστε σπίτι μας. Το έχω πάει με αποκλειστικό θηλασμό αυτή τη φορά κ μου βγαίνει λίγο η ψυχή με τους μαραθώνιους. Για πείτε εσείς με τα θηλαστρα πώς θα προχωρήσετε μπας κ σας ακολουθήσω?Στο πρώτο μου έκανα μεικτή και θήλαζα με ψευδοθηλες για ένα δίμηνο.

Να σας ζήσει ο μπεμπαρος εγώ αναγκαστικά βγάζω με το θηλαστρο ανά τρεις ώρες για να της το πηγαίνω 

• Απαντήσεις 1.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Να σας ζήσει ο μπεμπαρος εγώ αναγκαστικά βγάζω με το θηλαστρο ανά τρεις ώρες για να της το πηγαίνω 

Κορίτσι μου να σου ζήσει το μωράκι! Πολύ δύσκολη στιγμή για σένα αλλά το μωράκι σου είναι survivor από νεογέννητο και θα είναι πολύ σύντομα στο σπίτι σας!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια καλώς ήρθαν τα μωράκια σας 🩷💙

@zoepapa κορίτσι μου φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι, αλλά το κοριτσάκι σας είναι γενναία κι όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα την έχετε μαζί σας! Πώς είσαι εσύ; 

@MinaSam να σας ζήσει ο μπέμπης! ήρθε μόνος του ο μικρός η με πρόκληση; Εσύ πως είσαι; 

Εγώ αύριο κλείνω τις 40 θα δούμε αν θα αποφασίσει η μικρή να έρθει μόνη της, αλλιώς αν δεν θα μπω με πρόκληση λογικά μια απ' τις επόμενες μέρες ανάλογα πόσο περιθώριο μου δίνουν. Θα προτιμούσα βέβαια να έρθει από μόνη αλλά τι να κάνουμε! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Naty_ είπε:

Κορίτσια καλώς ήρθαν τα μωράκια σας 🩷💙

@zoepapa κορίτσι μου φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι, αλλά το κοριτσάκι σας είναι γενναία κι όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα την έχετε μαζί σας! Πώς είσαι εσύ; 

@MinaSam να σας ζήσει ο μπέμπης! ήρθε μόνος του ο μικρός η με πρόκληση; Εσύ πως είσαι; 

Εγώ αύριο κλείνω τις 40 θα δούμε αν θα αποφασίσει η μικρή να έρθει μόνη της, αλλιώς αν δεν θα μπω με πρόκληση λογικά μια απ' τις επόμενες μέρες ανάλογα πόσο περιθώριο μου δίνουν. Θα προτιμούσα βέβαια να έρθει από μόνη αλλά τι να κάνουμε! 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου . Εγώ εντάξει έτσι και έτσι είμαι ακόμα πονάω και το στήθος μου είναι πέτρα αλλά το παλεύω . Η αλήθεια είναι και γω ήθελα να έρθει από μόνη της αλλά δεν είχα κανένα σημάδι και η γιατρός δεν με άφηνε άλλο γιατί στην πρώτη γέννα το μωρό είχε κάνει δυστοκια. Με το καλό η μπέμπα σας 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η zoepapa είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου . Εγώ εντάξει έτσι και έτσι είμαι ακόμα πονάω και το στήθος μου είναι πέτρα αλλά το παλεύω . Η αλήθεια είναι και γω ήθελα να έρθει από μόνη της αλλά δεν είχα κανένα σημάδι και η γιατρός δεν με άφηνε άλλο γιατί στην πρώτη γέννα το μωρό είχε κάνει δυστοκια. Με το καλό η μπέμπα σας 

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου! Κατάλαβα.. στις πόσες βδομάδες δηλαδή γεννησες; Είναι καλύτερα η μικρούλα τι σας είπαν; 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...